Új privát üzeneted érkezett!

Na, "kipihentem" magam, sütöttem agy halom palacsintát!
A horror: Nagy elhatározással elindultam ma a terheléses cukor vizsgálatra. Addig még ok volt, hogy 3x kellett kimennem parkolócédulát venni, annyit kellett várni. Aztán beöntöttem végre a cukoroldatot és elengedtek 2 órára, gondoltam végre megveszem a függönyöket... Még 5 percem volt a 2 óra leteltéig, mikor csörög a telefonom, hív a gyerek, hogy verekedett az iskolában, menjek érte, rosszul van. Gondoljátok... Vérvétel, vagy rohanás a gyerekért a város másik végébe? Odaküldtem anyát, hozza át a sürgősségire én úgyis ott vagyok. A helyzet: a két gyerek összeszólalkozott, és a másik fiú úgy megütötte a gyerekemet, hogy elterült a földön és ömlött a vér az orrából. Utána az én gyerekem esett neki, de úgy, hogy közben eltörte a jobb kezét... Mindez az első emeleten, ki is eshettek volna... A nővérke meg ordibál utánam, hogy szorítsam 5 percig, mert be fog kékülni... hát nagyon érdekelt. A sürgősségin: eü dolgozó lévén (eü-i iskolában tanítok) elsőbbséget élvez az ember. Így csak 4 órába került az egész. Miközben PVC-t ragasztottak a folyosón... A betegek meg ülnek az oldószerben... Mondom a nővérkének, én most akkor hol várjak? Szerinte menjek ki. Hagyjam ott a gyereket... Vagy szívja a másik a hasamban az oldószert... Én a kórház előtt vártam, mikor sorra került, rám csörgött telefonon, én rohantam be, aztán ki,ő be a röntgenbe, én vissza, aztán mégegyszer várni míg bejutunk az orvoshoz. Hát klassz volt. A legszebb, hogy a kórház előtt meg megy a bagózás, onnan is messzebb kellett mennem... Idegileg is +fizikailag is megviselt. Remélem a babának nem lett baja... A nagynak meg fogalmam sincs, hogy mit mondjak. Hagynia kellett volna, hogy megverik (és ezzel megalázzák), vagy jól tette, hogy visszaütött? A másik gyereknek semmi baja, az én fiam keze tört el... De ha valamelyiknek még nagyobb baja esik? 13 évesek!
Zsebi! A pocakmanóm is fiú. Mondtam is neki, míg a kocsiban kisírtam a bánatom, hogy "na, Te is fiú vagy, remélem, szelídebb".
(Megjegyzem, végig, míg a sürgősségin voltunk, egy néni ült egy kocsiban a röntgen előtt. Várta, hogy a mentők hazavigyék. Senki nem törődött vele. És ha egy pohár víz, vagy más (pisilni) kellett (volna) neki? Katasztrófa a magyar egészségügy. És leginkább empátiából nullás. Lásd lombik-szám csökkentés.)
Mindenkinek jobb napot az enyémnél!

dkata
 
 


Katyerinaa! Kérdezd meg a dokit, abból baj nem lehet. Egyébként vérezhet az orrod, terhességi tünet. A Rutascorbin jó lehet, de nekem, mikor picit véreztem C vitamint mondott az orvos, erősíti a nyálkahártyát. Kérdezz rá a mennyiségre.

dkata
 
 


Kata :D
a rutascorbin is c-vitamin :D nem is túl magas dózisú ráadásul.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Potykamanó!

Azt a sort töltsd le, vagy küldd el emilben magadnak, aminél az va, hogy no HTML! Majd a profilodban be kell másolnod az aláíráshoz!

Én is küzdöttem 2 napig..

KépKép


KépKép
szivvi
 
 


Azt tudtam hogy vitamin a Rutascorbin, de azt hittem C-n kívül más is van benne, hiszen olyan sok betűből áll a neve... :lol: A gyerekem orrvérzésre mindig azt kapta. ( Azóta is vérezget az orra :( ).

dkata
 
 


Orsi! :lol:

"Rutascorbin tabletta:

Hatóanyaga
20 mg rutosid (rutin) és 50 mg aszkorbinsav (vitamin).
Segédanyagok: magnézium-sztearát, kroszpovidon, mikrokristályos cellulóz.

A hajszálerek törékenységével kapcsolatos vérzésekben (pl. gyakori orrvérzés stb.) használatos, a hajszálerek falát erősíti, rugalmasságát javítja, ezáltal segíti elő a vérzések csillapítását. Oki kezelést nem helyettesít, hanem csak a terápia kiegészítésére szolgál.
Ha az orvos másképpen nem rendeli, szokásos adagja felnőtteknek 3 x 1 tabletta naponta.
Egyes gyógyszerek befolyásolhatják felszívódását, ezért más gyógyszer egyidejűleg csak a kezelőorvos tudtával szedhető. Terhesség és szoptatás időszaka alatt, orvosi utasításra alkalmazható."

