Új privát üzeneted érkezett!

Juci :) Nagyon jók a képek, szépek vagytok!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Olyan kedveset írtál...hogy most itt ülök és potyognak a könnyeim....

És a töbieknek is nagyon köszönöm a köszöntést!!!!

És még a nap is kisütött :):):)

ayse

JUcc
Gratulálok! Remélem ebből rendszert csinál Balázs!
Kicsit megszeppentem a gondolatra,hogy talán még három évet kell erre várnom, de lehet,hogy veszek egy Micimackót Marcinak! :twisted: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Panna!
Ez az algíri hangulat...hát a télmentességért én tényleg oddadnám a Karácsonyt....

Jucc!
Éljen, éljen, éljen, hogy Balázs aludt! Ebből rendszert kell csinálni!

ayse

Bodza!
Akkor szurkolok nagyon a teleknek! De ha nem jön össze, a szomszéd telek eladó ám :D!

ayse

Ayse :) Ettől most én is meghatódtam De én nem azt akartam ám, hogy sírj! :)

Juci :) Kicsit azért tartok tőle, hogy ez a Micimaci tök véletlen volt, de az nem árthat, ha vesztek Marcinak :) Én már annyi mindent kipróbáltam, tuti, ha ezt én olvasnám most, én is rohannék maciért :) / hozzáteszem, hogy volt ám Balázsnak pihepuha kacsája 5 hónapos korától, de minden este azzal kezdi a lefekvést, hogy kihajítja az ágyból.../

Algíri hangulat... Én is cserélnék :) / persze csak úgy, ahogy Ayse írja, Magyarországról el nem mennék!!!/
Erről jut eszembe: Reggel Balázs kitalálta, hogy versenyfutásban menjünk ki a nappaliba a szobájából. Persze el sem fértünk a folyosón egymás mellett, így ő nyert :) Kiabálja: " nyertem, nyertem! Akkor most énekelheted a magyar himnuszt!"
Nem is tudtam, hogy ilyeneket tud...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hali!

Juci!

Ahogy igy elnézlek Marcival és Danival...hmmm simán beillenél kétgyerekes anyukának...olyan nagyon jól áll a kezedben mindkettő :D
Egyébként tök úgy néz ki a kép.....mintha Marci Dani tesója lenne...
Mert Gombiúr olyan babás Marci mellett, aki kész férfi.. :P :P :P :P :P

Köszi a bókot a családról...tényleg nagyon imádom őket...pláne anyukámat... :oops: :oops: :oops: nekem már csak ő maradt :( apám, nagymamák, nagypapák...már mindenki meghalt... :( :( és ráadásul 13 éves koromtól már csak ő nevelt..

Jucc!

Ez jóhir, nem?
A végén megoldódik az alvásmizéria...remélem :roll:

Na ez a vércsoportos téma érdekel..úgyhogy megyek át olvasni...

M.

Kép

Kép
megann

Na már meg is volt....igaz nem mondom hogy felfogtam.. :oops: :oops: de legalább tudok róla...

Én ilyen téren bizom a laborokban, az orvosokban, hogy szólnak ha valami gikszer lenne.....bár az elcseszett toxoplazmaleletem után..nem is tudom miben bizom.. :? :? :? :? :?

Na megyek még vasalgatni egy cseppet... :?
De legalább az útálatos ingek már megvannak.....

Egyébként megállapitottam hogy férjnek a C&A-s bügelfrei inge a legjobban kezelhető...
Lehet hogy Jézuska innen hoz neki Karira inget??????? :roll: :roll: :roll: :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

A Regio játéknagyker hol is van pontosan?
Megtaláltam a neten...de nem vagyok benne biztos hogy ez az...
Az egyik lap szerint a Nádorfejérvári uton van...a másik szerint a Skálában...egy teherautón meg mást láttam.... :evil:

Akkor most mi az igazság????

És tényleg reggel 7 től nyitva van????????

