Hello lanyok,
Elizabeth
Nekem is volt foginygyulladasom, kb egy honapja fajt es verzett az inyem, nem tudtam rendesen enni sem. Nem mertem ra semmit sem szedni, elmentem a fogorvoshoz. Kiderult hogy tobb ahol begyulladt ott fogkoves volt a fogam, egyszeru mechanikai modszerrel leszedte (ne felj ez csoppet sem faj) es azota teljesen elmult a foginygyulladasom. Szoval javaslom menj el a fogdokihoz, nem art ha azt is ellenorzi hogy van-e lyukas fogad!
Vitte
en a Noah-ra szavazok, mert az sokkal nemzetkozibb!
Terhesen Gorogorszagban "sikersztori" folyt.
ma berobogtam a nogyogyohoz es azzal kezdtem, hogy szerintem most meg kellene neznie a mehszajamat
Megnezte, zarva talalta. A verzes elmult teljesen, igy aztan nem is igazan tudott mit mondani, babat megvizsgalta es rendben talalta. Aztan azt is kozolte, hogy a baba viszont fejjef felfele, labbal lefele van es remeli megfordul hamarosan... Felirt vmi gyogyszer Pre-Par comprimidos, a gorcsok megelozesere, nem mintha lettek volna eddig gorcseim, de mindegy...
Szoval ezutan atballagtam a helyi maganrendelobe, mert mara volt idopontom doppler tesztre, normal ultrahangra meg ver-vizeletvizsgalatra. Az ultrahangon a legnagyobb meglepetesemre kozolte a doktorno, hogy nincs semmi gond ezzel a babaval, szepen fejjel lefele van fordulva es tekintve, hogy mar 1,6 kg valoszinuleg nem fog mar visszafordulni. Remek, akkor ez jo hir. Hogy a francba nem latta a "korzeti" nogyogyasz?
Aztan elkezdodott a baba minden vegtagjanak hosszas mericskelese, a keringesi gorbek fenykepezese stb. szoval en csak fekudtem a hatamon es ereztem, hogy egyre jobban szedulok, es omik a viz rolam. Szoltam, hogy nem vagyok tul jol, felultetett, vizet ittam, jobban vagyok? Jobban. OK akkor folytassuk.
Ket perc mulva ismet az ajulas kerulgetett. Na ekkor a doktorno is megilyedt, leszaladtak a kardiologusert, vernyomasmeres stb. Minden normalis.
Maskor is volt ilyen? kerdeztek. Ja nem tudok a hatamon aludni peladul. Ja az normalis. De hogy ket percet nem birok haton tolteni az mar nem. Szoval javasoltak, hogy tudassam az atheni orvosommal (akinel szulni fogok), hogy nem nagyon fogok tudni fekudni pl vajudas kozben.
Na ezek a hirek. Amugy kicsit elkezdtem gorcsolgetni a sok izgalom utan, szoval jobbnak lattam kivaltani a tablettat amit a korzeti nogyogyo felirt. Hat nyugodtabb lennek ha mar athenba lennek. Ott legalabb van normalis korhaz, meg orvos. Meg ket het ha minden jol megy.
Bocsi hogy ilyen sokat irtam lanyok, most elnyulok a kanapen es szerintem egy par oraig pihenek.