Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most jottunk vissza az elso UHrol. FANTASZTIKUS volt. A magzat 22mm, latni a kis kezeit es labait valamint hogy ver a pici szive. A koldokzsinor is kialakult.

A doki tok jo fej volt. Nem surgetett, nem kapkodott. Feltett egy csomo kerdest, majd engedte, hogy en kerdezzek egy csomot. Jo sok kerdest irtam fel, de a tobbseguket meg korainak talalta. Persze valaszolt rajuk, csak nem ertette, hogy miert kerdezem. Ezek foleg a szulessel kapcsolatos kerdesekre vonatkoznak.

Kerdeztem, hogy szedjek e extra vitamint, vasat vagy kalciumot. Azt mondta, hogy meg szedjem be azt a ket folsav tablettat amim meg van, de mar nem kell ujbol felirni. A vasat azt mondta, majd a verkepem alapjan megmondja, a vitaminra es a tobbire meg azt, hogy nem kell EXTRA ha rendesen taplalkozom. Szerencses leszek, hogy jon a nyar es lesz egy csomo finom gyumi.

Az UHrol. HuvelyUHot csinalt, azt mondta, hogy a kovetkezo alkalommal (aprilis kozepe) mar hasi csinal.

A parom vegig kamerazott es meg kaptunk egy fenykepet is a dokitol.Olelkezes, konnyek...

Aztan jott a vervetel. Lecsapoltak 4 kapszulanyi vert. Aztan mondtak, hogy pisiljek, de erre nem voltam felkeszulve. Majd legkozelebb.

Remelem , hogy hamarosan mindenkinek resze lehet ilyen elmenyben.

Bocsanat, hogy ilyen hosszan es reszletesen traktallak Benneteket, de mint mar tobbszor irtam Ti vagytok az "egyetlenek" akik tudjak. A csaladnak meg 4 hetet kell varnia.

Ciao
PK
petrakovacs50
 


Hallo PK!

Gratulalok, es örülök neked!(Nektek)!
Jo orvosnak tünik.

Anna
Anna
 


Szia,Pk!

Gratulálok én isKép!Lehet,hogy már mondtad,de elso baba lesz?

Mariann
Mariann
 

 
 

Sziasztok!
Mivel a hosszú hétvége miatt van egy kis pangás,leirom, milyen tapasztalatom volt két nappal ezelött.
Elöször is, az álmommal kezdödött, valahová nagyon kellett sietnünk (vagy menekülnünk??), és az utolsó pillanatban találkoztam egy jósnövel. Mondtam neki, hogy most nincs idöm a jóslására,de annyit nézzen meg a tenyeremböl, hogy milyen nemü lesz az elsö babám. Azt kérdezte, miután megnézte, hogy ikreken gondolkoztam -e már, mert ö azt lát.. Na, nemsokkal késöbb felébredtem, és teljesen ki is ment a fejemböl az egész. A TV-ben viszont minden nap van egy Baby Story cimü müsor, amelyikben két szülést mutatnak be. Egészen onnan, hogy hova járt a kismama,mit csinált az utolsó hetekben, magát a szülést, vajudást végig, és a szülés után még négy héttel megmutatják ujra a babákat, beszélgetnek a szülökkel, milyen a bébivel. Szóval, ebben a müsorban aznap két IKRES szülést mutattak, amire idáig még sosem volt példa....
Rögtön eszembe jutott az álmom, hogy lehet ilyen idözités??? Kép Jó mi, micsoda véletlenek...?Kép
Az az igazság, hogy a nagybátyámnak ikrei vannak,(vagyis az uncsitesóim), és ezenkivül még senkinek nem volt ikre a családban, nemtán ezért álmodtam ilyet??
Na, ennyi voltam mára, gondoltam leirom, most ugy sincsenek nagyon hozzászolások.
Egyébként változatlanul nem akar megjönni, csak tudnám miért, semmi pozitiv teszt, semmi rátutaló jel, semmi de semmi.Azért még várok, hátha következö ciklus jobban sikerül.
Sziasztok, és mindenkinek sok eredményes zebrás tesztet kivánok!!!
Barbi
Barbi
 


Barbi!
Nem jött meg,de a teszt is negatív?Hányadik napon vagy?Nem kellene elmenned az orvosodhoz?Hátha o lát valamitKép.A hugomnak több tesztje is negatív lett,közben meg terhes volt.

