Új privát üzeneted érkezett!

[quote="norka27"]P írta:norka27ogi, ezt mondta a férjecskéd, hogy "például én is tudnék" ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De aranyos!

Igen, ez így van, az enyimférj is elment először egy andrológiára még az inszemezés előtt (elküldtem), és büszkén jött haza, hogy "Én egy tenyészbika vagyok!" 8)


hát igen... lehet hogy Zseni, de azért férfiből van, és mint ilyen, olykor szereti bizonygatni a férfiasságát... a maga módján :wink: én pedig meghajlok előtte, mert ő egy macsó!

De ez a "tenyészbika vagyok" is óriási! :lol: :lol: :lol:
krumplis pogácsa
 
 


Lanyok, erdekes amit irtok :lol: ...Megkerdeztem a parom, es ugyanezt mondta :shock: ...En ismerem a baratnom volt ferjet, es szerintem arrol van szo, hogy tudta, hogy nemzokeptelen, es nem akarta, hogy feny deruljon ra, ugymond "hivatalosan" is...Olyan karakterrol van szo, aki szeret "elen jarni"...Negyven koruli egyetemi tanar egy neves hazai egyetemen, szoval tarsadalmilag azert van tekintelye...Mivel a baratnomnek mar van ket gyereke, meg a vizsgalatok total jok voltak hamar leesett neki, hogy nala lehet a baj...egyszeruen elmenekult. :cry: Azert nem konnyu dolog, amikor rairjak hivatalosan az ember dossziejara, hogy "stérilité"...nekem legalabbis nem volt az...szerintem egy ferfinak ezt meg sokkal, de sokkal nehezebb feldolgozni. + En ugy erzem, hogy ez meg manapsag is tabutema...Ismerek olyan part, akik lombikoznak, egymast kozt tudjuk, hogy katona gondok vannak, de a csaladnak azt mondjak, hogy noi oldalon van a gond...ugymond a kenyes helyzetek elkerulese vegett....ez sokkal jobban elfogadott a mai tarsadalomban...
alice27
 
 


Jó reggelt!

Templomba menés elött nemzőképességről olvasni és írni!!! :shock:
Dehát férjnél vagyok, úgyhogy az én esetemben ez nem minősül paráznaságnak Kép

A párom is egyetért az előtte szóló férjekkel. :lol:
Annyival kiegészítve, hogy rámehet egy házasság arra, ha nem
jön a gyerek. Vagy ha az egyik fél nem akarja.

Ő is szentül hitte, hogy vele semmi gond nincs! Tavasszal egyszer volt egy ilyen kijelentése az egyik családi barát házaspár előtt, hogy a babaprojekt nem tőle függ :?
De viszont hihetetlenül "lazán" kezeli a dolgokat.
Abból is csak én csináltam nagy hűhót, hogy PCOm van, ő volt az, aki próbált helyre rakni, hogy nem lesz semmi gond, lesz babánk. Addig megyünk amig összejön.
És most, hogy kiderült nála is van némi eltérés ezt is teljesen lazán veszi. Rendben, mit kell rá szedni, mi a teendő, mindent elfogad és megtesz az ügy érdekében.
Sőt, ő volt az aki szorgalmazta, hogy mondjuk meg a családnak is! :)

Kétségtelen, hogy egyikünk sem így képzelte a dolgok menetét (anyósom úgy szokott fogalmazni, hogy az ura csak ránézett és ő már terhes is lett!!! ezek után nem kell csodálkozni, hogy meglepett minket a dolog! :? ), de állunk elébe! És nem problémázunk!

A társadalomban sok minden tabu téma. Főleg a nemi, vagy nemzőképességgel kapcsolatos problémák és a pszihiátriai, vagy pszihés problémák!
De ebben csak az az érdekes, hogy amikor elkezdesz beszélni a saját problémádról, kiderül, hogy a másik félnek is hasonló van, csak "szégyelte" megemlíteni! Szóval sokan azért szenvednek fölöslegesen, mert szégyelnek beszélni róla.

