Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Most csak egy gyors bekukk,de remélem holnap tudok jönni.

Barbi!!!
Kép

ancsi26

Emese!
Ne hülyéskedj, nem bántásból írtam én se, semmi baj az írásaiddal, ez a Te védjegyed, a saját stílusod, nehogymá változtassál rajta!!! :wink: :D :D

Ancsi!
Köszi :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Barbi
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!!!

Nyúlné
Én nagyon bírom olvasni, ahogy írsz, és annyira akarok már Veled/Veletek találkozni!!!!!!!!!!!!Meglepődtem, hogy azt írták a Csajok, hogy pörgőssen is beszélsz!!!(mondjuk, ha hallanátok, én milyen gyorsan, de nem hadarva !!!!!és milyen hangosan beszélek!!! :lol: :lol: :oops: )
Megann
Te jó ég, olvasom, hogy jó megjártátok a krupp-féle mizériát!!!!Azért nagyon rendi dokitok van!Világítószemű Lénádnak ezer gyógypussz!+a hangszalagjainak is!

KépKép

Hajni&Panna
totka

A többi beteg babáknak, mamiknak is gyógypuszik!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Valami jó.képzeljétek, van itt a faluba egy gyerekbutik, nagyon szép, minőségi rucikkal(mondjuk nem épp barátságos áron).A csaj végkiárusítást tart, mert a sok kínai üzlet miatt(6ezres a falunk, erre van kb.5-6 kínai üzlet), alig volt vásárló!Minden le van árazva 30-40%-kal!!!!Olyan jóóóó!Panni kapott péntz is a Télapótól, és vettem neki bodykat 500-ért, ünneplős igazi csajos bársonynacikat 2e-ért Micimacis hosszúújjukat 900ért, szabadidőket 1500ért!Szóval nagyon jót vásároltam!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Barbi!
Boldog névnapot kívánok!

Betegeknek gyors gyógyulást!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Barbi, én is boldog névnapot kivánok! Fú de jó neked, névnapra is ennyi virág jár nálatok!

Ja, Ayse, én is úgy gondoltam, hogy a koncepcióm addig érvényes, amig saját akarata, izlése nincs a gyerekeimnek, illetve még nem tudják a tárgyakra irányitani. Na meg ha valaki vesz neki valami olyat, amit én nem vennék meg, attól még örülök neki.
Ha aztán Julcsi kicsi pónikat akar majd, biztosan nem fogok tudni ellenállni.
Azért az nagyon jó, hogy még egy darabig mi irányitjuk őket egy kicsit. Annyira tetszett, amikor Barbi irta, hogy könyvtárba ment Nolcsival és ő nem akarta visszavinni a kivett könyvet, annyira tetszett neki. Ilyen dolgokat kicsi korban kell csinálni, maguktól ritkán szoknak rá.

Nálunk ma estefelé videózás ment, mert annyira ki voltunk purcanva apával. Az a jó, hogy még kicsi és csak pár percig nézi, aztán meg jól eljátszik mellette. Ja, és mit néztünk? Egy japán nyelvű mesefilmet, apa régi japán barátnőjének hagyatékát (egyet a számos közül, amivel tele van itt a ház :twisted: )
Most fény derül az elmúlt 20 évére, itt gyűjtötte a dolgait :shock: . Egyelőre egy rakás erősitő, mindenféle magnó, lemezjátszó került elő, úgyhogy most Halász Juditot hallgatunk bakelit lemezen, koncerttermi erősitéssel. Most kezdem felfogni, hová is csöppentem: apa régi dolgai (amiket imád) behálóznak majd.

Gázár: mekkora káosz lesz itt!!! Ezt lehetetlen nyomon követni, ki hová van bejelentve. Ja, és van egy limit is ám, talán 3000 köbméter.

De jó, hogy hiányoljátok a julcsi képeket, már el is felejtettem itt a százéves technikai eszközök birodalmában, hogy van digitális fényképezőgép is!
Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola

Hajni!

Gratula a sikeres rucivásárláshoz! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Majola!

Julcsi még mindig nagyon szép kislány, és látom ő is szereti a kiflit! :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki, de örülök, hogy irtál nekem is, már azt hittem, haragszol :wink: :)

KépKép

KépKép
majola

Majola
Julcsid igazi nőcis, azokkal a gyönyörűséges szemeivel!!!+a kiflike is jól áll Neki! :D Nem látom a gólyádat!!!!
Viki
Köszi! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Nemrég jöttem haza, végül is járok arra az otthonszülős tanfolyamra, ma 10-től este 8-ig tartott... most nincs erőm összefoglalni de majd írok róla.

Annamami, Nyúlné!

Jaj, annyira aggódom hogy mi vagyunk a tettesek Zsuzsával! Őneki is folyik a nózija, nem vészesen, de szívni kell. :( :( :( :(

Cleo!

Örülök hogy itt voltatok és ízlett a muffin meg banánkenyér... :)

Barbi!

Boldog névnapot!

