Új privát üzeneted érkezett!

Barbi!
Nekem is szokott keményedni a pocakom, természetes jelenség. Ilyenkor bekapok 1-2 MagneB6-ot, vagy lazítok kicsit (melóhelyen nehézkes, otthon lefekszek), szedjél te is!

Nekem is tetszik a Hanna, még jól is hangzik: Mérő Hanna.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timó! Én már így is 2x2 MagneB6-ot szedek :shock: Na sebaj, én is lazítani szoktam - igyekszem bent is: felteszem a lábam, meg csukott szemmel relaxálok egy kicsit :D
Nagggyon édes a Mérő Hanna!!! :D
Vendég
 


Timi,
Nagyon szép neveket választottatok. Nekem a Lilla tetszik legjobban, ez nekünk is talonban volt, mint lány név :)

Timi,Barbi,
Nekem is szokott néha keményedni a pocim. Leginkább akkor, ha sokat ülök egyhelyben, ilyenkor én is lefekszem, vagy mganeB6-ot veszek be.

barbi,
Te folyamatosan szeded a magneB6-ot? Én csak akkor, ha fáj a pocim, vagy ha előre tudom, hogy valahol sokat kell egyfolytában ülnöm.

Kép
móni23
 
 

 
 

Csajok, felmentem a HR-ra, hogy elkérjem azt a papírost, amit kb a fél világgal alá kell íratni mielőtt elmegyek szülési szabira... Jó kis kör lesz, mire mindenkit végigjárok :D
Ja, és most mondták, hogy jövő év elején akár egyben ki is vehetem az egész éves szabim, csak akkor az nem fog megmaradni mire visszajövök. Egyrészt ki tudja, mikor jövök vissza (egyáltalán ide jövök-e vissza...), másrészt úgysem fogom tudni akkor a +21 napot kihasználni, nem hiszem, hogy nagyon tolerálnák, szóval szerintem én a januárt még kihúzom szabiból, és csak februárban leszek betegállományban!
Vendég
 


Móni! Folyamatosan szedem, és nem is tudok kevesebbet, mert próbáltam visszavenni 2x1-re, de fájdogált a hasim... Nekem ez onnan indult, hogy az elején annyira görcsöltem, hogy kórházba is kerültem. Az orvos magnéziumot meg NoSpát is felírt, és 2 hónapig szinte csak feküdnöm szabadott. Ehhez képest most tök jól vagyok, de sajnos én hajlamosabb vagyok alapból is a görcsölésre.
Vendég
 


Barbi!
Akkor mindenképp említsd meg a dokinak ezt. Van olyan ismerősöm, akinek szintén sokat keményedett a pocakja és valami erősebb gyogyót írtak fel!

Nekem a könyvelők azt mondták, hogy a szabit csak akkor vehetem ki, ha visszajöttem. De tényleg, mi van, ha nem ide jövök vissza? Akkor ez a másik helyre is érvényes?

Nálunk most volt egy céges értekezlet, nagyon pipa vagyok! Új irodába költözik a cég és kitalálta a főnök (természetesen férfi), hogy dec. 21-22-én pakoljuk össze az irodát! Hát ők nem készülnek a karácsonyra? :evil: :evil: Persze, agglegény, neki nem számít az ünnep! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok. Itt egy happy kismama, akinek nem kell tobbet dolgoznia! Meg most sem fogtam fol, hogy NEM DOLGOZOM TOBBE!!! Most ertem haza, csinaltam forro teat mezzel-citrommal e korozottes piritost, jo sok snidlinggel, hamm, de jo hogy nem dolgozok, ehetek snidlinget! :)

Es most irok nektek en is.

Megneztem a Brendonban az agynemut, vennek egy kicsit meg egy nagyot (a nagy 90+130), hogy legyen mindkettobol. A kicsinek kulon kell majd huzat, amit kineztem, az kek alapon zebras, cuki a mintaja, de egyszeru, semmi extra. A nagynak ugyanilyen lesz a mintaja, csak az a huzat nelkuli agynemu lesz - igy lesz ilyen is, olyan is. Mindez kb 16 rugo lesz. Meg a heten elhozom!