Szóval tenyészbika ide, tenyészcsődör oda mi tudjuk, hogy lesz három gyerekünk. :) Vagyis reméljük! :)

És azt látom, hogy ebben a topikban szerencsés nők gyülekezete van, akiknek nagyon rendes, szeretni való a férjük! :) Ez pedig nagyon fontos!
A baba (babák) ráadás lesz :)

Mennem kell!
Jók legyetek! :)
Vendég
 

 
 

[quote="aranykavics"]
írta:
aranykavicsSzóval tenyészbika ide, tenyészcsődör oda mi tudjuk, hogy lesz három gyerekünk. :) Vagyis reméljük! :)


csak nehogy egyszerre legyen Kavics! :lol:

A férjekkkel kapcsolatban tökéletesen egyetértek, ez legalább olyan kincs, mint egy gyerek, hogy szuper férjeink vannak.

Hogy egyáltalán próbálkozhatunk a babagyártással!

Pl. most hívom fel barátnőmet, akinek mégcsak halvány kapcsolat sincs a láthatáron, nemhogy férj. Ő is szertene gyereket, de így hogyan?Ez az igazán szörnyű helyzet.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Mi ez az össznépi kihalás?
Mindenki beteg?
Vagy mindenkinek egyszerre tört el a gépelős keze?

Helyzetjelentés:
A 2. legborzasztóbb merénylet, amit egy 9 hetes gyerek ellen ki lehet találni, az az orrszívó ( pedig nekünk még nem is a porszívós verzió van, hanem a Pesztonka típusú), olyan rossz látni a rettegést a szemében. Ráadásul próbál szegénykém menekülni, úgyhogy apa lefogja, én meg szadizom. Nem tudom mit szól majd ehhez évek múltán a kineziológusa. :cry: :cry: :cry:

Apa szerint viszont nekünk nem ártana egy nagyobb verzió, h. levegőt is kapjunk. Mondtam, h. kevés lenne a tartály, mert én személy szerint jó úton haladok egy arcüreggyula felé. Ráadásul szoptatás alatt szinte semmi nem szedhető azon gyógyszerek közül, amik valóban használnának! :evil:
A Panadoltól nagyon rosszul vagyok, viszont a non-szteroidok kontraindikáltak, orrcseppet sem lehetne használni, úgyhogy a szoptatós anyák dögöljenek meg??????
Mindenesetre én megkockáztatok egy kis Aspirin Protectet, ez ha nem is használ, legalább a gyomorfekélyemet nem hozza elő!
Meg iszom a mézes teát vödörszámra, attól is rosszul vagyok már teljesen!
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kandi!
Majd ha megint táblázatot csinálsz, engem tegyél egyformára Mirrel, most valahol "elvesztettem" egy napot (mindig vasárnap szoltam hetet váltani)... Köszönöm!

Rambóka!
Nekünk is Pesztonka van, sokat használtuk. Gondolj arra, hogy ugyan minden gyerek utálja - de utána jobb lesz neki... Egyébként ha újra venni kéne, lehet, hogy porszívósat vennénk, mert szadistábbnak hangzik ugyan, de gyorsabban végez.

Vöcsök
vöcsök
 
 


Szia Vöcsök!

Én mindig úgy érzem, h. még az agyát is kiszívja! Milyen lehet a porszívós?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


sziasztok, visszaolvasásban vagyok...
1. Boldog Kavics napot!!!
2. Okr, nagyon drukkolok,hogy minden rendben menjen
3. rambóka, hogy tetszett a film? én még anno moziban láttam és nagyon tetszett....
4. orrporszívó. brrrrr
na, megyek mert életem párjának, aki szintés rendes férj, beígértem egy KVt
dv
dimet
 
 


Rambóka a porszívós az tuti, mi elejétől azt használtuk domival, nem fáj, és nem szívja ki az agyát. ha nem hiszed, próbáld ki. mi kipróbáltuk.
9 hónaposan már ő tartotta oda az orrát, pár évesen (2 ? 3? már nem emlékszem) magának csinálta.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

OKr, sajnálom az előzetes hírt. Ne keseredj el!
1. Az UHban én azért annyira nem bízom, először kb10 percig nézte a doki a fenekét, és azt mondta kislány, most meg azt mondták fiú.
2. Lehet, hogy a betegség nagyon enyhe formája, amivel nagyon jól együtt lehet élni, főleg, ha ezt kezdetektől tudjátok, és odafigyeltek rá.
3. Az orvostudomány iszonyatos mértékben fejlődik.
Ki tudja, lehet, hogy 10 év, és ez is rutinműtét lesz.

