Új privát üzeneted érkezett!

Télleg Serfi, mi van a szervezéssel? Mi történt?

Nem tudjátok honnan lehetne megszerezni a muppet show (egy pár vagy minden) részét? Ádámnak találtam ki Karácsonyra, imádja, imádná.

Húsdarálót? vicces. :P

Na, akkor a szörszálhasogatók kedvéért: ma lett egy hónapos Csőrike. De örülök. Nagyobb zökkenő nélkül életben tudok tartani egy bébit! Képzeljétek el, hogy 5,2kg lett! Kerekedik rendesen. :shock:

Írjatok még, ki mit ajándékoz?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi :), az 5,2 kg nagyon szuper! És légy büszke magadra, az első idők a legnehezebbek, és azon már túl vagytok! Tehetnél fel képeket, ilyenkor nagyon gyorsan változnak, és mi még csak pár naposként láttuk Lucát.

Benyófim nagyon beindult a járásba, de nem lépegetni akar, hanem futni - mondjuk nem vártam mást - és hát ez így viszonylag nehéz. Viszont most már keresztülvág a szobán simán, nagyon durva. Olyan picike még. :roll:

Dia, alvásban mi is most álltunk vissza a normálba, Benyófi sem takonypóc már, szóval hurrrrrrrrrrááááááá! :wink: :wink: :wink:

Orsi, a húsdaráló tényleg vicces, de ha ismernéd őket....nekik nem lehet nem tárgyat venni. Egy picike faluban élnek, földet művelnek, állatokat tartanak, és hát nem az a színházba-moziba járós emberek. Mondjuk anyósom még csak-csak menne, de apósom... :roll: Szóval nekik ezek játszanak, meg a könyv, azt falják mindketten. :P

Szép hétvégét
Vendég
 


Hi, nincs baj, csak 2 hónap alatt sem sikerült visszajelezni mindenkinek(Kata nem Rád gondoltam), vagy betartani az ígéretet, h megkeresik a másikat...Mindegy, csak nem én kezdtem, és csak összesíteni akartam a kaját, meg szóltam Zitinek, h lehetne-e a Gardenben, mert igényes helyet szerettem volna.....Erre k..ra rám maradt az egész. Na erről ennyit.

Eszti, ezek szuper ajándékok ám! Van Gogh, hű állat lehet!
Benyófi szuperügyes, de azé lassítson, ne szaladgáljon még :wink: !

Orsi utólag s Boldog 1hónapot! Látod, máris elrepült, így fog a többi is, úgyhogy élvezd ki minden pillanatát! Klasszul gyarapszik(irígy is vagyok ilyenkor mindig :wink: :oops: ).
Ajándék: szülőknek könyv+cd( nagy ajándékot a sümegi hétvégét megkapták már a Papi 60.szülinapjára), tesómét nem írom le :lol: , Hannamannának csúszda, könyvek, akartam konyhát(hónapok óta keresem a megfelelőt, erre anyós tegnap vett :shock: , most nem tudom vegyek-e itthonra, az meg marad ott, vagy mi legyen-help me,please)

Most mennem kell, mert "anya nem csüccs" van
puszi

Kép
seriff
 
 

 
 

Orsi, elég egy konyha

Kép
agianyu
 
 


Kösz, közben rájöttem :wink: :lol: ! Így viszont kap asztalt meg széket :oops: :lol: .

Kata, pont nézem, de az a tescos újságunk már nincs meg :cry: .

Eszti, milyen volt Van Gogh?

Bog, Ti otthon lesztek az ot hetén Sz-n? Mi pénteken megyünk, és vasárnapig ....

Kép
seriff
 
 


Hi, ma van a telki project? :D
Boguska Ti is ottvagytok?

Elküldtem az összesítést a Gardenbe, mostmár jönnötök kell! A kedvemért,legalább :wink: :D !

Kép
seriff
 
 


Serfi, akkor legyen az, hogy rendelj nekem is kaját, legfeljebb bebukom, ha nem tudok elmenni megsem.
Probalok képeket feltenni, de ez nekem olyan hektikusan megy.

Esztike, bejutottatok a kiállításra? Hallottam, h k sokan voltak? Vagy elővételben vettetek jegyet?