Hogy mi a rutosid, azt már nem nézem meg... C vitaminból azért én többet szedek.

dkata
 
 


Kata :D
köszi :oops: valami hasonlót néztem én is a dr.infón, tényleg így teljes az infó.
c-vitaminból nekem is 600 mg megy naponta.
rutoside van a venorutonban is. asszem az erősíti az erek falát.... de nem tudom. :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata :D
bocs a bunkóságért... hozzá sem szóltam a mai sztorihoz.
tényleg rémes. az a gond, hogy fiús anyaként nekem is járt már ezen az agyam.
Ugye a saját gyerekeim tudom úgy nevelni, hogy ne verekedjen, vagyis ne kezdeményezzen... no, de tök más, ha nem ő kezdi. Mert ugye nem mondhatod, hogy OK fiam jól verd meg a másikat, ha Neked esik, de azt sem, hogy hagyd, hogy megverjenek.
Megdöbbentőnek tartom, hogy az iskolában ilyen előfordul. Valahogy annyira messze áll ez az én értékrendemtől.

szerintem beszéld meg vele, hogy a verekedés nem megoldás, hogy talán meg kell próbálni elkerülni akkor is ha neki támadnak.

de az enyémek csak 2 évesek... szóval kibicnek érzem magam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata!
Elképedve olvastalak. Na nem mintha ismeretlen lenne a verekedés, nekem is fiam van. De azért 13 éves korban igy összeverekedni, hogy a gyerek ilyen sérüléseket szerezzen! Milyen durva lehetett az a másik gyerek! És hol voltak a tanerők ezalatt :?: :!: Mert olyan nincs, hogy ne lenne legalább 1 lány, aki elfut a tanárhoz, hogy beárulja a verekedős fiukat... Azért ha a karja eltört, az 8 napon tul gyógyuló testi sértés, talán nem szabadna annyiban hagyni a részetekről. Ilyet nem lehet csinálni!
Remélem azért az események semmilyen negativ hatással nem lettek a babára nézve.
Anikó!
Nagyon örülök, hogy ismét itthon vagy, mostmár biztos hogy minden rendben is lesz! Feküdj szép nyugodtan!
Kata!
Azt irod, hogy nincs korlát egyik oldalon sem. Azért majd lesz, ugye, mire a bébi járóképes lesz?
Erika!
Milyen édes kicsi fiad van Neked! Sürübben is tehetnél fel képet, még nem is láttuk azt a gyereket!
Emesém majdnem mindent megeszik már, óvatosan adogatok Neki a miénkből, de főzeléket 2x kap naponta, ehhez kevés kivétellel ragaszkodom. Szóval azért nem éppen a mi kajánkat eszi még. Jó étvágya van, de rá kellett jönnöm, hogy kisebb korában tuletettem. Ugyanis annyit teszek a tányérjába, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt, és rendszeresen kb. az utolsó 2-3 falat előtt elkezdi rázni a fejét, és ki sem nyitja a száját, tehát közli, hogy már nem éhes. Régen meg addig evett amig ki nem ürült a tányér.
Majd teszek fel képet, csak még össze kell dugni a zsinórokat, amihez Máté ért, de sose ér rá! Pedig gyönyörü képek vannak a maszatos ünnepeltről, vasárnap volt a keresztelője.
Tegnap hivatalosan is kismama lettem, azaz megkaptam a kiskönyvemet, másfél óra irodai munkát követően. Ez a dolog akkora cucc lett pedig Emesével másfél éve járogattam ugye, és azóta teljesen megváltozott minden, főleg sokkal nehézkesebb, mint volt. Erre kell a sok pénz, a sok papirra, amit alá kell irni, sőt az egész csak ugy érvényas, ha a dokid is lepecsételi, aláirja, kódolja stb. Tegnap óta érvényes 1 olyan kód, amely minden terhességgel kapcsolatos vizsgálatot ingyenessé tesz ha ez van a beutalón, akkor szabad a pálya. Röhej. Ja ésa az egyik papirra még azt is rá kellett vezetni, hogy kinél és melyik kórházban szülök. Mintha bármi is biztos volna ebben az országban 2006 november 30-án!
Orsi!
Te jól vagy? Hatalmas a babád! Pöttyömet a 10.héten 23 mm-nek mérték CRL

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Hallottátok a jó hírt, hogy marad a szabad orvosválsztás és kórház válsztás? plusz hogy a gyerekek 18 éves koárig nincs vizitdíj. :)

Úgyhogy ez a gond letdva.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kata,
hát, tényleg durva, hogy 13 évesen ilyen komoly meccsek zajlanak! :shock:

Melcsi,
gartula a kiskönyvhöz! :D Ja, és bildiboldi szülinapot Emesének! :lol:

Zsebi,
igen, én is láttam a híreket! :D Örülök, hogy legalább kitolták az időpontokat, és hogy egyelőre marad minden! :D Hátha így döntenek a lombik-támogatások számával is!

