Sziasztok!
Ella, szép a pocid!
Az enyém is iszonyú nagy. Csak sajna nem tudok képeket feltenni.
Kipróbáltam a fényterápiát, és mozgolódott is rendesen.
Szerintem most nem fekrszik rosszul, de még mindig olyan mintha az alsó 3 bordám el lenne törve. Lehet, hogy nem fér el bennem? És még van 2 hónap...
Rejoka olvastam a szüléstöridet.
Nincsenek kétségeim a jó szülésznő felől, csak afelől, hogy én jót tudok-e választani, mivel nem ismerek senkit. Megkérdezem ma a dokit, hogy ő mit ajánlana.
Illetve van egy 6 gyerekes anyuka ismerősöm, egész jóban vagyok vele, sokat beszélgettünkl vele ilyesmiről, lehet, hogy inkább őt "fogadom fel".
Nekem nem a szülésznőválasztással van bajom hanem azzal, hogyha mondjuk dokit választasz, őt azért legalább 10x látod szülés előtt, van valami képed róla, ha nagyon nem tetszik keresel egy másikat.
Egy ismerősömnek pl a dokija ajánlott egy szülésznőt, aki neki spec tök ellenszenves.
Én nem ismerek egy szülésznőt sem, még más kórházban sem, és első látásra még azt is nehezen mondom meg bárkiről, hogy igazán szimpatikus-e. Szóval ez a bajom az egésszel. Megértitek?
Babancs, Ács dokinál fogok szülni, hozzá is járok. Az sztkban csak a beutalókat adják, mindig amire kérem. nem is a doki, hanem ott egy nővér, aki a terhesrendelésen van.
Csakegy, a csokiba folytása klassz dolog. Én múlt hétig szinte minden nap megettem egy tábla csokit. Most egyáltalán nem kívánom.
Rambóka, jobbulást az ujjacskáidnak!
Szegény Bee! Annál a trutyinál már csak az lehet rosszabb, amit a gyomorröntgennél itatnak. Azt viszont még ki se lehet hányni, mert ragacsos.