Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Valoban ma van az utolso napom es meg semmit nem csinaltam, csak kiirtam a szabiimat es emileztem egy Nemetorszagban elo varandos baratnemmal :) Naluk szulesznovalasztas van, amit a TB-juk fizet, kiveve a keszelnelti dijat, ami azt jelenti, hogy az utolso honapban szules elott ejjel-nappal hivhato, na ez megy csak zsebbol. A doki ott nem fontos. Minden nodoki tud "szuleszteni" ezert mindegy, epp ki van bent. A szuleszno vegig ott van es csak veled foglalkozik. A korhazak meg mind faszak, abban kulonboznek, hogy melyik mire van szakosodva: szoptatobarat, termeszetes gyogymodos, PDA-barat korhaz-e... Az mondjuk jo, hogy itt is eldoltnek latszik egyelore a korhaz-kerdes...

Egyebkent tok almos vagyok. Mondjuk ejfelkor fekudtunk le...

Sagi: szep kis tokos pocaklakod van :)

Agiboldi: keresztcsont neha nekem is faj, de csak egy ideig, aztan elmulik.

Ma reggel csuklott a gyermekem. Eloszor nagyon megijedtem, mert azt hittem, a szivdobogasat erzem - annak nagyon lassu volt. Lent ereztem a kezemmel egeszen a bal combhajlatomban. Oda nem is kerulhetett mondjuk a szive, de arra gondoltam, a koldokzsinorjaban erzem biztos a szivvereset es nagyon megijedtem. Aztan rajottem, hogy valszeg csuklik - kb 1 percen keresztil ereztem hogy utemesen rang, aztan odebbmaszott es utana semmi. Kis aranyos volt :) Ilyenkor ugy el tudok erzekenyulni! Most ebben a pillanatban a koldokomtol kicsit balra erzem, hogy valami feszul, ilyenkor szokott szerintem "forogni".

Barbi: tegnap mentunk hamar haza, vittem haza a nagy szobafenyomet (Gedeiapu bagy banatara: utalja a novenyeket es hat szegeny szobafenyot is buntette: hogy lehajoljon kicsit az ajtoban, hogy a friss hajtast ne torje le? Kizart dolog! Aztan feluton atvettem tole, nem birtam nezni, ahogy terrorizalta az en szerelmetes 9 eves szobafenyomet! Ma meg hazaviszek egy feszekpafranyt meg a nonapi ausztral ceg-ajandeka-novenyunket...)

Remelem nektek szep napotok van. En jol elvagyok itt a gep mogott, a kutyat se zavarom. Timo-Sagi, szuleselokeszitorol semmit se tudok.
kami
 
 


Ez aranyos :)
Amikor morci akkor az apukája :lol:
Morcos apukája van ? :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Lin!
Akkor remélem, hogy ez egy átmeneti állapot lehet! Iszol elég folyadékot? Vagy az is lehet, hogy a vérnyomásod vacakol! Mindenesetre vigyázz magadra! :)

Móni!
Nagyon-nagyon kiváncsi vagyok a kis lurkótokra, hogy fiú vagy lány-e? Gondolom mindegy, de melyikhez húzna jobban a szívetek?

Ági! :D Tök jó! :) Nekem a kapunyitással volt egy kis gondom, de majdcsak jön valaki és felenged! :oops:
Szerintem a párom és apósom rakja le, a nappaliban is ők csinálták. Egy jó fél nap alatt megvoltak vele, nagyon ügyesen tették le, azóta sincs egy rés se közöttük (mármint a padlólapok között)! :)

Akíra!
Magatokról nem írtál! Hogy vagytok?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

 
 

Mi nagyon jól vagyunk :)
Tegnap kaptam meg a leleteimet a cukros mizériáról és tökéletes azt mondta a doki, ugyhogy megnyugodtam :)
Mostanság egyre többet mocorog, főleg estefelé meg reggel, a napot naggyából végigalussza, nyugodt a lelkem, remélem igy marad ha kijött is:)

Neketek sikerült már megegyeznetek mi lesz Buksi neve? Vagy benyujthatjátok a kérvényt a MTA-hoz hogy lehessen Buksinak anyakönyvezni :lol:
Mi is harcolunk most velük, hogy anyakönyveztethessük Kyrának és ne kell jen Kírának írni!
Remélem sikerül :?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sajnos még mindig nincs neve a bébinek, bár a Buksi is jól hangzik: Mérő Buksi! :D :D Azt hiszem, bármi lesz is a hivatalos neve, ő már nekünk csak Buksi marad! :) (úgy szeretem) :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Ez az, szerintem Zsebi is Zsebi marad majd :)
Álltalában igy van ez, ahogy már most nevezitek ugyis ugy fogjátok később is :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Igen, en eleg nehezen tudom Aronnak hivni, a Zsebibaba sokkal konnyebben a szamra ugrik :) De mi van, ha 10 eves kamaszkent mar nem akar Zsebibaba lenni???? :)
kami
 
 


Timo

Igen iszok elég folyadékot, sőt többet mint a terheségem előtt, mert akkor elég keveset ittam.
Lehet, hogy a vérnyomásom, mondjuk elég alacsony és ha ennél is lentebb megy már lassan nem is mérhető.

Catnek remélem tényleg nem eset semmi baja, már napok óa nincs?!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


kami,
Akkor holnaptól jöhet a pihi, bár ahogy írtad, hogy mi mindent tervezel erre a 3 hónapra, akkor az nem is lesz annyira pihi :D

Timi,
Igazából mindegy hogy fiú vagy kislány, de az elején még mindketten kisfiút szerettünk volna, azóta viszont mindenki azt mondja, hogy biztosan lány lesz, szóval most már a kislány felé húzunk inkább.

Az unokatesómat még az anyuka pocakjában kezdték Dudunak hívni a szülei és valahogy ez rajta is maradt egy jó darabig, aztán amikor felső tagozatos lett, akkor mindig mérges volt, hogy mások előtt is így hívjuk, szóval most már csak a családban hívjuk így.
De én azért örülni fogok, ha Babót szombattól már nevén szólíthatjuk :)

Kép
móni23
 
 


Lányok,
Ti nem szoktatok csak úgy minden ok nélkül sírni? Én már itt bőgök vagy 10 perce fogalmam sincs, hogy miért és egyszerűen nem tudom abbahagyni.

Kép
móni23
 
 


Móni!
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én meg valamelyik este Halász Judit-on bőgtem! :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi,
Akkor úgy látszik ezek csak a hormonok.
Bocsi, hogy néha átsiklom egy-egy írás felett, de a munka és a tanulás mellett most nincs túl sok időm. :cry:

Kép
móni23
 
 


Sírás,
Én simán minden ok nélkül, vagy egy szép számon sírok :D
Vagy ha a páromra nézek..multkor hazajött és elsírtam magam :D
Szóval no pánik szerintem mindenki igy van ezzel :)

Nekem öcsém volt Zsugabubus majdnem 6 évig...utána nevén kezdtük szólítani, de nehéz volt rászokni :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra!
Van úgy, hgoy Cat napokra, hetekre eltűnik, aztán majd megjön valamikor. Ha ide szeretnél képet feltenni csak azért, hogy a többiek is meglássuk és nem az albumba, nekem is elküldheted..

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Hali! Örülök, hogy ilyen jó híreket hoztatok kórházas témában, íyg sokkal nyugisabb lesz.
A 3. trimeszteres derékfájásról csak annyit, hogy nekem a 2. tm elején jött és egy hétig nem tudtam se leülni, se fölállni, se feküdni, szóval mindig élesen fájt.A doki akkor azt mondta, hogy így jártam, a méhem eléggé lenn volt akkor, és Csenge, meg csinálta magának a helyet, úgy hogy egy kicsit átrendezgette a csontjaimat a medencémben.De egy hét után inkább följebb jött: biztos rájött, hogy ott több a hely :) MOndjuk a doki azt is mondta, hogy a végén is ugyanígy fog fájni.Mindegy, mert akkor már csak tényleg kevés idő lesz hátra. (nem mintha a 2,5 hónap hosszú idő lenne... :? Valahányszor ez eszembe jut, összeszorul a gyomrom az izgalomtól :!:

Kép
Kép
deako
 
 


Szasztok.

Nezem, hogy ki min sir :) En legeloszor azert sirtam, meg a kezdet kezdeten, mert hajnalban folkeltettem a parom, hogy szeretgessen meg, mert en mar kismama vagyok, o meg egy csunya felalmos grimaszt megeresztett, hogy o meg alszik... na, erre elkezdtem sirni... arra persze folebredt, mert aszitte valami baj van, de amikor megtudta, miert sirok, rohogogorcsot kapott (es vegleg felebredt :))

Utana szulos filmeken sirtam, amikor az anyara ratettek a frissenszult gyermeket. Utana a Zelefanton. Mostmar nem sirok semmi ilyesmin, de ha megbantanak / megijedek, szinte azonnal elkezdek sirni - na ez nem volt azelott...

Az elobb az egyik kolleginatol kaptam egy szivhezszolo bucsulevelet es az "uj Kami' meg is kerdezte, hogy miert nem sirok, ezen egy kismamanak mar illene sirnia ;)

Szoval, aki sir, ne aggodjon: normalis dolog :) ES ez a szulessel nem is mulik el :) Tesom szerint legalabbis :)
kami
 
 


Deako!
Te már igencsak közel vagy és elhiszem, hogy összeszorul a gyomrod... 74 nap (vagy kevesebb) és találkozol Csengével... :D :D

Kami!
Tök jó lehetett, hogy csuklott Zsebi! Sokszor gondolok én is rá, hogy vajon fogom-e érezni (mert olvastam, hogy ilyenkor már csukolhatnak is), de eddig még nem vagy legalábbis nem ismertem fel. Ja, és már te is belépsz a 3.trimibe! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Lányok, úgy bekómáztam ebéd után... Még mindig nem tértem teljesen magamhoz :D

Deako! Azta! 2,5 hónap az már nem sok!!! :shock: Hú... Te jársz legelöl, ugye?

Lin, nekem is kb 1 hete jelentkezett megint a rosszullét néha! A szagokra megint iszonyat érzékeny vagyok!

Kami! De jó, utsó munkanap! Furi, nem?! Végül mit kaptál? Vagy este lesz a búcsúztatód? Tényleg, jössz a Karácsonyi Partyra, ugye?

Timó, ne aggódj a névválasztás miatt! Egyszer majd megszáll Titeket az ihlet :D

Megyek, nekiesek a köntösnek :D
Vendég
 


Jaja, egyetertek Deako-val: nekem is mar csak 84 nap van hatra!!! Es en is megijedek: nem egesz 3 honap! JUUUUJ!

Kepzeljetek, varatlanul elbucsuztatott a QA csoport a cegnel - jelzem, en nem oda tartozom, es altalaban mindenki a sajat csoportjaban koszont / bucsuztat / unnepel... Es ok megis... engem... ugy meghatodtam (de nem sirtam :)!)

Most hivtak az agyboltbol, hogy megjott a babaagyunk! Meg jo, hogy ma kocsival jottunk (a viragok miatt persze)! Asszem egesz este agyikozni fogunk :))
kami
 
 


Kami! Tök jó, hogy megjött az ágyatok!!! De izgi!!! Már én is várom :D Azért előbb jöjjön meg a fizunk :lol:
Vendég
 


Barbi: nem megyek en karacsonyi partyra!!! Hat akkora balna testtel milyen ralkalmi uhat tudnek magamra huzni??? Fekete kukazsakot :D

De amugy is: eddig a 3 ev alatt egyszer se voltam, most se kivankozom oda... A csopot partyra elmegyek, az 8-an lesz, szerintem akkor fognak elbucsuztatni is. Vagy nemtom...
kami
 
 


Jajj lányok még nem is meséltem milyen őrült dolgot álmodtam...remélem ti is álmodtok hülyeségeket...

Azt álmodtam, hogy kitapogattam, hogy hogy fekszik hol van a lába meg ilyenek, és megéreztem a kis kezét a kis ujjaival...és hivtam párom, hogy nézd tök jó, érezni lehet és erre kinyult az oldalamon Kírus és megfogta az ujjamat, ugy ahogy a babák szokták egyész kis kezével az ujjamat...nagyon édes kis kezecskéje volt, de félelmetes volt, hogy az oldalamon kinyult és megfogta... :roll:

Ti szoktatok nagyon furákat álmodni? Vagy csak én? :shock:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akira! Olvass vissza picit, 3 vicces almot is lathatsz: az enyemet, az Agiboldiet es meg valakiet, aki dobozbol vette ki a babajat a pocakjabol :)

Barbi: a fizurol jut eszembe: azt tudod, hogy az iden a decemberi fizut rendesen januarban kapjuk, nem ugy, mint eddig, kari elott? En szemely szerint nem banom, mert igy januarba is lesz mani rendesen, de sokakat ez biztos rosszul erint!
kami
 
 


Huh arról lemaradtam, de akkor ennek örülök:)
Mindjárt visszaolvasok, most megnyugtattál :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Kami! Hallottam! Én sem bánom, mert így a január könnyebb lesz, mint eddig volt! Szerencsére a bútorba ezt nem kalkuláltuk bele :D akkor bajban lennék :shock:
Már az egyik felét megvarrtam a köntösnek, most jön a másik, aztán már csak a zippzár :D El is felejtettem, hogy milyen nehéz a varrógépem, azt hottem megszakadok, mire kiszedtem a szekrényből... :?
Vendég
 


Azt hotted, Barbi? :) Hat csak ne szakadj meg, vigyazz magadra!!!!

Akira: ami engem illet, az en gyermekem egy atlatszo nylontasakban szuletett, amiben sarga szinu magzatviz volt. Kapalozott es sirt, amibol nem jott at semmi a zacskon, de lattam, hogy sir. Es rohantam vele a koraszuleszetre miutan felhivtam Tibat, hogy megszultem :) De az enyem is ugy kezdodott, hogy mutogattam mindenkinek, hogy "nezd csak hogy mozog, ez itt a laba, ez itt a keze stb - aztan egyszer csak kidugta alul a a labat es kibujt zacskostul mindenestul :)
kami
 
 


Akira, az enyém meg egy fa játékkockával böködte az oldalamat álmomban ... nyilván lenyeltem, úgy jutott hozzá :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Nem semmi álmok...de mitől van ez hogy ilyeneket álmodunk? :shock:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sírás:Én is képes vagyok még mindig bármin sírni,legyen az egy romantikus film vagy egy reklám,de akár spontán is ha például barnább lesz a pirítós vagy citromosabb a tea...Szóval bármin!

Álmok:Szerencsére nekem nincsenek ilyen álmaim.Egyszer álmodtam,hogy szülök,de minden simán ment!

Kami
VÉGE!!!Gratula az utsó naphoz.Üdv otthon!Meglátod milyen gyorsan megy így is az idő!!! :P Tök szupi,hogy megjött az ágyikótok!Ha beraktátok a szobában teszel fel egy képet?

Ha minden jól megy mi a jövő héten rendeljük meg.
Jön az anyukám hétfőn és akkor befogom egy kis takarításba na és természetesen elmegyünk ide-oda vásárolgatni Petikének!!! :P
Vendég
 


Sziasztok!

Ma mentem VOLNA az otthonszülős információs estre, ami a Moszkva tér környékén van helyileg. Zsuzsával nap mint nap megtesszük ezt az útvonalat a bölcsijébe, fél-háromnegyed óra alatt a reggeli forgalomban. Gondoltam, hagyok rá egy órát, hogy tuti találjak parkolóhelyet, stb. Előadás ötkor kezdődött, négykor elindultam itthonról. MÁSFÉL ÓRA MÚLVA, mikor még az ÁRPÁD HÍD FELÉ araszoltam, már annyira pipa voltam, hogy komolyan nem kaptam levegőt. A guta kerülgetett. Csak suttogva tudtam dühöngeni a húgomnak, aki szerencsére éppen velem ült az autóban, szerintem kárt teszek valakiben autóstul. Hogy több hete készülök erre a rohadt tanfolyamra, és nem igaz, hogy egy óra nem elég hogy megtegyem ezt az utat Újpesttől a Moszkváig, mikor naponta megyek erre, kevesebb mint feleidő alatt. (És igen, megpróbáltam félrehúzódni és parkolni, hogy majd metróval gyorsabban odaérek, de a mellékutcákban is ugyanolyan tömegnyomor volt, és a végén a sötétben úgy elkavarodtam, hogy beragadtam valami vasúti átjáró mögé pirosban, ahol még plusszban ráadásnak negyed órát kellett várni hogy az a +!("/!*; sorompó kinyíljon. Akkor feladtam hogy akár a végére is odaérjek.)

Ez a hét engem totál kikészített idegileg. Nem igaz, hogy SEMMI amit el kellett volna intézni a héten, nem sikerült.

Végül kínomban felhívtam Geréb Ági telefonszámát, de más vette fel aki ráadásul éppen egy szülést asszisztált... azt mondta, mehetek információs est nélkül is nyugodtan a tanfolyamra jövő héten, na de pont az lett volna az értelme, hogy mielőtt kifizetem a tanfolyam árát, tudjam, hogy akarom-e... vagy várhatok a következőre.

Szóval kész. Elegem van. Hol lehet leszállni?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Roki: sajnáéom, hogy sz...ul sikerült a heted: a mai dugó-rendszer amiatt volt, hogy egy rab megszökött fegyverrel egy meghallgatásról, és ezért a rendőrök lezártak minden Bp-ről kivezető utat (péntek du.!!!!!).Aztán persze nem találták meg és újra megnyitották az utakat. Megnyugtató, hogy a rend őrei ilyen fantasztikusan végzik a dolgukat :shock:
Ja, én voltam a fadobozos-álmos :lol:
Kami: én is pár nappal ezelőtt éreztem meg először, hogy Csenge csuklik. Annyira sajnáltam, mert úgy tűnt, nem tudja abbahagyni :( Próbáltam, hogy iszom vmt, erre az uram már nagyon elkezdett röhögni, hogy nem vsz, hogy ezzel elmulasztom.Úgyhogy csak a hátát simizgettem utána...
Képzeljétek ma végre vásároltam 2 fehér bodyt, meg egy babarózsaszín rugit, meg egy pelenka-anyagú kifogót. Hát megtört a jég :D Aztán mamám bemutatta az általa szerzett cuccokat:pomponos kezeslábas(fehér), 3 rugi, kocsikabátka.
És ami még ennél is durvább fejlemény: elkezdtem horgolni Csengének egy kistakarót :o :o :o Majd a pocisfotó mellé odabiggyesztem, hogy hol tartok. Mindenkinek jó hétvégét :wink:

Kép
Kép
deako
 
 


Deako:

Tudom, miért volt a dugó, de ez nem vigasztal. :( A rendőrség taktikájával kapcsolatban pedig mélységesen egyetértünk. Ekkora baromságot!!! A kisebbfajta idegösszeroppanásom előzménye pedig az, hogy a héten már volt egy tök potya utunk, a párom tartózkodási engedélyét mentünk intézni Pozsonyba, ami szintén többhónapos rákészülés, dokumentumgyűjtögetés, idegeskedésből állt, és ahol kiderült, hogy nem akkor van ügyfélfogadás mikor kiírták a honlapjukra, nem azok a dokumentumok kellenek amik a mi listánkon voltak, nem úgy kell intézni az egészet, hogy odamegyünk és benyújtjuk, nem jól írtunk meg semmilyen kérvényt... egyszóval, semmi sem jó, úgyhogy mehettünk haza egy tök felesleges potya út után. Aminek még azonkívül hogy önmagában rendkívül bosszantó, az a további következménye, hogy most már biztos hogy nem fogjuk tudni elintézni Davidnek a TB-t mire kell neki a következő szemműtét (augusztusban volt az első, többszörös retina leválás miatt, irdatlan pénzért) úgyhogy fizethetjük azt is zsebből. Úgyhogy ezért vagyok ki teljesen idegileg. Ennyi pénzért már lecserélhettük volna az autónkat... az összes megtakarított pénzünk elment rá.

Tudom hogy a terhesség alatt nem szabadna idegeskedni, de nekem ez alatt a 7 hónap alatt tökre összejött minden. David műtétje, a nagynéném betegsége és halála, a sok adminisztrációs bajlódás és pénzkifizetés aminek MINDIG szívás a vége...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Elnézést hogy ilyen negatív voltam...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Jajj Róki, úgy sajnálom, hogy ilyen nehéz napod, heted, hónapjaid vannak! Hidd el, előbb-utóbb minden rendbe jön! Anyukám szokta azt mondani, hogy annyit megy a kerék lefelé, mint felfelé! Tudom, hogy ilyenkor ez nem vigasztal, de talán több, mint a semmit!

Gondolom mindenki lazul a hétvége miatt, mi is itthon főzőcskézünk, lustizunk stb! :D

Azért felteszem a táblát még!

Puszi és további jó pihit! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Móni!
Mi volt uh-n? Kiderült a babátok neme? Minden rendben van?

Zsuzsi!
Ti kitaláltátok már a nevet?

Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok.

Ma reggel 9-kor valaki(k - ketten voltak, hallottam: egy no meg egy ferfi) ugy dontottek, felebresztenek minket es becsongettel hozzank. 2x is. Nem nyitottunk ugyan ajtot - ha szamlasok, a szamla ugyis megtalal bennunket, egyebkent meg nem vartunk senkit es vasarnap reggel van!!! Na mindegy, a parom visszaaludt, en meg nem tudok - inkabb megetetem Zsebibabat (aki odabent egyre eroteljesebben adja magat!!! Mar rugott vagy 3 olyat, hogy aszontam, "huvazzeg, te meg micsinalsz a hasamban)???"
Ma megyunk a baratnomekhez (aki 33 hetre szult) es babazunk egy kicsit.

Ma nagyon egeszsegeset reggeliztem: hideg tejcsit, 2 szelet piritost sajttal meg egy paradicsomot. Az utobbi idoben kezdtem egyre tobb szemet kajat enni (meki, kinai, Duna Plaza remekmuvek) es megtobb edesseget, de tegnap a Viasaton megneztem azt a nagyon kover emberekrol szolo musort es ugy dontottem, odafuigyelek megint. Nem akarok cukorbeteg kisbabat! Es en se akarok azza valni... de hat ha odabent az irodaban ingyen osztogatjak a jegkremet, amit imadok, ki tud ellenallni??? Na, majd en - mivel mar nem kell menni dolgozni :)

Roki! Hat nem semmi, ami veled tortent. Talan ez egy egi jel arra, hogy ne otthon szulj - na jo, tudom, hogy ez neked fontos, nem is huzlak vele :) Nevessetek ki, de en a szokevenynek drukkolok. Nem tartom veszelyesebbnek, mint barmelyik politikust, aki a tudtunk nelkul huzza ki a zsebunkbol a manit (vagy pl amelyik nem fujja le aug 20-at meg az elorejelzett oriasvihar ellenere sem...) - o kicsit szerencsetlenebb volt, benzinkutat rabolt (jelzem, a benzinkut az a szolgaltato, aki gatlastalanul nem ad vissza, ha te nem szolsz ra - itt a Plaza mellett legalabbis!) es hat elkaptak. Most, hogy a Prison Break-et nezzuk estenkent a parommal, egesz szimpatikus lett ez a mi kis szokevenyunk...

Na, jo, nem farasztalak benneteket tovabb. Most megyek, majd meg jovok.
Puszi,
Kami es Zsebi
kami
 
 


Kami: csak félig értek veled egyet a szökevényt illetően, mert ugye gyakorlatilag ott tartunk, hogy bármit meg lehet csinálni ebben az országban (mármint bűnözést ) anélkül, hogy a törvény szerinti következményeit viselni kéne. Az igaz, hogy ha a törvényeknek megfelelően gyakorlod demokratikus jogaidat, mint pl. tüntetés, gyülekezés, azért simán lecsukhatnak 1-2 évre :twisted:
Megjegyz.: a Prison Break-et mi is mindig nézzük :wink:

Roki:hát tényleg rátok jár a rúd :( Szurkolok, hogy nemsokára már csak bosszantó emlékként beszéljetek ezekről :wink:

Majus: köszi az infokat; megnyugodtam, hogy még van esélyem előadásokat hallgatni az alapvető dolgokról.Remélem az uram is el tud majd néha jönni.
Na további szép vasárnapot :D

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!

Róki,
Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz időket kell átélned. Hidd el igaza van Timinek a sok rossz után valami nagyon jónak kell jönnie.

Timi,
Igen végre magtudtuk, hogy kisfiunk lesz, olyan kis édes volt, egész idő alatt ficánkolt, mozgolódott. Sajnos az arcát elég sokszor eltakarta, de azért megtudtuk lesni :) Majd teszek fel képet. Ja és közben a neve is változott Gergő lesz :D

Kami,
Én már az előzetesét sem bírtam végignézni annak a műsornak. Mostanában megint egyre több mindentől lesz hányingerem, ja és a melleim is megint elkezdtek fájni.

Móni

Kép
móni23
 
 


Kép
A mi kis fiunk :D

Kép
móni23
 
 


Szia Moni!

Eeeedes a babad! Es fiu! Kis tokos! Gratula!

A Prison Break-tol hanyingered lett, vagy a tema nem erdekel, tul durva vagy valami? Ha az utobbi, en emellett meg nagy Helyszinelok-rajongo is vagyok :) Ezekben a filmekben a ver valahogy nem hat meg. Az Animal Planet-en meg a Spektrumon viszont vannak ilyen mutos musorok, amik marhara erdekelnek, de miota Zsebibaba van, direkt elkapcsolok, mert azok igazibol veresek, nem csak a kecsaptol... Valahogy nekem van kulonbseg a 2 kozott...

Deako - en arra utaltam, hogy a rendorseg annyira dilettans nalunk, hogy mar csakazertis a szokevenynek drukkolok (akit ezesetben meg artalmasnak se tartok igazabol, bar nemtom pontosan hogy csuktak le: rabolt csak, vagy meg is huzta a ravaszt...), vagy pl aug 20 tobb halalesetet okozott, mint ez az ember... Alapvetoen torvenytisztelo ember vagyok, de az utobbi ido tortenesei valahogy ezt a hatast valtottak ki belolem...

Tok jo volt a mai napunk! Az ember morgott persze megint, hogy menni kell (utal szocializalodni, plane ha meg menni is kell - baratnomek Felsopakonyon laknak), de amint odaertunk, lenyugodott es a kis Alex lenyugozte. Van is roluk itt egy kep :)


Kép

A baratnom nagyon jo anya, nyugodt, happy, es ez latszik a kissracon is. Meg nincs 5 honapos, de mar meg tud fordulni hatrol hasra meg vissza is (mondjuk fogalmam sincs, ennek mikor van a realis ideje), es folyamatosan dumal :) Volt szopizas, mentunk setalni, pelenkazas utan en adtam ra vissza a ruhajat (nem nagy kaland, de en meg sose csinaltam ilyet :)) szoval orulok, hogy van egy iilyen pelda elottem, na...

Megyek most aludni. Legyetek jok, joccaka'
Pusz,
Kam
kami
 
 


Jóreggelt! :)

Móni!
Nagy-nagy gratula a kisfiadhoz! :) Olyan édi a képen! :) A táblába beírom majd a nevét is!

Kami!
Tök jó, hogy van az ismerősi körödben olyan család, ahol pici baba van, legalább lehet kicsit gyakorolni! Helyesek a fiúk a képen! :lol:

Mi is vásárolgattunk hétvégén, megvettük a laminált padlót Buksi szobájába, megrendeltük a műanyag ablakot is (ez az egy még nem lett kicserélve), vettünk egy-két karácsonyi ajándékot is! Ja, és ráadásul vasárnap olyan fincsit főztem, hogy degeszre zabáltuk magunkat, aztán meg csak nyögdécseltünk, úgy fájt mindkettőnk pocakja! :D :oops:

Ja, és sem a Szökést, sem a Helyszinelőket nem nézem, még egy részt sem láttam belőlük!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jo reggelt.

Nekem ma nem kell munkaba mennem. HURRAAAAA! Megyek 10-tol jogazni, utana Brendon - agynemu-szemrevetel. A parom ma hozza haza a kisagyat, a heten megveszem az agynemut is...

Gyerekek, lehet, hogy megint front van - Zsebibaba ANNYIT mozog, hogy valami hihetetlen!!! Es eleg eroteljeseket fordul mostmar, csak nezek meredt szemmel, mikor koltozkodik a hasamban!!! Naggyon durva, neha megint azon ijedezem, hogy vajon minden OK-e odabent, jol erzi-e magat, hogy ennyit ficereg :) Csak ugy atlagosan nem tudna mozogni? Mint mas kisbabak? Se tul sokat, se tul keveset??? :) Meg ejszaka is olyanokat porgott, hogy megint egy orat virrasztottam miatta egy hajnali pisi utan... Na, ha kijon, elbeszelgetek vele :lol:

Timo, mi jot foztel vasarnap??
kami
 
 


Kami!
Szerintem semmi baja, tuti jól van! Nem tudhatod, hogy másnak mennyit ficereg a babája, lehet, hogy mindenkijé olyan sokat! Buksi néha nekem is olyanokat produkál, hogy csak na! :D Sokszor éjszaka is felébredek rá, úgy mocorog! De ennek én csak örülök, ha mondjuk délelőtt nem érzem, már aggódni kezdek! :roll:
És nagyon irigyellek, mert nem mész dolgozni! :) Milyen ágyneműt szeretnél?

Amúgy karajt sütöttem egészben baconba tekerve, párolt lila káposztával és krumplival! :lol: :lol: nyam-nyam!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Hmmm, nyam-nyam telleg!!!

Hat en csak abbol indulok ki mozgas-ugyben, amit ti irtok. Az nekem az osszehasonlitasi alap - na meg mondjuk Zita baratnome, akinek a babaja (a kepen) nagyon nyugis volt, nem igazabol mozgolodott.

Ami meg vicces - mostanaban folyton felreall a hasam. vagy balra, vagy jobbra - de szinte sosem szimmetrikus :) Ez mondjuk nagyszeru, mert tudom, hol kell keresnem zsebibabat :) Tegnap egesz sokaig hagyta, hogy simizzem valamijet a jobb oldalon (vagy a fejet, vagy a popojat). Meg kremet is tettem a kezemre meg a pocimra, hogy jobban csusszon es konnyebben tudjam simizni :) OLLLAN JOOOO VOLT!!!! :lol:

Most viszont keszulodok, a joga 10-kor kezdodik es meg fol sem oltoztem... De jo, meg cuccot se kell vinni, rajtam lesz minden! :)

Ja, agynemu: ketfelet neztem ki, egy kisebbet meg egy nagyobbat: kisebb = parna + paplan + kulon huzat. Nagyobb = huzat nelkuli paplan, parna meg fejvedo, ugyanazzal a mintaval, mint amilyen a masiknak a huzata. Majd ezeket kombinalom valahogy, ha baleset tortenne az agyban...

Elrepultem jogara.
kami
 
 


Tök fura, amit én néha tapasztalok!
Ha a kezem a pocakomra teszem, és "befelé" koncentrálok, akkor Buksi rögtön elkezd ficánkolni. Na, ilyenkor riasztom apát, hogy ő is érezze. Bezzeg, mikor apa kezét teszem a pocimra, abbahagyja! Tök fura, szerintetek érzi a "kézcserét"?

Kami!
Jó jógázást! irigy-irigy! :D

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Gergő köszöni a gratulációkat :D

Kami,
Nem a Szükésre, hanem a viasatos Emberi történetekre gondoltam, amiben szombaton azok a nagyon kövér emberek voltak. Na annak az előzetesétől lett hányingerem. Amúgy a Szökésből még én sem láttam egy részt sem, mert én akkor a Született feleségeket szoktam nézni, de a Helyszínelőket én is nagyon szeretm, csak már harmadjára kezdik el ismételni.
A kiságyról mindenképpen tegyél fel képet!
Amúgy milyen ágyneműt szeretnél? Én szombaton nézegettem pont a Brendonban. Én csak egyszínű fehéret veszek, mert amúgy is huzat lesz rajta, és azt hiszem a nagyobb méretűt (90*130), mert a kicsit zserintem gyorsan kinőné.
Nagyon aranyosak a fiúk a fényképen :)

Timi,
Köszönöm, hogy beírod a nevet a táblába, végre az én sorom sem lesz sárga :D
Nagyon jól hangzik a hétvégi menütők, meg is éheztem, úgyhogy megyek reggelizni.

Móni

Kép
móni23
 
 


Nálunk anyukámék olyan szinten be vannak zsongva az unokától (pedig már van kettő), hogy nekem alig kell valamit is vennem. Már vettek ágyneműt is, úgyhogy csak huzatot, fejvédőd, rácsvédőt és baldachint kell vennem. De hogy ezek milyenek lesznek, még nem tudom, azt hiszem megmarad januárra. Már csak azért is, mert akkorra lesz kész a kiságy, anélkül meg nem szeretném megvenni.

Móni!
Apa mit szól Gergőhöz? :)

Hétvégén megbeszéltük apával, hogy még az idén megpróbálunk nevet találni Buksinak. Igazából rajta múlik! :) Na, majd az lesz a legjobb, hogy nagy nehezen megszüljük a nevet és januárban az uh-n kiderül, hogy fiú! :D :oops:

Ja, amúgy mi lesz a következő vizsgálat? Mikor kell uh-ra menni?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi,
Apa nagyon örült Gergőnek, mert ő nagyon kisfiút szeretett volna (bár szerintem, ha azt mondják, hogy kislány, akkor is ugyan ilyen boldog lenne).
Ha jól emlékszem az uh képetekre, akkor nagyon egyértelmű volt, hogy kislány, szóval nem hiszem, hogy ez változni fog. Kíváncsi vagyok milyen nevet választatok.
Mi úgy csináltuk, hogy kiírtuk a nekünk tetsző fiúneveket egy papírra és mindegyikőnk pontozta 1-5-ig, majd a pontokat összeadtuk és a legtöbbet kapott nevek közül kiválasztottuk azt, ami mindkettőnknek a legjobban tetszett.

Nálunk a nagyszülők még semmit nem vettek a picinek, de szerintem karácsonyra csak ilyen dolgokat fogunk kapni :)

Én legközelebb szerdán megyek cukros lötyit inni, utána majd januárban a szokásos doki vizitre. Szerintem a következő uh valamikor a 30 valahányadik héten lesz.

Móni

Kép
móni23
 
 


Csak azért kérdeztem az uh-t, hogy elmenjünk-e még előtte 4D-re. Mert ha tényleg csak a harmincvalahanyadikon lesz, akkor jövő héten vagy utána elmennénk mozizni kicsit! :)

Nevek közül egyenlőre a Lilla, Hanna, Evelin vagy Abigél a közös kalapban vannak, de nem biztos, hogy ezek közül lesz valamelyik! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Jó kis mozgalmas hétvégénk volt, tegnap este úgy dőltem ki, mint akit leütöttek :D

Kami, pont akartam kérdezni, hogy mi a helyzet a kisággyal! :D Mi ma megyünk el karnist nézni. Nem egyszerű, mert pont a szoba sarkában ér össze a két ablak. Gondoltam, hogy egy barkács áruházban csak lesz sarok-karnis – hát nem... Még nem is hallottak róla. Sebaj, ma teszünk egy próbát az Ikeában! Bennük még nem csalódtam :D

Móni! Nagy gratula a kis tököshöz!!! :D Nagyon szép nevet választottatok! És édes a kép is!
Megint egálban vannak a fiúk meg a lányok :D

Mocorgás: szombatról vasárnapra virradólag én 2,5 órát virrasztottam, mert a kisasszonynak éppen tornázni támadt kedve a pocakomban a éjszaka közepén... Reggel olyan fáradtan ébredtem!
Lányok, nekem eddig nem keményedett a hasam, de mostanában egyre többször! Tudom, hogy ez valamennyire normális, mert edzi magát a méh a szülésre, de nektek ez hogy megy? Csak ha kiváltja valami, vagy úgy spontán is szokott? Nekem teljesen spontán szokott, és nem tart sokáig, pár másodperc csak (max 10-15).

Timi! Ez a „kéz-rátétel” nálunk is sokáig így volt! :D De apa egyre többször teszi a kezét a pocimra, és már őt is teljesen megszokta Emma, úgyhogy ha kézcsere van, akkor egy pillanatra megtorpan, aztán érzékeli, hogy csak apa leváltotta anyát, és onnan folytatja, ahol abbahagyta :D Az én kezemre meg már akkor is reagál, ha nem koncentrálok oda! Vagy oda kezd el rúgdosni, vagy odabújik és beletolja vagy a fejecskéjét vagy a popsiját! Na ilyenkor szoktam meghatódni :D

Timi! Mi jövő hétfőn megyünk 4D-re, mert már nagyon régen láttuk a kisasszonyt! Én is úgy tudom, hogy a harmincvalahányadik héten lesz csak legközelebb UH. Nekem a cukros lötyi is csúszik, azt mondta a védőnő, hogy ha legutóbb nem mondta az orvosom, akkor valószínűleg ő a 28. hét közül szokta csinálni, az meg nekem már jövő év eleje!
Hú, a nevek közül nekem a Hanna nagyon tetszik!!! :D Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi mellett döntötök majd!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?