A porszívós orrszívót ajánlották nekem is, és én is azt hallottam, hogy a gyerek egy pár hónap után már oda is jön.
Egyébként lehet, hogy még én is használnám, ha nagyon náthás vagyok, és nem lehet orrcseppezni. :)

Rambóka, te vagy az orvos, én nem tudom. Nekem az elején azt mondták, semmi orrcsepp, aztán miután 3 hétig beteg voltam, arcüreggyulladást is kaptam, 3 orvos egymástól függetlenül mondta, hogy mehet. na, akkor most mi van?
Szerintem ha egy fél cseppet becsöppentesz, és után 10 másodperccel kifújod az orrod, az már azért használ, de tuti nem árt a gyereknek. Nem?

Szép napot, majd jövök még!
csillagfény
 
 


Sziasztok!
Matol hivataloson is gyogyult vagyok :lol: ...Hmmm, harom het betegeskedes a hyperstimu miatt...na, ezt azert szivesen kihagytam volna...De ugy latszik ez volt megirva a nagykonyvben...Most pedig bevetem magam a munka tengerebe..ezen okbol kifolyolag az elkovetkezo idoszakban valoszinuleg ritkan leszek, de azert probalom nem elveszteni a fonalat.
Mindenkinek nagyon jo karacsonyvaro hetet kivanok!!!
Alice
alice27
 
 


Sziasztok!

Még van munkahelyem! :lol: Még.... Na de az apró örömök is örömök ám!

Okriszti egyszerűen hihetetlen...... Amíg van remény, addig ne add fel kérlek! Menjetek tovább, járjatok utána!

Kavics neked Sok Boldog Kavics névnapot kívánok! :lol:
Párod jó fej, hogy így fogja fel! Nekem is forgolódik a kobakomban, hogy talán el kellene páromat küldeni kiskatona vizsgálatra.

LENNE EGY KÉRDÉSEM: igaz, hogy a pasiknak nem ajánlott a szauna, ha babaprojekt van???? Mert mi, khm..., khm..... bőszen
járunk izzadni..... :roll:

Alice ez tök jó! :lol: Vigyázz magadra!
ááá fogyásom megállt. Pár kiló mínusznak is kell örülni.Többen megjegyezték hogy lötyög a fenekemen a farmer. :lol: De szerintem ehhez kellett a Norcolut is.....
Ja! Norcolut. Mniki 2*1 5 napig. S nem meglepődni, hogyha nem 3 vagy 4 napra jön meg a Mityulás. Nekem 11-re kopogtatott.

Kincseske! Hát ez elég menő görbe! :wink: Miko tesztelsz?

Szerdán tűpárna leszek. Így aztán nem jövök.

Legyetek jók!

Olyan nincs hogy ne legyen több kismami ebben az évben! :roll: :twisted:

Bee
beebeey
 
 


Szokás szerint eszembe jutott még valami..... :roll:

Dimetke már annyiszor szerettem volna megkérdezni: te akinek ennyire hullik a haja, Neked milyenek a körmeid???? Töredeznek, kemények vagy puhák????
Én évekig kuráltam magam különböző vitaminokkal - hajhullás miatt. Hol revalid, hogy egy svájci drazsé, stb..... Ennek eredménye lett: kőkemények a körmeim. Azelőtt sosem tudtam megnöveszteni, most meg aki éri tapogatja, hogy: s a j á t???

Fohász az égiekhez: nem tetszik annyira ez a tickerem. Szeretném lecserélni minél hamarabb!!! Kb. 10 napig még kibírom...... :lol:
beebeey
 
 


Beebeey!

Nem csak a párodnak, neked sem ajánlott a szauna, ha babaprojekt van, ugyanis a hiperthermia (túlmelegedés) súlyos fejlődési rendellenességeket tud okozni a szervfejlődés idején, tehát amikor te még nem is tudsz róla, h. terhes vagy!
Úgyhogy csak óvatosan!