Helló,Mariann
Mariann
 


Sziasztok jo reggelt!

Vegre pentek. Gondolom mindenki elvezi a hosszu hetveget azert vagyunk ilyen kevesen.

Mariann,
Igen elso baba. Istenem mennyire varom mar az oktobert!

Nektek is akik esetleg ma fenn vagytok kellemes hetveget!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Sziasztok,

Nalunk nincs ma ünnepnap. Mindegy, ugysem tudok dolgozni.
Meseltem arrol, hogy az anyos jön, es nem tudunk akciozni.
Na, ez lehet, hogy megoldotott. Szerintem legkesöbb holnap, azaz szombaton van peteeresem. Tegnap is meg szerdan is volt minden, ami a gyerek kesziteshez kell, igy ha ma nem is tudunk, szerintem eleg kell hogy legyen. Most megint kezdödik minden elölröl, izgulas!!!!

Barbi!
Hanyadik napon vagy? Mondd el reszletesen.
Az alomhoz annyit, hogy amikor en augusztusban terhes voltam, de meg senki nem tudta, az egyik baratnöm felhivott, es ezzelkezdte: Nem vagy terhes? Azt almodtam, hogy meghaltal!" Halal=uj elet". A fene se tudja, de erdekes volt.

Mindekinek minden jot,
Anna
Anna
 


Szia Mariann, Anna,PK!
Úgy látszik, most tényleg csak mi tartjuk a frontot, ha valaki külföldön él, akkor nem számit az ottoni ünnep....
Egészen pontosan január 27-n jött meg az utolsó mensim, hat hét után... azóta semmi, illetve a héten egy napig barna folyásom volt, na gondoltam itt az idö, végre valalmi kezdödik. De annak is gyorsan vége lett, nem lett belöle semmi. Kb a 6-ik hét végén csináltam egy tesztet, ami negativ lett. Ma meg tegnap elkezdtem "rügyezödni", ami nálam annyit jelent, hogy a homlokom tele lett apro pattanásokkal, ez nálam a mensi biztos jele. Szóval most megint várok, talán hétvégére bepirulok...Kép
Orvossal pedig nagyon gyatrán állok, mivel nemrégen költöztem ki(Kanada) ,még azt sem tudom,hogy hol -kinél kell ilyen vizsgálatra bejelentkezni...Tudom,hogy ez nem kifogás, de ezért vagyok úgy, hogy még adok idöt magamnak, mielött nekiállnék orvost vadászni. Na, meg angolul ugy sem biztos, hogy nagy sikerem lenne egy nögyógyásznál, olyan jól még nem beszélek...
Egyébként májusban megyek haza 3 hétre, úgy terveztem,ha addig nincs semmi változás( bár nagyon remélem ,hogy lesz), akkor otthon mindenféleképpen elmegyek egy dokihoz. Utána pedig majd itt is nekiállok keresni.
Bocs, ha megint hosszú voltam, nálam ez sürün elöfordul.Kép
Sziasztok
Barbi
Barbi
 


Kedves Eszter, Lara,
Legyetek optimistak a rosszullettel, mert tenyleg nem feltetlen velejaroja a terhessegnek. En most mar a 18. hetben jarok, de semmifele rosszulletem, hanyingerem nem volt, drukkolok, hogy nektek se legyen.
Cili2
Cili2
 


Sziasztok!
Bejelentettük a családnak az új jövevényt, pezsgő, miegymás, Kívánom nektek is ezt az érzést.
Mikor menjek vajon orvoshoz?Van, aki a 6.hetet javasolja, mások szerint viszont a 8. hét előtt úgysem állapítanak meg sok mindent.
Sok puszi nektek!!!
Üdv: Netti
Netti
 


Sziasztok!

Barbi, merre laksz Kanadaban, csak nem Toronto?
Csak azert, mert en igen, es ha tudok , segitek dokiugyben Neked, ha akarod!

Valaszolj gyorsan!

Mindenkinek nagyon boldog babavarast kivanok!

Noemi
Noemi
 


Noémi!
Most sikerült elolvasnom az irásodat. Végre egy földi, ha nem is a közelböl, én ugyanis a másik parton, Calgaryban élek. De ha esetleg tudnál nekem bármit irni,hogy itt hogy megy a nögyogyis rendelés, megörülnék neki nagyon. Azt már tudom, hogy vannak Walk-in klinikák, ahová be lehet menni. De mindenféle panasszal ezt az egy dokit kell felkeresni, vagy itt is vannak szakosodott rendelök??
Tényleg elég értetlen vagyok, ha tudsz, segits légyszi!!
Köszi
Barbi
Barbi
 


Kedves Barbi!

