Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ayse
Angyalkákat átküldtem! :D Ikeaember, éljen!

Mi elméletileg disznótoron vagyunk keresztanyuméknál, gyakorlatilag meg Pannival hazajöttem, mert követelte a délelőtti szunyáját!!! :D (de jól jártam!!!!)Most itthon mojolok, ha felébred, talán visszamegyünk.
Megann
Pannon :(
Ancsi
Micsoda ügyi férjed van!Szépek lettek a matricák!

KépKép

Hajni&Panna
totka

És itt rákatt az FTP1-RE és már tölti is!!!
Kicsit hosszas lesz,ne ijedj meg....

ancsi26

Ayse.

Az édességekkel már eddig-eddig-eddig vagyok!!! :?

Totka.
Köszi a dicséretet.
Páromnak tényleg nagyon jó a kézügyessége!!! :D

Ma 5-kor megyünk a MEKIBE szülinapra!!!
Hát ti nem tudom hogy vagytok vele,de én nagyon szeretem az ottani kajákat!! :oops:
Tudom,hogy nem a legegészségesebb,de nem is sűrűn eszünk ott!!!
De azért most fogok fincsiket enni!!! :D

ancsi26

SZAISZTOK!

megjöttünk külhonból :)
szombathely nagyon szuper volt, ausztriában pedig a barátnőmnél ragadtunk, mert nem volt semmi hó, ezért el sem indultunk síelni. illetve férj elindult, de haverok szóltak, amikor kb a határnál járt, hogy inkább fújjuk le :evil: , úgyhogy ő szívott egy nagyot :( mi azért jól éreztük magunkat.
sétáltunk, karácsonyi sütit sütöttünk, jó sokat dumáltunk.
Eszti összebarátkozott Bence cicával :) (eddig félt a cicáktól), nagyokat dumáltak, olyan édes volt, ahogy fennhangon beszélt hozzá :) de a námbör van a barátnőm 9 éves kisfia volt, akiről nem lehetett lekaparni a csajt :shock: szegény kissrác már a végén magára zárta az ajtót, ha nyugiban akart tévézni :lol:
és amikor játszottak, mint két testvér, olyan jó volt őket nézni! sajnos bátyot már nem tudunk az Esztinek csinálni :wink:

remélem mindenki jól van!!!

most megyek kipakolni, tegnap éjfélkor érkeztünk meg...

majd még jövök :)

KépKép
KépKép
and

Halihó!

Mire elolvastam a lemaradásom, be is kell fejezzem a netezést, ezért csak gyorsban! :?

Ancsi!
Igen, köszönjük szépen, aranyos vagy! :)

Bodza!
Kristófod egyszerűen gyönyörűséges!!!!

Jövök még..

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Andi!
Natinak mi is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!! :)

Kuha!
Klassz lehetett a karácsonyi bulitok, meg a bécsi kirándulás. Most beleraktad a bogarat a távirányítós autóval a fülembe, bár Laci lebeszél róla, hogy még kicsi hozzá Bendegúz, de szerintem meg lenne tőle őrülve, hogy valamit nyomkod és közben az autó meg elindul. Szóval még meggondolom.
Írok privit, valamit szeretnék kérdezni.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Boldog Névnapot Natinak!!!!!!!!!
:P

mára jól megfáztam,fuccs a mai tervezett Skanzenes Betlehemezésnek! :? ,nincs láz,csak taknyos vagyok,srácok már itt is hagytak :? :? :? pedig olyan szép idő van......jellemző :?

na,el is ment a kedvem megint mindentől(nem mintha bármit is tettem volna az orrfújáson kívül),pusszantás mindenkinek!

And!!!! :P :P :P
képzeld összefutottam a közelben lakó barátnőddel,aki éppen a pici fiát levegőztette(nagyon helyesek),szóbaelegyedtünk,majd amikor murtattam hol lakunk és Kisnyuszi korát is tisztáztuk,rákéredezett! :lol: :lol: :lol:
először azt sem tudtam kinek a nevét mondja,mert bár ismerős volt,azért hirtelen nem tudtam hova tenni,de aztán jót nevettünk!
lassan,apránként mi ketten nagyon jól fogjuk ismerni egymás környezetét!:)itt-ott egy-egy ismerős! :wink:
örülök,hogy legalább a női szakasznak jól telt a kiruccanás!szegény Esztipapa :(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sz tényleg érdekes lesz!reméljük azért nem pukkad ki a pocid! :lol: :lol: :lol: :lol: ,viszont nagyon csini vagy most is! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Először is Natinak nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :D

Megann!
Sajnálom, hogy nem jött be a régió, de azért jó, hogy tudtál vásárolni :D

Évi!
Köszi, nagyon aranyos vagy, azért is nem írtam semmit, mert konkrétan nem tudnék mit kérni, igazából nekem is látni kellene a dolgokat. Mi már csak januárban megyünk ki, ami nem is baj, akkor vannak a legtutibb leértékelések! :wink:
Örülök, hogy jól telt a vacsi is meg a bécsi shopping is.