Dimet!

Nagyon tetszett a film!
Sosem gondoltam volna, h. erről a témáról ilyen "optimistán" is lehet beszélni! Tudom, fura ez a megfogalmazás. De - talán a világhíresen jó magyar szinkronnak is köszönhetően - a főszereplőből sütött az optimizmus, és az életszeretet (csak éppen ő azt az életet szerette, ami neki soha többé nem adatott meg), és egyáltalán nem félt a haláltól.

Én láttam a holland eutanázia filmet is (talán Kavics is, mert nekünk az egyetemen vetítették le!). Az inkább a dolog bürokratikus megoldására fókuszált, mármint, h. nem lehet vele eltenni láb alól a nagypapát az örökség reményében, mert olyan többlépcsős ellenőrzési rendszer van, ami ezt teljesen kizárja.

De ahogy én a magyarokat ismerem, nálunk ez csak pénz kérdése lenne! (A hollandokat nem ismerem, úgyhogy nem tudom ott mennyire jött be a dolog, de gyanítom, h. ha a nagypapa vmely amszterdami gyémántcsiszoló központ feje, akkor ott is van az a pénz, amiért.....)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kellemes hetet mindenkinek!
(én a hétvégéket jobban szeretem)
Rambóka hogy van a család apraja nagyja???
Orrszívó porszívó :shock: ezen mindig hüledezek,de ha jó akkor jó.

Alice hajrá a munka!

Kavicska ugye estére leszel!!!

Okr ha orvoshoz mentek légyszi jelentkezz utána!! Szorítunk!!

Norka Bogi hogy van ma???

Beebeey a szaunát bizony mellőzhetnétek!
Én azért is szólok ha melegvízben lubickol!!
Azért vannak a zacsik szabadon mert benn túl meleg lenne :lol:

Dimet ,mizu??? Hőd, közérzeted, megérzésed?????

Csajok én kezdek türelmetlen lenni,ez a pár nap rémisztő :( ,
semmi kedvem,inkább feküdnék a melegen a munka helyett ,néha érzem a pocim :? a hőm 37.1
Vendég
 


Kincs!!!!!

Hááát, feküdnél??? Hőd 37.1???? Istenem, annyira szorítok neked!!!! Mikor fogsz tesztelni???

Szép csöndben sutyiban kivártad jó sorsodat, pedig pár hónapja milyen reménytelen eset voltál te is, nuku Pé meg minden!

szarul vagyok, éjjel iszonyatosan szédültem, ha megmoccantam már forgott a világ, hányingerem volt, sőt hánytam is, meg WC-re kellett rohangálnom. Remélem nem a calici vírust kaptam el. ja még nagyon fájnak az izületeim is, térdem, könyököm, csuklóm.
Alig bírok szoptatni, és kedden ovimikulás, szerdán hopzzánk jön a mikulás, akkor nagy vendégség lesz nálunk, arra is kéne készülni, rendet rakni, takarítani, főzöcskézni, aztán robogunk pécsre, mert Johanna keresztelője lesz vasárnap, fodrászhoz menni, éttermet intézni...szóval most nem lehetek beteg nnnna!!!!
Most is rosszul vagyok. csak fekszem a kanapén.

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejoka, Rambóka, gyógyuljatok meg!
Sajnos én azt vettem észre az elmúlt fél évben mások leírásai alapján is, hogy a szoptatós anyák sokkal könnyebben elkapnak minden szart, és ezáltal a baba is, csak éppen ők az ellenanyag miatt (a tejből) hamarabb is gyógyulnak! Viszont az, hogy a csak szoptatott baba nagyságrendekkel egészségesebb, Bogi esetében (kop-kop) úgy tűnik nem látszik igaznak, még egyszer sem volt beteg 1 napi meghűlést számítva szeptember elején! :shock:

Dimet, neked most nem + teszttel kéne meglepned minket??? Mi a helyzet?? Vagy totál lemaradtam valamiről? :shock:

Kincs, neked is szorítunk. Nem dobod fel a görbét, hogy egyben lássuk?
Vendég
 


Ja, jelentem, megszoktam a napi 1500 mg Adimetet... a déli adag becsempészése már meg sem kottyant, viszont utólag elmondhatom, hogy 2-3 hete már élni sem volt kedvem, annyira rosszul voltam... :? Csak hát nem vette volna jól ki magát, ha pont a legnagyobb metformin-propagátor panaszkodik! :wink:

Tudjátok, hogy Rambóka története fent van a honlapon?
Vendég
 


bee: körmeim mindig is "szarok" voltak. töredeznek. szedem a revalidot most. a piacra meg hétvégén kimegyke vichy ampulláért. nem kell vkinek?? 6 ezer a piacon.

