Új privát üzeneted érkezett!

lehetne adni a tejet, de én úgy úúúúútálom. A szagától rosszul vagyok. :lol: :lol: Szegény Zsófi azért nem ihat, mert én nem szeretem :lol: :lol:

De a tejből se mindegy, hogy milyen. Abból is vannak gagyik.

Tápszer is elég drága és olyan hamar elfogy :roll:

A csodamasina csodaszar
:lol:
Stabil egyébként, zenél közben amikor tolja.
Szerintem 3 nap múlva megunja.
De lehet, hogy nektek tetszik majd.
Bubekéknek nagyon bejött.

Kép

Kép
sajtine
 
 


a tej az egy az egyben helyettesítené a tápszert?

Kép

Kép
sajtine
 
 


És ha nem tolja nem zenél? Vagy akkor is van mit babrálni rajta?

Kép
mancs
 
 

 
 

Zsódajumam,
aranyos ez a sztori a beteg mikulásról, meg a helyettesítő télapóról, aki nem akarja visszaadni az ipart. :lol:

Mancsi,
az 500 forintos jelmezt levettem, hogy ugyanaz, mint a klubos macsó mikié. :lol:

Epret már kaphatna, de én még inkább nem adok. Banánt utálja, kivéve a banános babapudingot. Meghát a tej az tej, igya meg rendesen, ne bohóckodjunk mindenféle izébizével. Szenyaanya.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sajtiné,
igen, nekünk az 12 éves tanácsadáson mondta a doki, hogy csak addig adjam a tápszert, amíg nem issza a tehéntejet. Meg azt is megaszonta, hogy ne higítsam vizzel és csak 2,8%-ost vegyek neki.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus,
12 évesen még kell járni manapság tanácsadásra?? :wink:
Hja, változnak az idők...
jumam
 
 


[quote="gabuska"]S írta:gabuskaajtiné,
igen, nekünk az 12 éves tanácsadáson mondta a doki


Nem is tudtam, hogy Livicsek ilyen öreg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mancs
 
 


Jumam,
látom mindketten lecsaptuk Gabi magas labdáját :lol: :lol: :lol:

Most ettem meg egy rigójancsit meg egy marcipánszeletet :oops:

Kép
mancs
 
 


Köszönjük a köszöntéseket.
Vuka, semmi különös hangom nincs, hidd el.
Timi, igen, amióta mondtátok, hogy félrenyelhet, ülve etetem. Neki kevésbé tetszik, mert összevissza csúszkál, mivel még nem tud ülni, és láthatóan kényelmetlenül feszeng.
Nahát, nem is számítottam ekkora sikerre a lakásos fotók kapcsán, ugyanis nem adják vissza a valóságot, szerintem életben sokkal jobb.
Natasa, négyzetlámpa, falszín obi, ez itt a reklám helye.
Vuka, elnézést hogy kihagytalak, két előző köremailből vágtam össze sebtiben a címlistát de ezek szerint nem volt teljes, küldöm…
A babaszobából nem érdemes látni semmit, mert az ajtóval és az ablakkal szemben csak a csupasz falak pompáznak a már ismert színösszeállításban…
olvasok tovább....

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
már írtam régebben, hogy miért nem próbálod meg Nokedlit hordozóban etetni? Petike is abban eszik, mert még ő sem tud ülni. Kényelmes, és nincs menekvés, a szíjaknak köszönhetően (Nokinak a szájpecek után ez már meg se kottyanna :lol: :lol: :lol: )

Kép
mancs
 
 


Jóvannnnnnnna!!!! Meg amúgy is! Egy 12 éves gyereknek nem lehet szüksége tanácsra????? :evil:

Cool,
ha Noki nagyon nem csípi az ülést, akkor elég, ha csak a fejét, vállát emeled meg annyira, hogy ne vízszintesen legyen. :wink:
Nekünk is ilyen négyzetlámpánk van a konyhában, szintén Obi.
Olvassál tovább... :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


vuka, szerintem, Petra tegnap azért dajdajozott nektek még az éjszaka közepén is, mert túl sok minden történt vele napközben! Voltatok a talin, aztán még Mikulásoztatok, közben még utaztaok id ide-oda... A kicsikre fokozottan igaz, hogy ha pörögnek ezerrel nappal, sok(k) :) hatás éri őket nappal, éjjel sem tudnak lenyugodni. akkor dolgozza fel a kis agyuk a történteket... Egyébként is éjjel raktározódik minden amit napközben tanultak, de van egy határ, aminél "betelik a fejük" :roll:
Nem figyeltél meg olyat, hogy ha keveset alszik nappal, jöttök-mentek egész nap (zenélés, úszás, nagyizás, bevásárlások) akkor rosszabb az éjszaka? Akkor milyen, mikor csak otthonléttel, sima kis sétákkal, játszózásokkal telik a nap. Nem jobb olyankor?

Nálunk így működik, azért írom.

Ja és, nem foglak megnyugtatni, de innen egyre kevésbé fogja a lányod azt csinálni amit te akarsz. :? Sőt ha nem figyelsz eléggé, egy idő után úgy fog az ujja köré csavarni, ahogy ő akarja. A saját akaratod rákényszeríteni úgysem tudod, csak irányítgatni lehet. Hol kevesebb, hol több sikerrel.
Ne idegeskedj, próbáld inkább tréfával elütni a dolgot, elterelni a figyelmét, úgy rávezetni arra amit te szeretnél. Natasa írta egyszer, hogy sokszor ideges, de végül mégis inkább mulatni szokott Szonján. Kérdezd meg, hogyan csinálja!
Szerintem.

Csokizást kivédeni nálunk csak az elsőnél sikerült viszonylag sokáig, helyette cerbonaszeletek voltak. Talán vele 3 éves koráig is. aztán ahogy bekerült oviba, onnan már nem lehetett :( .
Ma meg már annyi csokit esznek, túl sokat is.

Ma reggel megnéztem volna az ovisok szája szélét, biztos mindegyiké csokis volt egy kicsit, az enyémé igen! :)
jumam
 
 


Mancs, látom, Petike rögtön le akarta leplezni a télapót némi ravasz szakállhúzogatással..
(amikor az írod, hogy „kh”, mindig azt hiszem, imádott munkahelyemről van szó /kereskedelmi és hitelbank/)
Otthon ki tudom támasztani nokedlit evés közben, csak idegen helyen, pl kacajszekta, keresem a megfelelő pozisönt.
(Gabus, mindent elolvastam, köszi.. :wink:)

Kép Kép
coolasa
 
 


Cool, ezek szerint el kell mennünk megnézni, így nem az igazi! Lányok, hallottátok, meg vagyunk hívva!! (ezt a szót, hogy kell leírrni sosem tudom, valaki megmondaná!)

Értem, értem a célzást, én tehetek róla :oops: , hogy Noki eddig fekve volt kénytelen enni, most meg dől jobbra-balra, ígérem hamarosan kinőjük a ringatózós etetőszéket, amit lecsaptam a kezedről (ugye nem is!) a vaterán, és mehet hozzátok!! Ha még kell majd. Mert addigra már Noki is ülni fog, akkor meg már jó akármilyen. Nem is a kinövés a lényeg, hanem, hogy tudjon ülni.
jumam
 
 


Coolasa köszi a képeket.

Sikerült bealtatnom a kisasszonyt.
Tegnap a 25 perces sírás után szépen bealudt (hajnali fél 1-kor) és aludt majdnem 5-ig, akkor viszont át kellett vinni hozzánk, de ott aludt tovább fél 8-ig, akkor szopi és pelluscsere, majd aludtunk 10-ig. Ált. azért kipihent vagyok, hiszen éjfélkor fekszem és 10-ig alszunk, a felkeléseket érdekes módon elég jól viselem.
Ma egyszerűen csak szar napom volt, semmi nem jött össze. Amikor a legjobban sietnél, akkor minden összeesküdik ellened. Ma biztos valaki elátkozott és azért ért ennyi balszerencse.
Na nem kesergek tovább.
Viszont eszembe jutott, hogy ma van még az utolsó kedvezményes nap, hogy a Sanomától újságot rendeljek. 2-re fizetsz elő és egy 3.-at ingyen kapsz. Így megrendeltem a Kismama újságot magamnak, apának pedig a National Geographicot, ingyenesnek pedig a TV újságot jelöltem most meg. (tavaly a Wellnes-t a hugomnak - ez volt karira az ajándéka).