Ayse, Megann:

Én sem értek egyet teljesen, szerintem igenis jó, ha a gyerek sóvárog valamiért... nem kell mindent megkapni, mert akkor minden értéktelen lesz. Jó az, ha az ember meg tudja becsülni, hogy megkaparintott valamit (még jobb ha munka árán) amit szeretett volna már régen. Ez szerintem kitartásra neveli a gyerekeket...

Most megyek aludni, mert holnap is hosszú nap lesz...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok, csak bekukk, mielőtt megyek aludni, olyan régen írtam már.

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, ránk fér :( . Most már sokkal jobban van Jack (koppkoppkopp), de még múlt éjszaka is hányt. Bár a kórházból már csütörtökön kiengedtek minket, a hányás nem akar elmaradni :( . Összeszámoltam, az elmúlt héten több, mint 25-ször hányt. Úgy félek a mai éjszakától is :( .

Megyek is, inkább megpróbálok majd reggel írni, hátha jobb lesz a kedvem.

Többi kis betegnek is kitartást!

Rókica, dehogy haragszom, köszi, hogy leírtad.

Barbi, nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Kép Barbi!

Boldog névnapot!!!!

ayse

Rokica!
Akkor a szóhasználatunkban eltérések vannak. A sóvárgásnak pont az a lényege, hogy sohasem kaphatod meg azt, amire annyira vágysz.
Egy gyerek egyébként nem tudom, hogyan tudna dolgozni azért, hogy "megkaparintson" valamit. Annak nagyobb korban van itt az ideje. (Annak nem vagyok a híve, hogy mondjuk "legyél jó, mert akkor hoz a mikulás valamit", de szerintem nem erre gondoltál).

ayse

:cry: :cry: :cry: :cry:

hét ez nem igaz...
pont addigra lettem kész a fürdéssel, mire belcsöppenhettem Őzikébe...és ottragadtam...és bőgtem egy sort.. :cry: :cry: :cry:
Én olyan egy hülye liba vagyok....ilyenekkel fájditom a szivem....
Szegény szegény Buksi kutya.. :cry: :cry: :cry:

Prüntyi
:shock: :shock: :shock: :shock:
Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lehet hogy beletrafáltam???? :D :D :D :D :D
Na most itt fogm lerágni mind a 10 ujjamról a körmöt :oops: :P :P :roll: :wink: :wink:

Majola!

Azta.. :shock: :shock: :shock: Kész hölgy..... :P :P :P És milyen szép :P :P :P

Róki!
Húúúúú de várom a beszámolódat...

Totka!
Ezt jól kifogtad :D és egyben :(
Nem marad már semmi ami magyar vagy európai..minden csak húzottszeműorszából való..... :evil: :evil: nem csodálkoznék ha előbb utóbb már csak pikáccsuk lennének a pólókon :evil: :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil:
:evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Amúgy is rohadt harapós kedvemben vagyok...megnéztem a Hiradót...nem kellett volna..Törökbálinti átvarázslóüzem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Barbi!

Ez már kész kvizjáték lesz..hogy akkor most ki-kivel van gázár ügyben... :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Egyébként egyetértünk, szerintem sem kell mindent megkapni, egyik kedvenc számom Zoráné, a címe: Légy szerény szívem.
Nem szeretem, ha a szülőket azon az érzelmi szálon rángatják, hogy a gyereknek mindent és mindenből a legjobbat. Ez szerintem is káros. De a minden meg a sóvárgás között érzékelek némi átmenetet.

ayse

Hello! :) :) :)

Csak most tudok reagálni a délutániakra, mert nem voltunk itthon. Van Beninek egy barátja, 6 éves kisfiú és neki egy kistestvére, aki 2 és fél éves, náluk voltunk játszani délután. Olyan jó volt. :) :) A két nagy simán elvolt egyedül, mi pedig a két picivel játszottunk az anyukával. Dani kicsit vad volt, ami nem igazán tetszett. :? :( Merő szeretetből néha úgy kupán vágta a kisfiút, aki másfél évvel nagyobb nála, hogy szalad az anyukájához. De aztán megoldottuk a kényes helyzeteket is. :)

Megann,
Lehet, hogy gonosznak tűnök, de nem baj, ha Beni kicsit kiakad a virgácson. Mostanában tényleg kezelhetetlen, szemtelen, sokat enged meg magának. Talán felsőbb erő jobban hat rá. :wink:
Léna nagyon aranyos az Altató hallgatásánál. :)
A gázügyetek tényleg gáz. Ha lehet ilyennel poénkodni. :wink:

Nyúlné,
:) Igen, jót jelent. :) Szerintem ne változtass a stílusodon. Olyan Nyúlnés!!! Most látom, hogy Barbi is épp ezt írta! :)
Egyébként én is elfelejtettem a Baba Patikát, pedig voltunk délután a gyógyszertárban. :?

Kuha,
Gergő új szokása, az ököl ledugása a torkán és a hánytatás nagyon rosszul hangzik. Jó lenne tényleg tudni az okát és még csírájában leszoktatni róla. :(
A gáz nálatok is gázos. :?