Csajok, mi történik a 6 hetes vizsgálaton? A bébién.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok,

a Van Gogh-ra pénteken vettük meg elővételben a jegyeket, egy órás intervallumot adnak meg, azalatt kell bemenni. Mi szombatra kaptunk is jegyet, és azonnal bejutottunk, semmi sor nem volt, akkor sem, amikor kijöttünk. Remélem, így is marad.

A kiállítás szuperfantasztikus, érdemes megnézni. Nagy hangsúly van a korai képeken, de azért a késői, Arles-ban készültek is vannak szépen. Hajrá mindenki. :)

Orsi, nekem a 6 hetes kontrollon semmi nem volt, Bencét meg nem kellett vinni 6 hetes kontrollra. Havonta egyszer megyünk a dokinkhoz tanácsadásra, ez inkább súlymérésre szolgál, meg receptírásra. 1 éves kora után már nem kell havonta sem menni. Meg én rendes vagyok, sokan nem viszik havonta. :wink:

Mi ma Bogussal hirtelen minitaliztunk, jó volt, bár sacher kocka már nem volt.... :roll: Kaptam helyette Lindt csokit, na jóvan. :)

Serfi, azé ez a konyha dolog nem volt szép anyóskától.... :roll: Ember tervez, anyós végez..... :evil:

Most menek, csákány
Vendég
 


Hi!

Tanúsíthatom, hogy Eszti volt Van Gogh-on.... láttam a Híradóban 8).

Serfi, nem úgy volt, hogy HKD szervezi?? No stressz!!!

Orsikám, képeket!!!!! 6 hetes vizsgálat nincs a bébinek, talán az Uh-ra gondolsz... hasi? koponya?

Pussz!!!

Kép
diane
 
 


Én is hallottam, hogy benne voltunk.... 8)
Vendég
 


8) 8)

...biojoghurt??? Mi lett az elveiddel??? :wink: :wink: Magában is megeszi?? (bár hülye kérdés)

Én egyszer vettem apámnak színházjegyet, el sem ment ... ez kilőve, de köszi.
Ú, mi kábé 4 havonta járunk dokihoz... :oops:

Fersi, ma voltunk Telkiben, igen. Végre aludtak ebéd után nagyon jól, tudtunk dumcsizni az Adrival!!! Ja és amit az Adri főz, mindig megeszik! Mit megeszik, két pofára.... (ma lencsefőzelék - emlegettük is Heim Pali bácsit :lol: )

Uram Lengyelo-ban, anyu mama itt van (nem bírta ki, már megkapták a Mikulás ajándékokat :shock: )
diane
 
 


Hagyján, hogy biojoghurt, de tönkölytészta (amit nálatok láttam) is játszik, és azt nem is mondom, hogy már csak teljes kiőrlésű kenyeret eszünk. 8)
Joghurt megy gyümölccsel, Holle müzlivel, gyümölccsel és müzlivel, és magában is. Benyófi nem hazudtolja meg magát. :)

Mamák már csak ilyenek. :)

Ma előveszem a téli szerkót, tegnap már olyan hideg volt, hogy csak na. Van már bakancsa is az ifiúrnak, bélelt, 19-es. :wink:

Ma játszóház, holnap Mikulás ünnepség, csütörtökön anyuval Ikeja. Hétvégén disznóvágás :roll: lesz újabb adag kolbi, meg szalámi.

Ti merre lesztek szilveszterkor? Kari hogy alakul? Ki mikor hova?
Vendég
 


Eszti, nem tudta, h mi is azt akaruk venni :roll: ....Ne mond, h hideg volt, itt tegnap tök szuper idő, ma kicsit hűvösebb, holnapra meg 15fokot mondanak...asszem a rénszarvasok pihennek...

Orsi 6 hetes bébi kontroll? Én sem tudok róla, max ha szokás Nálatok akkor koponya UH, és érdemes csípő UH is.

Dia, én még durvábbat olvastam a Spockban, napi 2x hüvelyes :shock: , mondjuk nálunk borsó lehetne örökké, de ezzel ki is végeztük a hüvelyeseket....a kukorica esetleg helyettesítheti :wink: :oops: ?
Mit kaptak Anya mama Mikulástól Gepárdkák?