Na megyek hátha tudok ma még valami hasznosat tenni.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Cool,
endvatabát autóshordozó?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jupap ma átugrott Bécsbe RHCP kocertre, most telefonált, hogy vége és hogy k..va jó volt, ezt látni kell! Én nem nagyon ismerem őket, de amit hallottam az teccik.
Hirtelen lehetőség volt, reggel még nemis tudta, hogy este megy
jumam
 
 


[quote="gabuska"]C írta:gabuskaool,
endvatabát autóshordozó?


??????????????????????????????
jumam
 
 


Tyűűűűazannya, őket mi is szeressük! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Vuka,
én is rendeltem újsikat. Színes RTV, Story, Best :lol: :lol: :lol: Legalább a jövő évben is tudom Nektek szolgáltatni a bulvárhíreket. :lol: :lol: :lol: Kismamát én mindig az újságban levő előfizetői akció keretén belül rendelem, ilyenkor olcsóbb is, és 12 hóra fizetsz elő, de 15 hóig kapod.

Kép
mancs
 
 


and what about autóshordozó, fonetikusan :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


RHCP koncertért iríííígy! Csúnya Jupap, gonosz Jupap!!!!!

Kép
mancs
 
 


Mancsi,
én letudom a bulváréhségemet azzal, hogy a közértben megnézem az újságok címlapját. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


ja, úgy nem olvastam :oops: :oops:
jumam
 
 


A csokiról csak annyit, hogy mi nem sok mindent határoztunk el apával, de azt igen, hogy még jó darabig nem kap ilyet. De úgy látszik elég ha az ember egy pillanatra félrenéz, aztán tessék feltalálják magukat. Bár Petrának valószínűleg a színes csomagolópapír tetszett meg és ugye mi még mindent a szánkba veszünk korszaknál tartunk.

Jumam mondták már nekem ezt, hogy ha felpörög a gyerek, akkor nem alszik úgy, de én igazából nem vettem észre ilyen összefüggést. Petra minden este szarul alszik, szeptember óta minden este ébred. Addig azért legalább hetente 1x átaludta az éjszakát. Akkor tényleg voltak jó és rossz éjjelünk, de mostanában minden éjszaka ugyanolyan szar.

Már most a kisasszony irányít. Az 1. perctől fogva. Soha nem tudtam nélküle semmit csinálni, mindig is ordított, ha magára hagytam. Még azt sem viseli el, ha mellette dolgozom, mert akkor sem vele foglalkozom. Mindegy már jól megcsináltam a napirendünket és egész jól boldogulok, csak vannak amikor összegyűlnek a dolgok. Én sem tudok haragudni a kiscsajra és a hisztijét is sokkal jobban el tudom mulasztani egy kis vidámsággal.

Na most már tényleg mennem kell.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Jumam, rhcp nekem is szívem szerinti. Ja, már rég akartam neked említeni, hogy végülis megvettük az a régi fa etetőszéket a vateráról...

Vuka, nahát, ingyen újság karácsonyi ajándékként, fifikás, én nem vagyok ilyen kreatív :wink:

Kép Kép
coolasa
 
 


Mancs ezt mondtam én is, mikor délben kiderült, hogy felszabadult egy jegy! Főleg, hogy újra kellett gondolnom a napot, Julcsi altatással, vásárlással, két nagy hazahozásával, este három gyerek ágybajuttatásával :? :? :? .
Korábbaan ágyba kerültek 8kb fél órával) mint szoktak, mikor mind a ketten itt vagyunk! olyankor mindig egy kicsit várunk a másikra asszem azért, hogy majd az megoldja, megcsinálja :oops: :oops:
Mikor Jupap van velük, és én megyek el, akkor is az átlagnál hamarabb fekszenek. éééérdekes :wink:
jumam
 
 


Cool,
ha hollandul kérdezem fogsz válaszolni? :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus, Cooléknál most van altatás, ne zavard!!