Totka,
Éljen a kiárusítás és Panna új ruhái! :)

Zsuzsa,
Julcsika nagyon édes, gyönyörű és csinos a kis csíkos pulcsijában. Elég volt neki a kifli? :) :) :)

Manka,
Jacknek további gyógyulást! Szegény, miken ment keresztül, meg te is! :) Remélem, hamar újra egészséges lesz!!!

Ayse,
De gyönyörű ez a kép! Te fénykézeted?

benianyu

Majola!
Julcsika tényleg gyönyörű és igencsak megelégedettnek tűnik.
Amikor az építkezés alatt anyósom lakásában laktunk (szerncsére ő máshol), előre felkészültem, hogy akkor most újraéljük a férjem ifjúkorát. De szerencsére nem.

ayse

Benianyu!
Nem én, hanem Lili :):):).

Lili külön kiemelte a levelében (mint minden évben), hogy ne kapjon virgácsot. Nem fog (de vele most tényleg nincs baj, olyan szófogadó).

ayse

Sziasztok!

Kicsit felületesen ugyan, de visszaolvastam. Végre van egy kis időm, hála Apának aki hősiesen vasal!!!!! A napokban Ő volt a nemistudommi, MINDEN!

bővebben:
Bementünk hétfőn hajnalban kruppos rohammal a Lászlóba, ott 4 "kafa" éjszakát töltöttünk, már lázasan hazajöttünk, szombaton este ügyeletet hívtunk, mert Tominak 39.6 volt a láza popsiban. Megnyugtattak, hogy biztos vírust szedtünk össze a kórházban, kúpozzunk, hűtőfürdő stb., vasárnap este újra hívtuk őket, mert mindig visszaszökött a láza, az eredmény ugyanez. Rettenetesen sok a beteg, ha nincs nagyon rosszul nem tudnak kijönni, ha ragaszkodunk hozzá akkor jönnek, de csak kb. 4 óra múlva. Köszi!
Végül nem ragaszkodtunk. Ma kijött a doktornénink, tüdőgyulladás!Megkapta az antibiotikumot (amit nagyon utálok, de ez az a szituáció amikor kell) és csodák-csodája ma vacsorázott, sőt nevetett is, amit már nagyon régen nem tett!!!
Remélem most már minden rendben lesz!

Megann
A kóter még annál is gázabb! A padló kb. annyira volt tiszta, mint az előttünk lévő buszmegálló. A gyerekeink ezen a padlón játszhatnak. Tisztában vagyok a magyar eü. helyzetével, de könyörgöm a tisztaság nem pénzkérdés!!!!
És még sorolhatnám.....
Természetesen nem csak rossz dolgok történtek velünk, az osztályos orvos szakterülete a krupp (croup), sok hasznos tanáccsal ellátott és a nővérkék között is volt nagyon kedves gyógyító!

Barbi
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Manka
Jack-nek is jobbulást!!!!!!!!

Bodza
Fantasztikus szülésed volt és gyönyörűek a gyerkőcök!

Képek fergetegesek!!!!!Mind!!!

Thomasanne-Szilvi

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne!

Basszus.. :( :( :(

Tüdőgyulladás.... :( :( :(
Jajjj nem is tudom mit mondjak..
De ez most mitől????
A krupp fajult tovább?
Vagy megfertőzte valaki?
Vagy mi???,
Jajjjjjjjj Istenem.szegény szegény Tomi.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kórház :cry: :cry: :cry:

Benianyu!

Értem...tehát megérdemli a kis gézengúz..akkor én is vennék.. :oops:
Tetszett, múlt héten férj barátjáék voltak itt szintén égetnivalóan rosszcsont 3 évessel és azzal próbálták fegyelmezni, hogy nézzen jól szét a lakásban, mert mivel itt is lakik kisgyerek, ezért itt is rengetek kamerája van a Mikulásnak(ezek a riasztónak az érzékelőszemei :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) és igy a Mikulás még itt is látja hogy rosszalkodik... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó duma volt, ötletes......bár a kissrácot nem hatotta meg nagyon :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Ja Thomasanne..

Ez volt a bajom az Istvánban is amikor szültem...
Délben mentem be az alapitványi szobába..de még ki sem hűlt az előző lakó helye..ugyanabba a dzsuvába raktak be, mint amit az előző otthagyott..ez fix...

M.

Kép

Kép
megann

Ayse,
Lili nagyon jó fotós! :) De ezt már tudjuk a buli óta. :)
Ha ő tényleg olyan jó kislány, akkor nem is való neki virgács!
Nálunk más a helyzet. Egyébként Beni írt levelet a Télapónak az Apuval. Már tudja az összes betűt, csak diktálni kell neki, hogy melyik következik. És szent meggyőződése, hogy az Anyu elvitte a postára és feladta. Persze, nem fogjuk kiábrándítani. :)

Megann,
Én nem bírom megnézni a Győzike show-t, mert annyira primitív és csak a pénztárnál való sorbanállásnál látom az újság tetején lévő Győzikés cikkeket, de nem hiszek el belőle semmit. Szerintem az egész csak reklámfogás. :? :? :?
Viszont az újracimkéző üzem az nagyon durva! :( Apa rögtön közölte, hogy holnaptól csak halat eszünk. :wink: :? Persze, ki tudja, hogy azt nem cimkézik-e át. :? :?

