Sziasztok. Itt egy happy kismama, akinek nem kell tobbet dolgoznia! Meg most sem fogtam fol, hogy NEM DOLGOZOM TOBBE!!! Most ertem haza, csinaltam forro teat mezzel-citrommal e korozottes piritost, jo sok snidlinggel, hamm, de jo hogy nem dolgozok, ehetek snidlinget!
Es most irok nektek en is.
Megneztem a Brendonban az
agynemut, vennek egy kicsit meg egy nagyot (a nagy 90+130), hogy legyen mindkettobol. A kicsinek kulon kell majd huzat, amit kineztem, az kek alapon zebras, cuki a mintaja, de egyszeru, semmi extra. A nagynak ugyanilyen lesz a mintaja, csak az a huzat nelkuli agynemu lesz - igy lesz ilyen is, olyan is. Mindez kb 16 rugo lesz. Meg a heten elhozom!
Nekem a kovetkezo UH (ami hivatalosan meghatarozza a nemet) a jovo heten lesz, 30. heten. Jo lesz, en is regen lattam Zsebibabat, mar epp itt az ideje!!! Kivancsi vagyok, milyen mereteket dob ki a gep - engem mindenki azzal ijesztget, hogy huuu, mekkora, biztos hogy hamarabb jon majd, mint kellene. De most is a jogan direkt megneztem a 28-29 hetes kismamakat es csak azoknak kisebb a pocakja, akik 50 kilorol kezdtek a terhesseget. Szoval megnyugodtam: szerintem nem vagyok atlagnal nagyobb es kesz!!!
Timo: neked ugye nem kell koltoztetned? En nem a karacsony miatt aggodnek, hanem a fizikai munka miatt!!! Hat komplett a te fonokod, hogy egy kalap ala vesz a tobbiekkel??? Miert nem enged el???
Megyek, kipakolom a bugyisfiokomat. Elteszem a mini bugyiimat jobb idokre