Segitsetek please, mert csak a holnapi napom van...és férj már előre kivan...mert annyi munkája lenne....és nem tud menni...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok! :) :) :)

Juci,
Nagyon jók lettek a képek! Olyan aranyosak a fiúk! :) :) :)
Tényleg jól mutatnál két gyerekes anyukaként! :)
Beni tényleg kedves volt a telefonban. Mostanában tud ám ilyen is lenni! :)

Megann,
Tényleg Marci sokkal nagyobbnak tűnik, a koránál is és Daninál is persze. :) Ezt már láttuk a talikon is.

Az látszik, hogy Marcit betettük Dani ágyába aludni és ő meg nem értette, hogy ez hogy lehet? :) :) :)

Bodza,
Örülök, hogy jelentkeztél. :) Kristóf éjjel is alszik? Úgy értem, hogy rögtön visszalszik szopi után? Saci még ébred éjjel?
Én is szívesen nézegnék újabb képeket a gyerekekről. :) :)

Jucc,
Nagyon drukkolok, hogy Balázs máskor is ilyen jól aludjon egyedül!!!! Miciimackóval vagy bármivel. :) Sajnálatos, hogy ő ezt még nem érezte jónak, de talán eljön az is. Jó lenne, ha rászokna, nagyon nagy szüksége van neki is hosszú,pihentető alvásra. Meg neked is. :) Balázs alszik még délutánonként?
Nekem is szívszorító volt olvasni, ahogy Anyukádról írtál, hogy rátok már nem maradt türelme és energiája. Nagyon tisztellek érte, hogy a szomorú gyerekkorod ellenére ilyen szépen viszonyulsz hozzá.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann,
Én úgy tudom, hogy mind a két helyen működnek. A budai Skála felső emeletét kibérelték, de ott kiskerként működnek, a másik helyen meg nagyker, de egyéni vásárlókat is kiszolgálnak.

benianyu

A legfontosabb, hogy Apa télapója meglepett tegnap egy új fényképezőgéppel!!! :) :) :) Úgy örültem neki! :) :) :) Canon A430-as, eddig A400-as volt (amelyik megismerkedett közelről a járólappal). Ez sokkal többet tud! :) :) :) Most az Anyuéknál vagyunk, de majd felteszek egy pár új képet. :)

benianyu

Benianyu!

Köszi....
Szerintem felhivom őket, hogy vannak-e már 7 órától...
Bár sejtem nem fogok 6 kor elindulni hogy a Hungárián a tömegnyomorban 7re odaérjek :? :? :? :?
Bár lehet hogy sok időt megspórolnék vele... :roll: :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Felhivatam

Hmmmmmm ez igen :)
Ilyennek kell lenni egy jó kereskedőnek...

Roppant kedves nőihanggal beszéltem, aki tájékoztatott hogy természetesen kiszolgálnak egyéni vásárlókat is...a részletes nyitvatartásról...és hogy menjek nyugodtan és várnak szeretettel.. :P :P :P :P :P
Egyből jobb kedvvel megy az ember....mégha teljesen tisztában vagyok is azzal, hogy a pénztárcámban lapuló papirdarabokra fáj a foguk akkor is. :P :P
De mennyit számit az ilyesmi.... :P :P

Egyébként a neten webáruház is van....úgyhogy tök jó...mert ha még lemaradnak is dolgok..az ember könnyedén pótolhatja ha vészhelyzet van...

De én azért szeretem látni amit veszek....

Apropó:

Ilyen mesedalos cd-t gyerekdalosat, hol lehet venni????
Libirben????
Hanglemezboltban????

Gondoltam egyet Lénának Karira.....

Még egy pár szó a Mikulásról:
Tőlünk kapott egy kis plüss rénszarvast..
Anyóstól:EGy plüss kiskutyahátizsákot.
Anyutól:Műanyag télapóperselyt..
Sógoréktól:Milka plüss
Tesómtól:Mikulásos Maci...