Nekem a kovetkezo UH (ami hivatalosan meghatarozza a nemet) a jovo heten lesz, 30. heten. Jo lesz, en is regen lattam Zsebibabat, mar epp itt az ideje!!! Kivancsi vagyok, milyen mereteket dob ki a gep - engem mindenki azzal ijesztget, hogy huuu, mekkora, biztos hogy hamarabb jon majd, mint kellene. De most is a jogan direkt megneztem a 28-29 hetes kismamakat es csak azoknak kisebb a pocakja, akik 50 kilorol kezdtek a terhesseget. Szoval megnyugodtam: szerintem nem vagyok atlagnal nagyobb es kesz!!!

Timo: neked ugye nem kell koltoztetned? En nem a karacsony miatt aggodnek, hanem a fizikai munka miatt!!! Hat komplett a te fonokod, hogy egy kalap ala vesz a tobbiekkel??? Miert nem enged el???

Megyek, kipakolom a bugyisfiokomat. Elteszem a mini bugyiimat jobb idokre :)
kami
 
 


Kami!
Gondolom költöznöm nem kell. De leginkább azért vagyok bosszús, mert hasznomat nem veszik, mégis benn kell lennem?? :shock: Na, de ez még nincs lejátszva..

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Hat ez az! Ne hagyd magad, ha lehet. Van meg szabid, amit ki tudnal venni?
kami
 
 


Szabim már elfogyott, viszont táppénzre bármikor kiírathatom magam.... csak hát szemét sem akarok lenni, mert jó kis jutalmat kapok évvégén, ami ugye majd beleszámít a GYED-be, ami fontos... Úgyhogy még töröm a fejem, hogy lenne jó. Meg amúgyis miért én pakoljak az új irodába, hisz egy percig nem leszek ott! :shock:

Bugyikat már én is selejteztem, a növekvő bálnafenekemre már nem mind jó! :oops: :D

A zebrás ágyneművel én is szemeztem, csak én a narancsossal! :)

Jó volt a jóga?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timó! Ez annyira szemét húzás! :evil: Sose értem az ilyen szemeteket... Egy csepp jóérzés nincs az ilyen emberekben???
Vendég
 


Hát Barbi, ez van! :cry:
Szegény párom még nem is tudja, pedig megigértette velem, hogy karácsony előtt otthon leszek és együtt készülődünk... :(
Tavaly is dolgoztam közvetlenül kari előtt és akkor is neki kellett bevásárolni stb. Most nem így terveztem... :(
Na, de várjuk ki a végét!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Te már úgysem cipekedhetsz, mond ezt meg neki, és próbálj a jóindulatára hatni (hátha van neki...) Nem beleszólás, csak hátha a Karácsony meghatja egy kicsit :D
Vendég
 


Barbi!
Sajnos munkamániás agglegény szegény, a tavalyi ünnepeket is az irodában töltötte. Szerinted meghatja a Karácsony? :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


O, balnafenek! En mikor kint voltam tesomeknal Olacban (epp zsebibaba elott), vettem vagy 10 ilyen kis falatnyi eeeedes tanfat: Benettont, Hello Kittyt, FILA-t meg ilyen faszak is minosegi dolgokat (epp learazasok voltak :)) es hat mit ne mondjak: egyik se volt meg rajtam!!! Amikor hazajottem, nem sokkal kesobb kiderult, hogy babat varok (meg jo, hogy fasza futocipot is vettem kint, hogy majd a patak partjan kenyelmesn rohassam a koroket :)) es hat ugy voltam vele, talan nem most kellene kinyujtanom oket... epp most tettem bele oket kis megcsodalas utan egy szep kis tasakba...

Es Timo: a hetvegi melok (konferenciak, vagy mik, ahova mindig mentel) nem lecsusztathatoak? Nem mondhatod a fonokodnek, hogy amikor valoban szukseg volt rad, pocakkal is szamithatott rad barmikor, de most te kerbed a segitseget, hogy ebbol mar hadd maradhass ki? Szepen osszepakolod a sajat cuccaidat egy dobozba es arrivederci?
kami
 
 


Sziasztok lányok!

Látom Timó nálatok is költözés van. Velem is a végigcsináltattak egy költözést amikor Petra volt a pocimban, ugyanígy karácsony előtt Én ugyan így láttam a dolgot, hogy nem akartam szemét lenni és mindíg bent maradtam dobozolni meg rámolni munka után. Persze aki nem volt várandós az meg elment a "FONTOS DOLGÁRA". Így volt, hogy egyedül dobozoltam munka után. Az a hülye lelkiismeret. Meg ugye én is azt gondoltam, hogy majd a 13 meg a 14.havi fizetést megkapom. Persze nem kaptam meg, mert nálunk májusban utalták és én március végéig dolgoztam akkor. Azóta már megfogadtam, hogy le fogom győzni ezután a lelkiismeretemet!
Neked persze remélem, hogy nem tolnak ki így veled. És csak óvatosan! :roll:

zsuzsibo
 
 


Kami!
Én mostanában azt vettem észre, hogy sok jó kis pamut bugyeszom lepöndörödik a pocakomról! :oops: :D De akkor mostmár tényleg hasrahúzhatós mamabugyit kellene hordani?
Ja, ti hordtok tangát?

A hétvégéket kifizették túlórába, úgyhogy csuszi nincs. De úgy érzem, meg lehet beszélni a dolgot, nem reménytelen az ügy! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi,
Szerintem is próbáld meg megbeszélni a főnököddel, hogy te már nem vagy olyan állapotban, hogy pakoljál.
Tangát nem hordok és kismama bugyeszt sem, most a csípőbugyiaimat hiordom, mert azok nem csúszank le a pocakomról.

Kép
móni23
 
 


En az elso 3-4 honapban meg tangaztam (nekem szinte csak azok voltak / vannak) - aztan megvettem a balnabugyikat a kinai piacon. Mostanaban azokat hordom, mind feher, hogy a legkisebb tejeskavet is eszrevegyem (azota halistennek nem volt, de a rogeszme bennem maradt, igy csak feher van itthon). A tangaimat meg neha megnezegetem a fiokban :) Mint pl most :)

Nincs baj egyebkent a hasrahuzos kismamabugyival. Nagyon jo viselet szerintem, gondolj arra Timo, hogy nem egyszeruen kenyelmes, de +1 reteg a babara ebben a hidegben.

Ja, ma eloszor folvettem a telikabatomat. Joooo meleg tollkabat, orultem, hogy megint folvehetem. Es van meg benne hely a pocimnak! Imadom azt a kabatot! (Ja, nem is az enyem, hanem a Gedeiapue :))
kami
 
 


Timi, szerintem azért próbáld meg...

Tanga: én csak azt hordok :oops: Múlt héten jutottam el odáig, hogy vennem kellett nagyobb méretet. Hát a nagyobb, az jóval nagyobb, hogy tuti kényelmes legyen :D A Dunaplazaban van az aluljárós részen egy fehérneműs, és ott vettem tök jó áron! Csípő fazon, és az eleje úgy van megoldva, hogy egy kb 3-4 cm széles rugalmas pamut csík, ami nem pöndörödik, hanem szépen rásimul a pocim aljára, és nem is érzem, hogy rajtam van :D
Vendég
 


Én is tangát hordok. Nekem nem tekeredik le. Mondjuk csak a pocim aljáig :D húzom fel.

zsuzsibo
 
 


Na, biztos en vagyok az egyetlen balnabugyis :) De nem banom. A felfazas miatt is vettem ezeket az oriasdarabokat, meg utana jott ez a verzes... Ezek abszolut nyugalmat adnak nekem. A tangak meg megvarnak!!!
kami
 
 


Igazad van Kami! Én csak azért nem veszek bálna bugyit, mert smucig vagyok és mert nem bírom elviselni, ha csúszkál a bugyesz a sejhajomon. Én a vastag kötött harisnyát választottam a felfázás ellen. Ez is egy guszta darab!

zsuzsibo
 
 


Képzeljétek azt hiszem kitaláltuk a nevét a bébinek. Szerintetek jó név a Réka? Nincs túl sok ilyen nevű kislány mostanában?

zsuzsibo
 
 


Zsuzsi, én ugyanígy vagyok vele :D Egyszerűen zavar a sima bugyogó, csúszkál a popomón :oops:
Vendég
 


Zsuzsi! A Réka nagyon szép név!!! Nálunk benne volt az utolsó körökben is :D Szép magyar név! Biztos nincs kevés, de azér nem az a sláger-név, hogy minden második babát így hívnak!
Vendég
 


Akkor jó. Pontosan ez lesz a neve: Oláh Réka. Szerintem az Oláh-hoz nem is nagyon lehetne kacifántosabb nevet választani. Petra is ilyen egyszerű: Oláh Petra.
Legalább hamar ki fogja tudni mondani. :D

zsuzsibo
 
 


Zsuzsi,
Nagyon szép nevet választottakot a kislányotoknak :)

Lányok,
Akkor ezek szerint én vagyok a kivétel, mert engem pont a tanga idegesít. Én csak akkor veszek fel tangát (és ezt nem csak a várandós időszakra értem), ha olyan nadrág vagy szoknya van rajtam, amiben látszana pl a nyári fehér lenvászongatyám.

Kép
móni23
 
 


Szia Zsuzsi! Ezek a bugyik olcsok voltak, darabja 300 vagy 600 Ft (inkabb 600), mar nem emlekszem, kinai piac, elso dolog kihipozni oket es aztan haliho! Vettem 7-et, a het minden napjara :) Es akkora tepsi fenekuk van, hogy sehova nem csusznak, hanem egyszeruen BETERITENEK hatul :lol:

A Reka nev nagyon szep. En azert nem adnam csak a lanyomnak, mert ismerek 1 db Rekat, aki egy akkora hulye, kibirhatatlan, iszonyatos perszona (latasbol talan ti is tudjatok ki o, az M2-n vezet(ett?) regionalis musorokat), hogy megorulnek, ha ugyanaz lenne a neve az en lanyomnak is. O valami olyan ellenpelda, az osszes nevhez kapcsolodo ellenpeldam "legellenebb" peldaja, hogy abszolut visszatarto ero. Mintha egy gyonyoru ferfiba lennel szerelmes, aki csalfa, egyszerre 5 noje van es tudod, hogy csak sirnal mellette - ezert aztan inkabb lemondasz rola es elfelejted. Na ilyen nev nekem a Reka. Nagyon tetszik - de tudom, hogy sose lehet az "enyem"...
kami
 
 


Hál' Istennek nekem nincs ilyen rémképem a Rékákkal kapcsolatban, de valóban nekem is van pár olyan név amit sose adnék a kislányomnak ugyan ilyen okokból. Szerencsére nem tudom ki az a TV2-n akiről írtál. Ne is írd le, nehogy elmenjen a Réka névtől a kedvem! Akkor lennénk bajban, mert apukájának semmilyen másik név nem jöhet szóba.

Móni szerintem megszokás kérdése. Bár csodállak, hogy tudod vátogatni a bugyikat. Mármint úgy gondolom, hogy ha a hagyományosat szoktad meg, akkor nem idegesít néha a tanga?
Én tényleg nem tudom a hagyományos bugyit elviselni! Még néha sem! Petrával is végig kitartottam a tanga mellet.

zsuzsibo
 
 


Bocsi lányok búcsúzom, mert Petrát fel kell ébresztenem. Holnap jövök ilyen tájban megint. SZIASZTOK! :P

zsuzsibo
 
 


Zsuzsi!
Beírhatom a táblázatba? A Réka amúgy nekem is tetszik.. :D

Én mindkét bugyifajtát bírom, mostanában inkább a pamut teltfenekű bugyikat.

Ti hordotok tisztasági betétet?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Na sziasztok!

Szőrnyű ez a számítógép idebent, mindig lefagy, rohatt lassú az internet.

Móni:

Nagyon aranyos a kisfiad és nagyon szép a neve. Ha nálunk fiú lette volna én is ezt választottam volna.

Kami:
Olyan jó neked, hogy már otthon vagy. Csavaroghatsz, jógázhatsz, pihenhetsz és készülhetsz a nagy pillanatra. Nekem is már csak ezt a hónapot kell kibíni és vége.

Szabira visszatérve, tudja valaki, hogy törvényileg ki lehet-e venni előre az egész évest?

A görcsökre én is magne B6-ot szedek 1x1-et és még azt monda a védőnőm, hogy jó rá a kálcium pezsgőtabletta is így abból is meg szoktam inni egyet. És úgy tűnik jó, mert előtte sokat görcsölt a vádlim is és most már csak nagyon ritkán.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Szia Lin! :)
Én kalcium tablettát szedek a doki javaslatára. Egyszer-kétszer én is ébredtem fel arra, hogy görcsöl a vádlim. Erre mondta a doki, hgoy szedjek kalciumot. Mostanában már nem csinál ilyet! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Rég irtam már és sajna most sincs időm végigolvasni és reagálni a dolgokra, de azért irok pár sort, kidühöngöm magam... :evil:

Nem engedélyezik, hogy a Kyrát y-al írjuk, csak í-vel...
Na de könyörgöm ha ez egy görög név akkor miért nem írhatjuk y-al?
És a másik meg, hogy igazából az í sem indokolt, mert akkor ennyi erővel rövid i-vel kell ejteni, akkor miért kell Kírának írni?
Értitek ti ezt?
Nem tudtok valami kiskaput ilyen esetre? :evil:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Neeeem, ez abszolut szemelyes, Zsuzsi. Ranezesre egy helyes no, ismerni kell ahhoz, hogy rosszul legyel tole. Nem is mernem leirni a nevet, meg beperelne :)

Hat ja, jo nekem :) De neked is jo lesz hamarosan, Lin - mar csak 24 nap! Kb.
kami
 
 


Akíra!
Nagyon sajnálom, hogy nem engedélyezik. Sajna semmi kiskaput nem tudok, nem is tudom hová lehetne fordulni esetleg.
És eddig én is mindenkit csak Kíra-nak láttam... :(
Ne dühöngj, elhiszem, hogy bosszantó! De azért nem változtatjátok meg a döntéseteket, hogy ez marad a baba neve?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Nem, persze marad Kíra csak akkor most már í-vel...
Csak olyan különleges lett volna, hisz a vezetéknevünk is y-al végződik :(

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Vadligorcs: nekem nem volt Zsebibaba megcsak kosza gondolat sem, amikor ejjekente arra ebredtem uvoltve, hogy gorcsol a labam. Aztan veletlenul egyik alkalommal "pipaltam" a labfejemmel. Tizedmasodperc alatt elmult! Ha netan ereznem, hogy megint tamad a gorcs, mar almomban is pipalok a labfejemmel reflexbol - soha nem is jutok el odaig, hogy begorcsolne. Es mivel ez Zsebibaba elott jellemzobb volt, igy nem is szedek ra semmit. Javaslom, probaljatok ki! ("Pipa" alatt azt ertem, amikor a talpad nyujtpttulesben meroleges a talajra. Tudjatok, alt suliban volt ilyen "pipal-feszit" gyakorlat... nalunk legalabbis...)
kami
 
 


A lábgörcsökről én Kami taktikájára szavazok:)

Én ezt csinálom majdnem minden éjjel...sokat görcsöl, de nem akarok semmit szedni...
A poci keményedésre meg szintén nem szedek semmit, a dokim is azt mondta, hogy felirja nekem a magne b6-ot de jobban járok, ha lehet akkor inkább pihizek olyankor kicsit, hisz csak helyet keres magának, mocorog, forgolódik, szóval szerencsére ő is gyógyszerellenes mint én már amig lehet, bár azért vettem egy dobozzal, de szerencsére nem kellett még használnom, mint ahogy Renit is vettem gyomorégésre, de rájöttem, ha evés után nem fekszem le rögtön, inkább ülő pozícióba pihizek akkor minden ok és lassan elmulik:)
Szóval én inkább minden mást csinálok mint gyógyszert szedjek:)
Eddig még csak két fejfájás csillapítót szedtem be egész 6 hónap alatt:)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Itt jarok most a Zsebibaba goblennel. Kicsit izes lett az alaprajz, mert amikor racsoppent a pillanatragaszto, megprobaltam kimosni es elmosodott... na mindegy, ha kesz, ugyis kimosom az egeszet geppel, 40 fokon es minden alaprajz eleve eltunik...

Kép
kami
 
 


Akíra!
Én sem szeretek gyógyszert szedni, de azt gondolom, hogy a vitamin (kálcium, magnézium) nem minősül gyógyszernek, mint ahogy a c-vitamin se! De azért, ha lehet, én is elkerülöm ezeket.
Az éjszakai "tornázást" még nem próbáltam, lehet, hogy hasznos! :D
A vádligörcs pedig azért van, mert a baba vonja el a kálciumot a szervezetből. Ezt pedig jó pótolni. Ha eszel elég tejterméket, akkor jó, bár azt hiszem, hogy ezekben a mai kajákban sajnos nincs elegendő mennyiség!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Kami!
Annyira ügyi vagy! Én ezzel a sz.ros kis Micimackóval szenvedek, természetesen kb. a legnehezebb mintát kellett kiválasztanom, ahol tigrisnek a csíkjait is ki kell hímezni! :shock: Tiszta lökött vagyok, nem tudom mikor leszek kész!
De Zsebibaba nagyon jól néz ki!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


A, Timo, ne aggodj, most en is allok vele. Ez a hatter annyira unalmas, hogy hihetetlen! Mar 2 napja fele se neztem, talan ma este... Ez mindig a leglassabb... Te meg mire vegzel a tigriscsikokkal, olyan jol belejossz, hogy a kovetkezo (pottyos katica) mar sec perc alatt kesz lesz :lol:
kami
 
 


Hát igen a vitaminnal egyet értek, csak sajnos én már arról se vagyok meggyőződve hogy a sok vitamin amit annak árusítanak az tényleg tartalmazza e azt a vitamint...vagy csak a gyógyszeripar gazdagszik meg belőle...
De persze ez az én véleményem...ezért inkább én gyógynövényekkel és hasonlókkal oldom meg a dolgot amig lehet :)
De persze ha a baba érdeke lenne és nem maradna meg más akkor tuti beszednék bármit, csak ő jól legyen :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Jajj én is felbuzdultam ám rajtatok és elkezdtem egy édes macit csinálni, vagyis kettő van a képen és nagyon édes :)
De én is a hátteret utálom a legjobban :)
De még lesz pár macis dolog amit csinálni akarok mert macis szobája lesz...ha sikerül felteszem a szobát amit kinéztünk neki, persze párom csinálja meg, csak a mintát lestem le egy oldalról...megpróbálom feltenni :) Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!
Ja, ja, ebben is van igazság. Gyógyteázni pl. én is szoktam. Kamillateát rendszeresen iszok, ha fáj a gyomrom, csak az nyugtatja meg.
Most pl. fogínyvérzésre zsályateával öblögetek! :D

Kami!
Igazad legyen! Csk úgy el tudok keseredni, ha valami nem úgy alakul, ahogy én szeretném!

Ja, képzeljétek, váratlan fordulat állt be a cég életében: most mutattak be egy lányt, mint új kolléganőt! Igaz, eredetileg a pénzügyre vették fel, de átmenetileg nekem fog segíteni! Így lehet, hogy költöznöm sem kell! :D :D :D Ez most feldobott! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Nagyon szép ez a szoba!
Milyen lesz a fal? (engem most ez nagyon izgat, ugyanis mi is festés előtt állunk)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Szerintem bézses halványsárgás de még nem tudom, de semmiféleképpen nem sötét :)
És egy-két év mulva ugyis ujra kell festeni...a praclinyomok miatt :)
Meg nálunk az egész lakás terracottás szinekbe pompázik, meg bézsesbe, ugyhogy nem akarom hogy nagyon eltérő legyen :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Timi, én hordok tisztasági betétet!
Örülök, hogy jól alakul a költözés téma!!! :D

Akíra, sajnálom :( Azért ne keseredj el! Nagyon klassz a bútor amit kinéztetek! :D

Kami! A pipálás nekem is bejött :D Tök jól állsz a Zsebi képpel!

Lin! Én ma kérdeztem végig mindent a bérosztályon, és törvényileg ki lehet venni előre a szabit! A csajszi mindenáron le akart beszélni róla, mert hogy ezt nem így szokták csinálni (hol érdekel ez engem???), és mert hogy milyen jó lesz majd ha visszajövök. Hiába mondtam neki, hogy nem tudom, hogy mikor jövök vissza és 2 gyerek között nem is tervezem, azt meg hogy kb. 5 év múlva mi lesz, azt ki tudja most, most meg segítség, hogy +1 hónapra fullos fizut kapok és nem betegállományt. Erre már nem tudott mit mondani, csak amikor kifele mentem, akkor gőzölgő fejjel még hozzám vágta, hogy „Azt azért gondold meg, hogy mi van ha történik valami a babával, Te meg kivetted már januárban az összes szabid!” Hát mondjátok meg, ember az ilyen???? Hogy lehet ilyet mondani???? :evil: :evil: :evil:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?