Thomasanne,
Apa vasal??????????? Na, ez nem semmi! Te meg netezel! Húúúúúú!!! :)
De most olvasom, hogy megint milyen napjaitok voltak! Szörnyű! :( Nagyon sajnálom! Remélem, ti is hamar újra egészségesek lesztek!!!

benianyu

Megann,
Benit is behülyítették az oviban, hogy a Télapó figyeli őket. :) Ott persze angyal, csak nekem tartogatja a rosszaságait. :wink:
Viszont nagyon bírom, hogy mikor visszadumál, tök logikusan, következetesen reagál (De anya és te miért...., de a múltkor igen és most miért nem....) Értelmes a kiscsibész és nagyon jó a memóriája is! :) Azért ezt nem kötöm az orrára! :)
Amit még nagyon bírok, amikor úgy kezd egy mondatot, hogy "Anya, biztos nem fogod megengedni, de..." Ettől kész vagyok. :)

benianyu

Benianyu!

Húúúúúú ha egy 5 éves akar valamit...úgy érvel akár egy ügyvéd..ezt magam is tapsztaltam :lol: :lol: :lol: :lol:

Őzike: hát elhiheted hogy nekem sem kenyerem őzike..tök véletlenül ragadtam ott...
nekem az anyátokközt a műfajom :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: meg esetleg még a hiradó....de minek :?: :?: :?: :?:

Varázsüzem:
hihihihihi :lol: :lol:
Én meg mondtam apának amint hazajött..hogy na tessék..itt van...menjen csak az auchanba döghúst venni...nehogy megoldja, hogy ki tudjak menni a bosnyák térre piacos friss áruért.., mert még a végén ennénk valami nem újracsomagolt sz&rságot..nem 5 napos húst is... :evil: :evil:
Úgy de úgy gyűlölöm az összes rohadkék hipermarketet :evil: :evil: :evil:
És úgy de úgy nem jutok ki sosem a piacra... :cry: :cry: :cry:
Mondtam apának...nem kicsit szemrehányva..hogy Lénának az utolsó szem krumpliból csináltam krumplipürét...és hogy milyen háztartás az olyan..ahol kifogy a krumpli....
Na de nehogymáááááááá én hozzak haza egy zsák krumplit.... :evil: :evil: :evil: :evil: és még mellé nagytételben egyéb mást is..

M.

Kép

Kép
megann

Na jó..megyek én is....bár férj még úgyis felver fél órán belül ha megjön fociból :evil: :evil:

Áhhh ma tök ilyen napom van :evil: :evil: :evil: :evil:
Mindenen felhúzom magam :evil: :evil:

:evil:

:evil: :evil: :evil:

Na talán majd holnap...ha jön a Télapó :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Manka! :D

Az kiderült, mitől hány Jack? Valami vírus? Tudod, Gergő is csütörtöktől szombatig hányt, és a dokink azt mondta, hogy itassunk vele jéghideg teát, mert az lefagyasztja a bacikat. Igaz, neki tüszős mandulagyuszija van, és a torkán is lefagyasztja a bacikat. Egyébként megfázhat a torka. Adott még Daedalonetta kúpot, de attól állandóan aludt, és inni sem igen kelt föl. Gyógyulást!

Megann! :D

Nekem meg az esett sz@rul, mikor valamelyik Mikulásra csak egy virgácsot és egy krampuszt kaptam. :( :evil:
:oops: Mi a krupp ellentéte? :oops: Mi van Angelaniékkal?

Gáz: Nekünk ezen nem kell gondolkozni, mert a r.hadt önkori már megint nem engedte a gázt nálunk, így fával fűtünk. Egyébként szerintem igazságtalanság, hogy csak gázártámogatás van, aki fával, szénnel, olajjal, villannyal, napelemmel, hőszivattyúval, szárított tehénsz@rral fűt, annak miért nem jár a támogatás? :evil: :twisted:

Thomasanne! :D

Gyógyulást!

Barbi! :D

Isten éltessen sokáig!(Füled érjen bokáig! :mrgreen: )

Sóvárgás: Erről az jut eszembe, hogy egyik unokatesóm nagyon szeretett volna gyerekkorában Lego-t. Édesanyja tanár, egyedül nevelte őt és az öccsét, nem tellett rá. Ez benne örök tüskeként maradt meg, és ő a gyerekeinek töménytelen mennyiségű Lego-t vett, mert neki nem lehetett. Persze itt másik kérdésként merül fel, mennyire szeretné azt a gyerek, mert ha ez élete vágya, akkor legalább egy pici dobozra valót összekuporgatok. Persze valószínűleg édesanyja ezt a vágyát nem gondolta ilyen komolynak.

Benianyu! :D

Szerintem nem baj, ha kap Beni virgácsot, de gondolom, ő nem CSAK azt kap.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Órák óta olvasok vissza...

Csak pár szóra maradt erőm.