Calgaryban nem tudom hogy mi a rendszer. En BC-ben lakok. Itt haziorvoshoz kell jarni. O vegez alap vizsgalatokat is. Peldaul terhesseget is O allapitja meg, rakszurest is O vegzi. Ha ugy latja hogy szukseged van szakorvosra, akkor ker neked idopontott egy orvoshoz akit O a temaban jonak tud. Vannak nagy epuletek itt amik tele vannak kulonfele orvosokkal. Nem tudom hogy peldaul ohozzajuk orvosi ajanlas nelkul lehet e menni. De szerintem telefonkonybol ha egyet felhivsz megtudjak mondani.

Hajnalka
napocska (napocska)
 


Szia Barbi!

Kar, hogy nem vagy kozelebb :o(.
Nekem a haziorvosom ajanlotta a nogyogyaszt, de nem hiszem , hogy ez torvenyszeru. Vannak mar papirjaid? Ha igen, akkor nem gond, meg ha ideiglenesek is. Ha nincs, akkor viszont sokba fog kerulni a vizsgalat es a szules is, nem akarlak elkeseriteni.
Szoval ha meg van kerdesed, probalok segiteni, az emilem is itt van, csak kattints a nevemre, ha erdekel, levelezhetunk, mert nem mindig tudok ide a Babanetre jonni.

Udv. Noemi
Noemi
 


Jó reggelt mindenkinek!

Nem tudom, más hogy van vele, de nekem rémesen nehéz volt öt nap után dolgozni jönni!

Kedden, mielött elmentem voltna szabira, voltam az új nögyógyásznál. Nagyon szimpatikus volt, leszámítva a másfél órás sorban ülést. Megnézte a hömérsékleti görbéimet is. Azt mondta, hogy a görbék alapján van peteérésem, a ciklusaim is normális lefolyásúak, de a biztonság kedvéért pénteken megyek UH-ra, ahol megnézi van-e peteérésem. Azt mondta, hogy elvégez pár vizsgálatot, de a petevezeték átjárhatóság vizsgálata elött beutalja a páromat, hogy azt csak a végsö esetben kelljen elvégezni. Annyi mindent szerettem volna kérdezni töle, de mire sorra kerültem elfelejtettem! Legközelebb felírom! Azt is elfelejtettem megkérdezni, hogy miért lehet még mindig fenn a höm, úgyhogy pénteken, mivel 36,8-ról 36,9-re felment, teszteltem. Negatív lett Kép. Tegnap viszont megindult lefelé a höm, bár még mindig magas: 36,7. Szerintetek, ha mégis terhes lennék a pénteki UH kimutatná (4 hetes lenne)?

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Szép napot mindenkinek!
Netti!
Én úgy gondoltam, a jövö héten megyek dokihoz, most a 6. héten vagyok, talán addigra már látszik valami. Neked ez most hányadik hét?
PK!
Köszi az UH leírást, remélem, nekem is hasonlóban lesz részem.
Sziasztok!
Eszter
eszter
 


Sziasztok Lányok!

Remélem, mindenkinek kellemesen telt a hosszú hétvége.
Én kissé el vagyok keseredve, engedjétek meg, hogy elmondjam, másnak nem nagyon tudnám... A hülye hõmrõl van szó, teljesen felidegelt.
Az történt, hogy a 17. napon felment 36.7-re, a 18. napon 36.8 volt, gondoltam, de jó, felment a hõm, megvolt a tüszõrepedés. Aztán a 18. napon már csak 36.6, a 19.-en is, a 20.-ra már csak 36.4, aztán 36.3... ez volt ma reggel... A hõmérõt bevágtam a sarokba, lehet hogy el is tört, pedig nem is tehet semmirõl... És most azt sem tudom, mit gondoljak... Teljesen elkeseredtem, ezek szerint nem is volt tüszõrepedésem? Kimarad már megint??? És miért??? Egyik pillanatban úgy vagyok vele, hogy legyintek, nem érdekel már az egész, lesz ami lesz, nem is fogok hõmérõzni, a következõ pillanatban pedig a dokit szidom (lehet, hogy szegényt teljesen alaptalanul), hogy biztos valamit nem vett észre, biztos valamit nem jól csinál/unk, aztán a köv. pillanatban meg azon morfondírozom, hogy elegem van, megyek a Kaáli Intézetbe... A párom azt mondja, hogy nyugalom, várjuk meg a következõ hónapot, lehet hogy akkor szépen felmegy és nem lesz semmi gond...
Most azt sem tudom, hogy mikorra (ne) várjam a mensim... Megint egy hónap "kárba vész"... Menjek vissza a dokihoz? Vagy csak hívjam fel? Vagy maradjak a fenekemen??? Ezen jár egész nap a fejem... Pedig mi olyan szorgosak voltunk akció terén, és az egésznek nem volt semmi értelmeKépKépKép
Lányok, ne haragudjatok a kitörésért... muszáj volt elmondanom...
Beja
Beja
 