Kép
seriff
 
 


helyesírási hibákért bocs, nem bírom elolvasni küldés előtt,mert folyton lökdös a csajom :oops:

Kép
seriff
 
 


És mit csinál a csajod, amíg írsz? Ül az öledben?

1165339545.14.zip

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


nem mellettem áll, és lökdös, nem miatta írok hibásan, de miatta nem bírom végigolvasni újra, mert annyi időt nem hagy

Óh-óh, de drága Lucácska, és alighanem mindjárt meglesz az ujjacskája :D

Kép
seriff
 
 


Serfi, és legalább jó a konyha? :wink:

Ma játszóházaztunk, húú, jól elfáradt Benyó, és megéhezett, brutál 3 dl-t tolt be a borsóból. :)
Most meg bioptron lámpázzuk. Kaptunk ugyanis anyumamiéktól karira, és most van egy kis pirosodása, szóval meglámpáztuk, meg a nóziját is kéne valahogy, a taknyocska miatt, bár ma már csak 2x szívtunk. Ahogy olvasom, nagyon szuper ez a lámpa, sok mindenre lehet használni. :P

Orsi, nagyon aranyos Luca. :wink:

Szép estét.
Vendég
 


Orsi, már tényleg mindjárt betalál a szájába. Nagyon édes!

Hú ma voltunk mikulásolni a m.k.helyemen. No para a Mikulástól. Lazán "eltársalogtak" Julcsival. Hihetetlen fazon a lányom. Nem volt olyan gyerek, akitől ne vett volna el legalább egy szaloncukrót. De aki a legrosszabbul járt, attól egy egész tábla csokit csórt el.
De van benne gondoskodás is. A hat év körüli kölköktől lejmolt sz. cukrokat kibontatta velem, és odaadta a kisebb babáknak.

Ja én most éppen tanulok, csak pihenés végett ugortam be ide.

Kép
agianyu
 
 


Eszti, nem tudom, nem láttam...

Nálunk hozott a Miku rajzolót(azt a mágneses izét), meg színescerkát, meg ilyeneket...Nálatok?

Kép
seriff
 
 


A bioptron lámpa nagyon jó. Én is azzal süttetem a hasamat és egész szépen javul. Meg ha egy kicsit vehemensebben eszik Luca, akkor szinte 10 perc alatt elmúlik a fájdalom, berepedés ki se alakul, szóval nagyon elégedett vagyok vele.

Képzeljétek már hozzánk is jön télapó. Nem tudom mit fog kezdeni vele, de kapott egy puzzlet. :lol: Jól néz ki egyébként. Nem tudom miért írták rá, hogy o-36hó?

Mit tanulsz Ági?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Sziasztok Csajok!

Dia, olyan cuki a Pannus ezen a képen (is) :D

Orsi, légyszi-légyszi tegyél még fel sok képet Lucáról!!! Olyan gyönyörű. Meg neki még nem is ismerjük az arcocskáját.
Orsi, a www.dvdabc.hu-n lehet kapni a Muppet show dvd-t. Esetleg próbáld ki te is, ha még mindig ebben gondolkodsz.
Írigylem akinek vannak ötletei, főleg a férjeknek.
Orsi, te a hasadat azért lámpázod, mert csíkos lett? Azért kérdem, mert az enyém sajnos az, és h ez a lámpa jó a csíkokra is?
Még írtad, h lehet eljönnél az osztálytalálkozóra. Mi Blankával pont 1hós volt mikor Szolnokon voltunk először. De moondjuk őt 5naposan Bp-ről Kecskemétre vittük. :shock: Igazából végig aludta az utat. (mily meglepő nála :wink: :lol: )