Zsóf :) További gyógyulást a fiúknak, remélem, vége mostmár!
És van Charly majom!!! Minden hétköznap délelőtt 10 körül, és délután is, a Dunán :)

Jack-nek és Tominak is gyors gyógyulást, nagyon sajnálom őket!

És minden beteg gyógyuljon meg, múljanak már el a betegségek!

Barbi :) Boldog névnapot Neked!

Nyúlné :) Köszönöm az ötletet, beszereztem páromnak én is nyakkendő-fogast, szerintem örülni fog :)

Rokica :) Ez nagyon fárasztó lehet! De nagyon kíváncsi vagyok :)

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja és a gázár: nekünk sem kell az igényléssel bajlódnunk, mert albérlők vagyunk...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc! :D

Nálunk csak a 3 földi adó van. :cry:

Szerencsére már jobban vannak a fiúk, ma már húslevest is ettek!

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Majola!

Nem haragszom! MIért haragudnék, mert valamiben más a véleményünk? :D Attól még egy csomó más dologban egyetérthetünk :wink: :D

Manka!

Jobbulást!

Gázár: nálunk nincs gáz, de a távfűtést 50 %-al akarják felemelni, ami így is 18.500 ft/hó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Most mennem kell, majd még jövök este!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!

Benianyu, Zsófi, Szilvi, Jucc, köszönjük szépen.

Zsóf, ez egy olyan vírus, ami hányást, hasmenést, lázat, felsőlégúti fertőzést okoz, van olyan, hogy 1-2 tünet kimarad, és a sorrend is változó. Gondoltam is Rátok, mert hasonlít a Ti betegségetekre. Amikor Jack elkezdett köhögni, azt hittem, hogy megfázott a kórházban, mert a pizsiből kilógott a válla (kötelező volt a kórházi pizsama, általában 134-est kaptunk, mert nem volt kisebb, és a legtöbb gomb az 2 db volt :evil: ), de végül az itteni kórház gyerekorvosa világosított fel, hogy ezt egyetlen vírus okozza.

Hú Szilvi, nagyon drukkolok, hogy jobban legyen Tomi! Konzultáltam telefonon a pesti gyerekorvosunkkal, és Ő is azt mondta, hogy jobban jártunk, hogy vidéken ért a betegség, mert Pesten csak a Lászlóba vették volna fel, az meg egy rémálom.

Jack csak 9kg 60 dkg, pedig már majdnem 11 kg volt amikor mérték tanácsadáson kb. egy hónapja :cry: :cry: :cry: :cry: .

Manka

manka7

Viki, köszi szépen!

Manka

manka7

Manka! :D

Jack 11 kilóról 9,6-ra lefogyott??!! Az nagyon sok! :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: Szegényke! Milyen volt az éjjeletek? Remélem, mostmár meggyógyul Jack, és hamar visszaszedi a leadott kilókat!

Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

halihóóóóó!
Barbi,Totka,Benianyu,Megann!
arik vagytok,tényleg nem vettem bántásnak,jót kacagtam nagyNyúllal,hogy "beszóltatok" :lol: :lol: :lol: ,azt hiszem annyit azért tehetek,hogy pár Entert beiktatok! :wink:
Majola
köszi,köszi,köszi!Julcsi sokat nőtt,de olyan szép mint volt,nagyon kis értelemes feje,tekintete van!
apa-múzeum :lol: :lol: :lol:
Roki
a tali után is éreztem,hogy lehet elkaptuk,pláne,hogy utána még játszótereztünk is,ahol nagyon hideg volt,nyuszim meg állandóan fetrengeni akart,de már akkor bevetettem mindent és szerintem meg is úszhattuk volna,de akkor meg jött a templom és a lábadozó rokonok,újra csillogott a nózi,de ma reggelre szerintem teljesen visszavertem a bacik támadásait 8) ,azért lesben állok!még szerencse,hogy folyamatosan adom neki az immunerősítőt és cebiont és hogy nagyon rákapott a husilevesre :P,így erős,mint a bika! :twisted:
Annamamiék már nem voltak ilyen szerencsések.. :? ,ma már apósék szívják valszeg Mazsi orrát :? :?
jobbulást nekik is és nektek is!!!!!!!!sok-sok gyógypuszi!
Megann
én is utálom Győzikeműsort,de az előzetesben láttam mi lesz,úgyhogy úgy csináltam,hogy még véletlenül se kapcsoljak oda!volt ilyen sztáros összefoglaló,ahol mutatták,hogy a (hogy is hívják a Bsrátok közt Móniját,aki a RTLes táncversenyben is benne van? :oops: )na az ő kicsifia kapcsolhatta fel a repteri Karácsonyi díszkivilágítást!végem volt,ott bömböltem!ez már nekem is sok,már hogy ennyire sírós lettem,katasztrófa ez az érzelmi nemnistudom mi! :shock: :shock: :shock:
Thomasanne!ti szegények,elég szőrnyű lehetett,próbáljatok pihenni,férjnek meg nagy-nagy vállveregetést küldök!Tominak gyógypuszikat természetesen!hajrá!
Manka!
szintén minden mennyiségben küldöm a gyógypuszikat nektek is!
atyaég mennyit fogyottJack!rémes érzés lehet egy anyai szívnek!!Kitartás nektek is!
Zsófi
csokimentes mikulásod :( :( :(
mi rosszat tehettél????? :shock: és gondolom azóta vagy nagyon jó ember! :wink: bele se gondolnak milyen töréseket szerezhetnek így a gyerekek!
Jucc
nagyon örülök!!!! :P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló!