Sziasztok !

Kedves Netti !

Gratulálok, nagyon sok boldogságot kívánok Neked !Vigyázz magatokra nagyon!!

Kedves Pk!

Én jövőhét hétfőn megyek dokihoz, akkor lépek a 9. hétbe, Te hanyadik héten voltál ?
Akkor már nálam is biztosan sokminden fog látszódni. Már nagyon várom.
Hol van hányingerem, hol nincs.
Ami még nálam kellemtlen az a hasi fájdogálás, de a doki szerint semmi komoly, csak nyúlnak az izmaim, illetve a tartószalagok.

Puszi: Mindenkinek

Király Kati
Király Kati
 


Beja!

ne keseredj el,talan el kene menned egy masik dokihoz is hatha tobb szem tobbet lat.Nagyon egyutterzek veled probalj megnyugodni,egyetlen honap sem vesz karba mert legalabb jokat szeretkeztetek EZ is valami!A homerot felejsd el vegyel ovulacios tesztet!!!Elmondanam,hogy en a ferjemmel 4 hete tok rosszba vagyunk mert minden aprosagon duzzog(hetekig is neha) a hetvegen peteeresem lesz,(remelem)valoszinuleg elkabitom es megeroszakolom!Bocs,hogy ezt leirtam de olyan jol esett vkinek panaszkodni!

Lanyok!

jo napot kivanok mindenkinek!KépKép

Kriszti
kriszti
 


Kriszti!

KösziKép aranyos vagy nagyonKép

A kábításhoz sok sikert Kép
cupppppp, Beja
Beja
 


Sziasztok,

Mindenkinek kellemetlen hetföt! (Vicc)

orsi!
Nem igen lehet latni 4 hetesen UH, azonban a mehnyalkahartyaja ilyenkor mar kezd vastagodni, tehat gyanu lehetne.

Beja!
Nyugodtan pnaszkodj, ordits, .....!
Ket lehetöseg van: Az egyik, elemsz egy normalis dokihoz, vagy halgatsz a parodra es varsz. Hany eves vagy? A görbed alapjan, lehet hogy valami összevissza van, de lehet, hogy tenyleg el kene dobni. Nem akarjuk mindannyian eldobni?

Megvolt csütörtökön a peteeresem, akzio volt kedd kivetelevel mindennap, tehat az anyos problemat ugy oldotta meg a termeszet, hogy az ovulaciot elöre hozta. Most varom a 29.-et, es megfogadtam, hogy nem fogok elötte tesztelni. Hömerözni sem fogok.

Mindenkit puszilok,
Anna
Anna
 


BEJJJA!
FEL a fejjel, ne mérgelődj, itt a tavasz, fogunk mi még a MÁV-ban dagadtan várni vizsgálatra!!!
A HÉTVÉGE SZUPER VOLT,ma már úgy indított a kedvesem hajnali 5-kor, hogy "vigyázz magatokra".
Fö az optimizmus, az én kedvesem nem küzd önbizalomhiánnyal, ami a csládbövitést illeti...

Szép napot,
Kinga
kinga (kinga)
 


Sziasztok Csajok!!!

Netti,
Hogy volt a bejelentes? Hanyadik heten is vagy?

Orsi,
Szerintem a 4hetes UH kimutatja a terhesseget. De a doki jobban tudja.

Eszti,
a 7dik heten mar lehet latni valamit. Biztosan huvelyUH fognak csinalni.

