Halihó!
Na beestünk..
Hát jól elfáradtunk, de azért jó volt...
Léna jól kiuncsitesózta magát..
Elég jól van mármint egészségileg...
De képzeljétek...kicsit elszontyolodtam...mert éppen csak 9 kiló...lemázsálta dokinéni ma...
CSAK 9 KILÓ..
Szeptember 20-án volt 8600... és 2,5 hónap alatt hizott 40 dekát...
Vagy az jó????
Úgy lesoványodtak a kis lábai....
pedig eszik ám rendesen...és mégis olyan kis sovi a karja meg a lába...
Na mit is akartam....
Ja igen...csoki az van bőven.....
Ki is irta???Hogy majd csokistejet ad a gyerkőcnek?????
Jó ötlet, de hogy csináljam??
Csak simán megolvasztani és összeönteni tejjel..nem fog leülni a csoki az aljára némileg darabos formában??????
Mea!
Természetesen mi rokon lelkek vagyunk mint kezdettől fogva voltunk...
Tehát megnyugtatlak, ha már unod az egyedül rinyálást a jövőről, meg a hogyan továbbról, ugorj át hozzám,vagy én hozzád, és rinyálhatunk együtt is...
Tanár:
Azt hiszem, hogy a többiek most ezt reálisabban látják..
Képzeld el....én mondjuk igy is kivagyok néha az én egy szem "jókislányomtól"...aki tényleg jó...és képzeld el ezt egész nap HALMOZOTTAN, TÖMEGESEN...VAGY OVISOKKAL, VAGY SULISOKKAL, (akik már állati szemtelenek már az alsóban is)...
Úgyhogy én mindenre alkalmas lennék csak pedagógusnak nem
....
Ha fizetnének sem lennék az....
Olyan idegölő és fárasztó lehet, hogy el sem tudom képzelni hogy a tanároknak, ovónőknek hogy lehet még a saját gyerekükre is idegük és türlemük......
Egyedülálló kismama téma:
Én most befogom......a hétvégén férj ált. itthon van...max itthon molyol..vagy együtt molyolunk vagy tolongunk a csodás hipermarketek valamelyikében.
Engem most az aggaszt..hogy Lénával képtelenség bárhova menni ajándékügyben...viszont hétvégén meg én nem vagyok hajlandó...ezért most gáz van...
Pénteken állitolag férj bevállalta Lénát..igy van egy napom hogy mindenkinek mindent megvegyek...
Háááááááát ez is több mint a semmi....
Egy előnye kétségkivül van.....
Ma levettem egy kis lóvét a kártyámról..és meglepve tapasztaltam hogy felgyülemlett az el nem költött gyes
Na ne iridjkedjetek...nem milliók...de azért már 6 számjegyű
Nem is tudom mikor volt ennyi pénzem utoljára
Ennek örömére fel is faltam egy fahéjas kürtöskalácsot az adventi vásárban....
Ja és a leglényegesebb....Anyumra passzoltam Lénát egy órára ééééééééééééééééééééééééésssssssssssssssssssssssssssssssss IGEN IGEN IGEN......MEG SEM NYIKKANT
Mikor hazaértem épp ült az unokaöcsi kisszéként az asztalnál és anyummal pohárból ittattak egy műanyag kutyust
Ja Léna új mániája..
Mindenkit etet és itat..és még nyammog is mellé...
Ja a plüssmacikat is
Ja és ma volt az első hogy lefekvés előtt meséltem....
Az Altatót...mesekönyvvel, amit imád....és olyan jó volt...
És férjnek is tök sikeres napja volt...
Úgyhogy ez egy jó nap
Kár hogy vége...
M.