Na odatettem főni a Télapónak a csikepörköltöt :lol:

Zsófi!
A krupp az amikor a belégzésnél van gond..a másik amikor kilégzésnél, lehet sima höröghurut is( és ez válhat súlyosábbá hogy befullad a gyerkek(mint Angelaniéknál)..(asszem az asztma is ebbe a fajba tartozik..mert szintén kilégzésnél fullaszt..)
Angelaniék már otthon vannak, de megjárták a kórházat, nagyon megkinozták Erhardot...nem találták a vénáját...ezért 7szer szúrták :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és hasonló.....és amikor szóvát tették a bánásmódot..közútálatnak örvendtek....
Áhhhhhhh nem is mondom...mert rémes, szörnyű...és felháboritó :evil: :evil: :evil: :evil:

Manka!
Nagyon nagyon sajnálom...ez tényleg nem kevés fogyás...
Viszont én úgy gondolom hogy a gyerekek hamar vissza tudják szedni a kilókat..remélem :roll: :roll: :roll:
Szegény Jack.... :( :( :(

Zsóf, Kuha és még többiek...

Gázár:...élénk a fantáziám...és még morfondiroztam....
Nekünk pl van üres telkünk.. :lol: :lol: :lol: , szerintem ez is megfelelne lakcimnek :lol: :lol: , természetesen automatikusan átirányittott postával..(létezik ilyen).

Zsóf...
Fatüzelés.... :P tudom roppant koszos, macerás, drága...de bennem csakis egy dolog éled újra...
Nagymamám és az ő csoda sparheltmasinája.., amin olyan ételek készültek amit itthon, és máshol SOHA DE SOHA NEM ETTEM 8) 8) és már nem is fogok soha többé.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Szisztok!

MAnka, akkor tenyleg sokat fogyott Jack, de David (meg itt masok is ha jol emlekszem) eleve kb ilyen sulyuak, szoval meg jo, hogy Jacknek voltak tartalekai :)

Ajandek: Nekem errol mostmar midig az ugrik be, hogy tavaly egy ismeros haromeves kisfiu karacsonykor kapta az ajandekokat sorban, es a harmadiknal kerdeztek, hogy "Na, tetszik? orulsz neki?"
Es a kisfiu valasza: Igen, de mostmar ne adjatok tobbet! :D :D :D

Szoval en abszolut ugy gondolom, hogy fontos hogy erezze a gyerkoc, hogy a Karacsony az egy ilyen unnep, es jo, hogy mindenki jon, es hoz EGY valami ajandekot, de nem az a lenyeg, hogy minel tobb legyen. Persze ezt az elmeletet meg a nagyszulokkel el kell fogadtatnom. Egyelore konnyu mert otthon sem leszunk :(
Mikulas: Nalunk mindig csak csoki volt reggelre a cipoben ami az ablakban volt. es nekem az annyira csodalatos volt, hogy ejjel hozta a Miki, hogy tisztara csalodas volt egyszer mar kb husz evesen, mikor hamarabb keltem mint anyu es nem volt benne!! Aztan persze korrigalt a Mikulas gyorsan :D
sztem DAvidnak is igy lesz, Mikulasra cipoben csoki, Karira meg ajandek.

Nyulne :) En tisztara magamra ismerek a stilusodban, szoval most is direkt figyelnem kellett :) remelem sikerult :)

Kép

Kép
ppanna

Nyúlné!

Farkasházi Réka :lol: :lol: :lol:
Na akkor Te sem jártál jobban...azaz mégis...mert ez a kutyás történet nagyon gáz volt.. :cry:

M.

Kép

Kép
megann

PPanna! :P :P :P :P
pont azon gondolkodtam,hogy kinél van hasonló érzésem és milyen vicces,hogy valakinél azon gondolkodom,hogy hú,de nagy monológ,erre rólam ugyanazt mondják! :lol: :lol: :lol: :lol:
és tényleg,te vagy az!!!!!!jaj,de jó,hogy nem vagyok egyedül!!!!! :P :P :P :P :P
Megann
ő az,igen! :P én is úgy gondolom,hogy én jártam jobban! :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulne!! :D De azert nem ugrassz at remelem!! :twisted: :twisted: :twisted:

Davallia :) Gratulalunk Pandanak a hosies viselkedesehez!
Engem a szulesnel (csaszar) az epiduralis erzestelenetisnel szurtak hetszer, mert nem talalta a doki a megfelelo helyet. Persze en voltam a hibas, mert szerinte gerincferdulesem van es azert.. szerintem meg nem a girbegurba szuloagyra kellett volna ultetni 8)

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

Sajnos nem vagyok túl jó passzban, úgyhogy, ha megengeditek, inkább ma read-only.

