Sziasztok!
Duda!
Először is:
Natinak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!
Márti!
Privi válasz ment!
És íme két kép Gergő karácsonyi távirányítós autójáról, hátha a párod mégis meggondolja magát!
Ehhez kap még Gergő egy ún. "Az első tv-m" nevű valamit.
Nagyon kis helyes, fel kell húzni, tv formája van, és zenél, és közben megy benne a kép mindenféle állattal.
És végül is vettünk neki mi is egy FP tanulószéket.
Úgyhogy részünkről ennyi lesz Gergő ajándéka, szerintem már így sem kevés, összegben pláne.
A többit meg úgyis kapja a rokonságtól.
Apa már így is ma azon nyúzott, hogy ő már nagyon kíváncsi, hogy Gergő mit szólna a tanulószékhez, és hogy adjuk neki oda ma.
Mondtam, hogy szó sem lehet róla, sőőőőt, még be is fogom csomagolni karira.
A távirányitós autó meg persze az ő fantáziáját izgatja, persze azt is ma már odaadta volna
Ancsi!
Üvegmatricák nagyon szépek lettek, ügyesek vagytok! Apának külön gratula!
Én holnap húsilevest főzök, meg csirkepaprikást!
Megann!
Mobiltársaságok...
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy egyáltalán nem biztos, hogy 5-10 évnyi "hűség" után nem hagyja ott az ember őket.
Azt meséltem nem, amikor fejenként ott szerepelt a számlánkon 3500-3500 Ft, ún. "késedelmes fizetés utáni kikapcsolás után visszakapcsolási díj"
Hát az anyjukat... Főleg, hogy soha egy percre sem volt egyikünk telefonja sem kikapcsolva, arról nem is beszélve, hogy a határidő előtt mindig kb. egy héttel már rég be van fizetve a számla. Apa is kb. 10 éve van náluk (igaz, Westel, v. T-Mobil, vagy mittoménmimár
) mindenféle platinakártyával, meg kiemelt ügyfél meg minden földi jó.
Ehhez képest...
Ayse!
A cég neve, ahol dolgozom: Feibra Kft. Ez eredetileg egy osztrák cég hazai leányvállalata volt, kb. 2 éve vette meg az osztrák posta.
És a legjobb, hogy itt a nagy csili-viliben és "flancolásban" el sem hinnéd, hogy kik és milyenek azok az emberek, és milyen életkörülményeik vannak (ha egyáltalán vannak), akik nagyon-nagyon komoly fizikai munkát végeznek azért, hogy nekem, és családomnak kenyere legyen.
Magyarul, akikből élünk.
Nagyon becsülöm őket, mert télen a -20 fokban, nyáron a + 40 fokban mennek, és güriznek, egyrészt, hogy megéljenek, másrészt, hogy a főnökeiken keresztül, ha közvetve is, de teljesítsék a nagyobbnál nagyobb (nagyon is ismert) multik idiótábbnál idiótább elvárásait.
Az amit ők végeznek , szerintem a leges-legalja munkák egyike. És hidd el, amikor elnézem őket, időnként nagyon elgondolkodom, hogy bizony ezeknek az embereknek a megfeszített munkájának köszönhetem az esetleges anyagi jólétemet (már, ha nem épp Gyed-en vagyok...
)
Ráadásul ez dublán igaz, ugye Apa miatt, aki szintén a cégnél dolgozik.
Arról nem is beszélve, hogy bizony, amikor délután Apa 2 órakor leteszi a "hivatalos" munkát, akkor bizony ő is beáll közéjük, és ugyanezt csinálja.
Hogy mindenünk meglegyen.
És mégegy, amit megjegyeznék: a lakosság 85% nagyon utálja őket!!!!
Ja, és örülök, hogy végre összeáll a konyhátok!!!
Davallia!
Nagyon szép pocid van!
Minitalis képek nagyon szuperek, na meg persze a szöveg is mellé!