Rambóka, én feliratozva láttam még anno, és nagyon tetszett. a spanyol szöveg is. ott jöttem rá,hogy én értek spanyolul:)) (4 évig tanultam latint, meg ugye az angol). és mivel kellett még egy legalább alapfokú nyelvvizsga, A vagy B a doktorimhoz, így fogtam, megvettem egy fasza spanyolkönyvet. tanultam 2 hetet és elmentem spanyol nyelvvizsgára. alap B. sikerült :lol: 8)
pedig nem jó a nyelvérzékem, de a spanyol nagyon tetszik és hasonlított a latinra :D

hőm: 36, 68 (csúcsot döngetek :lol: ) türelem. majd lesz teszt. ma kellene megjönnie.
fáj a hasam.

Kincs, szorítok :D hátha, hátha.....

rejo! jobbulást!!!keresztelőőő. de jó :)
dimet
 
 


Sziasztok Lányok!

Rég voltam :( , családi gondok :( , de most már jobb.
Próbáltam kicsit visszaolvasgatni, de hát rengeteget termeltek.
Kincsecske, drukkorlok ezerrel, talán ennyire szép görbéd még nem is volt :)
Okr, nagyon remélem semmi baj nem lesz, bízni kell, ez nagyon fontos, kitartást kívánok.
Kavics, nagyon tetszik az optimizmusod :)

Velünk minden rendben, ma töltjük be a 22. hetet. Du. uh-ra megyünk. Kicsit vérezgettem, kiderült, hogy mélyen hátul van a lepény közel a méhszájhoz, úgyhogy szerelmi élet nuku, kevés mozgás. Remélem idővel feljebb húzódik és akkor nem császár lesz belőle.

Mindenkinek szép napot.
nóra1
 
 


Rambóka, Rejo!

Jobbulást kívánok!

Engem a migrén kerülget napok óta. Múlt héten volt egy nagyon erős migrénes rohamom, amit csak egy bivalyerős fájdalomcsillapító enyhített. Azóta is szédelgek, ma meg hánytam ebéd után..
Úgy látszik, ez egy ilyen beteges időszak nem? Mondjuk én abszolút hideg és hidegfrontérzékeny vagyok, abból meg most van bőven.

Okr!

Drukkolok Nektek, hogy ne legyen semmi baj!

Kincsecske!

A hőd egész jónak tűnik!

Beebeey!

Szerintem nem kell mellőzni a szaunát! Mi a férjemmel imádjuk, én még kora terhesen is bementem 5 percre felmelegedni. Meggyőződésem, ha az ember mértékkel csinálja, akkor nem árt. Igazából választhattam, hogy megfázok a vizes fürdőruhától, vagy pár perc alatt gyorsan megszárítom magamon a szaunában. :lol:
Az embert annyi mindentől tiltják..még a mai napig meleg vizes kádban fürdök (a férjem is a kádas fürdést preferálja) Na meg biciklizek, vezetek stb... dehát a veszély ott leselkedik mindenhol.

Kép
babancs
 
 


Rejo gyors gyógyulást!!