Davallia!
Hú, jó nagy hasad van, de ahogy látom, csak a pocakod nőtt :wink:

And!
Üdv újra itthon, biztos szupi volt barátnőddel :D
Síelés :( :(

Emese!
Sajnálom a náthát, reméljük semmi komoly :(

Ancsi!
Én is bírom sajnos a meki kaját, mondjuk mi is havonta egyszer eszünk csak. :P
Üvegmatricák nagyon szépek, ügyi a férjed, add át neki :wink:

Nekem fő a husilevesem, délelőtt piacoztunk a fiúkkal, meg antikváriumban voltunk.
Mindenki kapott könyvet is, meg vettünk sok fini zöldséget, gyümölcsöt, husit, stb.
Most meg nincsenek itthon, Gabi két húga elvitte őket bulizni, csak vacsira jönnek haza. :P

Holnap délután anyukám jön és Nolcsit viszi bábszínházba, addig mi Leonnal kimegyünk a Vörösmarty térre.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
Helyesek a fiúk nagyon, a teáskészlet is tetszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ikea Rádió
Holnap jön befejezni, azt mondta, még 6 óra munka van vele. Pedig már majdnem késznek néz ki és hát valami álomszép :):):).
Ezt soha az életben nem raktuk volna össze így, tehát a legjobb, amit tehettünk, hogy megbíztuk az emberünket :). Szóval az ezer sz.rból végül is így lett konyha....

ayse

Köszönjük a dicséreteket Kristóf nevében, nagyon jól esett!

Ayse! Holnap megyünk ki Nagykovácsiba is szétnézni , hogy esetleg milyen telkek vannak arrafelé. Kristófot megsétáltatjuk egy kicsit a szabad levegőn. :)

Róki! Így, hogy Örs itthon van, nagyon jól boldogulok a gyerekekkel, mert ha kell, Örs teljesen el tudja látni Sacit. Sőt, Saci is nagyon élvezi, hogy itthon van az apja, én nem is kellek neki, folyton bújik apához. :D (Na, azért szopival bármikor el tudom csábítani.)
A tandem szopi is jól megy, bár volt, hogy így 2-3 órán keresztül nonstop szopi volt, hol az egyik, hol a másik kért még. :lol: De ahogy utánaolvastam, az első 3 hét ilyen nonstop szopi, azután beáll a rend, és a nagyobb gyerek se fogja annyira igényelni a szopit, mint az elején. Majd meglátjuk...

Nagyon érdekes a beszámolód a tanfolyamról! Meg az is, amit a fájdalomról írtál. Érdekes, én nem féltem egyik alkalommal se, inkább már vártam mindkétszer, hogy jöjjön már...

Kuha! De jó lehetett ez a céges parti! Tényleg bőkezű a cég. :)

Barbi! De jónak tűnik ez a holnapi program a gyerekeknek! Én is alig várom már, hogy Kristóf egy picit nagyobb legyen, és Sacival újra ki tudjunk mozdulni. Bár már ez a holnapi nagykovácsi kirándulás is földob.

Natinak boldog névnapot!

Davallia! De édes a pocakod! És milyen jó, hogy csinálsz ilyen párhuzamos képeket! :D

Mennem kell, majd még próbálok jönni.

Kép

Kép

Kép
bodza

Natinak boldog névnapot!

háááát, Megann, ez most nem jött össze...majd legközelebb! :wink:

Nagyon jók a képek!

Davallia, szép nagy pocid van!

Kép

Kép
prüntyi

Kép
na már megint minitali!

Kép
itt volt szívünk hölgye,Maja!

Kép
és fogadott hugicánk,Fanni

Kép
persze most is csináltunk pár képet:

Kép
jaj,ne!ennek a gombócnak az kell,ami nálam van!

Kép
Nézd,Dani!ott repül egy falat husikaaaaa!!!!!

Kép
hol,én reptiben is bekapom!

Kép
jó vicc volt,nyuszi!

Kép
jól van na,itt egy kis kölesgolyó!

Kép
nem mondod,hogy idedobtad?!

Kép
Segíts Leon,te profi vagy!

Kép
na Fanni,nem lehet,hogy itt van?

Kép
mi? a kölesgolyó?Dani alól?

Kép
ja értem,vicc volt!!!!!!

Kép
ekkora hűhót csapni egy golyó miatt!

Kép
minden kis falattól növök egy picit!

Kép
majd néznek,amikor 2 méteres Dániel leszek!

Kép
Leon,szerinted megeshet,hogy Dani túlnőjön minket?

Kép
nem értem a többes számot nyuszikám!mérted már magad?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

MINITALI :roll: :roll: :roll: :roll: Mikor volt? Ma?