Beja.
Szerintem hagyd a homerozest a francba. Ne mergelodj rajta. Lehet, hogy hoemelkedesed volt valami miatt es utana meg visszaallt minden. Szerintem is vegyel egy peteeres jelzot. Hidd el van peteeresed es az tuti ki fogja mutatni. Fel a fejjel!!!

Kiraly Kati,
En a 9het 3dik napjan voltam. Akkor volt a kis draga 22mm. Mar latni lehetett a fejet es a vegtagjait, es persze azt, hogy ver a szive. Legkozelebb 4 het mulva kell mennem, akkor mar hasi UH fog csinalni a doki. Igy utolag azt mondom, hogy jo volt csak a 9dik heten menni.

Kellemes hetet mindenkinek
Pusszancs
PK
petrakovacs50
 


jo reggelt Mindenkinek!

Kepzeljetek, tegnap arra ebredtem, hogy nem vagyok rosszul! Eleg sokara esett le, hogy valami nem olyan, mint szokott... Most toltottuk be a 3. honapot (+ 1 het) es igy a rosszulletekkel a depresszio is elmult. Vagy a tavasz teszi. Na mindegy. Husvet utani heten megyek megint uh-ra, mar nagyon varom. Jovo heten meg AFP. Na attol kicsit borzongok, hogy mi lesz az eredmenye.

Mamak, Ti is el vagytok tiltva a tulzott hazaselettol? Nekem a dokim azt mondta, ne vigyuk tulzasba, nem mintha nem aludnek el minden nap 8-kor...
Pocok
 


Anna,
köszi az infót!

Beja,
úgy látszik a hömérsékleteket is megkavarta a tavasz. Nekem is elég érdekesen alakul. Egyenlöre nem tudom, hogy örüljek-e, hogy az enyém fennt van. A teszt negatív volt és ha így megy tovább ebben a ciklusban nem tudom mikor lesz peteérésem. Ha véletlenül mensi körül volt, akkor ezt a hónapot fújhatjuk. Mire kezdtem reménykedni, hogy hátha mégis sikerült, elindult lefelé a höm, de még mindig magas. Azt meg végképp nem tudom, hogy az hogy minden hülyeségen elbögöm magam, csak a kimerültségtöl van-e. Szóval kicsit azért még reménykedem, és nagyon várom a pénteket.

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Anna,
köszi az infót!

Beja,
úgy látszik a hömérsékleteket is megkavarta a tavasz. Nekem is elég érdekesen alakul. Egyenlöre nem tudom, hogy örüljek-e, hogy az enyém fennt van. A teszt negatív volt és ha így megy tovább ebben a ciklusban nem tudom mikor lesz peteérésem. Ha véletlenül mensi körül volt, akkor ezt a hónapot fújhatjuk. Mire kezdtem reménykedni, hogy hátha mégis sikerült, elindult lefelé a höm, de még mindig magas. Azt meg végképp nem tudom, hogy az hogy minden hülyeségen elbögöm magam, csak a kimerültségtöl van-e. Szóval kicsit azért még reménykedem, és nagyon várom a pénteket.

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Szia Anna!
25 éves vagyok. Kép Egyébként tényleg nem fogom mérni... csak idegesít... megveszem azt a Corax tesztet, kerül, amibe kerül... Viszont azért ma felhívom a dokimat, elmondom, mi történt, ha normális lesz és megnyugtat vagy kitalál vmit, akkor okés, ha nem, keresek másik dokit. LE A HÕMÉRÕVEL!!!! Kép

Szijjjja KingaKép
Benne vagyok a dagin-várakozni-a-mávban dologbanKépKép
Szoríííítok, hogy összejöjjön Nektek!!! Biztos sikerült!!!

Szia Petra!
A hõemelkedést még megérteném, hátha tényleg valamitõl felment, de a tüszõrepedést is pont akkorra vártam... azt hittem, hogy megtörtént... aztán visszaesett... Azért köszi a bíztatást! Kép Remélem, te jól vagy!

Szia Orsi!
Hát tényleg elég furi a hõd... ha jól értem, mensikor nem ment le, hanem fent maradt? Légy erõs, viszont ha muszáj bõgni, tedd nyugodtan! Az ugyanis mint tudjuk, nyugtatKép Pénteken mi lesz, miért várod? Írd le lécci bõvebben! Bocsi, ha már elmondtad, nem emléxem... rövid az eszem...