Nóra!! Szia!! Jó,hogy benéztél!!!
22.hét..azta..UH eredményeit is megoszthatnád velünk! :)
Meddig fogsz dolgozni?? Nem akarsz inkább pihizni?? Vigyázz magatokra!!
Neted van otthon,tessék beszerezni nehogy lemaradjunk vmiről! :)

Dimet húúú ez szuper,hogy ma is ilyen a hőd!! Görbét raksz??
Mikor tesztelsz??
Mega drukkokk mennek!+++++++++++++

Norka én már olvastam Rambóka történetét :D


Babancs neked is jobbulást!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ma végre megkezdtem a náthám érdemi kezelését!
Miután végignéztem a gyógyszerkönyvet, és a magyar és nemzetközi szakirodalom ide vonatkozó részeit, levontam a következtetést, hogy:
- Nemzetközi szakirodalom: Aspirint? Na azt egyáltalán nem szabad! Inkább vmi ibuprofen származék pl. Nurofen...
- Magyar szakirodalom: Nurofen? Na azt aztán tényleg nem! Inkább vmi paracetamol származék.
Úgyhogy maradt a Coldrex, ami majd kicsinálja a belemet, de nem számít! :evil:
Orrcseppből az Afrin, Vibrocil, Rhinospray plus, Naphasolin használható, a Nasivint, Novorint, Otrivint nem ajánlják, a Rhino-stas pedig egyenesen kontraindikált! Én a Vibrocilt választottam.

De ami az érdemi kezelést illeti, ma megjelent anyám két hatalmas köteg újhagymával. Na ez az igazi kezelés, és még az orrodat is tisztícccsa! :lol: :lol: :lol:
(Erre most vhol azt olvasom, h. szoptatás alatt kerüljük a hagymafélék fogyasztását, mert kiválasztódik az anyatejbe! :twisted: Hát szokja a gyerek!!!! :wink: )

Rejo!

Akkor majd csütörtökön cserélünk! :wink:
Na jó, csak vicc volt, isten mentsen, inkább gyógyulok ezerrel!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hi!

Beebeey!

Én mellőzném a meleget!
:http://www.hardwarebook.net/
http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=54030


Voltam UH-n:
7.cn-on: bal: 12mm, 10mm,10mm jobb: 13mm,13mm endo-m: 6mm.

10.cn-n: bal: 20mm jobb: 18, 18 mm endo-m: 7,5mm.
Kiváncsi vagyok melyik fog bepasizni. :lol:
Holnap már kapom a Choragont.

Kép
lara26
 
 


Orrspray: sima tengervizes - gyönyörűen oldja a trutyit! Inhalálásnál is csodát tesz a tengeri sós víz. (főleg ha infralámpázik is az ember)
Vendég
 


Csakegy!

Kicsit ritkán vagy mostanában????? Vmi új projektben utazol? :wink:
Hogy vannak a fenevadjaid (mármint a csinek! :lol: )? Minimókussal mi lett?

Nekem nem jött be a Sterimar, csak még jobban bedugult tőle az orrom.
Viszont anno a tenger igencsak tisztította! 5 percenként kellett kimásznom a sziklákon keresztül orrotfújni, és égett a pofám, h. állandóan ott lógott az orromból a ..... :oops:
Na ezért utálom én a tengert!
Meg mert több volt benne a nylonzacsi, meg a használt óvszer, mint a hal! Hülye olaszok! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Hát tengerbe fürödni nem az olaszokhoz kell menni... :shock: :lol:
Vendég
 


Dögrováson vagyok. Ilyenkor nem sok kedve van az embernek gép előtt ülni... (főleg nem délután amikor elkezd felfelé kúszni a hő...)

Én a Dr. Theiss féle orrsprayt használom az teljesen jó (600 körül van a DM-ben). Igaz van, hogy 1 orrfújás sok menetből áll (fújás egy kicsit, orrspray, fújás, orrspray, fújás etc.)... de működik. Ez ráadásul pumpás és nem aerosolos. Ennél már tényleg csak az inhalálás jobb.. az még azt is kiviszi amit a spray nem. Nincs az a vegyszerrel teletömött spray ami ezt tudná produkálni.

Nekem jó előre a babánál is ezt ajánlották a porszívós orrszívó kiegészítésére (meg valaki az anyatejet! mert az is gyönyörűen és kíméletesen oldja a trutyit állítólag)
Vendég
 


Csakegy te is betegeskedsz :( jobbulást!
Dolgozol vagy otthon pihizel??