Tegnap nálunk is jött a télapó. Peti apájával kirakta mind a 4!! pár cipőt az ablakba, hátha. (olyan cuki volt a Blanka cipő az ablakban :D). Képzeljétek barátoknál, még találkozott is a télapóval, ahol, A télapó első kérésére elénekelte neki a hull a elyhest (én legalábbis felismertem :lol: ). Olyan cuki volt. Én persze itthon térden állva könyöröghettem, akkor sem énekelte el.
Ja, ha már itt tartunk, és Edó nem dicsekszik, hát én elmondom. Múlthéten a telefonban Edó Petije, az elejétől a végéig egyedül hibátlanul elénekelte nekem a hull a pelyhest!!! :shock: :shock: kb ilyen nagy szemekkel néztem. Eszméletlen okos az a gyerek! És nem mellesleg, szeret szerepelni! :P :P

A télapó egyébként darus autót, gitárt!!, kesztyűt hozott Petinek, Blankának éneklő kutyust, pillangót és bodyt hozott. (kicsit átmentünk karácsonyba :shock: , bár ezeket több helyről hozta a télapó).
tikata
 
 


Igen Kata, épp kérdezni akartam, hogy mi lesz karácsonyra.

HR-esnek tanulok Pécsen. 3,5 óra az út IC-vel. Jajj úgy utálok leutazni és még aznap vissza, mert hát cickó van még ugye. Azt hiszem, ha véget ér a tél, Julcsinak is befejeződik ez a fajta jó világ. Február végén no cici. Vagy Orsi tavasszal jön a sok baci? Mikor lenne ideális? Karácsonykor nem akarok kitolni velr.

Kép
agianyu
 
 


Sziasztok!

Ági, nem lehet semmi ennyit utazni egy nap. És hány vizsgád lesz? Hány félév van még hátra? Julcsi cuki lehetett a Mikuláson, Bali olyannyira be volt fossantva, hogy 3 órán keresztül a szájában volt a keze, meredten nézte a műsort, de egyszer sem mosolygott, és hát a télapóhoz 3-an kellett elkísérnünk. Kérdeztem, hogy tetszett-e neki, de kitart amelett, hogy igen. A csomagnak meg nagyon örült, gyorsan kibontott mindent, és a szánkba tömte. Ő meg maradt a pogácsánál. :lol:
Tegnap este, apával tisztogatták a bakancsot, ami annyira tetszett neki, hogy rögtön felhívta mind a két mamát, hogy elújságolja, majd minden hiszti nélkül lefeküdt apával, (én dokibácsinál). Ádám baba jól van, most már fejjel lefelé és legalább egy héttel nagyobb a koránál.

Edó, Peti nagyon kis okoska, Bali inkább a nemzeti lelkületű dalokat szereti bár jól elvan a Hegyek-között völgyek közöttel is. :lol: Viszont szinte minden mondókát már fúj kívülről, sőt ha verset mondok, mindig befejezi a verssorokat. Ez most a dicsekvés helye volt. :wink:

Kata, akkor jövő héten várunk, Petivel jöttök? Peti nem ismerte fel a szomszéd apukát?

Serif, és Hannának tetszik a mágneses rajzoló? Bali csak a vonatos törlő funkciót részesíti előnyben egyelőre. :lol:

mindjárt rakok egy mikulásos képet

Kép

Kép
babszy
 
 


Bogo, imádja a rajzolót, meg törölni is, meg bepróbálkozott a rendes cerkával is, hátha :shock: :oops: , van hozzá csillag meg kör,és azzal is lehet maszatolni, asszem nem uolyat vettünk ám...

Kata, nem adom ám a lányomat egy zenészhez :wink: :D !

Edó, Bogo büszkék lehettek a szavaló fiúkra, Hannamanna még cak azt tudja, h "télapó-télapó, és dőlöngél(szerinte ez a tánc) hozzá :wink: .

Kép
seriff
 
 


Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Helló csajok,

Nálunk egy újabb könyvet hozott a Mikkancs, Benyófi most már nagyon érdeklődik a könyvek iránt, szereti őket.
Na, mi tegnap voltunk Mikkancs ünnepségen, Benyófi önmagához képest végigülte az ünnepséget, sőt, tökre lekötötte a bábjáték. :) A mikulás bácsi elég retro volt, mondhatnám azt is, hogy gagyi, kilógó szőrös mellkassal, fekete bakanccsal... :roll: :evil:

Ez a szavalás nagyon aranyos lehet. :)

Bence most legújabban azt mondja, hogy DE, ha azt mondom, hogy nem. Nem tudom még eldönteni, hogy akaratlagos-e, de ha mondom neki, hogy nem, azonnal vágja rá, hogy DE. Jó hangosan. :roll: És mindig.