Ebéd után a székben ülve odakövetelte Léna mindegyiket magához :P ....átölelte a két kis karjával az összeset és megpuszilgatta őket ahol érte őket... :shock: :oops: :oops: :oops: majdnem elbőgtem magam, hogy mennyi de mennyi szeretet van a kislányomban....., egyébként is olyan pusziosztogatós kedvében van egy ideje...meg bújós...fejét ölbehajtós....

De aztán hozzáteszem hogy nem nagyon foglalkozik ám velük...mert kézbe veszi és már dobja is el...
Asszem sok ez neki...na erről beszéltem.. :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Hű, Benianyu, nagyon jó lehettél, hogy ekkora ajándékot kaptál :D
Várjuk a képeket!
Azért nem ilyen drámai a helyzet, nem volt nekem szomorú a gyerekkorom, de az tény, hogy voltak nem túl jó dolgok is. Anyukám nagyon fiatal volt, amikor bevállalt minket, ő egy meglehetősen éretlen lélek szerintem, nagyjából most lenne alkalmas gyereknevelésre, az unokáin pótol is...
Balázs alvása: azért az az egy, maximum két ébredés éjszakánként nem olyan durva, nem is ébred fel igazán, ettől nem lehet fáradt. Minket sem zavarna, ha nem jönne hozzánk át, és nem feküdne keresztbe :) Délután már két éves kora óta nem alszik.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Davallia!

Pandalány nem csak gyönyörű, de jólelkű, adakozó is.... :P
Szerencsé(d)re :wink:
M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

énisénisénisénisénis akarok akarok akarok akarok új gépet... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Annyira rossz képeket csinálnak már a "régiek" nem is értem miért........ :evil: :evil: :evil:

A Sony-nk már 5 éves is van sztem...a Nikon meg 3...de én úgy szeretnék egy sajátot..egy olyan kisformát...ami jól szállitható..intelligens...nem is kell drága, vagy márkás...csak jó legyen....

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu :) Még azt hagytam ki, hogy igen, látszik, hogy Daninak valami nem stimmel az ágyikóval, és gyanítottam, hogy benne van Marci :)

Panda is nagyon édes a Mikulással :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!

Balázs egyáltalán nem alszik napközben?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi lesz szegénnyel oviban??????

Kersztfiam (elsős sulis) még vigan szunyókál egy kicsit amikor ebéd után csendespihenő van és a kispárnájukra lehajtják a fejüket egy kicsit.. :P

M.

Kép

Kép
megann

Na jó...nem lopom itt a napot, megyek összerakom magunkat...ha Léna fölébred....megyünk a Pólusba a megjavitott(Léna átal tönkretett)telefonomért...meg megyünk egy kiccsit shoppingolni :wink: hátha ennyivel is előrébb leszek...

M.

Kép

Kép
megann

Megann :) Nem fog ottaludni, vagy ha maradni akar, akkor végre visszaszokik a délutáni alvásra :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu!
Írtam privit, ha majd lesz kis időd... :)

Nagyon jók a Dani-Marcis képek, tündériaranyos a "Ki alszik az ágyikómban???" döbbenet Dani arcán.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

És gratula az új géphez! :D Milyen gáláns Mikulás járkál felétek.. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Bodza! :)

De jó látni téged itt :)
Hát mivel nem tervezzük a kistesót, ezért merek már gondolkodni, hogy mi lesz 1 1/2 év múlva, de ha később jön nekünk a kistesó, addigra meg ti lesztek szabadok :wink: :wink: :wink:
Én meg kezdhetem előről :)

Megann! :)

Léna így is gyönyörű!!!!!! :wink:

Juci! :)

Milyen sulit szeretnél elvégezni?
Igen, ez tényleg szar, hogy most már nem ingyenes :( :( :(
mondjuk ez a tanfolyam amire én megyek ez is fizetős.
Vagy lehet hogy OKJ-s ingyenes kismamiknak még????????
Tudtok erről valamit????

