Snoopy!
Gratulálok!
Esetkocsi!
:D Hol voltatok épp, amikor megszületett??
Winnie!
Nekem Tenából 2 csomag kellett korábban (a második már nem fogyott el).
Viszont én nagyobbat vettem a normálnál, lehet, hogy másoknak jó, de én nem szeretnék összevérezgetni dolgokat (amikor vettem a gyógyszertáros eleve az extrát ajánlotta, hogy azt szokták), jobban biztonságba érzem magam, ha nagyobb van.
Mondjuk a második csomag már nem létszükséglet, ahelyett jó lehet egy sima betét nagyobb mérete is.
Mondjuk elég sokig véreztem Hannával, csak 8 hetesen tudtam elmenni kontrollra, már majdnem végetért, amikor úgy nézett ki, mintha megjött volna a menzeszem. De utána még 1 évig nem tette!
Viszont hálós bugyim van 7 db, jól összegyűlt! Most nem is vettem! Lehet elég kettő is, de lehet, hogy kellhet még 1 csomag (ha csak ezt használsz).
Body, rugi: erre is csak azt tudom mondani, hogy kitapasztalod!
:D Mivel nekem hetente min. 4-5 mosógépnyi ruha van mosni, szárítani, vasalni, ezért nem fér bele, hogy kétnaponta még babaruházzak is. Eredetileg volt kb. 4 hosszúujjú bodynk, most vettem még 4-et, de van egy csomó rövidujjú is. Rugi (hosszúujjú, ujjatlan vegyesen), kisnadrág is volt, de ahhoz is vettem még 3-at. Ha nem lesz elég, akkor még majd veszek (Hannával is az első utaink között volt a babaruhabolt (csak ugye pont azok közül ajándékoztam)).
De pont a kicsi méretből nem is érdemes sokat venni, ki tudja mekkora lesz a babácska (de esetleg meg lehet mutatni az apukának, hogy szükség esetén miből vegyen még).
Igaziból az lenne a legjobb, ha ajándékba vagy kölcsön kapnánk mi is, de sajnos ezidáig csak mi ajándékoztunk, kapni nem kaptunk. Pedig otthonra nem kell vadiúj, csak 1-2 legyen, ha orvoshoz akarod vinni...
Mondjuk én amúgy is felültervezős vagyok, van 30 textilpelusunk is, pedig soha nem használtam pelenkázásra. Viszont így hátha megúszom heti 1 babaruhamosással!
:)
Fazonigazítás: csak legalul kell leborotválni tejesen a gát környékét. Ha egyébként nem szoktad máshol leborotválni, akkor máshol maradhat, csak talán érdemes rövidebbre nyírni. Ha császár lenne, akkor úgyis tovább borotválnak még a vágás helyén is.
Cic!
2222?
Én azt hittem, hogy az utolsó három szám csak 0 v. 1 lehet aszerint, hogy zárt vagy nyitott. Mit jelent a 2?
Mondjuk az én dokim ilyenkor már nem ír számokat, csak szöveget.
Akkor neked kedden mindenképpen indítja?
Ilgya!
Karácsonyi vásárlás: bátor!
:D Ja, vagy csak a lovas viccel: vak!
:D
Na, nem megbántani akarlak, de ez olyan hülye szöveg másoktól, nem? Én nem vagyok bátor, pl. hogy vezetek, csak a szükség így hozza, lévén senki nem tud helyettem elmenni a kórházig, meg vissza, sofőröm meg nincsen. Így nagy "bátran"
:D elvezetek odáig.
Niki!
Mit csinálsz "bonyolult dolgokat" szopi előtt?
Velünk minden rendben, voltunk tegnap flowUH-n és CTG-n is. A dokim el is keserített, mert mégis úgy gondolja, ha szerdáig nem jön a baba, akkor meg akarja indítani (eredetileg 18-át mondott), de én meg (bár türelmetlen és kíváncsi is vagyok) nem akarok indított szülést még, főleg hogy szerintem csak kedden jár le a terminusom. Egyáltalán nem tűnik úgy, mintha túlhordanám, látszik, hogy még a testem sem gondolja úgy, hisz egy hete csütörtökön még 3000-es méhszájjal tök zárt voltam.
Ja, és megtettük az utolsó előkészületeket is, vettem egy cuki kispulcsit hazahozáshoz (ez volt a kevésbé fontos
), meg a párom szerzett végre házassági anyakönyvi kivonatot (ez nekünk újdonság volt, ezért mindig kiment a fejemből (korábban nem kellett, mert a Mávban szültem (VI. kerületben van) és mi a VI. kerületben házasodtunk, így elintéztésk "egymás között"). Bár akár szülés után is megtehette volna, mert összesen 10 percébe telt kiváltani!