Túlparák túllihegése: Egyvélemény dettó én is
Ezeket is össze kéne gyűjteni valakinek kis táblázatban???
Zsófi: Ha nem baj, akkor itt a babaneten Mircikeként érzem jól magam. Elég skizoidnak tűnhet, de én remekül megvagyok itt, mint M
Nekem pont az a fura, hogy a rendes neveteket megjegyezzem, minek akkor a külön nick?
Párom nélkül én se szültem volna. Még mindig ott nyomnék szerintem
Samu mit-tudásával kapcsolatban: nagy darab kisfiú, nehezebb magát megtartania mint egy kis egyszálbélnek
Nálunk ugyanez volt. Védőnővel szerencsém volt, mert ő mindig ezzel nyugtatott: nagy a kisfiú, nehéz a feje, de majd utoléri magát. És tényleg
És úgy volt, ahogy Zsóka is írta: egyik-napról a másikra produkált. Pl. nyolc hónapos volt, amikor egy héten belül felült és felállt. Addig semmi.
Timi: Hisztit meg tudom érteni. Simán előfordul nálunk, hogy utca kellős közepén hanyatt vágja magát, ha nem arra megyünk, amerre ő kigondolta. Jön autó? Tele a kezem? Nem számít. Irtó nagy önuralom kell, mert még úgyse lehet a kis eszükre hatni, sőt még az érzelmeikre se nagyon
Az a szívás, hogy ilyenkor el kell terelni a figyelmüket valamivel. De az akaratosabbját nagyon nehéz
Én egy ilyen kis tündért fogtam ki, de azért még egy-két idegrostom a helyén van. Azokkal gazdálkodom
Szívószál rulez
Zsóka: Édes az úszóbajnok
Tök nem figyeltem, nem Márknak kellett szemészetre mennie? Azt hittem.
Edus: Szerencsés alkatotok van apával
Két hisztizsák engem fullra kikészítene. Ezért is várok pár évet
Hátha regenerálódnak az idegsejtjeim. Egyébiránt abszolúte birkatürelmű vagyok (ööö voltam valaha még pedagógus is annó), de a hiszti kikészít.
Nóri: Nagyon sajnálom a szoptatás dolgot... Nyilván a fizikai behatások az elsődlegesek. Mesélheti bárki, hogy mekkora jó dolog, ha csillagokat látsz közben. Én is abszolúte megértem. Respect. És nagyon örülök egyben, hogy én szerencsés vagyok. Pont most a cumileszokási héten határoztam el, hogy abszolúte nem erőltetem a cicileszokást. Még régebben Zsóka megnyugtatott Borka magától leszokásával. Olvastam 'jó' leszok-TAT-ási tippeket is: pl. 'beteg anyu cicije'-szöveg, vagy hogy be kell kenni valami szutyokkal, hogy rossz íze legyen. Hát hazudni nem fogok neki, ez biztos. Nem vágom át, már túl nagy ahhoz, hogy levegyen ilyeneket. Ahhoz meg kicsi, hogy megmagyarázzam
Tökjó a miki! Mi kettőre is megyünk jövő héten
Panni: Édesek a képek. Gasztroenterológushoz drukk.
Reni: Elfelejtettem megnézni a kódokat... Most alszik a jógyermek, legközelebb talán este jövök... Amúgy mi is Liberót használunk (huhuhu már Up&Go 13-20 kg), de volt egy időszak, amikor két méret között (nekem) sokkal kényelmesebbnek tűnt a Pampers.
Kata: Kis hernyócska egy tündér!
Édes hurkái vannak. Halacskás bodynk nekünk is van, ujjatlanban
Mirkó már meggyógyult szerencsére. Cumit két napja akartam neki visszaadni, mert egyáltalán nem akart délután aludni. Hajnal hatkor kelt, és délután négykor még viháncolt. Déltől kettőig próbáltam altatni, hisztisírás, már kiborultam teljesen. Amúgy is lefagyok, amikor valami nem úgy van, ahogy kéne
Még a cumit is előbányásztam, de szerencsére nem kellett. Aztán bevágtam az autóba, mint régen, és két utca múlva fordultam is vissza, és a cipelhettem a szobájába a nyakig beöltöztetett méregzsákot. Este öttől reggel ötig aludt
Én a Grace klinikát megnéztem, utána melléfeküdtem, mert a szobájában lévő kétszemélyes szivacsra fektettem, mivel egyrészt azt hittem, hogy felkel egy-két óra múlva, másrészt megelőzendő az éjjeli felsírást és apa felébredését, harmadrészt ebéd óta nem evett. Áááááá tisztára idegbajos voltam. Éjfél körül szopizott egyet, aztán továbbaludt. Hihetetlen volt
És remélem egyszeri eset.
Klári: Nagyon édes a kis tigris
Yucatan: Sári nagyon édes kis tokás
Tarkóháj is van? Az nagyon kis husi tud lenni.
Mangó: Közben idejét múlt, de akartam írni, hogy próbáld ki, hogy csak egyet iszol egy nap. Reggel. Én is csökkentettem annó, mert sajtkukacként tekergett hajnalban és nyüszögött. Nem sírt, kemény kisfiú volt mindig is
csak tutira tekerte a pocakját a sok édeskömény.
Nálunk se fogadta el cumisüvegből a tejet. Ezért ki is hagytuk ezt az intézményt teljesen. Most se iszik cumisból, hanem csőrösből. Legalább ezt megúsztuk
Ez a határtalan boldogság még egy ideig szerencsére megmarad
Nekem az volt elképesztő, hogy ilyen érzés egyáltalán létezik. Ekkora boldogság...
Alon: Laura ügyes kúszógép
Habár nekem rendes védőnőm volt, az tényleg igaz, hogy ilyen topikokból, blogokból
az ember sokkal többet tanul. És valahogy megnyugtatóbb is
És mert olyan jó hangulatban vagyok bevallom, hogy a kimaradásaim egy olyan újszülött blognak is köszönhetők, amit én írok
Nem babanapló, nincsenek benne személyes adatok, képek, utalások. Egy másik dimenzió belőlem. Ha érdekel valakit itt az url
http://fabien.freeblog.hu
Mindenkinek üdv puszi, hiányzósoknak is!!! M.