Sziasztok!
Klassz, vidám Mikulásos napot mindenkinek!
Szia Moncsi! itt biztos találsz neked szimpi dokit, aki a rendes kezelést választja. hihetetlen, hogy egy ennyi nőt érintő betegségnél, még mindig csak itt tartanak!
Ella, szerintem nem is olyan nagy. Az enyémet a 31. héten tippelték 1600 g-ra, és azt mondták, ez átlagosan 29 hetesnek felel meg.
Jó fejek ezek a fényimádó gyerekek.
Tegnap voltunk együtt egy papás-mamás tornán. Nagyon klassz volt, hogy végre töviről hegyire elmondtak mindent, mégha egy másik kórházban is.
Holnap megyek a dokihoz. Szerintetek megkérdezzem a szülésznőt, hogy kit ajánl? Nem tudom, nekem nagy fenntartásaim vannak.
Izgi lehet ez a mikulás gyerekekkel.
1. Nem biztos, hogy aki neki szimpi, nekem is.
2. A védőn azt mondta, szerinte a szülésznők 99%a tök profi.
3. Jó, hogy mindent ő csinál, de ez rutin dolog, mint a vérvétel, nem? A védőnő azt mondta, a doki a lényeg.
4. Nekem attól, hogy bárki azt mondja, kiss piroska jó szülésznő, azt nem mond semmit. Ha mosolyog rád kettőt, és minden renben, akkor mindenki jó.
Szóval nem tudom. Az egyetlen ami a választás mellett szól, hogy nem akarom, hogy ne törődjön velem senki, mert nem fizetek.
Espero, hol vagy? Vöcsök? Asszem Te is Ácsos vagy, nem? Te választasz szülésznőt?