Orvoskérdés megoldódni látszik, mégis az itteni másik orvost fogjuk választani, nemrég jött ide, mikor az előző nyugdíjba ment, a védőnő szerint nagyon jó és aranyos, és gyermekpszichológus is és homeopátiához is ért. Barátnőm szerint is aki maximalista gyerekorvost illetően és imádta az előzőt. Remélem átvállal minket.
jumam
 
 


Na pá, mentem!
jók legyetek
jumam
 
 


Petike már 3x ébredt :evil: :shock:
Megyek aluszkálni, jó éjt Nektek!
És szorítsatok holnap reggel... :cry:

Kép
mancs
 
 


Mancs megy a drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Hoppá ez kicsit hosszúra sikeredett :oops:

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


még egy kicsi:
Gryllus Vilmos azt ígéri hetek óta (a kocsiban énekli nekünk), hogy decemberre ideér a tél (Ne kérdezd, hogy hol a tél, decemberre ideér).
Hazudós :evil: Így meg majd májusig tart???????
jumam
 
 


Köszi Vuka :wink:

Kép
mancs
 
 


Jumam,
én is ettől fosok, hogy majd jól megszívjuk és májusban még ká hideg lesz :evil: :evil:

Kép
mancs
 
 


Gabus, tudod mit? Ha hollandul kérdezed, tényleg válaszolok rá.
(Amúgy csak nem értettem a kérdést, szóval hogy mért nem etetem autósülésben, ahogy Mancs is javasolta? Mert itthon ki tudom klasszul támasztani, idegen helyen meg nincs nálam az autósülés...)

Kép Kép
coolasa
 
 


Ja, és nem altatás volt, épp fürcsizett egyszem gyermekünk, most jön az utolsó evészet majd az alvás.. ezt csak erőssebb idegzetűek olvassák, máskülönben igáig hallom a felszisszenéseket, hogy úúúristen, még nem alszik a gyerek?

Jumam, vettem az adást, lesz is meghívás, bár én úgy gondoltam, inkább tavasszal, amikor rendbetesszük a kertünket, és akkor lehetünk a szabadban..

Kép Kép
coolasa
 
 


Natasa én egyáltalán nem szisszenek fel. Petra is ilyen típus, 10 előtt nem lehet bealtatni, de inkább 11, aztán reggel meg 10-ig alszik. Már a kórházban pár napos korában is ezt csinálta.
A múltkor a szomszédunk (szintén kismama nemrég óta) reggel 9-kor becsöngetett hozzánk, én meg hálóingben kómásan nyitottam ajtót, szegény nézett nagyokat. Abból indult ki, hogy a kisgyerekek ált. este korán bealszanak és reggel 7-kor már kukorékolnak. Mire közöltem, hogy mi 11-ig ki sem kelünk az ágyból. :lol:
Jó éjszakát!!!

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Nem tudom miért, de az előbb Natasát írtam, pedig Coolasának szántam a hsz-emet.
Már tényleg le kell feküdnöm.

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Halihó, sziasztok,

Eddig meccset néztem, meg fürödtem, meg benneteket olvastalak, szopi, teregetés, meg mailt írtam Sashának, meg mittudomén....

Most is még megy az Arsenal meccs, de az annyira nem izgat.

Cool, és ez az eltolt időszámítás Nokinál men szokta elvenni a délelőttötöket? Mármint néha olyan jó - főleg tavasszal és nyáron, ha az ember már egész korán kiszabadulhat a szabadba...És ha iylen későn alszotok el, akkor persze hogy későn is keltek. Olyankor elmegy az egész de alvással, nem? Vagy ezt te annyira nem bánod?

Ja még Gabinak akartam: Teljesen egyetértek a Mikivel kapcsolatosan. Szerintem egy kicsit tuti spicces volt a csávó....Mondjuk annyira nem érdekelték a gyerekek, kissé flegma volt. Bár lehet azért volt ilyen mert látta, hogy főleg nagyon picik vannak csak ott. Szerintem az átlagéletkor nem érte el az egy évet sem. Sajnálom, hogy ilyen ócsaára sikeredett, és akik jöttek, azotól ezúton is bocsesz,. Bár ha ez nem lett volna, akkor semmilyen sem, de azért egy kcsit keserű miatta a szám íze... :?