Képzeljétek sütöttem mézeskalácsokat! :)
Jól sikerült, ahhoz képest hogy először :oops:
De tök feldobott :)

Ugye zárt dobozban kell tárolni?

És dísziteni később érdemes?

És most simán eltehetem karácsonyig?

Ti miket fogtok sütni?

Nekem nagy nagy kedvencem a vaníliás kifli, imádjuk nyami nyami nyami!!!!

Azt is fogok csinálni :)

Na megyek.

Pusssssssssszz Nektek

Mea
mea

Márti,
Ne haragudj, biztos a naptárral kapcsolatban írtál privát üzentet. Tegnap kiment a fejemből. :oops: :oops: Mindjárt leolvasom és válaszolok.

Jucc, Megann,
Beni sem alszik sosem otthon, viszont az oviban minden nap. Az, hogy ott mindenki lefekszik, természetes neki és el is alszik. Otthon esély nincs rá.

Davallia,
Panda nagyon édes a télapós képeken. Igen kedves tőle, hogy ad a Túró Rudi készletéből. :)

Jucc,
Igen, jó voltam. :) Ezért kaptam. :)

Megann,
Őrületes akciók vannak digigép téren. Ez is olcsóbb volt, mert nem színes az előlapja, hanem fémszinű. Meg elvileg nem jár hozzá memória kártya, de mégis volt a csomagban. A régi gépben ugyanolyan van. :)

benianyu

Jucc!
Én is dolgoztam ügyfélszolgálaton, úgyhogy tudom, milyen egész nap magyarázni az ügyfélnek :(
Viszont ha vége volt a munkaidőnek, hazamentem és kész, nem kellett azon gondolkodni, hogy holnap mit kell majd megcsinálnom, készülni, stb.
Nekem is voltak napjaim, amikor üvölteni tudtam volna az ügyféllel, hogy mit nem lehet ezen érteni, hogy lehet ilyen hülye!!!! :lol: :lol:
Na ezért is nem lennék pedagógusnak való, mert állandóan nyelnem kéne, hogy ne boruljak ki....
Bocsi, de Balázs alvásán akkorát nevettem, persze nektek biztos nem volt vicces, de olyan jó szövegei vannak :oops: :wink:

Mea!
De jó, hogy kimozdulsz egy kicsit, nagyon fontos szerintem, hogy ne dilizzen be az ember! :D
Hajrá tanulás!

Bodza!
De édes lehet Kristóf, Saci helyében én is jól megszorongatnám, megértem őt. :wink:

Juci!
Nagyon jók a képek, Marci olyan nagyfiú Dani mellett. Meg persze egyébként is, de Danika olyan kis gombi még mindig nekem (ez dicséret :wink: ) :D
Na most olvasom, Megann is pont ezt írta :lol:

Megann!
A nagyker a nándorfejérvári úton van, de nem egy nagy szám, tele van kínai szarral...... :? Lehet vásárolni magánszemélynek is.
A skálában is van régió, az talán kicsit jobb.

Na most olvasom, ezt meg Benianyu írta le :P

Davallia!
De édes Panda a Mikivel és milyen jószívű :wink: :lol:

Mi ma megyünk Gabiék céges Miki bulijára, megyek is készülődni, mert lesz műsor, amit nem lenne jó lekésni.
Majd este jövök, pusztok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hahó!!

Teszek fel tegnapi miku képet,aztán igérem befejeztem a mikulás sorozatot!! :oops:
Kép
Kép

Motorozás!! :D
Kép

ancsi26

Benianyu!
Kösziköszi!! :) Közben keresgéltem is a neten, amíg Bendegúz aludt, találtam én is ilyesmit, majd megpróbálok még karácsonyig valamit összehozni. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Rókica! :D

Van egy iskolás játékunk, és Gergő a tanító nénit elnevezte Zsuzsának. Erre kérdeztem, hogy Zsuzsa tanítónéni lesz, ha nagy lesz? Mondta, igen. :D :D

Engem még az is nagyon érdekel, hogy mitől függ, hogy a burokrepedéd mikor jön létre. Légyszi írj erről!

