Hahó Emberek!
Nézzétek el nekem, hgy ilyen ritkán látogatlak meg Benneteket a fórumon, de az utolsó 1,5 hónap irtózatos futkosással telik (nem újdonság), havazok a melóban, mint állat, egyszóval zajlik az élet körülöttem/körülöttünk.
Azért visszaolvastam jópár oldalt, nagyjából képbe kerültem, és mindenkire tök büszke vagyok, hogy jó kedvvel meséltek mindenről, miközben gyermeket neveltek (ami persze önmagában is ok a jókedvre), karácsonyi bevásárlást terveztek (és valósítotok meg), főztök, takarítotok, taliztok, stb.
Gyerekek, nekem 24 óra nem elég! Egyszerűen nem jutok a dolgaim végére, csak tolom magam előtt az intéznivalókat, és minden este kiakadok, hogy mások ezt hogyan csinálják?
És még gyerekem sincsen
Orsi, a kiscsajod nagyon édi a kis pufi ujjaival, elhiszem, hogy nem lehet betelni vele
Mindjárt lesz a névnapja!
Méghogy életben tudsz tartani egy gyereket? Szerintem ez nem is volt kérdés
Kata, mi skorpiók (ugye Peti meg én) nem mindig vagyunk közlékenyek, ámde megfigyeljük a világot, és éneklünk a kádban vagy a wc-n. Ezt nézd el nekünk, mi ilyenek vagyunk!
Eszti, Benyófi má nagyfiú, megnéztem án én is a fürdőszobai attrakcióját, és azóta meg már biztos sokat gyakorolt, és ezért aztán szalad át a szobán
Hétvégén a pointer kutyákról néztünk filmet a tv-ben (mert a sógoromnak van ilyen kutyája, és én teljesen bele vagyok szeretve ezekbe a kutyukba), és eszembe jutott az urad, mert ottan vadásztak a bácsik mindenféle madarakra, és ezek a kutyák olyan édin megmutatják a vadat nekik.
Anyóspajtiéknél van vadászkutya?
Serfi, Te kiscsajod is a nagy ágyban szeret henteregni? Olyan kis szépség ő is, egyre csajosabb.
Szervezkedéssel nem stresszeld magad, aki szeretne, az elmegy, aki nem, az nem, a lehetőség mindenkinél adott volt, akit elértetek, nem? Tudom, könnyű mondani...aki megy, annak előre is kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánok!
Ági, Julcsi is igazi kiscsaj! Asszem nem lesz nehéz róla portfóliót készíteni, ha anyjáék így döntenek, mert pózol rendesen!
Büszke vagyok Rád, hogy ennyi energiád van, hogy elmész Pécsig meg vissza, tanulsz, vizsgázol, stb. Nekem ez a marketing képzés is bőven elég, amire szerda délutánonként járok, a cégem jóvoltából.
Hugoddal mi a helyzet? Szolnokon vagy Pesten van?
Dia, a kis barátnőm igazi maci imádó!
És milyen cuki pankos frizurája van! Kiscsávóé is ilyen?
Micsoda írós receptetek van nektek? Nem rossz az az író, ha valaki szereti a tejtermékeket. Mi Szlovákiában mindig azt iszunk pl. a juhtúrós sztrapacskához, amit anyósom csinál! Isteni!
Bogi, az nagyon jó kép, amikor a két kis pasi a nagy fotelban ül! És mindig jót mosolygok, amikor említed, hogy a fiad a nemzeti lelkületű nótákat kedveli!
Hááát...valakitől tanulta!
Edó, a házikó nagyon kafa, remélem, egyszer mi is ilyenben vagy hasonlóban lakhatunk (és akkor lesz egy pointer kutyám vagy beagle). A munkát továbbra is bírod? Mondjuk nincs más választásod, nem? És Peti hogy bírja, hogy te dolgozol?
Na, uramisten, milyen hosszút írtam!
El is köszönök, puszi mindenkinek! Szép napot, bár a napnak se híre se hamva, de legalább nincs zima.
A.