És én nem tudtam róla... :cry: ritkán jövök ugyan, de valahogy nem olvastam ilyeneket...vagy csak én nem vettem észre, hogy megbeszéltetek valamit? Már én is találkoznék veletek... :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok! :) :) :)

Nyúlné, Csibb
Még még még! Szétröhögtem magam! :) :) :) Ezek a kommentárok! :) :) :) Szenzációsak! :) :) :)

Duda,
Natinak mi is sok boldogságot kívánunk névnapja alkalmából! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kép
na,kinek dobjam????

Kép
jaj,Fanni mama,én nem akartam!!!!!

Kép
labdázni megpróbál velem,de bocsánatot már a mamitól kér,ki érti ezt!

Kép
ajaj,Leon labdázni akar!jobb lesz nekem a sisak alatt!

Kép
micsoda elõrelátás!

Kép
nagy csoportosulás a kaja körül

Kép
Leon,ennyi volt?

Kép
nem,még kérnék,csak nyuszi elém állt!

Kép
Mmm,ez fini volt!

Kép
dehogy én hogyan jutok innen oda,azt persze senki se tudja!

Kép
na itten vagyok jobbról

Kép
balról(vagy fordítva?)

Kép
bizony srácok,kötelezõ járgányos kép!

Kép
rendicsek!

Kép
és akkor most engem ezzel is!

Kép
ha így összegörnyedek,beleférek egy közelibe?

Kép
na elég,inkább csajozzunk!

Kép
hû,de figyel a kiscsaj mamija!

Kép
na Nolcsi beveti az anyósjelöltpuhító nézést!

Kép
várjatok srácok,én is megyek!

Kép
na ezek jól lekoptak!

Kép
de nem baaaaaaaj....

Kép
mert egyszerre 6 fiú csapta nekem a szelet!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annyira jó a duma! :) :) :)

benianyu

Kép
hurrá sétálunk!

Kép
nyusziiiiii,gyereeeeeee!

Kép
ez meg hova megy?

Kép
segíts megzörgetni a kaput!

Kép
de most aztán spuri!

Kép
jaj nyuszi,elvesztem!

Kép
megyek már,megyek már mami!

Kép
sétál a kis csapat

Kép
hercegnőnk,mit egy kisangyal

Kép

Kép
morci kisangyal!

Kép
nyuszi(csakhogy ne legyen igazam)babakocsizni akart!

Kép
meg fényképezni!

Kép
nagyon kellemes idő volt

Kép
a fehérkabisok is sütkéreztek egyet

Kép
és amikor már elég barnának érezték magukat

Kép
a hátukat is megnapoztatták!

Kép
mindenki rohangászott fel s alá

Kép
Fanni meg csak kacagott rajta!

Kép
Leon kutyát sétáltatott

Kép
volt,akit a friss hírek izgattak!

Kép
Nolcsit!

Kép
nyuszi bátorságot gyűjt...

Kép
bevesz pár tic-taccot

Kép
és egyre közelebb merészkedik

Kép
Áá,szia nyuszi!mondani szeretnél valamit?

Kép
ééén?csak szedek pár bogyeszt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Bodza, jó kirándulást népes családodnak holnapra!

Ayse, de jó, hogy megvan a konyha. Tényleg ilyenkor jobb kifizetni a több pénzt, mint hónapokig bosszankodni. Igy legalább örülhettek neki!

Rókica, és a többiek, akik reagáltatok, köszönöm: nem fogok burokrepesztést kérni, igazából nem is értettem, mit akar ezzel mondani a doki. Főleg azért nem értettem, mert az István bababarát kórház, és nekem ez nem fér be a bababarát jelzőbe. Remélem, nem fognak akaratom ellenére beavatkozni...a méhszáj tágitásáról sem szokták megkérdezni az embert. Ezt előre tisztázni fogom. Bár titkon azt remélem, hogy addigra megszülök.

Annyira jó napunk volt, jöttek vendégek, Julcsi élvezte a társaságot, pedig csupa felnőtt volt. Ilyenkor semmi dolgom nincs vele az etetésen és pelenkázáson kivül, mindenkivel jól elszórakozik.

Tegnap este bébiszitter volt vele és nagyon nagyon megdicsérte, hogy milyen közvetlen, kedves, vidám, okos baba. Úgy örülök, mert egy nagyon kedves lányt találtunk, óvónéni. Pesten is nagyon helyes lány vigyázott rá, és most megint telitalálat lett, akit hivtunk. Ja, és feleannyiba kerül, mint Pesten. Lassan kialakul az élet, itt könnyebben akad baráti meg fizetett segitség is a hétköznapokban, ez két picivel jó lesz.