Kata, megnéztem, és a Bioptron csíkokra is jó, meg narancsbőrre is. :wink:

Csajok, engem tök elkeserít ez a sok kajabotrány. Mennyi sok szart ehetünk meg, te jó ég.....az a baj, hogy én a biopiacban sem hiszek, mert ott is emberek árulnak, és ott is ki lehet játszani az ellenőrzést. Pedig mi szoktunk vásárolni hiperben, (ki nem??), de ezek után elment már ettől is a kedvem, olyan durva... :x
Lehet, hogy mégis marad a biopiac????

Szép napot!
Vendég
 


Bogo, édes a Balu, de ki az a nő az Andris mellett :P :wink: :D ?


Eszti, Benyó tudós lesz? Falja a könyveket?


Ajjajjj masszaHanna megérkezett, rohanok, mert így is tök csoki(a csigától) a pizsamám!

puszi

Kép
seriff
 
 


Az a csaj reméljük, hogy leendő Szalayné. :wink:
Vendég
 


Bocsika, nem tudtam. :D

Kép
seriff
 
 


Hahó Emberek!

Nézzétek el nekem, hgy ilyen ritkán látogatlak meg Benneteket a fórumon, de az utolsó 1,5 hónap irtózatos futkosással telik (nem újdonság), havazok a melóban, mint állat, egyszóval zajlik az élet körülöttem/körülöttünk.

Azért visszaolvastam jópár oldalt, nagyjából képbe kerültem, és mindenkire tök büszke vagyok, hogy jó kedvvel meséltek mindenről, miközben gyermeket neveltek (ami persze önmagában is ok a jókedvre), karácsonyi bevásárlást terveztek (és valósítotok meg), főztök, takarítotok, taliztok, stb.
Gyerekek, nekem 24 óra nem elég! Egyszerűen nem jutok a dolgaim végére, csak tolom magam előtt az intéznivalókat, és minden este kiakadok, hogy mások ezt hogyan csinálják? :oops:
És még gyerekem sincsen :oops:

Orsi, a kiscsajod nagyon édi a kis pufi ujjaival, elhiszem, hogy nem lehet betelni vele :) Mindjárt lesz a névnapja!
Méghogy életben tudsz tartani egy gyereket? Szerintem ez nem is volt kérdés :)

Kata, mi skorpiók (ugye Peti meg én) nem mindig vagyunk közlékenyek, ámde megfigyeljük a világot, és éneklünk a kádban vagy a wc-n. Ezt nézd el nekünk, mi ilyenek vagyunk! :)

Eszti, Benyófi má nagyfiú, megnéztem án én is a fürdőszobai attrakcióját, és azóta meg már biztos sokat gyakorolt, és ezért aztán szalad át a szobán :)
Hétvégén a pointer kutyákról néztünk filmet a tv-ben (mert a sógoromnak van ilyen kutyája, és én teljesen bele vagyok szeretve ezekbe a kutyukba), és eszembe jutott az urad, mert ottan vadásztak a bácsik mindenféle madarakra, és ezek a kutyák olyan édin megmutatják a vadat nekik. :) Anyóspajtiéknél van vadászkutya?

Serfi, Te kiscsajod is a nagy ágyban szeret henteregni? Olyan kis szépség ő is, egyre csajosabb. :)
Szervezkedéssel nem stresszeld magad, aki szeretne, az elmegy, aki nem, az nem, a lehetőség mindenkinél adott volt, akit elértetek, nem? Tudom, könnyű mondani...aki megy, annak előre is kellemes időtöltést, és jó szórakozást kívánok!

Ági, Julcsi is igazi kiscsaj! Asszem nem lesz nehéz róla portfóliót készíteni, ha anyjáék így döntenek, mert pózol rendesen!
Büszke vagyok Rád, hogy ennyi energiád van, hogy elmész Pécsig meg vissza, tanulsz, vizsgázol, stb. Nekem ez a marketing képzés is bőven elég, amire szerda délutánonként járok, a cégem jóvoltából. :roll:
Hugoddal mi a helyzet? Szolnokon vagy Pesten van?