Isten éltesse Aysét Ppannát, Annamamit és Kuhát!

Kép
Kép
göndörzsóf

Róki, eszméletlen mennyi energiád van: tanfiolyamra jársz és ilyen részletesen le is irod nekünk. Én már csak a szükséges minimumot teszem.

Megann, ma mérték Julcsit, ő is éppen csak 9 kiló. Szerintem rendben van ez igy. Rénszarvas Léna nagyon bájos.

Hú, a burokrepesztés nekem fájt: igaz, nekem már az is fáj, ha csak közeledik az orvos a kezével.
Azt mondta az orvosom, hogy az utolsó héten programozni lehetne aszülést burokrepesztéssel ... hát nem mondtam semmit, de nem szeretném. Hallottatok ti ilyet? Biztos a Karácsony miatt mondja, de én inkább bevonulok Szenteste.

Jucc, látom Balázsnál észnél kell lenni, nagyon logikusan kiszúr minden furcsaságot!
Éljen Micimackó!

Bodza, de jó, hogy jelentkeztél. Úgy várom mindig a hiradásaidat. Attól félek, én nem leszek ilyen aktiv szülés után. Hol van remeteszőlős?

Benianyu, Juci: Marci és Dani biztos jó kis haverok lesznek, jó, hogy ennyit találkoztok!

Davallia, Panda és a mikulásJ Gyere gyakrabban!

Hú, Ancsi, ez a Meli vagány csaj lesz, már most mocsoda motoros!

Na, ma megjártam a monori rendelőt. Vicces volt, mert fél perc alatt az igazgató főorvos irodájában találtam magam. A titkárnő ugyan előbb le akarta iratni a panaszomat, de közöltem vele, hogy nem nagyon van időm a válaszra várni, nézzen csak a hasamra.
Az igazgatónak reklamáltam (aki egy lepukkant irodában ücsörgött csokornyakkenőben), tárgyilagosan, hogy mire alapozzák ezt az intézkedést és nincs ilyen törvény..., na meg azért azzal is, miért nem előre mondják, akkor nem állok másfél órát a balkáni viszonyok között a rendelőben. Nagyon ideges lett 2 másodperc alatt, felhergelte saját magát, hogy ő nem tud ennyi pénzből gazdálkodni, amennyit kapnak (mondtam is, hogy ezt megértem), aztán letelefonált, hogy adják a leletemet, majd közölte, hogy ezentúl jöjjek csak nyugodtan bármilyen vizsgálatra, majd az itt dolgozó x ember kifizeti helyettem (elég logikátlanul hangzik), és akár publikálhatom is. Értetlenül távoztam, én biztosan nem bántottam meg ennyire, csak szerintem már neki is, mint az összes egészségügyesnek, tele a hócipője.

KépKép

KépKép
majola

Kép
Kisnyuszi és a Mikulás-parti

Kép
szinezőt akart rásózni(egy ekkora gyerekre?)

Kép
barátkozás

Kép
vizsgálgatás

Kép
jóóó nagy mikicsomag!

Kép
fini szaloncukival

Kép
Fannit a csomagolás technika jobban érdekelte

Kép
aztán együtt dolgoztak

Kép
volt lufizás

Kép
csúszkálás

Kép
mamival sutyorgás

Kép
őőőő :)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok...megint csak bekukk...úgy rohannak a napok...és mindíg van valami rohanás...

Jól vagyunk, Tüncsinek is megvolt a Mikulás...de még nincs letöltve...
Iszonyatos mennyi energiája van! Egész nap csak mozog...

