Sziasztok!
Jó kis mozgalmas hétvégénk volt, tegnap este úgy dőltem ki, mint akit leütöttek
Kami, pont akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a kisággyal!
Mi ma megyünk el karnist nézni. Nem egyszerű, mert pont a szoba sarkában ér össze a két ablak. Gondoltam, hogy egy barkács áruházban csak lesz sarok-karnis – hát nem... Még nem is hallottak róla. Sebaj, ma teszünk egy próbát az Ikeában! Bennük még nem csalódtam
Móni! Nagy gratula a kis tököshöz!!!
Nagyon szép nevet választottatok! És édes a kép is!
Megint egálban vannak a fiúk meg a lányok
Mocorgás: szombatról vasárnapra virradólag én 2,5 órát virrasztottam, mert a kisasszonynak éppen tornázni támadt kedve a pocakomban a éjszaka közepén... Reggel olyan fáradtan ébredtem!
Lányok, nekem eddig nem keményedett a hasam, de mostanában egyre többször! Tudom, hogy ez valamennyire normális, mert edzi magát a méh a szülésre, de nektek ez hogy megy? Csak ha kiváltja valami, vagy úgy spontán is szokott? Nekem teljesen spontán szokott, és nem tart sokáig, pár másodperc csak (max 10-15).
Timi! Ez a „kéz-rátétel” nálunk is sokáig így volt!
De apa egyre többször teszi a kezét a pocimra, és már őt is teljesen megszokta Emma, úgyhogy ha kézcsere van, akkor egy pillanatra megtorpan, aztán érzékeli, hogy csak apa leváltotta anyát, és onnan folytatja, ahol abbahagyta
Az én kezemre meg már akkor is reagál, ha nem koncentrálok oda! Vagy oda kezd el rúgdosni, vagy odabújik és beletolja vagy a fejecskéjét vagy a popsiját! Na ilyenkor szoktam meghatódni
Timi! Mi jövő hétfőn megyünk 4D-re, mert már nagyon régen láttuk a kisasszonyt! Én is úgy tudom, hogy a harmincvalahányadik héten lesz csak legközelebb UH. Nekem a cukros lötyi is csúszik, azt mondta a védőnő, hogy ha legutóbb nem mondta az orvosom, akkor valószínűleg ő a 28. hét közül szokta csinálni, az meg nekem már jövő év eleje!
Hú, a nevek közül nekem a Hanna nagyon tetszik!!!
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi mellett döntötök majd!