Apóssal újra hatalmas balhém volt ma, nem részletezném, hogy konkértan mi, szóltam neki valamiért, amiből aztán tényleg egy nagy ordítozás kerekedett ki. Persze, tök máshol kötöttünk ki, mint ami miatt szóltam.
Mindegy, megint a pofámba kaptam, hogy én csak fogjam be, mert ez itt az ő háza és itt nekem semmihez sincs jogom.
Persze, nem bírtam tovább, mondtam, hogy a fél ház a férjemé, és ha neki úgy tetszik, akkor a férjem fél házában lakom, nem pedig az övében.
Erre ő közölte, hogy itt semmi sem a Robié, és én el vagyok tévedve, és húzhatok a házából a francba stb-stb-stb. Persze, ő van eltévelyedve, mert Robi szegény anyukája után a fél háza tényleg az övé, és az öregnek haszonélvezeti joga van rajta.
De tök mindegy, nem ez a lényeg.
Erre közöltem vele, hogy akkor itt vannak a rohadt csekkjei, (amik persze az ő nevére érkeznek, de MINDENT mi fizetünk!!!!!! még a kaját is), úgyhogy odabasztam neki, hogy ha már az ő háza (szerinte), meg úgyis az ő nevére jönnek, akkor battyoghat vele a postára, és mostantól fizetheti őket.
Na, erre bekussolt, gondolom, ennek még lesz fejleménye, ha Robi hazajön.

Persze, pont a legnagyobb vita közepén telefonált Robi, úgyhogy jól belecsöppent, egyet ordítottam az öregnek, közben a Robihoz beszéltem telefonon. Úgyhogy most bizotos ő is sík ideg, hogy mi megy már megint itthon, és hogy mire jön haza.
Aggódom miatta, mert elég szarul van mostanában, egyfolytában orvoshoz jár, és csak remélni tudom, hogy nem gyomorfekély, vagy valami komolyabb van nála.
Ráadásul a vérnyomása is vészesen magas mostanában.
Sőőőt, inkább a pulzusszáma, mindig kb. 100 és 110 között van.
Azért az egy kicsit sok, nem???
Vérnyomásom 600, gondolhatjátok, már szét bőgtem az agyamat, mostmeg a fejem is leesik a helyéről, olyan nehéznek érzem. :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy fasza, Robi közölte, hogy jó, akkor most azonnal kezdjek el lakást nézni, és nem várunk őszig, mert addig még bármi történhet.

Max. eladjuk a kocsit, hogy tudjuk fizetni a hitelt.
Igen ám, de nem tudunk belevágni csak úgy egy lakásváráslásba, ahhoz kell az én fizum is!
Ha meg a kocsit adjuk el, akkor ő nem tud mivel dolgozni, úgyhogy megint ott vagyok, ahol a part szakad.

Tiszta ideg vagyok, komolyan mondom, egyszerűen nem tudom, hogy mi tévő legyek.
Annyira kilátástalannak látom az egész helyzetünket, ráadásul egyre többet vitatkozunk ezen a témán Robival.
Én ugye egyfolytában mondom a magamét, persze, mert mindig van, ami a csőrömet bassza.
A Robi meg inkább az a "fejét a homokba dugja" fajta. Ráadásul hagyja, hogy az apja sík hülyének nézze, és ott bassza át az agyát, ahol tudja.
És az a nagy helyzet, hogy ez nem mostani probléma, és már réges régen lépnünk kellett volna, nem megvárni, míg idáig fajulnak a dolgok.
Én már másfél éve is el akartam költözni.

Ááááh, komolyan mondom, nem tudom, mi lesz....
Legszívesebben fognám a gyereket, és hazaköltöznék anyumékhoz.
Én ezt már nem bíííírom.
Csak az a nagy helyzet, hogy tudom, hogy az azonnal a házasságunk végét jelentené.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocs lányok, nem akartam rátok zúdítani a gondjaimat, de egyszerűen nem tudom, kinek öntsem ki a lelkem.

Más:

Megann!

Én is néztem tegnap a Győzike show-t. Mellesleg én amúgy is szoktam nézni. :? :? :?
De nekem is nagyon a szívembe mart, ami szegény kutyuval történt.
Nagyon sajnáltam, és naná, hogy én is megkönnyeztem...

Manka!
Remélem, most már veletek is minden rendbe jön!
Kilók tényleg jól lementek, de Jack most a karácsonyi ünnepek alatt majd szépen összeszedi magát!

Nekünk ma kellett volna menni a 15 hós oltásra...
De mivel Gergő taknyi, hívtam a védőnőt, hogy nem vinném, és ha lehet, a karácsony miatt halasztanám is, januárra.
(Nálunk csak keddenként lehet vinni oltásra a gyereket, akkor van a védőnő is)
Jövő héten nem vinném, mert szeretnénk menni Barbiékhoz, utána meg már ugye a karácsony hete van...
Erre közölte, hogy szó sem lehet róla, hogy januárra halasszuk, és ha jövő héten nem tudok menni, akkor 19-én mindenképpen vinnem kell Gergőt.
Na, erről ennyit...