Kép

Kép
prüntyi

Majola!
Ez elképesztő!
És attól nem lesz rossz érzése, hogy egy nagypocakos kismamit felidegesít és egyébként is Neked kéne eltartani a rendelőt? Hihetetlen! :shock: :shock: :shock:
Anno engem Zsófy lebeszélt az indításról, hálás vagyok érte. Szerintem se engedd!

ayse

Remeteszőlős Nagykovácsi és Budapest között fekvő település. Nagykovácsihoz tartozott, de kivált.
ayse

Sziasztok,
Megann, mi is kedden voltunk oltáson és Roli 10,3 kg. Szept elején volt 10 kiló. Szóval nem hízott sokat, de nem baj szerintem.
Sokat megy így biztos le is mozogja a nagy részét.
Majola, úúúúúúúúúúúúúúú most nézem te is mindjárt a finishben vagy. Én 38-héten szültem... Szerintem maradjon amig akar, ha nincs semmi gond akkor nem érdemes (nem kell ) burkot repeszteni hogy megszülj.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Hali!

Majola!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Micsoda??????????????Programozni a szülést???És ez hivatalos???
Vagy csak úgy fű alatt????
Vagy a Karácsony az más tészta????? :shock:

Egyébként lehet hogy én a Te helyedben ráboritottam volna az asztalt a csokornyakkendős baromra...a büdös, hülye...l,déaljgklajdkakadklcfskjfdklésaklé akdlfjkadklaksldfjasdlka
És most ide gondolj minden "szépet".
Hogy meri a bátorságot venni hogy igy beszéljen Veled.....
Hogy forduljon föl..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Micsoda rohadékok ülnek ilyen helyeken...
Bocsi de most nagyon kiakadtam..de nagyon.....
Egyébként tuti nincs igaza..pukkadjon meg... :evil: :evil: :evil: :evil:
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de dühös vagyok...na mondtam volna én neki szépeket...az fix.....sőt.....követeltem volna hogy foglalja irásba hogy milyen jogcimen és stb kérnek tőled lóvét...

Mea!

Jajjj még nem is gratuláltam Livi járásához...pedig annyira az eszemben volt :oops: :oops:
Gratulálok..
Látod, látod...na innentől lesz nemulass Neked :lol: :lol: :lol: :lol:

Sütike :P :P Nyitom az ablakot..nekem van fémdobozom.. :P :P :lol: :lol:

Csibb-Nyúlné!

Képek cukik :P
Kisnyúl igazi társasági ember lesz :P sosincs egyedül :D

Juci!

Figyi....Te hol érdeklődtél a tanfolyás után?????
Csak mert én most hivatalosan ugyan Pest megyei vagyok..viszont a bölcsi miatt 16kerületi leszek kb januártól februártól...de csakis akkor, mert addig a hülye gázár miatt csömöri maradok :lol: :lol: :lol:
Na ezt most jól megaszondtam.....
Szóval Léna meg 18 hós márciusban lesz...úgyhogy engem tényleg érdekelne milyen lehetőségeim lennének nyelvtanulásra...
Tehát ha tudsz valami elérhetőséget ilyesmit, azt megköszönöm :D :D :D :D

Csikken!
Értem, akkor nem aggódom :)

Rólunk....

A telcsim javithatatlan :( Végérvényesen tönkrement(azaz tönkretette valaki :twisted: :twisted: :twisted: )...kaptam egy szép fotót, hogy ismeretlen eredetű folyadék került bele...
Hmmmmmmmm :? :? :? még jó hogy nem vetették össze Léna DNS-ével.. :lol: :lol:
De tényleg teljesen korrektül bántak el velünk :?
Jegyzőkönyv minden izé...
A lényeg..most vehetek másik telcsit.. :evil:
Talán holnap.....még szerencse hogy férj cégének akkora számlái vannak, hogy fillérekért meg tudom majd venni..

Még szerencse hogy áll itthon talonban néhány régi telcsi..most beüzemeltem egyet.. :)

Léna viszont nagyon jól mulatott a Pólusban.. :P :P
Volt ott egy kb 130 cm magas táncoló éneklő Mikulás akivel Léna táncitáncizott vagy egy fél órát...
Meg ült ilyen 100 ft ossal működő lovacskán....
Barátkozott mindenkivel..úgyhogy végre kiélhette magát... :P :P :P ennyi raboskodás után...