Nagy cupppppppppppppppp mindenkinek!
Beja
Beja
 


Sziasztok!
Annyira szomorú vagyok, és összezavarodott...A homérsékletem 36,8 volt ma reggel és még csak a 16-ik napon tartok (a 18-ik körül szokott felmenni) sajnos elotte 3 napig nem mértem, igy nem tudom, hogy elotte milyen volt...( lehet, hogy csinálok ma egy ovulációs tesztet)Elegem van az egészbol, most úgy érzem nekem soha nem lesz természetes úton kisbabám! Lehet, hogy felfüggesztem a próbálkozást egy évre. De ha nem függesztem fel akkor is keresek egy másik orvost. A jelenlegiben hatalmasat csalódtam! De ezt már irtam! Ne haragudjatok rám, de annyira magam alatt vagyok (az orvos miatt van egy csomó tartozásunk, és semmi eredmény...)
Puszi, Szonja
Szonja
 


Szonja szija!

Ne keseredj el... nem szabad... keress másik orvost!!! Ha ekkorát csalódtál a dokidban, nincs más, keresni kell másikat... Még akkor is, ha minden vizsgálatot, mindent újra kell kezdeni... Nem gondoltatok még arra, hogy elmentek a Kaáli Intézetbe? Mióta is próbálkoztok? Hidd el, én megértelek... fel a fejjel!!!!!
Tudom, hogy te tapasztalt vagy a Corax-teszttel kapcsolatban, azt szeretném kérdezni, hogy a teszt hogy mutatja ki azt hogy ovuláció lesz? Pl. 1-2 nappal elõtte már jelzi, hogy kb. mikor lesz? Vagy pontosan akkor jelzi, amikor van?
cuppppp, Beja
Beja
 


Bejjja!

most jovok a gyogyszertarbol 7.350 Ft a 10 db-os teszt,20-44 oraval az ov.elott lesz pozitiv az eredmeny.en nem vagyok hajlando homerozni!ha ebben a honapban sem esek teherbe megyek a dokidhoz!


Kriszti
kriszti
 


Szia Beja!
Ebben a hónapban elég furcsán alakultak a dolgaim. Középidöben Egerben voltunk a hétvégén és ott akcióztunk utoljára február 24-én. Azóta fennt van a höm. Igazából csak a múlt héten mértem (próbálom hanyagolni a hömérözést), de már elötte is folyamatosan lázasnak éreztem magam. Pénteken teszteltem: Kép, aztán ma reggel lejjebb ment a höm 1 fokkal, de még így is kb. 5 tizeddel magasabb a szokásosnál. Kedden voltam az új dokinéninél(persze elfelejtettem megkérdezni töle, hogy mi lehet a magas höm oka), aki elkezdte a kivizsgálást aminek elsö lépése a pénteki UH. Remélem hamarosan okosabbak leszünk és kiderül miért nem sikerült eddig.
Mondtam a páromnak, hogy ha nálam nem találnak semmit, a petevezeték átfúvás elött, öt is megvizsgálják. Meglepöen jól fogadta Kép!

Szióka!
Orsi
Orsi
 


Beja!
Mi már több mint 4 éve próbálkozunk. A Kállira már én is gondoltam, de ott inkább a lombikosokkal foglalkoznak. Nem tudom, most ajánlottak egy dokit lehet, hogy felhivom azt!
Köszönöm az együttérzésedet, aranyos vagy!
A teszttel kapcsolatban már Kriszti megelozott (szóval 1-2 nappal az ovuláció elott lesz pozitiv)
Azért elotte mert az LH szint emelkedése késziti elo a tüszorepedést. Ez azért is jó mert igy nem késheted le az ovulációt! Sok sikert!
Szonja
Szonja
 


Lányok!
Köszi mindenkinek az infót!!!!!

Kriszti!
Én olyan tesztet hallottam Szonjától, hogy 4.575,- Ft és 7 db van benne (így 1 db. 653,- Ft)... az mintha olcsóbban jönne ki... nem? Mondjuk nem sok... de... sok kicsi sokra megy.

És figyuzzatok! Mi van akkor, ha az ember lánya akkor tesztel ezzel az ovulációs teszttel, mikor már megvolt a tüszõrepedés? Akkor mutat vmit? Vagy akkor hogy van?
cupp, Beja
Beja
 


Orsi!

