Sziasztok!
Mivel a hosszú hétvége miatt van egy kis pangás,leirom, milyen tapasztalatom volt két nappal ezelött.
Elöször is, az álmommal kezdödött, valahová nagyon kellett sietnünk (vagy menekülnünk??), és az utolsó pillanatban találkoztam egy jósnövel. Mondtam neki, hogy most nincs idöm a jóslására,de annyit nézzen meg a tenyeremböl, hogy milyen nemü lesz az elsö babám. Azt kérdezte, miután megnézte, hogy ikreken gondolkoztam -e már, mert ö azt lát.. Na, nemsokkal késöbb felébredtem, és teljesen ki is ment a fejemböl az egész. A TV-ben viszont minden nap van egy Baby Story cimü müsor, amelyikben két szülést mutatnak be. Egészen onnan, hogy hova járt a kismama,mit csinált az utolsó hetekben, magát a szülést, vajudást végig, és a szülés után még négy héttel megmutatják ujra a babákat, beszélgetnek a szülökkel, milyen a bébivel. Szóval, ebben a müsorban aznap két IKRES szülést mutattak, amire idáig még sosem volt példa....
Rögtön eszembe jutott az álmom, hogy lehet ilyen idözités???
Jó mi, micsoda véletlenek...?
Az az igazság, hogy a nagybátyámnak ikrei vannak,(vagyis az uncsitesóim), és ezenkivül még senkinek nem volt ikre a családban, nemtán ezért álmodtam ilyet??
Na, ennyi voltam mára, gondoltam leirom, most ugy sincsenek nagyon hozzászolások.
Egyébként változatlanul nem akar megjönni, csak tudnám miért, semmi pozitiv teszt, semmi rátutaló jel, semmi de semmi.Azért még várok, hátha következö ciklus jobban sikerül.
Sziasztok, és mindenkinek sok eredményes zebrás tesztet kivánok!!!
Barbi