Sziasztok, mi lent vagyunk már Pécsen, Rambóka majd hívlak.
Csillagfény, miből gondolod, hogy a választott szülésznődeel csak szüléskor találkozol???? Akkor nem lenne értelme az egésznek!!!
Ha nem választasz szülésznőt, akkor találkozol vele a szüléskor először.
Bár én 37. héten megszültem, másfél hét alatt vagy hatszor találkoztam a szülésznőmmel szülés előtt, és beszéltünk sokszor telefonon.Pont ez a lényege.
Azt mondta a szülésznő, náluk már úgy megy, hogy problémamentes terhesség esetén az utolsó hónapban átveszi a kismamát a szülésznő a dokitól, de mindenesetre párhuzamosan felügyelik a kismamát. A szülésznő csinálja a CTG-t, NST-t, meg is vizsgál, hogy mennyire nyílsz esetleg, megbeszélitek a szülés részleteit, mit -hogyan szeretnél...Jól megismeritek egymást ezalatt, összeszoktok.
ja, és én 3 szülésznő nevét kaptam a dokimtól, válogassak...
Érdekes én terhesen viszolyogtam a csokitól, pedig előtte nagy csokifaló voltam, de terhesen egy kocka nem ment le a torkomon. Sztem se jó sok csoki.
Bee én úgy tudom, terhesen a 120 peces 7.2 felett diabétesz, nem terhesen 11 felett. ha ez alatt van, nincs diabétesz.
babancs sztem is egyértelmű a gomba -cukor összefüggés, bár a nőgyógyim szerint nem.
Dimet magas Lh szint miatt!
pont reggelire nem lehet CH-t??? Hát én terhesen CSAK reggel ettem, de akkor sokat, kakaó és lekváros kenyér volt minden reggel, de aztán nem mvolt többb édesség egész nap. De ha nem ehettem volna ezt reggel, nemm tudom mit csinálok, marhára ezt kívántam. Érdekes a cukrom mégis nagyon jó volt végig, a terheléses is, pedig kétszer terheltek terhesen (15. és 28. héten)
Én olyat is olvastam, hogy néha akkor lesz rossz a terheléses cukor, ha sokat diézik, GI diétázik az ember, mert akkor nincs "hozzászokva" a szervezete a cukorterheléshez, és a hirtelen terhelést nem bírja a szervezet.
nem tudom ez mennyire igaz, de nálam bejött. Johannánál ilyen reggelikkel kiváló volt a terheléses 102 perces cukrom (5. 5 körül), Dominál, ahol kecés CH-t ettem végig, 7 felett volt a 120 perces terhesen.
Hát nem tudom.
Szülni hol fogsz, ahol Norka? Nem mfigyeltem, az ő dokiját választottad?