Szeretném tõled elkérni a dokinénid elérhetõségét... Szeretném õt betárazni arra az esetre, ha mégis elmennék másik orvoshoz... nagyon imponáló, hogy kivizsgálásokba kezdett nálad... én is ilyet szeretnék....
cupp, Beja
Beja
 


Beja!
Szerintem ovuláció után már nem lehet pozitiv a teszt mert akkor már megint visszaesik az LH szint ( az ovuláció elott hirtelen felugrik, aztán ugyan olyan hirtelen vissza is esik, én legalábbis igy tudom!)
Szonja
Szonja
 


Ahaaaaa... értemmár... tehát magyarán jól kell tudni idõzíteni és ovuláció elõtt max 2 nappal tesztelni...
Beja
Beja
 


Sziasztok!

Pocok,
Nem mi nem vagyunk eltiltva a szextol! A doki azt mondta, hogy mindent csinaljak ugy , mintha nem lennek terhes. Hat en egy ugy ertelmeztem, hogy a hazaselet is hozzatartozik Kép Orommel olvastam, hogy a masodik harmadra jobban lettel. Ez nagyon biztato szamomra!

Szonja,
A hore a megoldas MA kell szexelni!!!
Amugy szerintem is menj el a Kaliba. Nem csak lombikosokkal foglalkoznak, hanem megcsinaljak az osszes szukseges vizsgalatot mindket felnek. Voltatok mar a paroddal egyutt kivizsgalason? Szerintem erdemes. Amugy az indexen nemreg szult egy Kalis kismama es ugy tunt a hozzaszolasabol, hogy nagyon halas az intezetnek.

Fel a fejjel!!!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Beja!

a teszt leirasaban az van,hogy a 10. naptol mindennap kell csinalni,en mar megvettem,lehet,hogy mashol lehet kapni olcsobban is de nekem egyszeruen nincs idom maszkalni erte.A 10. naptol fogom hasznalni nagyon kivancsi vagyok az eredmenyre!

puszi Kriszti
kriszti
 


Petra!
A férjemmel kezdték a vizsgálatokat: "donor minoségu" spermái vannak (a mennyiségre nem emlékszem de 70%-a gyors mozgású)aztán én is voltam HSG-n: átjárhatóak a petevezetékeim, aztán vérvételek, amirol csak annyit tudok, hogy nem jó, de konkrétan nem tudom, hogy melyik hormonommal van a probléma!
Egyébként én is tagja vagyok már egy éve az index meddoség-lombikbébi topicjának (csak ott más a nicknevem) Mindig el szoktam olvasni a Babavárban a hozzászólásaidat, mert nagyon szimpatikus voltál az elso hozzászólásodtól kezdve!
Egyébként a hom-tol függetlenül mára én is terveztem a szeretkezés (nálunk "tervezni kell" ugyanis a férjem két naponta éjszakás, ha nappalos akkor meg rém soká ér haza...)Bonyolult az életem! Azért majd csak összeszedem magam!
Puszi, Szonja
Szonja
 


Kriszti!
Ne haragudj meg a kérdésemért, de nincs túl korán a 10-ik naptól? Nekem 32 napos ciklusoknál a 17-ik napon volt pozitiv a teszt, és csak a 16-ik napon kezdtem el tesztelni...Szerintem ha körübelül tudod, hogy mikor kellenne ovulálnod akkor elotte 2 nappal elég lenne tesztelni! Persze te tudod, de ez igy anyagi csod!
Szonja
Szonja
 


Beja,
szívesen megadom a dokim elérhetöségét, de ha jól emlékszem budapesti vagy, én viszont pécsi.
Ha mégis érdekel, vagy én emlékszem rosszul, akkor persze megírom a telefonszámát!

Sziasztok!
Orsi
Orsi
 


Hallo Szonja,

szerintem ne hömerözz hanem, csinald. Ez a hömerötes az agyamra megy, es olyan sokszor felrevezethö lehet. En meg mindig azon a velemenyen vagyok, hogy keress egy orvost, aki monitorzna ziklusod, igy megtudhatnad, hogy van-e peteéreésed, ha van kb mikor, mekkora es igy tovabb. Igy csak tapogatsz.
Nekem ebben a honapban a 9.-ig napon volt peteeresem, amit veletlenül a nögyogyasz megallapitott. Akciozas volt is rendesen, de en mar nem remenykedem. Ez a harmadik honap, amikor a telitalalatkor van spermabefogadas, es megsem leszek terhes.