Dia, a kis barátnőm igazi maci imádó! :lol: És milyen cuki pankos frizurája van! Kiscsávóé is ilyen?
Micsoda írós receptetek van nektek? Nem rossz az az író, ha valaki szereti a tejtermékeket. Mi Szlovákiában mindig azt iszunk pl. a juhtúrós sztrapacskához, amit anyósom csinál! Isteni!

Bogi, az nagyon jó kép, amikor a két kis pasi a nagy fotelban ül! És mindig jót mosolygok, amikor említed, hogy a fiad a nemzeti lelkületű nótákat kedveli! :) Hááát...valakitől tanulta! :)

Edó, a házikó nagyon kafa, remélem, egyszer mi is ilyenben vagy hasonlóban lakhatunk (és akkor lesz egy pointer kutyám vagy beagle). A munkát továbbra is bírod? Mondjuk nincs más választásod, nem? És Peti hogy bírja, hogy te dolgozol?

Na, uramisten, milyen hosszút írtam!
El is köszönök, puszi mindenkinek! Szép napot, bár a napnak se híre se hamva, de legalább nincs zima.

A.
anniecoe
 
 


Eszti képzeld, javasoltam a kisgyermekes kolléganőimnek a tesód könyvét, és páran ráharaptak! Nincs valami promóciós anyagod , mint annak idején a Léghajóból? Mert azt körbe tudom küldeni, és a faliújságra is ki lehet tenni! Rengeted kisgyermekes anyuka van nálunk!

Pussz
anniecoe
 
 


Itt süt a Nap, reggel óta, töretlenül!

Szia Ancsa, jó, h írtál, ne dolgozd magad agyon,és esténéként meg pihenjél, ne stresszeljél!
Ot már nem izgat, csak nem kezdtem szervezkedni, aki meg ige, azóta lesz...ja.

Kép
seriff
 
 


Mi meg sütnénk mézeskalácsot, ha a csajok végre felébrednének....
Hannamanna 2óra 50perce alszik.

Kép
seriff
 
 


Ancsa, de jó, hogy írtál. Sokat gondolok rád, többször jelentkezhetnél! :)
Köszönöm, ha szétküldöd: a honlapon mindent meg lehet találni, és meg is lehet rendelni a könyvet, olcsóbb, mint a könyvesboltokban:

www. leghajo.hu

Serfi, milyen csajok? Kivel sütkéreztek?
Vendég
 


Helyesen: www.leghajo.hu
Vendég
 


Köszi, Kata a tippet, megtaláltam. Jaj de jó.

Én már el is küldtem a Jézuskámat a könyv-igényemmel (léghajós).

Hú, megint fennforgás van.
(nappal még mindig jobban alszik mint éccaka)

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, ez már csak ilyen :cry: , lesz majd jobb is, hidd el!

Eszti, hát Leona a másik kiscsaj, aki 2házzal arébb lakik, és 15nappal fiatalabb, és imádják egymást :D .

Kép
seriff
 
 


Hú, Julcsi rákapott a szaloncukorra. Tegnap evett 1-et, mai is , és kért volna többet, de szigorú voltam. Sőt egy mikulűásba is beleharapott! Mennyi csokit ehet egy ekkora gyerek? Eddig csak túró rudit evett. Kicsit zavar ez a dolog. A doki néni szerint nyugodtan ehet csokit, csak ne azzal kezdje a napot.

Véleményeket várok!

Kép
agianyu
 
 


Ági, hát jó lenne ha nem enne sokat, de sztem nem érdemes túldrámázni sem a dolgot! Mondjuk nem adnék mindennap, csak heti 1-2x, de sztem ne most kezd a szigort, karácsony körül, ennyitől se a foga el nem romlik, se vészesen el nem ferdül az ízlése.Inkább az lenne fontos, h ha már csoki, akkor jó minőségű, lehetőleg ét.
Ja, és a szopi leszoktatás, ebben én nem tudok tanácsot adni, h mikor jobb,ill. kevéséb rossz. Sztem, én ha lehet, és Hanna is akarja megvárom amíg magától , vagy mondjuk 2évesen, nem tudom tényleg, ezen annyira nem gondolkoztam még.