Barbi!
Köszi....
Hmmmmmmmmm hát mostmár elmegyek abba a Regioba...legalább leláttamozom hogy milyen...
Tök mindegy....mi van benne....
Mert amit már a Duna Plaza játékboltjában megvettem, fémlapokból összecsavarozható kisautók a srácoknak..na azt is megtaláltam a Regio honlapján..filléres áru kb 1000 ft volt..de most mindent fúrnak faragnak a fiúk és nagyon megörültem hogy van ilyen...
Úgyhogy szerintem ez is az is kinai...kivéve a márkás játékokat...Lego, FisherPrice meg ilyenek...Megvettem én volna a nem gagyit is..de abból nem találtam ilyen összecsavarozható témát...
Na majd jól szétnézek....hátha lesz más is mint gagyi..

M.

Kép

Kép
megann

Ja a Regioba reggel 7 kor van nyitás....arra gondoltam..akkor tájt odaállitok..hogy legyen sok időm délelőtt, hogy esetleg ha ahamarabb hazaérek..férj még tudjon dolgozni..de aztán férj bejelentette, hogy anyós erőnek erejével jönni akart holnap gyereket felvigyázáni... :? most dughatom el az összes csokit :? ,nehogy feletesse Lénával az egészet :?

M.

Kép

Kép
megann

Jó estét!

Zsuzsa :) Nagyon kiakadtam én is azon, amit át kellett élned. Én bőgve jöttem volna ki, főleg terhesen... Hihetetlen.
Programozott szülést ne engedj szerintem se! Nagyon nem jó a babusnak...

Így alszik Balázs a Micivel :)

Kép

Megyek is, megígértem neki, hogy reggelre egy csomó üvegmatrica fogja várni...

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Csak gyorsan felrakom a tegnapi meg mai mikus képeket

Megvan a várva várt bobos sisak :D
Kép
Kép
Kép

Kép

Leon végig az első sorban szurkolt
Kép

Kép

A krampusz nagy haver lett :wink:
Kép

Így várjuk, hogy mi kerüljünk sorra
Kép

Leon megunta a várakozást, próbálja más csomagját elszedni.....
Kép

Végre a fiúk következnek
Kép
Kép

Ilyen nehéz a csomag :D
Kép

Nem unják meg a miki csodálását
Kép

Nolcsi zebra lett :lol:
Kép
Kép

Itthon már kicsit elmaszatolódott
Kép
Kép
Kép

És egy utcsó Leonról :D
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Köszönöm, hogy így örültök nekünk!

Ma végre voltam kinn egy kicsit levegőzni, levittem délután Sacit, elmentünk zöldségeshez meg játszótérre. Kristóf nagyon jó kisfiú módjára végigaludta itthon apa mellett a sétánkat.

Jucc! De jó, hogy Balázs megtanult Micimackóval aludni! A reggeli párbeszédeteken meg én is jót nevettem! :D

Benianyu! Igen, hál’Istennek Kristóf alszik éjszaka, ott fekszik mellettem, így csak egyik oldalamról áthúzom a másikra, szopizik, és már alszik is. Én föl se nagyon ébredek erre a mutatványra, szerencsére ő sem. Hajnalban kicsit élénkebb szokott lenni, de azért akkor is visszaalszik.
Gratula az új géphez! Sajnos én sose tudok lelkesedni az ilyen kütyükért :oops: , de az jó, ha minél több kép lesz fönn!

Majola! Remeteszőlős félúton van Budapest és Nagykovácsi között. Szerintem se engedd, hogy beindítsák a szülést!

Mea! Gratula a mézeskalácshoz, valamikor karácsony előtt én is szeretnék csinálni, ha a gyerekek hagynak rá időt.

