Hali!
Majola!
Micsoda??????????????Programozni a szülést???És ez hivatalos???
Vagy csak úgy fű alatt????
Vagy a Karácsony az más tészta?????
Egyébként lehet hogy én a Te helyedben ráboritottam volna az asztalt a csokornyakkendős baromra...a büdös, hülye...l,déaljgklajdkakadklcfskjfdklésaklé akdlfjkadklaksldfjasdlka
És most ide gondolj minden "szépet".
Hogy meri a bátorságot venni hogy igy beszéljen Veled.....
Hogy forduljon föl.....
Micsoda rohadékok ülnek ilyen helyeken...
Bocsi de most nagyon kiakadtam..de nagyon.....
Egyébként tuti nincs igaza..pukkadjon meg...
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de dühös vagyok...na mondtam volna én neki szépeket...az fix.....sőt.....követeltem volna hogy foglalja irásba hogy milyen jogcimen és stb kérnek tőled lóvét...
Mea!
Jajjj még nem is gratuláltam Livi járásához...pedig annyira az eszemben volt
Gratulálok..
Látod, látod...na innentől lesz nemulass Neked
Sütike
Nyitom az ablakot..nekem van fémdobozom..
Csibb-Nyúlné!
Képek cukik
Kisnyúl igazi társasági ember lesz
sosincs egyedül
Juci!
Figyi....Te hol érdeklődtél a tanfolyás után?????
Csak mert én most hivatalosan ugyan Pest megyei vagyok..viszont a bölcsi miatt 16kerületi leszek kb januártól februártól...de csakis akkor, mert addig a hülye gázár miatt csömöri maradok
Na ezt most jól megaszondtam.....
Szóval Léna meg 18 hós márciusban lesz...úgyhogy engem tényleg érdekelne milyen lehetőségeim lennének nyelvtanulásra...
Tehát ha tudsz valami elérhetőséget ilyesmit, azt megköszönöm
Csikken!
Értem, akkor nem aggódom
Rólunk....
A telcsim javithatatlan
Végérvényesen tönkrement(azaz tönkretette valaki
)...kaptam egy szép fotót, hogy ismeretlen eredetű folyadék került bele...
Hmmmmmmmm
még jó hogy nem vetették össze Léna DNS-ével..
De tényleg teljesen korrektül bántak el velünk
Jegyzőkönyv minden izé...
A lényeg..most vehetek másik telcsit..
Talán holnap.....még szerencse hogy férj cégének akkora számlái vannak, hogy fillérekért meg tudom majd venni..
Még szerencse hogy áll itthon talonban néhány régi telcsi..most beüzemeltem egyet..
Léna viszont nagyon jól mulatott a Pólusban..
Volt ott egy kb 130 cm magas táncoló éneklő Mikulás akivel Léna táncitáncizott vagy egy fél órát...
Meg ült ilyen 100 ft ossal működő lovacskán....
Barátkozott mindenkivel..úgyhogy végre kiélhette magát...
ennyi raboskodás után...
Barbi!
Köszi....
Hmmmmmmmmm hát mostmár elmegyek abba a Regioba...legalább leláttamozom hogy milyen...
Tök mindegy....mi van benne....
Mert amit már a Duna Plaza játékboltjában megvettem, fémlapokból összecsavarozható kisautók a srácoknak..na azt is megtaláltam a Regio honlapján..filléres áru kb 1000 ft volt..de most mindent fúrnak faragnak a fiúk és nagyon megörültem hogy van ilyen...
Úgyhogy szerintem ez is az is kinai...kivéve a márkás játékokat...Lego, FisherPrice meg ilyenek...Megvettem én volna a nem gagyit is..de abból nem találtam ilyen összecsavarozható témát...
Na majd jól szétnézek....hátha lesz más is mint gagyi..
M.