Énisszundiztamkicsit
Vendég
 


na, okés lányok. nem akartam még megmutizni, hiszen sokminden történhet. és még mindnekinek titok, az ismerőseink közül. de ez a helyzet más,hogy ide írok. a teeszteket múlt héten csináltam. a hormoneredményeim túl gyanúsak voltak. addig gondolkoztam rajtuk míg ESTE csináltam tesztet. aztán még kettőt :lol:
az a gáz,hogy a kalkulátorokba be kell írnom a ciklusom hosszát. mit írjak be??? 122 nap????80 nap??? :lol:
dimet
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1165257300.07.jpg[/img] [/img]
dimet
 
 


bocsesz a hoályért, de folyamatosan lemerültek az elemeim és nem volt türelmem tökéletesre csinálni :D
dimet
 
 


HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Menj el ahhoz az üreg tatához, mutasd meg neki!! :evil: :evil: Jó pap holtáig tanul! :lol: :lol: :lol:

Dimetnek hatott az Adimet!!!!
Vendég
 


hatott. elég gyorsan :D oszt a többit maj dmeglátjuk.nem merek még totál örülni.....
ja, és norka. bejelentkeztem a dokidhoz. hétfőn megyek.
majd rámond egy részleges áment.
erős paprikát eszek 2 napja. utálom az erőset :? :lol:
dimet
 
 


tudtam én a múltkori hormonjaim alapján, hogy ekkora progezsteronom nem lehet csak úgy :lol:
dimet
 
 


mostezbaba? mostezbaba? mostezbaba?
vagy LH teszt????
vagymi???!!!!
Tuti baba, miket beszélek!!!

GRATULA!!!
krumplis pogácsa
 
 


Dimet te ezt titkolni akartad?? :twisted: GRATULA!! :wink: :wink:
Akkor hanyadik dpo-n teszteltél???
Mesélj mióta is szeded és előtte mi volt veled??

Csajok van egy ++++tesztünk jöhet a többi!!!! Húzzatok bele én megmondtam,hogy több teszt lesz :lol:
Vendég
 


ez nem LHHHHHHHH :lol:
babateszt, babateszt :lol:

sztori röviden: 1 éve fogigátló abbahagy. mensi nem jön. norcolut. aztán megint semmi. hormonprofil. magasabb LH. doki azt mondja: nincs semmi baj. másik doki: ismét hormonprofil. kétszeres LH. ad 1 havi fogigátlót, attól megjöjjön (a másik gyogyitól meg sem jött...)
aztán kezembe nyom 1 daga clostit. perse hiába mondom, hogy ez talán PCO. azt mondja nem. clostit nem szedtem be. aztán költözés pestre, melóváltás, babaprojekt leáll. (előtte is csak hétvégéi kapcsolatban voltunk pár hónapig)
aztán augusztusban doki, kimonjda, hogy pco. 60 ezerért műtene. ha itt fel nem nyitnátok a szememet,hogy NEEEEEEE. persze inzulinom (éhgyomri)magas (16). LH 17, fsh 8.
dimetke elmegy tűű-höz. kap adimetet. szept. 23tól szedem. mensi sehol június óta. aztán októberbenduphaston beszed, mensi megjön. elkezd hőt mérni lelkesen. van pé a hőm szerint. aztán kontroll vérvétel. érdekes hormonszintek, lacsökkent éhgyomri inzulin (9). sajna terheléses kicsit magas. és az éhygomri cukrom is kicsit (6,1)....ezt holnap megnézem melóhelyen megint. aztán 1 napig filózok a 40es progin, meg a magas prlokatinon, meg a nagyon magas ösztrogénen. aztán csináltam tezstet. és pozitív. ez az esti. reggel is pozitív. meg pénteken is csináltam egyet :lol:
úgyhogy ennyi. éreztem,hogy 2-3 hete ehetnékem van, és mióta adimetet szedek nem volt ilyenem.....mert fogytam is sokat. de most ennnnnnnnem kell folyamatosan:( de nem szabad. oda kell figyelnem a cukromra (is).ennnyi. még persze hétfőn megyke dokihoz, szóval majd akkor kiderül mi van. de nem fáj semmim. néha szorít a pocim. de ennyi.
dimet
 
 


ja, hanyadik dpo?? hááát, ha 11én volt a pém, akkor (mivel a fertility áttette később a 17. napra) a 16. po-n. kicsit hamar. de éreztem :lol:
dimet
 
 


Dimet!