Kép
kuha

Davallia!

Mi is gratulálunk hős Pandának!!!!

Nos, tudom, hogy nem kellemes, de talán Ti jobban jártatok, hogy "bebizonyíthatjátok" a dokinak, hogy nem vérszegény Panda.

Biztos emléxel, nekünk ránézésre állapított meg a vérszegénységet, és szednünk kellett a vasat is!

Kép
kuha

PPanna :twisted: :twisted: :twisted:

Kuha!
hűűű :shock: :shock: :shock:
nem irigyellek,az ilyen napok rendesen leszívják az ember energiáját!kitartás!mivel nem megy az együttlét,srukkolok,hogy minél elöbb elköltözhessetek!addig is sok gyógypuszi Gergőnek,hogy mehessetek programozni!és most nem a számítógépre gondoltam :roll: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia!
:P :P :P :P :P :P Panda tényleg nagyon ügyes és jó kislány,az én nyuszim tuti lerúgta volna a doki vagy,ha nincs más választása a mi fejünket! :twisted: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Egy pillanatra ideültem, én hülye pont a zsemlemorzsapirítás közben...hát nem odaégett? :evil: :evil:

Kuha!
Te szegény!!!! Nagyon sajnállak :(:(:(
Okosat mondani nem tudok. Robi nem akarna anyukádékhoz költözni, amíg újra munkába állhatsz?

Megann!
Mi történt Őzikééknél a kutyussal?
(bevallom én az anyátokköztöt se bírom megnézni)

Zsóf!
Na épp erre gondoltam, (lego), amikor azt írtam, hogy belészorul valakibe valami (bennem egy babakocsi rekedt meg, de nagyon).

Davallia!
Ügyesek voltatok!!!! :):):)

És hogy mire képes még a psziché:
Lilinek uszodai szemölcse van, le kell szedetni. Volt már, első körben a gyerekbőrgyógyászhoz mentünk, az olyannyira sikeresen félrekezelte, hogy ihajj, mentünk az én bőrdokimhoz, egy halom pénzért.
Na most újra van szegénynek, leszedetjük, mert rossz helyen is van. De hetekkel ezelőtt vettem egy vérehulló fecskefű nevezetű ecsetelőt, hogy magamon kipróbálom (nekem is van egy), és ha beválik, akkor nem kell ezzel kínozni Lilit a jövőben.
Többször ránéztem a zacskóra, hogy majd milyen jó lesz az nekem, tényleg nagyon pizitív érzések töltöttek el. Erre ma látom, hogy gyakorlatilag eltűnt a szemölcs a kezemről, ami már minimum tíz éve megvan és már le is szedettem, csak visszanőtt, olyan mélyen van a gyökere! :shock: :shock: :shock:
Meg vagyok győződve róla, hogy lelki úton gyógyult!

ayse

J az kimaradt, hogy az ecsetelőt elő se vettem a zacsiból! :lol:

ayse

Davallia!

Köszi a bíztatást, én is a "kitartásban" bízok....

Egyébkén én sem értem ezt az oltásos dolgot, másoktól is hallottam már, hogy halasztottak. De valahogy olyan ellentmondást nem tűrú hangon mondta a védőnő, hogy valahogy nem volt merszem azt mondani, hogy de.....
Egyébként is, amikor meghallotta a nevem a telefonban, akkor rögtön mondta, hogy várja ám, hogy érkezzünk az oltásra... :roll: :roll: :roll: :roll:
Ezek szerint benne vagyunk a naptárában... :wink: :wink: :wink: :wink:
Ez most új védőnő, mert az igazi elment szülni. És egyszer találkoztam vele, mikor az 1 éves oltáson voltunk.

Ayse!

Köszi neked is! Az a gáz, hogy anyumék is 50 m2-es panelban laknak.
Már úgy is sokan lennénk szerintem, ha ketten mennénk Gergővel.
Pláne, hogy időnként az öcsém is hazaállít, aki ugyan a nőjénél lakik, de azért még "hivatalosan" otthon, az anyuéknál.
Meg különben is, azért nem mennék én a férjem nélkül sehová sem.
Csak már kétségbeesésemben nem nagyon tudok mit kitalálni.
Így is úgy hiányzik mindig Robi, mikor hétvégére anyuékhoz szoktuk menni.

Szegény Lili, remélem , azért a leszedést megússza, hátha segít rajta ez a macskafű....
Az, hogy neked meg hogyan múlt el: hát én hiszek ezekben a lelki alapon dolgokban ám!!

Kép
kuha

Ayse!

Bakker, most nézem, hogy mit írtam!! :lol: :lol: :lol: :lol: Persze, fecskevűvet akartam, nem macskafűvet... :lol: :lol:

Kép
kuha

Ááááhh, teljesen képtelen vagyok ma bármire.

Szóval, Ayse! :lol: :lol: :lol:

Akkor leírom rendesen : fecskefű...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?