Nyúlné, eszméletlen jók a kommentárjaid. Jó kis tali lehetett megint :)

KépKép

KépKép
majola

Halihó!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez valami állati.... :lol: :lol: :lol:
Nyúlné megint kitett magáért..... 8) 8) 8) 8) 8)

Hmmmmmmmmmmmmm...mikor volt a tali?????? :( :( :(

Hmmmmmmmm...tudom milyen ez..hogy nem lehet 1000 embert hivni a talikra....mégis olyan furi érzés.....hogy ilyen kis minitalik vannak kialakulóban :( :( :( :( :oops: :oops: :oops: :oops: ahová ugye nem hivatalos mindenki... :cry: :cry: :cry: kicsit elbizonytalanodtam...hogy talán minket...pontosabban engem nem is nagyon kedvel itt senki :( :( :( :( :(

Na jóóóó lapozzunk....csak olyan szomi lettem egy percre....de nem kell ám komolyan venni :wink: :wink: :wink:

Benianyu!

Mondd, miért van az hogyha a talikon kajára terelődik a szó, a tett, a téma...valahogy mindig Te vagy a képen egy csapat gyerekkel :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Benianyu a főgyerektömő... :lol: :lol: :lol: :lol: népélelmezési főbiztos asszonyság :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem kiataláltam a Neked való szakmát. :D :D :D :D :D :D :D
Neked kellene a kisiskolásoknak osztani a menzán a kaját.....
Emlékszem ha fini volt az ebéd a suliban(alsó tagozat), mindig reménykedtünk hogy a kedvenc konyhásnénink fogja osztani a kaját...mert akkor valahogy mindig jutott repeta a piskótakocka+csokiöntett változatból...meg az aranygaluskából...
Ha a többi konyhásnéni volt...akkor sosem jutott :cry: és akkor nagyon bánkódtunk :cry: :cry:
Aztán azt már nem figyeltük, hogy hány ebédhordóval indulnak haza a konyhásnénik...az fix, hogy ők aztán nem koptattak sok fakanalat otthon :? :? :? :? :?

Gombiúr inge feltűnően vagány :P :P

Juci-Marcijának meg a farmerje feltűnően vagány :P :P

És természetesen a többi kölök is édes :P :P :P

Davallia!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mintha egy árnyalatnyit most nagyobb lenne a pocid :P :P :P :P vagy csak az én szememe rossz???

Prüntyi!
:( Na sebaj....küldök én még Neked táncoló zebrát :wink: :wink: :wink: :wink:

Barbi!

Annyira jó.....mindig az jön le az irásaidból, hogy olyan összehangoltan él a családotok...mindig minden meg van oldva...mindig van aki beugrik segiteni a fiúknál....

De hogy Te hogy mersz elindulni piacra a 2 FIÚVAL :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Én még Lénával sem merek...tudom mit művelne.....
Azt hiszem én soha nem leszek ilyen ügyes... :(

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Képek szupiiiiiik, gyerkőcök iszonyatosan édik mind egytől egyig!!!

Kuha! :)

Örülök, hogy ilyen jól sikerültek a progik.p
Lívi is taknyi még....
Jobbulást Gergőnek!!!

Nyúlné! :)

Neked is jobbulást!

Natinak boldog névnapot!!!

Davallia! :)

Húúúúú mekkora pocak!!! Nem semmi :wink:

Mindenkinek további szép hétvégét!

Mea
mea

Kép
kigondoltam valamit!

Kép
megnézzük hogy milyen nyomot hagy a kezeden ez a facica,ha odacsapok?

Kép
aúúú,ez fájt!

Kép
nem történt ám semmi,csak tudományos kisérleteket végzünk!

Kép
na?most akkor próbáljuk a nagyobb macsekkel!

Kép
tudod mikor!

Kép
csúúúúnya vagy!

Kép
én viszont szép!

Kép
és csinos!

Kép
és okos is,ugye mami?

Kép
és... naaaa,most mért őket fotózod?

Kép
ne higgy nekik mami,most látom elõször ezeket a fabigyókat!

Kép
itt az ideje egy jó kis párnacsatának!

Kép
én még cicáznék!

Kép
kukucs!

Kép
szia Nolcsi,mi látunk!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na most olyan dologra készülünk ami még nem volt mióta velünk van Léna..

Férjjel becsüccsenünk egy kád vizbe.. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :shock: :shock: :shock: :shock:

Már nem is emlékeszem mikor pancsoltunk együtt...de még egyedül is talán csak egyszer...

Na jó éjt...

Remélem reggelre még lesz egy pár kép..

Megyek mert férj hozza a pezsgőt a fürdőbe....tuti :P :P hallottam a pukkanást :P :P :P :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok!

