Sziasztok!
Úristen, mennyit írtatok!!!! Részántam egy órát, hogy bejövök a boltba és netezek (ilyenkor zárva vagyunk, de nekem van kulcsom:wink: ) de már fél óra eltelt és még csak most kezdek neki írni...
Angel!
Ez nagyon-nagyon szuper!!!!! Olyan jó volt olvasni, hogy felpörögtél és suhgárzol a boldogságtól! Nagyon szeretném, ha ez a Karácsony minden babára várónak meghozná a várva várt "csomagocskát".
Sokan vagytok most esélyesek erre.
Móni!
Nagyon csini a pocakod, hihetetlen, hogy mennyire telik az idő. Lassan túlleszel a viszgákon is, aztán krácsony, újév, tavasz, nyár és már 5-en lesztek a családban!
Kata!
Köszönöm a kedves sorokat. Ha hioszed, ha nem, most én vagyok irígy-irígy Rád, az esküvő szervezés miatt! Én anno nagyon élveztem!
B.Ági!
Hát nem semmi ez a doki. Bocsánat, ha elmhamarkodott a kijelentésem, de szerintem nem vesz Téged komolyan. A vérvételnek pont az a lényege, hogy
pont akkor kell levenni, amikor, azt előírják (igen, többnyire a 3. és 21. napokon). Nem is tudom mi lenne, ha nem volnál ilyen tájékozott, és nem tudnád, hogy mikor "illik" ilyesmire elmenni.
Anita!
Basszus! Nagyon elszomorodtam, hogy végül tényleg műtét lesz a vége, de úgy látszik ezzel nem szabad játszani, még jó, hogy eddig nem történt valami nagyobb baj. Bár gondolom Neked elég volt ez is...
De ha a pozitív oldalát nézzük, akkor még jó, hogy most kiderült, és nem már Babával a pocakban kezdett el fájni, amikor nem szedhetnél rá semmit, és a műtét is kockázatos lenne.
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi maradandó, és egészségesen kezdhetsd majd az új évet.
Zsuzska!
Nem tudtam jönni pénteken, pedig úgy izgultam érted, de már látom, megjött. Pihizzél, itt a Karácsony, leálltok a cégnél is, ne izgulj, jönni fog az a Szentesti-baba.
(Nem szentesi... )
Editke!
Nagyon nagyon drukkolok! A héten már szeretnék egy bazi erős + tesztre jönni! Kezem-lábam keresztben! Ha pedig + lesz, akkor azonnal irány a doki, mert akkor nem vicc a barnázás!
Gaby!
Nagyon igéretes a görbéd! Sztem korai volt a teszt, nekem a 16. napon lett + (igaz, előtte nem csináltam) de akkor már délután az lett. És nem is olyan ahvány. Drukk Neked is!!!
Kamilla!
Ne haragudj, kedden akartam Neked is írni, csak a cetli hátuljára írtalak fel mónival együtt és elfelejtettem megfordítani.
Nem semmi ez a 17. napi mensi. Akkor Neked szó szerint jött is a Mikulás, a fene a dolgát...
Nagyon szorítok Neked is, hogy Karácsonykor összejöjjön a Baba! (Mennyi Karácsonyi bébi
, augusztusban baba eső lesz!)
Pihi!
Dejódejódejódejó, hogy minden rendben volt a HSG-n! Végül sikerült elkapni Apát?
Tök jó, hogy nem is fájt a beavatkozás, és ilyen gyorsan ment.
Hajni!
Azért nem semmi, hogy így váltjuk egymást. Itt kuksolok másfél évig, erre mikor lelépek, akkor jössz Te!
Tényleg érdekes amit írsz, hogy évek óta vártok babára, de mégis olyan türelmed van, mert minden lépés előtt és után is vártok. Meg írtad, hogy nem is tudod mit akarsz. Lehet, hogy nem is dokira van Nálad szükség, csak egy kis "fejmunkára".
Bár gondolom, töprengsz eleget.
Házikóról küldesz képeket? Sokat!!!
Mélcímem tudod.
Beu!
Tééényleg! A csuklást főleg lent érzem, meg egy kissé oldalt néha. Olyan jó, egyre erősebben lehet érezni, bár most is nagyon picikék még a rángások. Tegnap 20 percig (!!!) csuklott szegénykém. Úgy sajnáltam, már elindultam sétálni is, hátha attól jobb lesz neki, és elmúlt.
Toll a fülükbe az ilyen viszgáltokért a dokiknak, hogy szinte tök feleslegesen kellett utaznototk egy csomót. De ha végül is Boti jól bírta, akkor nem volt rossz. Hogy milyen álom-baba ez a fiú! Én is ilyet akarok!!!
Köszönöm, hogy beírtad Attilát a tábliba. Aranyos vagy!
Küldesz majd egy mosolygós képet, ha sikerül elkapni?
Betti!
De jó lehetett az ejtőernyős Miukulás. Bezzeg a mi időnkben még a kéményen át érkezett...
Kicsit magunkról(maradt 6 percem az egy órából
):
Kissé nyűgös vagyok, tegnap este lángos vacsora volt Mamámnál és ez megfeküdte a gyomrom, és pocsék éjszakám volt. Megfázás is kerülget, szóval gyenge vagyok mint a harmat. De egész héten a házat sikáltam, ma pihenőt tartok, semmit se csináltam, csak ettem, meg Kismama újágot olvastam.
Jó volt, mert tényleg nem volt erőm másra. Néha majd kicsattanok az erőtől, néha meg mint a csiga. Attila is nagyon aktív, olykor kissé izgulok is, ha nem mozog pár órát, de aztán mindig bepótolja. Mint például ma éjjel.
Kedden a 30. hetet töltöm. Nagyon-nagyon telik az idő...
Néha be is tojok, hogy "Jézusmária, mindjárt itt ez a gyerek, és még semmi sincs kész". De aztán nyugtatom magam, hogy van még időm, és meglesz minden mire kell.
Na mennem kell, nagyon hiányoztok, igyekszem jönni minél előbb!
(Azt a mindenit, de hosszú lett!:o)
Sok puszi: Vica és Attila