Sziasztok!
Sikati, gyönyörű a kisfiad, még egyszer gratulálok!
Giga, nekem Andi volt a szülésznőm, ő adott bogyókat, állítólag a tágulást segíti. (Azért mondom, hogy állítólag, mert nem tudom, milyen lett volna nélküle)a szülőszobán kaptam, minden fél órában kellett bevenni ötöt. A férjem volt a bogyófelelős
ő adogatta nekem. Mikor már elkezdődtek a fájások(10 percesek), és felhívtam Andit, mondta, hogy nyugodtan üljek bele a kádba, még maradjunk otthon még. Ez nyolc körül volt, 11-re mentünk be a kórházba, reggelre lett meg Sára, szóval nálam nem siette el. De sose lehet tudni...
Lányok, engem is megjelölhettek nyugodtan, Györéné Csengeri Katalin vagyok.
Tegnap voltam suliban, először, mióta Sára megszületett. Egytől fél hétig nem voltam itthon. Kisleánykám meg nem volt hajlandó cumisüvegből enni az apukájával. Pedig máskor már etette, mikor nem voltam otthon. Csak sírdogált, aludt is egy keveset. Aztán mikor hazaérkeztem, nagy mosollyal fogadott, és egy kiadós cicizés után szent volt a béke
Kati, Sára jövő hét pénteken fogja megkapni a három hónapos szurit. Nem tudom, hogy fogja viselni, de van egy sejtésem, hogy úgy, mint az előzőt. Ordított
Pilla, hogy telnek a hétköznap délelőttök Laurával kettesben? Számomra nagyon gyorsan repülnek a napok. Nem tudom, más is így van vele?
Szép estét mindenkinek!
Üdv:Katica