Mondtam már, hogy imádok képeket nézegetni?Nagyon-nagyon jók, viccesek lettek!Milyen sokan öltöztetek csíkosba!!!!!!!(hogy kiszúrtam, mi?! :lol: )Szépek vagytok egytől egyig!Fannicsajszi is már mekkora!Cuki csaj!

a talikról jutott eszembe(most marha nagy fejtegetésbe kezdek bele!), hogy ugye sokan ne laktok túl távol egymástól(relatíve), tudtok személyesen is talizni, és mégse érzem azt, hogy én kevesebb ember lennék, tök kedvesek, érdeklődőek vagyok!(pedig higgyétek el, minden vágyam, hogy egyszer láthassalak Benneteket, hús-vér emberként!(jó zagyván írtam :oops: )
Nyúlné
Marcidnak olyan kis husi pofija van!Jót tesz neki a husileves!
And
Szia-szia-szia!De jó hogy itt vagy újra!Szánkózós, hóemberes forralt boros képeket!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Én nem szeretem a telet, de olyan furi, ha karácsonykor is +15 fok lesz! :shock:

Duda
Natinak mi is boldog névnapot kívánunk Pannával!(igazán tehetnél fel képet, mondjuk csattal a hajában! :wink: )

Jaj, Nyúlné, képzeld, tegnap vettem hajfestéket, tényleg van ilyen, pénteken megyek a fodrászhoz, vágja le, és kenje rá! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Duda!

Először is: Natinak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Márti!

Privi válasz ment!

És íme két kép Gergő karácsonyi távirányítós autójáról, hátha a párod mégis meggondolja magát!

Kép Kép

Ehhez kap még Gergő egy ún. "Az első tv-m" nevű valamit.
Nagyon kis helyes, fel kell húzni, tv formája van, és zenél, és közben megy benne a kép mindenféle állattal.
És végül is vettünk neki mi is egy FP tanulószéket.
Úgyhogy részünkről ennyi lesz Gergő ajándéka, szerintem már így sem kevés, összegben pláne.
A többit meg úgyis kapja a rokonságtól.
Apa már így is ma azon nyúzott, hogy ő már nagyon kíváncsi, hogy Gergő mit szólna a tanulószékhez, és hogy adjuk neki oda ma.
Mondtam, hogy szó sem lehet róla, sőőőőt, még be is fogom csomagolni karira.
A távirányitós autó meg persze az ő fantáziáját izgatja, persze azt is ma már odaadta volna :? :? :?

Ancsi!
Üvegmatricák nagyon szépek lettek, ügyesek vagytok! Apának külön gratula!

Én holnap húsilevest főzök, meg csirkepaprikást!

Megann!

Mobiltársaságok... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy egyáltalán nem biztos, hogy 5-10 évnyi "hűség" után nem hagyja ott az ember őket.
Azt meséltem nem, amikor fejenként ott szerepelt a számlánkon 3500-3500 Ft, ún. "késedelmes fizetés utáni kikapcsolás után visszakapcsolási díj" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hát az anyjukat... Főleg, hogy soha egy percre sem volt egyikünk telefonja sem kikapcsolva, arról nem is beszélve, hogy a határidő előtt mindig kb. egy héttel már rég be van fizetve a számla. Apa is kb. 10 éve van náluk (igaz, Westel, v. T-Mobil, vagy mittoménmimár :twisted: :twisted: ) mindenféle platinakártyával, meg kiemelt ügyfél meg minden földi jó.
Ehhez képest... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ayse!

A cég neve, ahol dolgozom: Feibra Kft. Ez eredetileg egy osztrák cég hazai leányvállalata volt, kb. 2 éve vette meg az osztrák posta.
És a legjobb, hogy itt a nagy csili-viliben és "flancolásban" el sem hinnéd, hogy kik és milyenek azok az emberek, és milyen életkörülményeik vannak (ha egyáltalán vannak), akik nagyon-nagyon komoly fizikai munkát végeznek azért, hogy nekem, és családomnak kenyere legyen.
Magyarul, akikből élünk.
Nagyon becsülöm őket, mert télen a -20 fokban, nyáron a + 40 fokban mennek, és güriznek, egyrészt, hogy megéljenek, másrészt, hogy a főnökeiken keresztül, ha közvetve is, de teljesítsék a nagyobbnál nagyobb (nagyon is ismert) multik idiótábbnál idiótább elvárásait.
Az amit ők végeznek , szerintem a leges-legalja munkák egyike. És hidd el, amikor elnézem őket, időnként nagyon elgondolkodom, hogy bizony ezeknek az embereknek a megfeszített munkájának köszönhetem az esetleges anyagi jólétemet (már, ha nem épp Gyed-en vagyok... :lol: :lol: :lol: :? :? :? )
Ráadásul ez dublán igaz, ugye Apa miatt, aki szintén a cégnél dolgozik.
Arról nem is beszélve, hogy bizony, amikor délután Apa 2 órakor leteszi a "hivatalos" munkát, akkor bizony ő is beáll közéjük, és ugyanezt csinálja.
Hogy mindenünk meglegyen.
És mégegy, amit megjegyeznék: a lakosság 85% nagyon utálja őket!!!!

Ja, és örülök, hogy végre összeáll a konyhátok!!! :lol: :lol:

Davallia!
Nagyon szép pocid van!

Minitalis képek nagyon szuperek, na meg persze a szöveg is mellé!