Zsódajumam,
tök jó volt ez a Mikis történet. Majd megjegyzem, remélem, hogy amikor Marci megkérdi a miértes korszakában, hogy miért van Miki is meg Télapó is, akkor tudjak neki értelmeset válaszolni. :wink:


Ma éjjel még nem küldöm a képeket, de holnap valamikor igen, ígérem.

Mancs, a holdjáró szerintem nagyon jóóóó! Marci imádta(ja /már nem használja nagyon, csak a rajta lévő dolgokkal játszik néha). Nem egyféle zenét játszik, hanem mozgásra indul be, és kb 4-5 félét tud. (Apa állandóan belebotlik, és olyankor mindig rákezdi,és főleg amikor MArci már alszik, olyankor leginkább, és még szokott még hozzá káromkodni is, én meg röhögök... :lol: ) Vannak rajta pörgetős meg egy újjal forgatós bigyuszok, meg dominóelven hajtogatós bigyuszok, és középen egy nagy gólyó (Marci nagy kedvence) amit állat módon lehet pörgetni. Egyik fele egy nevetős arc, a másik felén meg vannak kis színes golyók tükröshátű zörgős tokokban.Mindjárt nézek képet, hátha látszik vhol.
Na talán itt:
Kép

Ha nincs így kinyitva mint ezen a képen, akkor csak a földön lapít, de úgy is lehet tologatni sztem, bár úgy sose próbáltuk, mert Marci már majdnem ment amikor mi megkaptuk. Szerintem nagy lendületet adott neki abban, hogy az egyensújt megtalálja amikor lépegetett...
mit is akartam még....

Ja! Milyen együttes az a hcrp vagy mia túró....és milyen zenéjük van?

Na akkor mostmár megyek én is, bár még megya meccs...Jó éjt nektek!

Ja tudom: Én kihallgattam ám cCol énektudását. Kifigyeltem amikor danolászott Nokinak.....de olyan hallkan, és elbújt a haja mögé, hogy alig alig hallottam szép hangocskáit...valami csacsogó csacsi volt benne asszem.... :lol:

na pussz!

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


egyensúlyt... :oops:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


és Cool énektudst hallgattam ki...

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


nem tudok írni, nézzétek el nekem. :oops:
Na jó éjt...

Látod Beni, ilyen a Krampusz...ugye hogy vicces??? :lol:
Kép

Kislányom mostmár lehet nevetni, vége a műsornak... :lol:
Kép

A kincs:
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Jó reggelt!

Annyira sokat írtok nem tudok ennyit elolvasni! :cry:
Mi jól vagyunk. Megvolt Ádusz egy éves méreckéje 79 cm és 10,54 kg. A betegségen már túl vagyunk, de aludni nem akar az ágyában. Sokszor kel, így tízig laszunk. Ennek köv. elúszik az egész napom.
Úgy néz ki a hétvégén már elutazunk a nagyikhoz karácsonyozni. Így minden intéznivaló két napra marad. Állandóan rohanglok vásárolni. Ma még az okmányirodát is intéznem kell. Ma sem jelentkezek.

A minitali nagyon jó lehetett. A képeket azért megnéztem. :lol:

Pusz. Megyek főzni!

Kép
vanília
 
 


Jó reggelt!

Annyira sajnálom hogy nem voltam veletek a karin. Már olyan keveset járok talikra, hogy a végén már kívülálló leszek köztetek :cry:

Hát valahogy ránkjár a rúd. A gyereket a körzeti beutalta a fül-orr-gégére. Na ott kifogtunk egy bunkót :oops: Még a neve is: Alpár :evil: Már eleve ott kezdte, hogy miért nem hoztam hamarabb. Miért? Mert eddigre sikerült a beutalót kikönyörögnöm a dokinéniből, miután egy hónapja kisebb-nagyobb kihagyásokkal köhög és orrfolyik a fiam :twisted: Tett még egy pár keresetlen megjegyzést, na nem lett a szívem csücske. A lényeg: egyrészt a garat hátsó falán folyik a genny, úgyhogy azonnal antibiotikum. (gyerekorvos dokinéni még mindig csak orrcseppben adta volna az ab-t) másrészt a fülben bent nincs is ekcémája, ahogy kb. 2 hónapos kora óta tudjuk, hanem a fülzsír rá van tapadva a dobhártyára és amiatt kapkod a füléhez állandóan. Most vissza kell állnunk az olaj fülbecseppentésére (amiről a bőrgyógyász dokinéni letiltott minket) ő meg elkezdte eltávolítani... pálcikával, tűvel, bespricceléssel :twisted: azt mondta annyira rá van tapadva, hogy mikor a gyerek is piszkálja, viszi magával a hámot, attól ugye megint újratermelődik stb. Azt gondolom nem kell részleteznem,hogy a gyerekem e művelet közben mennyire zokogott :oops: :cry: Ha én nem azzal vagyok elfoglalva, hogy őt lefogjam, meg a saját sírásom visszatartsam, biztos lerúgom a doki fejét :twisted: Utána Újpest kp-ból gyalog mentünk haza, hogy lehűtsem magam, szegény gyerek elaludt a kocsiban a nagy megrázkódtatásra, pedig előtte volt egy monstre 3 órás alvása. Na ez volt tegnap. És még vissza kell mennünk kontrollra csütörtökön. :twisted:

Bubek:
Red Hot Chili Peppers = RHCP Imádom őket :D
Marci tök arin lépeget. Olyan cuki. Ha ilyen betegek leszünk, mikor láthatom már :?: :cry:
Szerintem ne legyél dühös a miki miatt. Nekem úgy tűnt az írásokból, hogy inkább viccesnek találták, a retro-mikit nem? :D
nem tudtad előre.
Egyébként, lekopogom nagyon úgy néz ki, hogy lassan rendbejövök... 3 hét, ez azért durva

Coolasa:
nagyon klassz lett a kégli, csak ámultam és bámultam. Új fürdőtök lett, vagy most már kettő van? Így hány szobás lett?

Csokikérdés:
én örülnék, ha enné :lol: Mert az azt jelentené, hogy eszik az anyatejen kívül mást is.


Bár tegnap Pólusban jártunk ( a párom szemüveges lett) és ha már ott voltunk ettünk fincsi thai-t, hát a gyerek majd kiugrott a kocsiból, és kikönyörögte a csirkehusit. Szójaolajos, ezt vajon eheti? Én sosem tudom olyan omlósra csinálni, mint ezek a thai meg kínai ételekben van. Valaki árulja már el hogy kell. Mert az én csirkehusim nem kell neki. Na nem mintha más kellene. Viszont a gyógyszert szépen elszopogatja :oops: jó kis hozzátáplálás ugye :?

Na most hirtelen ennyit, majd még jövök.
Vendég
 


Sajti:
megnéztem a talis képeket, Zsófi haja egyszerűen eszméletlen, nagyon szép a kis szöszke :D
Vendég
 


Bubek, nehogy szabadkozz a télapó miatt. Nem fair, hogy az egyetlen ember, aki a csoportkohéziós programokat szervezi, időt, energiát öl bele, még ostorozza is magát. De megértelek, ez pont olyan, mint mikor az ember a munkahelyére beajánlja mondjuk a barátját, és felelősséget érez minden történés iránt: ha a barát végül rosszul érzi magát az új munkakörben azért, ha meg a munkahely nincs megelégedve vele, azért. Néha vállalni kell a kockázatot, mert különben mindenki csücsülne a popóján, és senki nem menne sehova. Persze ebben nem lehet hibázni, de lássuk be, ez volna az egyetlen pozitívuma…
De, igazad van, azáltal, hogy Noki későn fekszik, később is kell, értsd 8 körül, akkor megéhezik, és utána önálló játék, vagy alvás. Nekem ez így remek, mert tudom szervezni a napunkat, ugyanis ha nincs dolgunk és itthon vagyunk, akkor játszom vele reggeli után, így fölpörög és csak dél körül alszik el újra, ha meg déli programunk van (teszem azt oda kéne érni emberi időben Natasáékhoz, akik abban a kegyben részesültek, hogy elszállítmányozhatnak minket a kacajszektás talira), akkor meg rögtön reggeli után leteszem aludni, a telihas hamar elszenderíti, így bírja a következő programor alvás és nyüszi nélkül délután 4-5-ig. Tessék? Hogy akkor mért késünk folyamatosan a talikról? Nos, az nem Noki miatt van…