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Ági, Seriff! Én pont ebben az időben kezdtem el a leszoktatást, mert Peti ilyen idősen is kénye kedve szerint cuppant a cickóra és úgy éreztem sosem akar erről leszokni meg bölcsis lesz stb :oops: Az első 3 napon nehezen ment de 2 hónap alatt fokozatosan leszoktattam, leszokott róla.

Édes nagyon Balázs a télapó előtt :)

Kata! Ugye a télapónak elénekelte az éneket! :D A végén már én is csak úgy tudtam kicsalni Petiből a "produkciót" hogy megkértem mutassa meg nekem hogy fogja elénekelni a télapónak :D Peti is piszok sok mondókát meg éneket tud. Azért dicsekszem mégegyet. A bölcsiben is volt télapó és a gyerkőcök a csoportabn együtt elénekelték az éneket és mindenki kapott csokit (ennyi csokit életemben nem láttam mint amennyit Peti kapott, alig bírom eldugni őket). Szóval a télapó megkérdezte hogy bónusz csokiért ki énekel egyedül ? a gondozók szólongatták az énekelni tudó inkább kislányokat. Kisebb csönd. a fiam meg fogta magát és elénekelte egyedül a hullapelyhest. Annyira meghatódtam, olyan ügyes volt és mindenki megtapsolta :) és én nagyon büszke voltam... :oops:

Mellesleg megint beteg a Peti 2 hét bölcsi, 2 hét betegség.. Legyen már hideg aztán dögölne meg az összes baci!! ez az idő inkább márciusban kéne, akkor meg majd tuti megfagyunk :?

Két hét és itt a karácsony, amennyire be voltam indulva annyira nem csináltam semmit. Munka melett nem is olyan könnyű :shock:

puszi mindenkinek

jó hétvégét

Kép
edó75
 
 


Hú, csajok, nagyon durva voltam, seperc alatt rendeltem könyveket vagy 30ezer ft-ért......meg fog ölni a zuram :?

Kép
seriff
 
 


És miket rendeltél, Serfi? Örület mennyit el lehet költeni könyvre.

Kata, nekem hál 'istennek nem lett csíkos a hasam, én a műtéti hegget lámpázom, meg a köldök sérvemet.De mindenféle kozmetikai célra is szokták használni, asszem terhességi csíkokra is, de nem ismerem a hatékonyságát.

No, jó, hogy felbukkanóztak a rég nem látott dolgozó nők is. Anikó, te miért is nem mész/jössz az osztálytalálkozóra?

Eygébként meg tényleg minőségi váltás van a szülés utáni időszakhoz képest: sokkal nyugisabbak vagyunk, mi is Ádámmal, meg Csőrike is az. Eszméletlen hogy tartja a fejét. Sőt az arca is változik, már nem kínai hörcsögnek néz ki, egyre kerekedik a szeme és egyre világosodik a háréja.
És az olyan fantasztikusan jó, hogy Ádám magától veszi ki a részét a babázásból. Úgy értem, hogy ha hazajön, kiveszi a gyereket a kezemből, dajkálgatja, bepelenkázza, ha érzi, hogy kakis, anélkül, hogy én kérném rá, amellett hogy természetesen ő fürdeti. És úgy látom, hogy élvezi. Úgy örülök, hogy így van.
Tegnap és ma is itthon dolgozott. Le tudtam délután dőlni egy órát aludni, úristen de jó volt! addig ő pesztrálta Lucát.
Annyi rém sztorit lehet hallani apákról, megtanultam becsülni, amit Ádám tesz.

Na puszi, szép hétvégét mindenkinek.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Fürdetéskor készült. 1165594443.82.zip

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Na, nem tudom elment e a második kép is?!