Kép
kuha

Megann
Fürdő, pezsgőzés!!De jóóóóó!(nagyon romantikusak vagytok!!!!) :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Davallia
Szép pocid van!!Olyan bájos vagy ám!!!(nagyon tetszett az a képed, ami régebben volt az avatarod, talán bordó ruci volt rajtad!!!na, azon is olyan bájos voltál!(azt hiszem, ez a legjobb szó!)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Meeeeeeegann!!!!

Mire készültök Ti?????

Jó szórakozást Nektek!

Totka!

Figyu, az a nagy helyzet, hogy én is nagyon szeretnék veled találkozni!
És most ne értsd félre amit mondok, de úgy érzem, hogy amennyire itt megismertelek Téged, te az a típus vagy, akit így tökre le tudnék képzelni barinőmnek!!!

Kép
kuha

Kuha
ezt a bókot!!!! :oops: :oops: :oops: Köszi, köszi!

KépKép

Hajni&Panna
totka

BODZA!!!!

FELTÉTLENÜL GYERTEK BE!!!!
VAN PELENKÁZÓASZTAL, SZOPIZÁSI LEHETŐSÉG, KISÁGY, MELEG, JÁTÉK....
(és kupi is a konyha miatt, de) aaaannyira örülnék Nektek!
És megnézhetnétek a szomszéd telket is!!!!

Most megyek vissza konyházni :):):)
Átpakolok a régi szekrényből, mert a helyére, reményeim szerint holnap, egy reggeliző pult kerül.

ayse

Megann,
Már pezsgőztök a kádban :wink: :wink: , de majd holnap úgyis visszaolvasod. :)
Tényleg, valahogy én mindig etetem a gyerekeket a képeken, mert ezek a kis csibészek jönnek kunyerálni, mintha már egy hete nem ettek volna. :) De olyan édesek!!!!! :) :) :)

Davallia,
Nagyon csini a pocakod, jó ez az összehasonlítós fénykép, ugyanabban a szerkóban, 5 hét különbséggel. :? :wink:

Ayse,
De jó, hogy nemsokára lesz szép konyhátok! És főleg az nagyon jó, hogy kivártátok a profit és nincs szétfúrkálva. :)

benianyu

Totka!

Ne pironkodj már légyszí!! Félve írtam le, pedig már többször is akartam neked mondani. Csak nem szerettem volna, hogy azt gondold, hogy "smúzolok" :roll: :roll: :roll:

Ayse!
Hű, na ezt a részét már én is élvezném a konyhának!!! Amikor valami új dolgot kell berendezni, bepakolni stb, azt nagyon szeretem én is!
És azért egy (két-három) fényképet majd mindenképpen dobhatnál nekünk a csini konyháról ám!!
Legfeljebb, ha gyönyörű Bodza család arra jár, megkéred őket, hogy fotózzák le, hogy mi is láthassuk!!
Na, jól kifundáltam??? :oops: :oops: :wink: :wink:

Kép
kuha

Kuha
Megint pironkodom, égő, de nemtom mit jelent a smúzolni szó!!! :oops: Ált.jól kijövök mindenkivel, a fene se tudja, talán a szakmám, de sokat köszönhetek anyuéknak is!Persze, vannak olyanok is, akik nagyon nem bírják a képemet!De ez az élet rendje!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Még azt is szeretném írni, hogy nagyon köszönöm a bókokat a tegnapi képekre vonatkozóan és ma maiakra is. :) Nagyon aranyosak vagytok! :)
Csak átfutottam a tegnapi írásokat, mert ma nem volt igazán időm netezni.
Délelőtt voltunk a Kenguru Gold által szervezett gyerekműsoron, itt Dunakeszin, a BuyWay-ben. Juciék is jöttek Marcival. Mi Beni 6 éves barátjával, a kistestvérével, és persze az anyukájukkal buszoztunk együtt oda. A gyerekek felmentek a színpadra táncolni, annyira élvezték, olyan helyesek voltak. :) :) :) Dani annyira elfáradt, hogy már hazafelé elaludt a buszon a babakocsiban, itthon áttettem az ágyába és még két órát aludt. :) :) :)

benianyu

Sziasztok!

Ayse!
Éljen-éljen az új konyha, meg az aranykezű mester! :lol:
Reggelizőpult???? Jaj de szuper lesz, majd mindenképpen csinálj róla képet, jó?! :wink:

Megann!
Pezsgőzés, hmmmmm :P :P
Gabi is jött velem a piacra, de hétközben egyedül megyek a két fiúval. Mondjuk most már kezd nehezebb lenni, mert Leon is jönne-menne, nem szeret sokat ülni a kocsiban. Két felé meg nem tudok szakadni ugye....... :? Viszont Nolcsi elég fegyelmezett, nem rohangál el.
Nem baj, jövő héten te is bepótlod a talizást, remélem hozzánk jöttök!!! :D :wink:

Évi!
Csúcsszuperul néz ki ez a kocsi, ilyet én is vennék a fiúknak. Nem is láttam itthon még hasonlót sem :(

Emese!
Képek irtó jók, a kommentárokon meg én is bepisiltem :oops: :oops: :P

Hajni!
Én is nagyon szívesen találkoznék veled meg Pannával!
Hátha egyszer feljöttök egy tali erejéig. Pl. nálunk akár aludhatnátok is, van hely :wink:
Jövőre szervezhetünk egy bulit és itt alszotok, mit szólsz hozzá???? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kriszta!
Nem semmi Dani, simán le tudod vetkőztetni, nem kel fel rá? :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Dejó kis programotok volt!!!
Ti ezekről honnan szereztek tudomást??? Dunakeszire már tök jól el tudok vezetni, legközelebb mi is elmennénk egy ilyen jó kis hóka-mókára!!!

Totka!
Hát a smúzolás azt kb . azt jelenti, amikor valaki valaki másnál a viselkedésével nagyon jó pontot akar szerezni, és ezért úgy viselkedik, olyanokat mondt, stb. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval érted, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, és most olvasom, hogy Barbi micsoda felajánlást tett szállás ügyben!!!
Tessék elfogadni, és akkor találkozhatunk végre!!! :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Hát nekünk is nagyon bejön a kocsi, Apának különösen!! :lol: :lol: :lol: Az ára sem volt vészes, 25 euróért vettük.
Annyira elérzékenyülök mindig, amikor mondja, hogy neki nem volt gyerekkorában lehetősége, hogy ilyen, vagy hasonló játékokkal játszon.
És hogy ez annyira tetszik neki, és még ő is nagyon szívesen játszik vele.
Meg pl. most is Bécsben, órákig néztük a monstrum Lego-kat, ami kitudja hány ezer darabból áll, külön távirányítóval, meg hidraulika szerkezettel stb. És hogy ő úgy szeretne Gergőnek később ilyeneket venni, persze kicsit maga miatt is. Mert hogy ő azt sem tudta anno, mi az a Lego. Persze, tudta, csak épp nem állt módjukban megvenni.

Kép
kuha

Évi!
Na Gabi pont ilyen, neki volt egy két pici legoja, de semmi komolyabb. Ezért veszi ő is a fiúknak, mert neki nem lehetett.
Ő is mindent ki akar próbálni..... :lol:
Tök olcsó volt a chicco kocsi, nagyon jó vásárt csináltatok! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Igen, simán levetkőztetem, pedig mostanában elég sok réteg ruha van rajta. A múltkor felhoztam a kocsiból, a kezemben, nem is a hordozóban és arra sem ébredt fel. Jó az alvókája! :) :) :)
Leon tényleg nyugis kisfiú, jó, hogy el tudsz menni velük vásárolni.
Mi is sokat megyünk hármasban vásárolni, Beni már segít is, ő már túl van a rohangálós korszakon, vagyis inkább már visszajön, ha elrohan és nem megy ki az útra sem. :)

Kuha,
Nekem is nagyon tetszik a távirányítós kisautó! :) Gergőapa nagyon kedves! :) Én is imádtam legózni kiskoromban, elég sok legónk is volt (Apu meg is őrizte a fiúknak mindet), sőt a mai napig imádok. Szerencsére Beni is kedvet kapott, most is azt szeretne és fog is kapni.
A programról úgy értesültem, hogy kaptam egy mélt a Kengurutól. Amikor kiváltottam a törzskártyát, opció volt az e-mailcím megadása. Azóta mindig küldenek levelet, ha akció van.
Kár, hogy nem szóltam előbb, bár csak tegnap találtuk ki, hogy megyünk.
Egyébként nagyon ügyes vagy, hogy már akár Dunakesziig is elvezetsz. :)

benianyu

Kuha
Aha, a jó pontod nállam már a kezdeteknél megvolt!Szóval bírlak én is nagyon!
Barbi
Ha komolyan gondolod, akkor egy szép tavaszi napsütésben biz Isten megyünk!!!!!!!!!!!!!!(férjjemmel mit csinálunk?), hűűűűű, tiszta lázba hoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mentem aludni, holnap bevásárolunk az egész családnak karácsonyra!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Barbi!

Ezek az Apák :lol: :lol: :lol:

Benianyu!

Hát ennek a Daninak tényleg nagyon jó alvókája van!!!
Legózni mi is nagyon szerettünk, és azért volt is mivel! Na persze inkább a külföldi rokontól kaptuk, mint a szüleinktől...

Ja, és nem dicsekvés - képpen, de képzeljétek, hogy csütörtökön, reggel 5 óra után elindultunk itthonról, bementek munkahelyre, ott Apa kiszállt, és én átültem a volán mögé, és életemben először, Pestről kivezettem anyuhoz Szentendrére!!!
Igaz, nem volt hatalmas forgalom, de mégis...
Délután meg Apa apukámmal jött ki hozzánk, és úgy mentünk a céges vacsira. De akkor már ő vezetett...