Te pedig, ebben a ziklusba csinald, es igazan keress egy masik orvost. En ezekben a LH dolgokban sem hiszek. Biztos az, amit az US-en lat a doki.

Sok puszi.

PS: Aprilis 15.-en kezdem az uj munkat...de nem tartom vissza magam ami az utod tervezest illeti.

Anna
Anna
 


Köszi Anna!
Döntöttem! Elmegyek egy másik dokihoz!!!
Ha jól értem akkor te már túl vagy a peteérésen?! Akkor azt kivánom, hogy 2-3 hét múlva legyen egy pozitiv terhességi teszted! Az új munkahelyhez pedig sok sikert kivánok!!!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Orsi!

Jól emléxel, pesti vagyokKép Csak én nem emlékeztem, hogy te pécsi vagy... látod, tényleg rövid az eszem... Hát..akkor majd keresek máshol dokit... csak ez szimpi volt, hogy ilyen készséges a vizsgálatokkal kapcsolatban.

Azt hiszem, abszolut rábeszéltetek egyébként erre az ovulációs tesztre... Meg is fogom venni, talán még ma. Remélem, kapok, nem kell utána járkálni...
köszi lányok, cuppp
Beja
 


Szonja!

En meg csak az utasitast olvastam el,asszem nekem valoban csodos lesz mert 6 hetesek a ciklusaim es a hombol nem igazan derult ki mikor is ovulalok,kenytelen vagyok hasznalni nehogy elszalasszuk a napot.remelem csak ebben a honapban kell!KépKépKép

Mindenkinek sok puszi,holnap beszelunk!

Kriszti
kriszti
 


Kriszti!
Én amikor legelõször vettem ilyen tesztet és gõzöm nem volt, hogy mikor lehet az ovulációm akkor én 2 naponta teszteltem! Ezt csak azért írtam, mert ez pénztárca kímélõbb megoldás, és szerintem így se késed le az ovulációt!
Pusz, Szonja
Szonja
 


Szonja,

Akkor mar biztos megjartatok a Kalit is. Biztosan lesz gyumolcse a kitartasodnak! Meg regebben beleolvastam a lombikos topikba es teljesen lenyugozott az ottani emberek hihetetlen kitartasa es kuzdese. Biztos voltam, hogy ha nem jon ossze akkor csatlakozom ahhoz a szimpatikus tarsasaghoz akiknek mindig van egy biztato szava es nem utolsosorban rengeteg pozitiv peldaja.

Sok sikert a mai akciohoz!

Udv
PK
petrakovacs50
 


Köszönöm Petra!
igazság szerint a Kaáliban még nem jártunk, csak a Bolgárkerék utcában (ott vizsgálták a férjem)én pedig egy hormonokra specializálódott nõgyogyihoz járok...Pontosabban azt hiszem már csak jártam!
Szonja
Szonja
 


Sziasztok Lányok!

Sajnos megint lebetegedtem, kiírt a doki. Öcsémnél mentem fel a Net-re, és nem ad nekem sok idöt írogatni....
Kezdek rájönni, mi a baj velem. Képzeljétek, hogy mostanában ovulácio táján mindíg beteg vagyok, náthás. Ergo: lázas vagyok, a petesejtecskéim szerintem megfönek bennem. Meg persze a ficánka ondocskák is. Hiába hempergek, szerintem megint nem lesz eredménye. Lehet, hogy allergiás vagyok valamire? Tényleg furi, hogy havonta tök beteg vagyok. A hömet már nem is mérem...

Hétfön jövök, akkor dolgozom ujra.

Sziasztok!
Niki
Niki
 


Sziasztok!
Eszter! Nekem is ez a 6. hét, ha jól számolom.(Utolsó vérzés első napjához?)Te már voltál dokinál?
PK! Neked írt fel a doki valamilyen vitamin-gyógyit? Én nagyon félek minden bogyótól!
Király Kati! Köszi az üdvözlést, én is minden jót kívánok Nektek!

Lányok!! Én felírattam egy doboz CLOSTYLBEGITET, de terhes lettem, már nincs rá szükségem.Szivesen elküldöm postán,annak aki enné, csak nincs kéznél!(10 szem)
Üdv: Netti
Netti
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?