Jó reggelt!
Annyira sajnálom hogy nem voltam veletek a karin. Már olyan keveset járok talikra, hogy a végén már kívülálló leszek köztetek
Hát valahogy ránkjár a rúd. A gyereket a körzeti beutalta a fül-orr-gégére. Na ott kifogtunk egy bunkót
Még a neve is: Alpár
Már eleve ott kezdte, hogy miért nem hoztam hamarabb. Miért? Mert eddigre sikerült a beutalót kikönyörögnöm a dokinéniből, miután egy hónapja kisebb-nagyobb kihagyásokkal köhög és orrfolyik a fiam
Tett még egy pár keresetlen megjegyzést, na nem lett a szívem csücske. A lényeg: egyrészt a garat hátsó falán folyik a genny, úgyhogy azonnal antibiotikum.
(gyerekorvos dokinéni még mindig csak orrcseppben adta volna az ab-t) másrészt a fülben bent nincs is ekcémája, ahogy kb. 2 hónapos kora óta tudjuk, hanem a fülzsír rá van tapadva a dobhártyára és amiatt kapkod a füléhez állandóan. Most vissza kell állnunk az olaj fülbecseppentésére
(amiről a bőrgyógyász dokinéni letiltott minket) ő meg elkezdte eltávolítani... pálcikával, tűvel, bespricceléssel
azt mondta annyira rá van tapadva, hogy mikor a gyerek is piszkálja, viszi magával a hámot, attól ugye megint újratermelődik stb. Azt gondolom nem kell részleteznem,hogy a gyerekem e művelet közben mennyire zokogott
Ha én nem azzal vagyok elfoglalva, hogy őt lefogjam, meg a saját sírásom visszatartsam, biztos lerúgom a doki fejét
Utána Újpest kp-ból gyalog mentünk haza, hogy lehűtsem magam, szegény gyerek elaludt a kocsiban a nagy megrázkódtatásra, pedig előtte volt egy monstre 3 órás alvása. Na ez volt tegnap. És még vissza kell mennünk kontrollra csütörtökön.
Bubek:
Red Hot Chili Peppers = RHCP Imádom őket
Marci tök arin lépeget. Olyan cuki. Ha ilyen betegek leszünk, mikor láthatom már
Szerintem ne legyél dühös a miki miatt. Nekem úgy tűnt az írásokból, hogy inkább viccesnek találták, a retro-mikit nem?
nem tudtad előre.
Egyébként, lekopogom nagyon úgy néz ki, hogy lassan rendbejövök... 3 hét, ez azért durva
Coolasa:
nagyon klassz lett a kégli, csak ámultam és bámultam. Új fürdőtök lett, vagy most már kettő van? Így hány szobás lett?
Csokikérdés:
én örülnék, ha enné
Mert az azt jelentené, hogy eszik az anyatejen kívül mást is.
Bár tegnap Pólusban jártunk
( a párom szemüveges lett) és ha már ott voltunk ettünk fincsi thai-t, hát a gyerek majd kiugrott a kocsiból, és kikönyörögte a csirkehusit. Szójaolajos, ezt vajon eheti? Én sosem tudom olyan omlósra csinálni, mint ezek a thai meg kínai ételekben van. Valaki árulja már el hogy kell. Mert az én csirkehusim nem kell neki. Na nem mintha más kellene. Viszont a gyógyszert szépen elszopogatja
jó kis hozzátáplálás ugye
Na most hirtelen ennyit, majd még jövök.