Totka!!
:oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Két mai kép :) :)
Ééééééés igen, mind a két Benianyufiú csíkosban van!!!! :P :P
A harmadik kisfiú Balázs, a barátnőm kisebbik fia.

Kép
Kép

benianyu

Kuha,
Te hogyhogy még nem alszol? :oops: :wink: :) :D :P

benianyu

Kriszta!
Leon is jó alvó, de azért arra felébred, ha levetkőztetem.
Szerencsére Nolcsi se rohangál ki az úttestre, elég megbízható ilyen téren. Max. a piacon szeret kóborolni és válogat, hogy mit vegyünk :lol:
Nagyon helyesek a fiúk, főleg csíkosban! :wink:

Hajni!
Persze, hogy komolyan gondoltam, nem szoktam ígérgetni csak úgy! :wink:
A nappaliban kihúzható kanapé van, van utazó ágyunk is, végső soron mindenki elfér.... :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

halihó!

Nyúlné!!!
de jóóó, hogy találkoztatok!! nagyon fonódnak a szálak :wink: a minitalira én is marha irígy vagyok! :wink: de a képek és a kommentárok különösen jól sikerültek! hogy tudsz pár szavas mondatokba ennyi humort beletenni? :shock: nagyon vicces :)
ki kell emelnem Fannilányt, aki teljesen lenyűgözött a vigyorával!!! és már ő is megy?? neki mikor is van a szülinapja?

holnap lesz játszóház???

Barbi, milyen a vörösmarty tér? én hétfőn szeretnék menni ESztivel, és lehet, hogy az aput is elcsábítom egy forralt borra :wink:

Benianyu, édesek a fiúk!
most, hogy láttam az Esztivel a barátnőm kisfiát, egy kicsit megéreztem, hogy milyen lehet, amikor két gyereke van az embernek, és azok együtt játszanak, és szeretik egymást :) világegyetem a négyzeten :)

Évi!
nagyon tuti az autó!! én még nem is láttam ilyet.
és milyen ügyesen haladsz a vezetéssel!!

mondjátok már el mi van Tomival és Szilvivel és Zsófékkal, mert elég betegek voltak, amikor elmentem, és nem tudtam visszaolvasni...

KépKép
KépKép
and

Hé lányok!!!

ÉN IS-ÉN IS AKAROK VELETEK TALÁLKOZNI!!!!!!

Minket nem invitál senki???? :oops: :(

Totka!!
A férjeket majd jól elküldjük együtt valahova!!!! :lol: :lol: :wink:

A Mekis szülinap nagyon jó volt!!Meli nagyon élvezte!!
Én meg ettem fincsi mekcsikent(nem tudom hogy kell leirni :oops: :oops: ),meg sültkrumplit,meg almáspités-vaniliafagylaltos-csokiöntetes álompitét!! :D :oops:
Jujj és félve irom le,hogy Meli megevett egy kiszacskó sültkrumplit!! :? :shock: :oops:
Esküszöm úgy ette,mint aki egy hete nem evett!!! :shock: :shock: :roll:
Na azért rendszer nem lesz belőle!!! :wink:

Jó éjt!!

ancsi26

Andrea!
Mi szerintem kihagyjuk a játszóházat holnap, mert a fiúkat korán le kéne tenni, mivel anyu itt van 3-ra Nolcisért, mennek bábszínházba ugye.
Jövő héten tudom, hogy lesz nagy tali is nálam, de esetleg ha nincs programotok hétfő-kedd-szerdára, átjöhetnétek Esztivel.
Akár együtt is kimehetnénk a Vörösmarty térre, mivel lehet holnap kihagyjuk.
Leon mostanában nagyon meg van keverve a sok program miatt, kevesebbet aludt az utóbbi napokban és nagyon fáradt. Holnap délután remélem egy maratonit alszik, így csak későn tudnánk kimenni. Majd meglátjuk.
Ettől függetlenül szívesen kimegyek jövő héten is, Nolcsinak is biztosan nagyon tetszene.
Na, van kedvetek hozzá??? :oops: :wink: :D

Szilviék hazamentek a kórházból, Tomi jobban van. Zsóféknál is gyógyulnak már a fiúk. Szóval minden betegeskedó javulgat!
Ja közben Manka Jack-je is volt kórházban, nagyon sokat hányt, meg valami vírust is benyelt, csúnyán köhög. De ők is már kijöttek a kórházból, Jack is jobban van, csak nagyon sokat fogyott. :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ancsi!
Titeket is szívesen meghívlak, csak egyszerre már tuti nem fértek el, csak két turnusban! :wink: :lol:
De komolyan, ha van kedvetek, bármikor!
Leon és Nolcsi is evett már mekis sült krumplit, hamburgert is :oops: :oops:
A hamburger hál'istennek nem ízlik nekik, de a krumpli....... :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?