Éreztem én h. titkolsz vmit! Csak én már kérdezni sem merek! De ma egész nap a topikot lestem!
Nagyon nagy gratula!!!!
Akkor, ha jól értem már minimum a 3. hétben vagy?

Csajok!
Azzal ugye mindenki tisztában van, h. ezen a topikon hármasával szoktak jönni a zebrák! De mivel most lazsáltak egy ideje, illene, h. hatosával jöjjenek!!!! Halljátok zebrákok???? :!: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Dimet!

Gratulálok! Ez óriási! Végre!

Kép
babancs
 
 


minimum 3. hét jam:)
megyek tűű-höz csütörtökön. azt hiszem szeretném szedni tovább az adimetet.
nem akartma mondani, meg el sem hiszem nagyon. és nem akarom 100%osan beleélni magam. hiszen már annak örülök,hogy ilyen rövid idő alatt produkált a szervezetem egy pé-t. dehát a 3 csíkos teszt csak nem hazudik :)
kincs, te hanyadik dpo-n vagy?
ah, de jó,hogy rátoktaláltam. meg votl annyi kurázsi bennem,hogy nem hagytam a dolgot annyiban. mennyi nő törődik bele a "megváltozhatatlanba". azt szeretném, ha mindnekinek lenne babája, minél hamarabb!!!!!!
dimet
 
 


Igen én is felhúzom magam,ha egy önfejű pco-s a dokiját majmolja,
és nem hallgat a tapasztalt lányok tanácsára,csomó mindent kikerülne és hamar babásodna :)
11dpo
Vendég
 


na, megyek örömködök a konyhába tovább. végre kipakoltam a konyhacucokat a kisszobából, és bepakolok a konyhaszekrénybe. már ahova lehet :D
basszus, én hülye odanéztem a győzike előzetesre. szerencsétlen kutya :cry:
tökre izgulok a doki miatt. vajon mit fog látni. babancs pont most olvastam vissza, amikor te is vártad a tesztelésedet, meg mentél a dokihoz. tiszta izgalom az egész......
dimet
 
 


Dimet! :D

Gratulálok a teszthez!!!

Kép
lara26
 
 


ja, és persze ne feletjsük el a férjem érdemét is!!!! :lol:
köszike mindenkinek. :)
dimet
 
 


Dimet!!!!

Óriási nagy gratula!!!!!!!!
nagyon örülök neked!!!nektek!!

és nagyot nevettem, ILYEN hülyék vagyunk, magas progi, magas prolaktin, magas ösztrogén épp csak a szemünket ki nem verte, hogy terhes vagy, mi meg tanakodtunk, hogy miféle hormonzavar lehet ez, majd Tűű megmondja!! :lol: :lol: :lol:

Még jó hogy neked van biosz-kémia diplomád, és rájöttél!! :lol: :lol: :lol: Azért valamit csak tanultál az egyetemen! :lol:

Hát ez a hónap vicce komolyan! :lol:

Kincs most te jössz!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


igen :lol:
nem láttuk a fától ez erdőt. csak a hormonzavaros tyúkosságunkra gondoltunk. :lol:
zsizsikkal is sokat beszélgettem aznap. azt mondtam neki, vagy terhes vagyok, vagy vmi nagy gáz van velem. aztán nem bírtam ki a teszttel :lol:
férjem is meglepődött. mert itt morgolódtam az oroom alat,t hogy nem jó ez így. még őt is odaránattam az eredményeim mellé,és elmagyaráztam neki a hormonális működés alapjait. bólogatott is lelkesen. (szerintem egy szavamat sem értette...)
dimet
 
 


Dimet, Domival hetekig faltam mindenféle erőset mikor terhes voltam, tormát, pepperónit, hagyma mindenféle típusát, erőspaprikát!
télen voltam vele koraterhes, jöttek-mentek a vírusok, bacik, de nem kaptam el semmit.
okos ez a természet!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Dimet

EZ A NAP HIIRE

NAGYON NAGYON ÖRÜLÖK ÉS GRATULÁLOK

Kikka
kikka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?