Tücsi, köszönöm a méltató sorokat szerény rezidenciánkról. Méretek: eddig az alapkégli 2 szoba, fürdő, kamra, konyha, étkező, előszoba helyiségekből állt, ehhez jött most egy télikert, amit nem előszobának, hanem szobának használunk majd, mert ez a legvilágosabb, hőmérsékletileg ugyanolyan meleg mint a többi, és én ablak ill fénymániás vagyok, meg jött még hozzá egy előszoba(folyosó), ami vezet egy fürdőszobához, toaletthez (külön helyiségek), meg a gyerekszobához. Alapterületileg kb. 2x akkora így az élettér, mint eredetileg, ez vonatkozik a takarításmennyiségre és a gázszámlára is ugye…

Alpár…. Veszédes nevek. Egyszer voltam a BM kórházban, és a sebészeten hallottam a hangosban bemondani, hogy Dr. Hentest és Dr. Mészárost várják a műtőbe.. (Kitartást kívánok az orvostársadalom eme gyöngyszemének tolerálásához. Egyben felhívnám figyelmed, hogy a fentnevezett megrugdosása Btk. alá eső cselekmény, ettől lehetőleg tartózkodj, mivel a fogdában állítólag gyenge a koszt.)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Bubek!

Köszi az emilt, megkaptam, örültem neki!

Tücsökmami!
Szegény Gergő! Úgy tudom őket sajnálni ilyenkor, a fülészet nem egy leányálom sajnos. De legalább kiderült, hogy nem is ekcémás a gyerek. A fülészorvost meg le lehet cserélni. Én kb 5-nél voltam már ugyanabban az intézményben és sikerült is egy nekünk megfelelő fülészt. (persze ízlések és pofonok, van akinek nem jön be) Megértem, hogy Te is Gergivel sírtál. Amikor először szúrták fel a fülét a Daninak még ki is mentem a szobából, mert úgy zokogtam, hogy nem bírtam tartani. Minden idegszálam azon kattogott, hogy a gyereknek most pokoli fájdalmat fognak okozni és még én segítsek benne azzal, hogy lefogom?! Gondolom a terhesség is közrejátszott ebben az érzékenységben, mert azóta már én fogom le, ha szúrják... vagy csak már annyit szúrták, hogy "hozzászoktam"?! (hozzászokni sose lehet, úgyhogy ez nem jó kifejezés)

Coolasa!
Dr Hentes és Mészáros... :lol: :lol: :lol: Hát én tuti jót derültem volna rajta.

Jajj, még annyi mindent szerettem volna írni, de a legkisebb G. már mekeg...

Ja, igen , mint helyzetjelentésképp, hogy Gabi elkezdett köhögni, az orra még nem folyik, remélem nem lesz belőle komolyabb dolog és főleg abban reménykedem, hogy a Dani nem kapja el, mert akkor gondok lesznek... És mégjobban reménykedem, hogy 19-ig el se kapják...

pusz

Kép
sasha
 
 


Hellóbelló!

Bubek,
figyelj már, attól, hogy a télapó kicsit nyúúúúúúvéves volt, még Te vagy a világ legtündérebb Bubekje, a Te számládra max. annyi írható, hogy aljasul elhívtad a többieket, akik jól érezték magukat, ahelyett, hogy otthon néznék a 4 falat. :wink:

Cool,
nem pontosan azt akartam kérdezni, hogy miért nem eteted Nokit a hordozóban, az olyan számonkérés jellegű, csak az érdekelt, mi a meglátásod a dologról.

Tücsi,
először is jobbulást Gergőnek! Másodszor, tényleg jó rég találkoztunk már, de nemsokára itt a 19-e! :wink:
Istiben is van nem is egy Dr Mészáros, de a legjobb az urológia osztályvezetője, dr Répási (nem vicc!).

Ujjjuj, Livi a konyhaszekrényben rendezkedik, megyeeeeeeeeeeeek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?