1161400263.13.zip

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, bizony-bizony, sokat számít, ha apuci ilyen odaadóan veszi ki a részét. Láttam ismerőseimet, akik megkérdezték, hogy mikor szoktam zuhanyozni, mert ők csak éjszaka tudnak, mert amíg a gyerek fent van, nem tudnak, aztán meg ha lefektették, utána még a háztartás....én meg mondtam, hogy én bizony megengedem magamnak azt a luxust, hogyha hazajön Peti, akkor ő leül játszani Bencével, vagy elviszi sétálni, én meg bedőlök egy kád vízbe. Néztek ekkora szemekkel: :shock: Pedig úgy gondolom, hogy valahol ez a természetes, hogy ő is részt vesz a gyereknevelésben, nem? Végülis ezért akartuk, hogy legyen. :wink:
Örülök, hogy ilyen jó kedélyű és vidám levelet írsz. Fotózzatok sokat, olyan gyorsan változnak ilyenkor.

Fürdés nálunk is Peti reszortja a kezdetektől, ma már együtt fürdés van a nagy kádban, legalább félórás szertartás, én ilyenkor kettesben is hagyom őket, annyira aranyosak.

Edó, szóval nem lehet a bölcsit megúszni a két hét betegség, két hét bölcsi nélkül? :roll: Fene, durva lehet. És ilyenkor te vagy otthon vele, vagy a nagymama?

Serfi, te el tudod képzelni, hogy Hanna egyszer csak magától el kezd lemondani a ciciről, legyen az komfort, vagy elalvásos, vagy bármilyen? Én nem tudom elképzelni ezt Benyófiról, bár, ha azt veszem, napközben már csak az elalvásokhoz kell neki, szóval végülis kajákkal már kiváltottunk szopit, de ez a komfortszopi....szóval ez szerintem nálunk is sokáig lesz. Most még nem bánom, de egyszer azért biztos eljön az idő, hogy már neki sem lesz annyira fontos, és akkor talán majd el tudjuk hagyni. De hogy magától tenné ezt....ezt kétlem. :lol: :lol: (minden esetre örüljünk, hogy ilyen cicibolond gyerekek lakják a topikot!!!) :)

Ági, én sem adnék csokit sokat a gyereknek, ha szereti, azért adnék, csak picit, és tényleg jó minőségűt.

Mi holnap anyósékhoz megyünk hétvégére, puszi nektek, este még benézek, hátha ír addig valaki. :)
Vendég
 


Orsi, nagyon szép Luca baba. :)
Vendég
 


Nagyon édes Luca! A pillanat jól el lett kapva.

Sz. cukor elzárva! Csak apa ehet dugiban.

Szerintem a k. szopisok (lásd. H, B, J) nem fognak maguktól lemondani. Valahogy úgy érzem, hogy idővel nekem kell lépnem. De nagyon jól esik, hpgy éjszaka már nem szopik! :oops:

Kép
agianyu
 
 


Jó reggelt!
Látom, a hétvége a családé volt mindenkinél, nem az interneté :)

Mit szóltok a hideg időhöz? Nem mondom, hogy jólesik, de azért mégiscsak tél van, dec. közepe. Nem tudom, bízhatunk-e a fehér karácsonyban :roll:

Luca nagyon kis drága!
Egyébként céges buli miatt nem tudok menni az osztálytalira.
Tulajdonképpen jövő vasárnap már jön a Jézuska, úgyhogy ez az utolsó teljes hétvége, nem?

Na pusssz mindenkinek, megyek, dolgozom egy kicsit :?
anniecoe
 
 


Sziasztok lányok!

Szeretnék nektek egy oldalt ajánlani ami nem kifejezetten babákkal de velünk nőkkel foglalkozik fórum témában.

Ha van kedvetek regisztráljatok és beszélgessünk minden minket érintő dolgokról. :D

http://www.noivonal.hu
babe79
 
 


Serfi, milért jobb az ét csoki? Mindig is csodáltam, aki ét csokit eszik, mit lehet azon szeretni? Pedig Ádám pont ilyen, bolondul érte.

Csajok, az autósülés, ha nem passzol az interspáros bevásárló kocsi tetejére, akkor tescosra, auchanos, stbisre se fog? Hogy lehet bébivel bevásárolni?
Holnap elmegyek az Árkádokba kariajeszt nézni. Azért oda, mert úgy hallottam, hogy ott van baba-mama szoba is. De úgy izgulok, mintha afrikai szafarira indulnék.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: