Új privát üzeneted érkezett!

Roxane!
Hát ez az!!! Pár házra lakunk egymástól és.... na jó nem háborgok. A hõ nálunk ennyi. Igaz az elõzõ lakók kicserélték a radiátorokat nagyobbakra.(biztos fáztak)
A nagyszobában pl. 12 tagos a radiátor. Idõnként elzárunk egy-két radiátort, mert olyan meleg van. Eleve a sok csõ is melegít.
Kenguru téma: azt hiszem veszünk. Majd szombaton körülnézünk. Piachoz most hideg van és én Laurát senkire nem tudom hagyni. Senkim nincs Miskolcon, (persze máshol sem) akire hagyhatnám akár 10 percre is.
Nem akarok panaszkodni, inkább maradjunk annyiban, hogy Laura próbálgatja a hangját egész nap (tegnap is) remélem holnap már nemKép
neva
neva

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most jövök, de mindjárt írom az okátKép Olyan jó, hogy hiányoztam nektekKép
Ha jól emlékszem utoljára szerdán voltam (egy hete), szóval a csüt., péntek temetõs szaladgálással telt, szombaton azt pihentük és vasárnaptól, tegnap estig nem volt internet!!!! Nem borzasztó. Még mindig szeretlek titeket és olyan rossz volt babanet nélkül. Most meg idõm nincs. Holnap fogadónap van a suliban és ma írattam dolgozatot, hogy legyen mit a szülõknek mutogatniKép A gyerekek nem örültek ennyire a dolognak.
Holnap még Uh-ra is megyek és értekezletünk is lesz, nem is tudom hová szakadjakKép
Tegnap voltunk terhesgondozáson és mindent rendben találtak. Már 5kg-ot híztam, úgyhogy Panka te jobb vagyKép Cukros dolog. Itt a 24-26. héten kell elvégezni, úgy, hogy otthon eszel 7.30-kor zsemlét, sajtot és tejet, majd 8.30-kor le kell a vért venni (egy kicsit lehet késni). Olyan furcsa, hogy egy városon belül minden kórház máshogy csináljaKép

Babuciknak mondjátok meg, hogy vigyázzanak magukra és ne okozzanak már annyi ijedelmet, mert haragban leszünk (és megbuktatom õket matekbólKép)

Megyek javítaniKép

Mindenkit puszilok és próbálom bepótolni a lemaradásomatKép Marika + PicuriKép
Marika (hriczom)

Csak 11 tag, mert a szélein csak fél-fél tag vanKépKépKép
neva

Sziasztok!

UH-on minden rendben volt (na jó, majdnem), most már 100%, hogy fiú lakik a pocimban. Láttuk a kukijátKépA bal oldali veséjénél van egy kis tágulat, de még a normál értéken belül. E miatt nem izgulok annyira, mert nagyon ritkán van gond belõle, magától el szokott múlni. Így legalább 3 hét múlva mehetek megint UH-raKép

LányokKép
Ti mekkora kiságyat vettetek? Elég a 60×120-as vagy jobb megvenni a 70×140-est? Mi a véleményetek?

LinaKép
Az a cipzár fémbõl van vagy mûanyagból?

NevaKép
A Hauck kengurukról nagyon jókat hallottam, de az árát nem tudom, de biztos nem túl olcsó.

MarikaKép
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Elárulom, hogy most már én is 5kg-nál tartok, de úgy döntöttem, hogy nem érdekel a dolog. Enni egy falattal sem eszem többet mint eddig, a ruháim is jók rám (igaz a nadrágok begombolatlanul), úgyhogy ez van.

RoxiKép
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok. Gyere gyakrabban.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

PankaKép

Örülök, hogy minden oké!Kép A súlyoddal meg ne foglalkozz, ez egyáltalán nem sok hízás. Én hétfõ óta kitartok! Iszom a szopis teát, és nagyon keveset eszek. Ehhez mérten vagyok néha idegbeteg, de kezdem megszokni a koplalást.Kép

Nem a cipzár a ludas, hanem a joghurt, mert szegény gyereknek fehérje túltengése lett, a hirtelen megevett sok Danonino-tól. Mert annyira ízlett neki, hogy én csak adtam, és eszembe sem jutott, hogy szegénynek a szervezete nincs hozzászokva a tejtermékekhez.Kép Most szüneteltetjük, remélem, nem lesz késõbb gond. De az biztos, hogy oda kell rá figyelni, mert szõke, kék szemû, fehér bõrû, fogékonyabb lesz minden allergiára. Ráadásul az én anyukámra hasonlít nagyon, és neki is az állán jön ki, ha túl sok fehérjét eszik.Kép

Puszika Lina
Lina

Lina!

A fûtéshez csak annyit: kb. 2 hete kihivtam a MIHÕ embereit, mert a gyerekszobában az 5 tagú radiátor utolsó két tagja teljesen hideg volt. Kijöttek, megnézték. Hááát... lehet, tényleg. Le a pincébe, légtelenités, egy kis tisztogatás (ezt mondták), aztán vissza. Most jobb? Kicsit. Akkor tényleg jobb volt egy picit, most ugyanolyan rossz! Mondtam, hogy nagyon max. is csak 21 fok van. Válaszok: most még nincs olyan hideg, nem is fûtenek annyira, mitõl lenne melegebb? Másik válasz: megvan a 20 fok? Meg. Akkor jó. Ui. 20 fok az, amit minimálisan biztosítaniuk kell...

Cukorvizsgálat: Bernivel még én is zsemlét+tejet ettem/ittam. Nekem mindkétszer 4,7 lett az eredmény.

Neva!

A nagyszobában és a sarokszobában 5 tagú a radiátor, a félszobában 3 tagú és a konyhában is. Igy van max. (!!!) 22 fok a lakásban. Azért én elbirnék viselni egy 23-24 fokot. Most továbbra is az van, hogy a gyerekszobában villannyal fûtünk még pluszban, ami a tavalyi évben (éves szinten) 12 ezer Ft többletet jelentett a villanyszámlát tekintve. :-(
De mondjátok meg, most mit csináljak?

Mi csak albérlõk vagyunk. Ha sajátunk lenne a lakás, én is kicseréltetném a radiátorokat. De tavasszal szerintem igy is leszereltetem és átmosatom õket, hátha az is segit...

Baba: Én szivesen elvállalom a picit bármikor (5 után), ha rám mered bizni... :-) Bár az az igazság, hogy már teljesen kiestem a gyakorlatból. Fogalmam sincs, mit csinálnék egy siró babával :-)))
roxane

Sziasztok!

RoxaneKép

Ez igazán aranyos a Mihõ-tõl, tekintve a fûtés számlát!Kép Mert az sem semmi, de így, hogy még mellette fûtenetek is kell, ez több mint bosszantó.

Nálunk minden oké, Martin álla javul. Tegnap este beszéltem keresztmamámmal (gyermekorvos Szegeden), és kiderült, hogy egy orvos veszett el bennem, mert teljesen jól diagnosztizáltam a dolgot, tipikus étel-allergia. Viszont nem biztos, hogy a fehérjétõl, ami a joghurtban van, hanem lehet, hogy attól, hogy Martin okos anyucija az EPRES Danoninót is megetette a gyerekkel. Pedig tudom, hogy kb. 2 éves koráig nem ehet aprómagvasat, de ez a joghurtra vonatkoztatva nem jutott eszembe. Most pár napig várni kell, hogy tisztuljon a bõre, ha nem megy magától, akkor a doki néni ír fel neki kenõcsöt rá.

Puszika Lina
Lina

Lina!

Igazából lehet, hogy a házban kéne körbejárni, hogy kinél hány fok van, de hát azt mégsem tehetem, hogy minehová bemegyek hõmérõvel... Ha meg nem akarom, hogy a gyerkõc(ök) betegek legyenek, inkább még ráfûtök. :-(
Szerencse, hogy a Picurka márciusban születik, utána már úgyse nagyon kell fûtés!
roxane

Sziasztok!

MI ez a pangás????????
Hát mit csináljak munkaidõben, ha senki nem ír semmit?Kép

Képzeljétek, holnap megyünk Pestre és Gödöllõre, rokonlátogatóba és vásárolgatni a rattanos boltba! Már alig várom. Itt a miskolci elég drága, ahogy nézegettük. Nagyon remélem, hogy a Jászberényi úton levõben tudunk majd jókat vásárolni olcsóbban.

Lányok! Gyertek és írjatok, jó!?KépKépKép

Tegnap visszamentem a bõrgyógyászhoz, mert a gyógyszerbõl, amit felírt nem volt annyi a patikában és gondoltam iratok másik receptet. Hát szívbaj nélkül elkérte a 2.500 Ft-ot! Nem sok ez egy kicsit? Csak azért, mert a patikában nem tudtak annyi gyógyszert kiadni????

Azt írtam, hogy a múltkor meghalt három halunk? Bár ez még nem is olyan sok és még mindig van vagy negyven. Ami pedig még él, az szépen nõ és hízikKép Szorgosan etetem õket. Ha melgátnak valakit az akváriumnál, máris gyülekeznek az etetõhözKép Olyan aranyosak!

Puszi Mindenkinek

Dodus
Dodus

NA, lányok! CSak magammal tudok ma társalogni?Kép
Nagyon szomi vagyok!Kép Irgum-burgum!

Kéééééreeeeeeeeem szépen!!! Írjatok máááááááááááááár!!!
Dodus

Szia Dodus!

Ma hogyhogy nem suliban vagy? Vagy nem kell minden pénteken menni?

Holnap mi is kocsikázunk egy kicsit, megyünk Szolnokra baba és barátlátogatóba.

A háziorvos nem írhatta volna fel azt a gyógyszert?

Hát 3 halból még nem az igazi a halászléKép

Puszi, Panka

panka

Szia Dodus!
Készülök a hétfõi vizsgára, így csak bekukkantottam, Tegnap elmentem vizsgázni, és Hangát közben apuci ügyesen megetette, 2X is. Komolyan nem is a vizsgától izgultam, hanem, hogy a kishölgy elfogadja-e a lefagyasztott tejcsit, de nagyon ügyes volt. Az elsõ alkalommal 160 gr-ot, míg a második etetésnél 180 gr-ot lakmározott be. Hétfõn is megyek, úgyhogy most tanulok, amikor csak tudok (no meg fejegetek) Bár szombaton délelõtt és délután és vasárnap délután is jönnek hozzánk babalátogatóba. Kép Így közben fõzõcskéznem kell. Bár ma férjecském halászlét akar készíteni holnapra. Kicsit zsúfolt, de megpróbáljuk felpörgetni, mivel december közepétõl pedig kezdõdik a rendes vizsgaidõszak (módszertani szigorlattal) + jön a KarácsonyKép.

Nekünk is van egy akváriumunk. A férjem kapta tõlem a szülinapjára. Nos nálunk is megszokott csappani az állománylétszám.

DKriszta!
Mi a Tescoban vettük a Liberót és ott is 36 ft-ra jön ki db-ja, de csak a mininek.
gyöngyöske

Panka!

Gyöngynek a múlt hónap végén ünnepeltük (apukája hozott sütit ez alkalomból) 2,5. szülinapját. Kijavítanád a táblázatban? Ja, és lakhely. Gyõri kapu.
Köszi

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Két napja rohangálás van. Nagymamát holnap engedik haza a kórházból. Lementünk és rendberaktuk a lakást, bekapcsoltuk a konvektorokat stb.
Délután Laurával mentünk hallásvizsgálatra. Rendben van mind a két füle. Rögtön reagált, fordította a fejét és nézett abba az irányba ahonnan a hangot hallotta. Egyszer jobbra egyszer balra. Olyan édes volt, ahogy kikerekedett a szeme és kereste honnan jön a hangKép
Remélem a hétvégén még találkozunk.
neva
neva

Sziasztok!

Már kezdtem magam szégyelni, mert nem tudok jönni, ugyanis nem volt 3 napig gépünk. Most is csak azért van, mert "kisírtam" magamnak. Viszont úgy látom ti is pangtokKép Mi van lányok, itt a tél és a macik mennek téli álomraKép

Neva!
Nem írigyellek, hogy rohangálni kell, most már minden hétvégén fogtok menni? Olyan jó, hogy Laurával minden rendben van, nagyon édes lehetett hatalmas szemeivel.

gyöngyöske!
Csütörtöki vizsgához gratulálok, bár azt mintha nem olvasatm volna, hogy sikerült, de én tudom, hogy ügyes voltál. Hétfõihez szorítunk babucivalKép Biztos nagyon jól fog sikerülni. Irigyellek, hogy ennyi energiád van, kicsi babuci + tanulás is. Remélem a hétvége jól sikerült és mindenki meg volt elégedveKép

Dodus!
Halakat sajnálom, de biztos azért haltak meg, mrt tölünk sajnáltadKép Ez gonosz volt, de legalább párat kiránthatnál nekünkKép vagy GyöngyöskeKép Ne dolgozz sokat, majd megpróbálok jövö héten gyakrabban jönniKép A bõrgyógyász kicsit rabló, nekem Debrecenben volt egy nõdokim, aki a tabletta felírásáért kért el kétezer forintot kb 3 éve és akkor még egyetemista voltam, jó sok pénzzelKép
Sikerült a bevásárlás?

Panka!
Úgy örülök, hogy nálatok is menden rendbenKép Kicsi fiad nagyra nöjjönKép Mi sajna csütörtökön lemaradtunk az Uh-ról, de majd mostKép

Roxane!
Fütés témához, nálunk is 23-24 fok van és én nagyon élvezem. Elég szomorú, hogy vannak ilyen helyek és nem tesznek ellene semmit. Mit csinálhat a kispolgár, csak türni lehet. Egyébként picurkáddal minden rendben na és veled is.

Lina!
Veletek mi újság, Martin bátyó javul már? Kis gyógypuszikát küldök nekiKép

Kata!
Pöttyök elmúltak már?

Remélem sikerült bepótolnom valamitKép
Puszika mindenkinek, MarikaKép
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Vagyok én is, nem pangok tovább.Kép
Martin bõre már egész jó, de azért rendesen kimarta vagy a fehérje, de nagyobb valószínûséggel az eper.Kép Most már szerencsére alig látszik valami, de ahogy nézem, egy bõ hét kell neki a megjelenéstõl, hogy nyoma se legyen. De szerintem a héten megnézi a doki nénije is, mert ma hívom fel, jöhet oltani, mert már egy hete nem taknyos egyáltalán a kislegény.Kép

Van ám megint új a nap alatt! Új tudás, hogy ha kérdezem, hol a kacsa (játék kacsa persze) akkor azonnal megtalálja! De ennél is aranyosabb, hogy fürdés közben, ha a fütyijét kérdezzük, akkor az is azonnal megvan! Jellemzõ férfi, egyéb testrészeivel még nincs tisztában, de ez már villámgyorsan megy!Kép Lehet, hogy ez genetikusan bennük van, hogy az fontos dolog?!Kép

Én továbbra is bírom a fogyókúrát, egyre jobban! Úgy örülök, szerintem már lemenent vagy 2 kiló, de nem állok mérlegre csak dec.4-én, nehogy addig elveszítsem a kedvemet. Vettünk egy kis lépcsõzõgépet, úgyhogy minden nap megteszek 2x500 lépcsõt, folpack-ba tekercselve + melegítõ gatyó. Épületes látvány lehetek, de mindent a cél érdekében!Kép

MarikaKép

Örülök, hogy jól vagytok, majd írd meg, mi volt az uh-n!

NevaKép

Édes lehetett, ahogy Laura kereste, honnan jön a heng. De jó, hogy minden oké a kisasszonnyal, ez Neked is nagy megnyugvás lehet. Nagymama hogy van?

DodusKép

Sajnálom a halakat, a többire jobban vigyázz! A végén így összejön a halászlé!Kép
Hát, tudod, ez a recept felírás nem semmi! Szerintem pofátlanság volt a dokitól! Legalább használ a kenõcs?

GyöngyöskeKép

Gratula a vizsgához, nagyon ügyi vagy! Ma is szorítunk! Ezek szerint rendben megy a fejés is. Kép

Kata007Kép KrisztaKép PankaKép RoxaneKép

Merre jártok? Jól vagytok?

Puszika mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok!

Én továbbra is jól vagyok. Csütörtökön megyünk a 24 hetes UH-ra, utána beszámolok!

Berni már köhög és folyik az orra. Nem csodálom :-( Most már mindenkinek feltûnik (aki feljön hozzánk), hogy milyen hideg van nálunk... De tényleg, mit csináljak?
roxane

Sziasztok!

Roxane-hoz kapcsolódva mi is náthásak vagyunk. Csütörtök óta rondán fogalmazva taknya-nyála egybelóg a családnak. Kép Kép
Kinga ki van adva nagyihoz, legalább õ aki most gyógyult meg ne legyen megint beteg. Fáj kezem, lábam, mert nekem általába rámegy az izületekre a nátha. Már megettem "1000 kg" citromot, de semmit nem ér. Mást ugye meg nem lehet. Ha van valakinek valami házi kúrája, amit egy agyig náthás szoptató kismama is használhat akkor SEGÍTSETEK!!!!!!!!!! Kép Kép

Ha jobban leszek és felbírok kellni az ágyból jövök.

Puszit nem küldök, mert nem sokszorozzuk a bacit Kép
Kriszta
dkriszta

Panka!
Nekünk a nagyobb méretû kiságyunk van. Egyrészt mert ez volt fenyõbõl, másrészt heverõ lesz belõle késõbb. Most még keresgélni kell benne Laurát, olyan nagy.Kép
Lina!
Nagymama most "nagyon beteg". A sebészeten nógatták, ott tudott menni. Átkerült a rehabra, ott nem engedték mozogni csak keveset. Eddig is fájtak a lábai, ami az õ korában és csontritkulás miatt évek óta megvan. Mellesleg amikor megláttam a sebet majd elájultam. Nekem 3 hónap után sokkal csúnyább mint neki. Most otthon van, nem tudom, hogy fog alakulni a helyzet.

Laura még mindig sír. Hol többet hol kevesebbet. Ma kapott alma levet. Majd hamarosan viszontláttuk a szakálkán. Hétvégén a mandarin leve legalább bent maradt.

Már megint itt a bevallások ideje. Miért rohan így az idõ?
neva
neva

Sziasztok!

Még mi is élünk. Kép

Voltunk pénteken a magánrendelésen. Üljetek le! Dórinak egy laza kis allergiája volt, valószínûleg valami olyan kajára amit én ettem, mivel ugye õ semmiféle allergizáló ételt nem eszik. Az emiatt jelentkezõ pöttyök mivel kezelve nem lettek, szépen elfertõzõdtek. Ehhez még társul az extra száraz bõr. Szóval ma hétfõ, de az arca újra a régi, igazi finom sima, semmi pötty. A pelus alatt még látszanak a pöttyök helyei.
Hát ennyit a magánrendelésrõl. Két nap alatt elmúlt az, amivel már több mint egy hónapja szenvedünk.

Nem írok most mindenkinek személy szerint, de a betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem mi kimaradunk belõle. Elég volt nekem az utóbbi idõben a fertõtlenítés, vasalás, ami mint kiderült tök fölösleges volt. Szóval most nem hiányzik még egy családi nátha is. Kép

Roxane!
Nem tudom pontosan milyen lakásban laktok, és tavaly is ilyen idõ volt-e?
Ugyanis nekünk is volt egy tél eleje, amikor rendesen fáztunk itthon.
Ha a radiátoraitokon nincs levegõztetõ, akkor a legfelsõ szint után kell levegõztetõnek lennie. Nem a pincében! Meg kellene nézned, hogy az alsó és fölötted lakóknál milyen az idõ. Ezért nem hiszem, hogy megharagudnának. Ha melegebb, akkor tuti levegõs nálatok a rendszer. Azzal tudod talán a leghamarabb kiszúrni, hogy végignézed az összes radiátorodat, hogy mindenhol egyforma meleg-e. Ha nem, akkor tuti ez a gond. Márpedig ezt a távhõ nem fogja megcsinálni, nem fog ilyenért kiszállni. Kérj meg valakit aki már régebben ott lakik mutassa meg, legközelebb Te is megcsinálod, 2 perc alatt.

Bocsi, hogy kicsit hosszú voltam!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta!

Férjed mesélte a könyvvizsgálós sztorit? KépKépKép
KÉrdezz rá. Mint kiderült van egy közös ismerõsünk.
neva
neva

Sziasztok!
Túl vagyok a hétfõi 2 vizsgán is, írásbelik voltak, estére hullafárad voltam, de nincs lazsálás mert most készülök a szombati vizsgára.

Kata!

Sajna át tudom érezni a halom vasalni való nyûgét, mivel most így jártam. Kép Mivel hétvégén tanultam ill. vendégeskedés volt nálunk, így ez most elmaradt. Most ismét mosok (a gép Kép ), így van egy jó nagy kupacnyi.

Kriszta!
Jobbulást a családnak!

Lina!
Köszi fejés megy, hajnali szopi után több tejcsi kijön, bár olyankor szívesebben viszafeküdnék egybõl, de a cél érdekében mindent megteszek.Kép Napközben kevesebb, de azt is összegyûjtöm, fagyasztom. Még egyszer köszönöm az ezzel kapcsolatos sok hasznos tanácsot.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Gratula Kép

Hová tûnt mindenki?
neva
neva

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Juhéjjjj Kép, én vagyok az elsõ aki gratulálhat. Mert ugye jól sikerült?

A vasalás miatt részvétem! Kép Igen, sajnos tényleg volt mit vasalnom, mint kiderült tök fölöslegesen!

Lányok!
Azóta Dórimon egy darab pötty nincs és ehhez egy magánrendelésre kellett elmennünk.
Azért érdekes, hogy a mai világban, ha nem akarod, hogy futószalagon kezeljék a gyerekedet akkor menj magánrendelésre. Tanultam belõle. Még ha fizetni kell is, de nem kell órákig várnod, és jobban odafigyelnek rád. A csípszûrés miatt is magánrendelésen voltunk és nem bántam meg. Nem kellett kínozni a gyereket az órákig tartó várakozással.

Szép álmokat nektek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

A francba! Kép
neva megelõzött.
Na jó, neki megbocsájtom. Kép

Gyöngyöske!
Az elõbb meg akartam kérdezni, hogy a picurkád meg is issza a fagyasztott tejcsit?
Akkor szerencséd van, mert Dóri nem hajlandó. Van valamennyim lefagyasztva, de neki nem kell, mert nagyon más íze van.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok! Jó reggelt!

Martin baba ma 9 hónapos!Kép Majd este mázsálom, meg a hosszát is megpróbáljuk megmérni, bár az nem lesz egyszerû. Így 9 hónaposan még mindig nincs egy szál foga sem, de már nem izgatom magam.

Kata007Kép

Martin sem itta meg a fagyasztott tejcsit, mert már nagy volt.Ezért voltam kénytelen eladni az összest. Dórika is már igazi hölgy, érzi a különbséget. De Hanga még kicsi, és az ilyen picik még nem veszik észre, hogy más az íze. Én megkóstoltam, és nekem a szappanos víz jutott róla eszembe.Kép

A magánrendelésrõl sajnos igaz, amit írtál. Csak tudnám, hogy mi a fenének fizetjük a nem kis összeg tb-t?!Kép

GyöngyöskeKép

Gratulálok a vizsgához!Kép
Annak meg örülök, hogy valamit tudtál hasznosítani abból, amit írtam a fejésrõl.

KrisztaKép

Gyógyuljatok meg hamar!
Nem tudom, mit szedhetnél. Én Neocitrant ittam, de annak a dobozán is rajta van, hogy gondos mérlegelés után lehet szoptatás esetén. Én úgy mérlegeltem, hogy elég roszul vagyok hozzá. Meg azért Martin már nagy srác Kristófhoz képest. Szerintem a patikában tudnak adni valami olyat, amit nyugodtan bevehetsz.

NevaKép

Remélem, Laura most épp a keveset síró korszakban van. Én nem tudom, mi van, de 3 napja Martin 5-kor kel, pedig eddig 6-6.15-ig aludt. Kezdek kipurcanni. Remélem, ez csak átmeneti állapot. És elkezdõdött az, hogy elkezd vinnyogni, ha kimegyek a szobából, és mama-mama kiabálással csattog utánam négykézláb. Most már a wc-n is muszáj nyitva hagyni az ajtót, hogy lásson közben, különben lelül az ajtó elé olyan szorosan, hogy nem tudok kijönniKép, és ott kiabál, hogy mama.

A többieknek is puszika: Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
A fagyasztott tej tényleg a szappanos vízre emlékeztet. Nem csak az íze, a szaga is.
Kíváncsi vagyok az esti mázsálás értékére. Kép
Dórinak sincs még foga, amirõl Kriszta jut eszembe mindig. Amikor sorolta, hogy Kingának 3 hónapos korban már "biztosan a foga jön". Hát valahogy én is így voltam a talin. Dórinak biztosan a foga jön. Hát jönni jön, csak még nem látszik. Kép

Képzeld két napja Dóri is rákapott a mamamamam-ra. Olyan tündéri. Tudom nála ez még nem tudatos mama, de ha unja magát, vagy éppen beszorult a kiságyba, akkor azonnal jön a mamamamam. Érdekes, pedig senki nem hív engem mamának, sõt az apja is anyának hív ha rólam beszél neki.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Mi ez a pangás? Tessék írni azonnal!

Csók Lina
Lina

Sziasztok!

Most olvastam bele a "Friss kismamákba..." és meglepõdve tapasztaltam, hogy teljesen hanyag kismama voltam, mert egy rakás dolgot megettem, amit szerintük a toxoplazma veszélye miatt nem lehetne egyáltalán fogyasztani. Én csak arra vigyáztam, hogy nyers húst (tatárbifszteket ne egyek) és macskával ne érintkezzek. De amit itt felsorolnak az már túlzás szerintem, vagy csak szerintem van túllihegve? Ti sem ettetek vagy esztek ilyeneket?

Pl: szalámi, kolbász, az összes felvágott, tiramisu és majonéz (a nyers tojás miatt), camembert sajt, minden amiben máj van, saláta(!!!), minden szénsavas (jó azt tudom, hogy ez nem ajánlott, de néha én nagyon kívántam és ittam is).

Most én voltam túl felelõtlen vagy ez már túlzás?

Puszika Lina
Lina

Sziasztok!

Jó sok minden rossz történt velem mostanában. Most nem sorolnám fel, csak az idetartozót. Pocakom tegnap megkeményedett délután, igaz elõször görcsölni kezdett, utána olyan szintre mûvelte mindezt, hogy a székrõl nem tudtam felállni, még a könnyem is kicsordult. Jól ráhoztam a szívbajt a tanáriban a többségre.Most már jobban vagyok és remélem csak annak volt köszönhetõ, hogy keveset aludtam és idegeskedtem is elõtte. Ugye nem lesz semmi baj? A védõnõm szerint ha nem fog elõfordulni gyakran, akkor nem baj. Holnap meg úgyis megyek a doktorbácsihoz Uh-ra, majd beszélek vele. Ma volt itt a védõnõ (szerencsére csak 20 percet) mindenesetre megnyugtató volt hallani babuci szívhangjátKép Legalább tudom, hogy jól van és néha elég sokat ficánkol. Ugye most már a párom is érezheti, mert egyesek szerint ilyenkor a kisbaba nem rugdos még csak mozog és azt nem lehet kívülröl érezni. De akkor mi mit érzünk? Ugye õtKép

Gyöngyöske!
Gratulálok és sok-sok ... a szombati vizsgáhozKép

Lina!
Most olvasom azt a sok mindent amit én mind eszek és nem lehetni, nekem a védõnõ még ma is azt mondta, hogy májat kell enni sokat. Most menjen el az ember ezeken. Egyébként ha belegondolsz régen nem lihegték ennyit a dolgon és sok egészséges baba született. Szerintem nem voltál felelõtlen (magamból kiindulva) és Martin egy gyönyörû egészséges, örökmozgó baba lett. Egyébként édes lehet a wc ajtó elõtt, mint valami kivert kiskutyaKép
Ja ez csak az én véleményem, remélem nem sértettem meg senkit.

Lányok!
nektek nincs még karácsonyi hangulatotok? Én már alig várom és a Mikut is mert jó kislány voltam egész évbenKép

Puszika mindenkienk, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép
Pihenni, pihenni és pihenni. És igyál magnéziumot, az jót tesz ilyenkor. Nekem hál´istennek még nem volt szerencsém a keményedéshez (kopp-kopp), de remélem nem is lesz. Ne aggódj, nem lesz semmi gond. Nálunk már párom is érezte egyszer a mocorgást, sõt kb. 2 napja már a pocakom is mozog, ha rúgdos a kis drága. Holnap UH után várjuk a beszámolódat. Hátha már nektek is megmutatja babuci, hogy mi van a lába között.

Már én is úgy várom a karácsonyt.Kép Bár biztos az is benne van a dologban, hogy dec-ben elkezdünk majd vásárolgatni a bébinek. Mondjuk már ma is vettem neki plédnek való sherpa anyagot. Olyan édes volt, nem volt szívem otthagyni a boltban.

LányokKép
Nektek a szívhangot ki nézte? Mert én úgy tudtam, hogy azt a tanácsadáson fogja nézni a védõnõ, erre a múltkor jól lecsesztek a terhesgondozóban, hogy az orvos miért nem írta be a kiskönyvembe a bébi szívhangját.

LinaKép
Ezt egy kicsit én is túlzásnak tartom. Én akartam kérni toxoplazma vizsgálatot, mert van egy benti cicánk, de a terhesgondozóban szinte kiröhögtek, hogy miért lenne jobb nekem, ha tudnám, hogy átestem-e rajta vagy sem? Azóta nem foglalkozom a dologgal. Annyi hogy az almozás a párom feladata lett, de a simogatást nem tudom elkerülni és hát aludni is velünk alszik Manó. Ételek: én sem eszem nyershúst; de pl. imádom a görögsalit és hát ugye az feta sajt nélkül nem az igazi. Tiramisu, camembert sajt, tükörtojás, majonéz, mind a kedvenceim közé tartozik. Jó, nem azt mondom, hogy minden nap ezeket eszem, de nem is hagytam el õket teljesen. Úgyhogy én is "hanyag" kismama vagyok.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Tegnap este megvolt a Martin mérése. Tényleg nem hízott sokat, meg is ijedtem, csak 250 gramm jött össze a hónapban, így most 8.65 kg. Fel is hívtam mindkét kórházi volt szobatársamat, amibõl jó hosszú beszélgetések lettek(férjem szerint még jó, hogy nem 10 ágyas szobában voltamKép), de mindkét helyen 250 grammot híztak a babák. Így Martina most 8.25 kg, Balázska pedig 9.22.

Az viszont kiderült, hogy mindkét baba többször kap "rendes" kaját, mint Martin, úgyhogy anyukámmal megkonzultálva a dolgot, rájöttünk, hogy lehet, hogy már kevés neki délelõttre a gyümi, mert fõzeléket csak 2-kor eszik, ugyanis közben alszik egyet. Ráadásul azt sem tudom, mennyit szopik, de napközben inkább csak hobbiból kell neki a cici. Mától kicsit átvariálom a kajálását, és így délelõtt is tejpépet fog kapni, és a gyümit meg délután, uzsonnaként. Így egy tejpéppel több lesz, mint eddig. Aztán majd meglátjuk, így mi lesz. Enni úgyis annyit fog, amennyit akar, csak többször lesz megkínálva. Szerintem ebbõl baj nem lehet.

A férjemmel próbáltuk a hosszát is mérni, de szerintem a múlt hónapban elmértünk valamit, mert a gyerek ugyanolyan hosszú, mint akkor voltKép (holott egy rakás ruháját kinõtte). Mindenesetre most kb. 74 centi. Barátnõm megyugtatott, hogy a múltkor kórházban volt a kisfia, ott 3x mérték a hosszát és a súlyát is, 3 különbözõ helyen, és így a végére lett a gyereknek 3 féle hossza és 3 féle súlya.Kép

A doki nénit eddig nem tudtam kihívni, mert képzeljétek az agyhártyagyulladás elleni oltóanyag országos hiánycikk, úgyhogy várjuk, hogy megrendeljék a patikában, de nem tudták megmondani, mikor lesz. Pedig jó lenne beadatni, mert kettõt már megkapott, ez lenne az utolsó.

MarikaKép

Légy szíves vigyázz magadra! Tessék többet pihenni, mert az nem lesz jó, ha sokszor keményedik a pocak! Szerintem jó lenne, ha szednél magnéziumot, ahogy Panka is mondta. Én a 32. héttõl szedtem MagneB6-ot, mert megrövidült a méhnyakam. Szerintem, ha nem mondja a dokid, akkor is nyugodtan szedd, abból baj nem lehet, ártani nem árt.

PankaKép

Ez a szívhang jó kérdés. Az én dokim mindig beleírkált a kiskönyvembe, amiért a terhesgondozáson úgy néztek rám, mint a véres rongyra,lévén szerintük a kiskönyvbe csak a tanácsadó orvos írhat bele. Én meg mondtam, hogy nem érdekel. Nekem a Semmelweisben sosem néztek szívhangot! A dokim nézte mindig, mert minden alkalommal csinált egy gyors uh-t, és akkor ugye azt is megnézte.

MarikaKép PankaKép

Ezekkel a kajás dolgokkal teljesen egyetértek Veletek. Azért ennyire nem szabad felfújni a dolgot. Ez olyan, mint a szoptatás túldimenzionálása. Martin most 9 hónapos, még szopik. De ha lassan elapad a tejem, nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy õszinte legyek. Szerintem ez is szép volt, és eszem ágában sincs 2-3 éves koráig szoptatni, bármennyire is ajánlja a WHO. És nem tartom magam ezért rossz anyának.

Kata007Kép

Dórika édes lehet, ahogy beszélget. Martin puszilja! És forog már a leányzó? Vagy kúszni kúszik? Martin 5 hónapos korától kúszott, mint a csík, olyan édes volt, mint egy kis fókabébi.

Dancsival mi van? Továbbra is tetszik neki a suli?

Befejeztem a regényt, bocsika a szómenésért! Puszi! Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

Jó régen írtam már Nektek. Hiába, a munkahely az munkahelyKép

Emlékeztek még a kismamára, akiknek sokáig nem lett gyerekük, aztán mégis és ráadásul ikrek? Sajnos elvetéltKép Illetve megszülte a gyerekeket. Ez olyan szomorú.

Szombaton sikerült jól bevásárolnunkKép Vettünk elõszoba fal részeket (külön van a fogas, a hátlap és egy kis polc), egy fali virágtartót és egy tálcát is kisírtam magamnakKép És mivel már hamarosan(???) itt a karácsony, és Pesten már minden áruházban karácsonyi vásár van, vettünk egy doboz karácsonyfa díszt. Nekünk ugyanis még egy sem voltKép

Marika! Pihizned kellene szerintem is. És ne idegeskedj túl sokat! Persze ezt könnyû mondani. Örülök, hogy a baba azért rendületlenül mocorog odabentKép Õszintén szólva már én is kissé karácsonyi hangulatot érzek. Tegnap keresgettem is a neten, hogy miket lehetne otthon sk csinálni. Fõleg lakásdíszekre gondolok. Nagyon jókat találtam és már égek a vágytól, hogy csinálhassam õket. Valszeg erre csak a vizsgák után fog sor kerülni, amit viszont nagyon sajnálok. Ja, és most hallottam a szalvétatechnikáról, ami teljesen rabul ejtett és most minden áron ki akarom próbálni.Kép

Panka! Jól emlékeztél, minden pénteken van suli, csak sajnos én nem tudok menni. Elõször nagyon támogattak a cégnél, aztán hirtelen mégsem, 180 fokos fordulat. Így a szabimat kell kivennem, ha menni akarok. Abból meg már nincs sok és a két ünnep között nem is dolgozunk. Úgyhogy idõnként megyek. MOst már készülök az elsõ vizsgámra, alkotmánytanból. IIlletve a tárgy neve hosszabb, de a könyv címe ez, amibõl tanulunkKép Milyen volt a szolnoki látogatás?

Lina! Ha ezeket mind nem lehet enni, akkor mit lehet? Pankához hasonlóan a felsoroltak nálam is a Kedvencek között szerepelnekKép Szerintem Te sem vagy hanyag kismama, hiszen gyönyörû, egészséges, vidám babátok van. Most már az egész család egészséges?

Kata007! Dórika jól van? És Ti is? Én is szomorúan tapasztaltam: a magánrendelések világában élünk. Fentebb írtam, hogy én hogy jártam. És fizetjük keményen a TB-t. Inkább úgy kellene, hogy nem fizetünk az egészségügyi ellátásért, hanem megyünk a dokihoz és adjuk a pénzt. Olcsóbb lenne, mint ígyKép

Neva! Laura megnyugodott már? Kevesebbet sír? És az autó hogy megy? Gondolom mostanság megint sokat kell dolgoznod. EVÁ-ból fel vagy már készülve?Kép

dKriszta! Merre jársz? Tervezõ bácsi megrajzolta már a csodás kis házikótokat? Egészség helyre állt? Kristóf hogy van? És Kinga?

Gyöngyöske! Nálatok még tartja magát a hideg?

Holnap, ha minden igaz, megyek suliba. Így már nem tudok majd írni. De ma még igen, feltéve ha más is írKép

Puszi Mindenkinek
Dodus
Dodus

Kata!
Szerncsére Hanga elfogadja a fagyasztot tejcsit (persze melegítve). Végszükség esetére írattunk fel tápszert, mivel pár hete úgy éreztem, hogy estére kevesebb a tejcsi. De valószínûleg csak a fáradságtól.

Szia Dodus!
Nálunk nincs hideg, sõt aki hozzánk jön, mindig megjegyzi, hogy milyen meleg van. Szerintem Roxanara gondolsz. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép

Igen, valószínûleg rá gondoltam, hiába na, a korral járKépKépKép
Dodus

Sziasztok!

Ma kontroll vizsgálaton voltunk. Kiderült, hogy Laura összement.
Hétfön súlyra és hosszra is többet mértem. Szerintük 4200g és 54 cm.
A mászáskor a kezét renyhébben használja, ezért hengerpárnán kell fektetni. Más rendben. Sírás nem akar múlni.
neva
neva

Sziasztok!

NevaKép

Örülök, hogy minden rendben. Ez a hengerpárnás dolog mit jelent?

Látod, ilyenek ezek a gyerekek, Martin is összemegy mostanában a centiméter szerint.Kép De szerintem ahányszor mérnék, annyiszor más lenne az eredmény.

Puszika Lina
Lina

KrisztaKép

Valószínûleg már észrevetted, írtam egy emilt, ami véletlenül Neked ment el, bár nem Neked szántam. Kérlek, ne haragudj érte, egyszerûen nem figyeltem, és hipp-hopp már el is küldtem. Még egyszer bocsika. Töröld ki légy szíves.

Puszi Lina
Lina

Lina!

Egy hengerpárnát (vagy 4-5 pelenkából piskótát csinálsz) a hasa alá kell tenni. Ezáltal kicsit megemelkedik a feneke. Valószínû fogja zavarni, hogy úgy csinál mint a srucc és emelni fogja a fejét. Ehhez persze a kezecskéire kell támaszkodjon. És ez a cél. Támaszkodjon, rakja elõrébb a kezeit mintha mászna.

A méricskével az a baj, hogy kapkodnak. Késõn kezdik a rendelést, rengeteg a gyerek stb. Az 56-os ruhák már feszülnek rajta és mi is 56 cm-t mértünk. Hétfõn volt 4300 g ezek szerint fogyott.
Végül is az bosszant, hogy õ még csak igazából 1 hónapos. Ne várják el egy érett 3 hónapos gyerek fejlettségét tõle. Barátnõm fia 2 hónapos és pont akkora mint Laura. Tehát már 1 hónap lemaradást már be is hozott. Az õ fia pedig még nem mászik akkor miért gond ha kicsit elesettebb. Mellesleg mentünk 7 után, hogy elsõk legyünk és olyan álmos volt szegény, hogy lehajtotta a fejét és bújt belém. Semmi kedve nem volt mászókázni, aludni akart.
De hát vegyük komolyan az orvosokat, tehát torna lesz.

Ha minden jól megy, akkor decemberben találkozom egy babanetes barátnõmmel aki Portugáliában lakikKépJön haza a szüleihez a (most) 2 hónapos babájával.Alig várom! Még sosem találkoztunk. Ez olyan, mint a mi talinkKép
mennyit beszélek...
neva
neva

Sziasztok!

MarikaKép
Merre jársz? Ugye minden rendben? Uh-on mi újság?

LányokKép
Bocsi, hogy mostanában ritkábban jövök, de már annyira kifáraszt a munka, meg hát már kedvem sem sok van dolgozni. Ez a hajtás már nem nekem való. Most is olyan, de olyan fáradt vagyok.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta /könyvelõ/ [size=-2]Zsolti[/size] 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus /kontroller/ [size=-2]Tamás[/size] 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske /GYED/ 30év Gyõri kapu Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2,5év Hanga Kincsõ 02.09.24. ________
Kata(killes) /titkárnõ/ 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Karina 02.10.07. ________
Kata007 /GYED/ [size=-2]András[/size] 36év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina /GYED/ [size=-2]Marcell[/size] 27év Gyõri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika /tanár/ [size=-2]Viktor[/size] 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva /könyvelõ/ [size=-2]Csaba[/size] 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka /könyvelõ/ [size=-2]Laci[/size] 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa /otthon van/ 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3,5év ________
Roxane /?/ 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.
</pre>
Panka

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy megmaradunk Kép .

Dodus!
Sajnos a tervezõ bácsi még nem jelentkezett, így nincs új hír a háztervekrõl. Ha addig nem jelentkezik, hétvégén nem nyugszok, és felhívom. Már olyan kiváncsi vagyok.

Marika!
Szerintem is kezd el szedni a MagneB6-ot, mert nekem is sokat keményedett a hasam és ezt mindenképpen ajánlotta a dokibácsi. Jó is volt (Kristóf 41 hétre jött és nem hamarabb Kép )

Lina!

Melyik oltóanyag van neked felírva?? Mert én is felirattam Kristófnak, és itt tapolcán másnap reggelre meghozták. Ha megírod, akkor megkérdezem itt hogy tudnak-e hozni. Ha igen akkor majd megdumcsizzuk, hogy hogy kerül ide a recept.

Panka!
Te is pihenj, nem jó ha ennyire "kinyúlsz" estére.

Neva!
Elmesélte Zsoltim a könyvvizsgálós sztorit. Jót röhögtem rajta. De azt már tudtam, hogy Gábor a közös ismerõsünk, mert emailon is láttam a nevét amelyik tõled jött. Jó kis súlyba van Laura Kép!!!! Biztos már nagyot nõtt a tali óta. Olyan kiváncsi lennék rá. Nincs új képetek?? MIlyen az új autó?

Kata007!
Kipihented már a vasalás okozta fáradalmakat??Kép Remélem ti nem vagytok náthásak.

A holnapi viszont olvasásra Kép
Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Panka, Gyöngyöske!

Mi nagyjából egyidõre vagyunk kiirva? Ti mikorra várjátok a bébit? Én márc. 5-re.
Tegnap voltunk a 24 hetes UH-on, ahol mindent rendben találtak, a bdp-je 65 mm volt, combcsontot nem mértek.
A 18 hetes UH-on még nem látszott, hogy fiú-e v. lány, de most - hosszas keresgélés után - kisfiúnak láttuk...

(Fiús anyukák, ha vagytok, meséljetek, milyen az élet egy kisfiúval! :-) )

Aki volt még UH-on, helyzetjelentést kérek!!!

A hideg enyhült otthon, de ez inkább a kinti melegnek köszönhetõ. Mit szóltok, 20 fok november közepén...

A karácsonyt már én is nagyon várom és nekem is Télapós+karácsonyos hangulatom kezd lenni :-)
roxane

Lányok!

Itt (a Photo Album-ban) találhattok a lányomról egy pár fényképet: 2 és 3 éves korában készültek.
[url=http://www.growthspurts.com/view.asp?s=55613&src=978" TARGET="_top]http://www.growthspurts.com/view.asp?s=55613&src=978[/url]
roxane

Lina!

Egyre férfiasabb Martin. Nagyon szép baba. Ha esetleg Dórikának nem kéne, akkor bemutathatnád LauránakKépKépKép

Roxane!
Gyönyörû nagylány Berni. Csak azt tudnám miért titkoltad ezt eddig elõttünk?Kép Olyan szép......Remélem az én kis bõgõmasinámból is egyszer ilyen szép kislány leszKép

neva
neva

Sziasztok!

Végre gépet találtam. Nem tudom mi van mostanában velünk, de vagy az ineternet nem jó, vagy gépünk nincs. Most sikerült kicserélni a gépházat és felújítani pár dolgot benne, így a párom szerint 1-2 évig nem kell hozzányúlni. Be akartunk szerezni egy kisbabától védõ gépházat (mármint, hogy ne tudja nyomkodni a babuci késõbbKép), sajna egy kicsit borsós volt az ára, így most olyat szereztünk be, vagyis a párocskám, amit majd a billentyûzetrõl lehet indítaniKép

Utrahang: minden rendben volt, babuci BPD-je 52 mmKép Doktor bácsi megvizsgált, megnézte, hogy nincs-e kinyíilva valami, de mindent rendben találtKép Magne B6-ot mondta, hogy szedjem 2*2-t, de mondta, hogy az õ felesége is végigkeménykedte a 9 hónapot és jó kisbabát hozott a világraKép Most olyan happy vagyokKép A lába közötti részt még mindig takargatja, így a doki bácsi nem tud semmit mondani (de tudjátok én nem is akarom tudni). Egyébként márciusban csak fiúk fognak születni? Remélem az enyém lány lesz és tudnak majd neki udvarolniKép Majd 26-án megyek megint terhesgondozásra, ott megint beszélek veleKép (utána UH szokott lenniKép) Értelmes ez egy kicsit?

Lina, Neva!
Nem azért mennek össze a babák, mert sokat mossátok ÕketKépKépKép

Roxane!
Nagyon édes kislányotok van, nem kellett volna eddig titkolniKép Ja és szerintem rám gondoltál (gyöngyöske helyettKép), elvileg én március 24-re vagyok kiírva, de nekem mindig változtatjákKép Meleg javul már?

Neva! Laura is bizotsan ilyen szép kislány lesz, hiszen már most kis tündérKép

Panka!
Pihenj sokat!!! Most már én is megpróbálok lazítani, bár ma 5-kor estem haza.

Megyek is lassan, mindenkinek jó éjt és remélem most már többet tudok jönni (lesz gépKép)

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Ha valakit érdekel nekünk is vannak új képeink Kingáról is és Kristófról is.

[url=http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27540220" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27540220[/url]

Puszi
Kriszta
dkriszta

Roxan!
én szeptember 24-én szültem. KépKépKépPanka és Marika van márciusra kiírva.
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jó hétvégéje volt, mert eltüntetekKép Mit szóltok ehhez a szép tavaszi idõjáráshozKép Lesz ennek még bõjtje télen (vagy nemKép) Mindenesetre ez a hét legalább ilyen szempontból jól kezdõdikKép

Puszika mindenkinek, jó hetetKép, Marika
Marika (hriczom)

Kriszta!

Megnéztem a képeket. Nagyon édesek a babáid!!! A nagylányod hány éves? Mennyi a különbség a két gyerkõc között? És mesélj nekem: milyen volt egy kislány után a kisfiúval! (Egyelõre nem tudom elképzelni, pedig rám is ez vár! :-) )

Mellesleg a lányomat nem titkoltam eddig sem, csak valahogy el is felejtettem, hogy van ez a "honlapja". Most jutott eszembe, ahogy elkészültek ezek a 3 éves képek, hogy hová is kéne feltenni... :-)

Roxi
roxane

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?