Bár képzeljétek, ma összeütöttem egy gofrit. Sacival úgy emlékszem kb. 4 hónapig alig-alig tevékenykedtem a konyhában, ma meg pikk-pakk összedobtam meg kisütöttem a gofrit, mondjuk Örs is kivette a részét belőle, mert Sacit vacsoráztatta, Kristófot meg dajkálta. :D

Saci tuti nincs 9 kg, szerintem a 8,5 kg-t is alulról súrolja.

Csibb, Nyúlné! Édesek a képek!

Megann! Jó vásárlást holnapra!
Hogy én hogy fogom beszerezni a karácsonyi ajándékokat?! Gőzöm sincs. Vásárolj be helyettem is!!!

Lépek Kristófot altatni.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!

Figyi....van a Regionak weboldala és ott tudsz webshopizni :D :D :D
Kihozzák házhoz...és elég bő a kinálat...
Szerintem tuti tudsz venni valamit Sacinak legalább.... :P :P

Húúúú mindját feldobom a linket..

M:

Kép

Kép
megann

Bodza!

www.retiotoy.hu

és a webáruház:

http://www.jatekabc.hu/

Remélem sikerül

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
van fent a Vaterán egy Peg Perego elektromos kisautó (quad?)
szerintem nagyon tuti és ahogy néztem újonan elég drága. Bár nem tudom mennyi a minimál ár, de 10 000 a kikiáltási. Ha valakit érdekel ilyen akkor nézze meg. Persze most olyanokra gondoltam ahol van egy nagyobb teso.
http://www.vatera.hu/elektromos_kisauto ... 29506.html

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Ancsi, Emese!
Mikis képek nagyon édesek! :wink:

Jucc!
Jaj, de édi Balázs a micimacival, remélem ma is hasonlóan jó éjszakátok lesz.

Megann!
Csak azért írtam, hogy nehogy csalódás érjen a régióban, ha valami szuper helyre számítasz.
Lehet azért kifogni dolgokat, főleg kislányoknak jobb a választék szerintem.
De a Gulliver szerintem sokkal jobb, az még közelebb is van hozzátok. Miért nem oda mész? Vagy már láttad?
Remélem nincs harag :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bodza, van még egy Humana HA1-esem is, nem kéred ???
Meg 1 vagy 2 doboz Milumil HA2-es
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Bodza!
De ügyes vagy, hogy még goffrit is csináltál. :wink: :D
Saci most a saját ágyában alszik? Ő kel még éjszaka?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa!

Szerintem se hagyd magad! A szülésindítás nagyon megszenvedtet mindkettőtöket!

Bodza!

Ez igen, micsoda belevaló kismama vagy!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Megann! Köszi a linket! Saci a legegyszerűbb ajándék szempontjából, neki már rég megvan az ajándék, játékot, könyveket találtam már neki. :lol: Inkább a nagyszülők okoznak fejtörést, na meg a testvéreink. Ha van ötlet, azt szívesen fogadom.

Barbi! Nagyon édesek a mikis képek. Leon mekkorát nőtt!
Igen, Saci 5 hónapos kora óta a saját ágyában alszik, és amióta tápit kap este (8 hónapos kora óta) átalussza az éjszakákat. Szóval vele nincs sok gond éjjel. Bár amióta Kristóffal hazajöttünk, korábban kel reggel. Eddig 8-ig aludt, mostanában meg már 7-kor kukorékol.

Csikken! Köszi a tápi felajánlást! ha másnak nem kell, szívesen elfogadjuk, Saci apránként megeszi. :)
Bár amióta van anyatejcsi is, sokkal kevesebb tápit fogyaszt, amit nem is bánok annyira. :lol:

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, és gyorsan két kép a fiatalúrról

Kép

A nyugodtságáról csak annyit, hogy ma bealudt a pelenkázón, tisztába tevés közben :shock: Otthagytuk, és aludt még több, mint egy órát

Kép

Remélem megőrzi ezt a nyugis baba-tulajdonságát :lol:

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?