Én meg megint lebetegedtem. Bár lázas még nem vagyok, csak fáj a torkom, meg az orrom folyik. :evil: Míg terhes nem lettem persze soha semmi bajom nem volt. :roll:
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Remélem,nem bánjátok,hogy megosztom veletek a nagy hírt,mivel Andaa-val én is tartom a kapcsolatot!

Néhány perce küldte az sms-t! :D

MA DÉLELŐTT MEGSZÜLETTEK BABÁINK:aRNOLD 1980GR,MÁRK 1950GR!EGÉSZSÉGESEK ÉS GYÖNYÖRŰEK! :lol: :lol: :lol:

Szép napot és jó babavárást mindannyiotoknak!
Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Edit :D
Gratulálunk nekik!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Edit,

hatalmas gartula nekik!
20140901102739
 
 


Látom megelőztek a hírekkel.

Anda!
Gratulálok és nagyon jó egészésget kívántok.

Nagyon örülök hogy mind a hárman jól vagytok. :)

Hajni!
Gyógyulj meg minél hamarabb.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Anda!
Gratulálok a kisbabáidhoz, jó egészséget és sok boldogságot kivánok Hozzájuk!
Mekkora babócák a korukhoz képest, ez nem semmi!
Zsebike!
Ez azt jelenti, hogy a kismamák bárkinél bárhol "ingyen" szülhetnek? Vagy csak a döntés időpontját tolták el???
Hajni!
Jobbulást Neked! Sajnos én is benne vagyok, fáj a torkom.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Edit-Zseboroszlán
Andáéknak nagy nagy gratula a srácokhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata
hát nem semmi egy történet. És a tanárok ilyenkor hol vannak? És lett valamilyen folytatása a suliban a dolognak? Ilyenkor nem valamelyik tanárnak v. iskolai dolgozónak kéne a gyereket elvinnie dokihoz? Mert mire a szülő odaér bármi lehet.

Melcsi
Hát akkor Emese nagyon jó baba, ha mindent megeszik. Nálunk ma sóska + krumpli + tojássárgája volt az ebédje, kb. 2 hete simán az egészet megette, ma meg 2 kanálkával úgy kellett beletuszkolni.
Kismamakönyvhöz már ennyi minden kell, hogy a kismama félnapot tölt a védőnőnél hogy megkapja? Nekem tavaly nyáron fél óra volt, de abban minden benne volt.
Nagyon várjuk a fényképeket a pici lányról.

Zseboroszlán
hát nagyon remélem, hogy ez így is marad! mert én ezekből bármit kinézek,

Hajni
szedjél algopyrint - ezt lehet terhesen is

Sziasztok

Erika

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164977204.17.gif[/img] [/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, Melcsi!
IGen ez azt jelenti hogy nem szavazták meg a három legközelebbi kórház választását. Arról nem szól a fáma hogy az ügyeletesnél "kell"-e szülni vagy fizetned kell ha bejön a.9 dokid. Én úgy vettem ki hogy minden marad úgy ahogy eddig volt.

Hajni!
ÉN is több dolgot elkapok mióta babás vagyok de gyorsan le is megy. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Arnold!Márk! :lol: :lol:
Üdvözlünk benneteket a kinti világban! :D Vigyázzatok anyukátokra :wink: !
Csodás hír!!!!

Erika!
Tündéri ez a pasas:)! Vagány kis szívtipró lesz belőle :lol: !

Manó!
Megkérdezhetem hogy te melyik dokihoz jársz? Nem valami bőséges a választás. Kicsi hely ez a kecsó és olyan sok rosszat hall, tapasztal az ember. Én már lassan kihúztam az összes dokit a listámról:(!
Örülök hogy bevállt a módszerem! :lol: :oops: Azért a kisvárosnak is megvannak az előnyei!

Kata!
Tényleg hihetetlen ami a gyerkőccel történt! Én is általános iskolában tanítok! Nem mondom azért néha előfordul hogy elcsattan egy pofon két diák közt, de nálunk annyira szoros az ügyeleti rend hogy a gyerekek nem nagyon tudnak megszabadulni tőlünk:)! Így mire sorra kerülne a durvább dolgokra már 3 tanár szedi szét őket:(. És ami tényleg durva hogy az iskolának kötelessége lett volna mentőt hívatni, vagy bevinni őt a kórházba, és nem a gyerekedtől kellett volna megtudni hogy rosszul van. Nem tudom, de nálunk ezek a dolgok tök evidensek! Mondjuk a verekedést bárki is kezdte ,nálunk büntit kap mindkettő.
Csak gondoltam leírom a véleményem! :?

Anikó örülök hogy hazaengedtek! Börtönből szabadult kismadárka!:) Én már rühellem a kórházakat! Ezért is fogadtam meg hogy inkább fekszem itthon végig. Így kisebb az esélye annak hogy kórházba kerülök. Fúú de utáltam! És ami a legidegesítőbb hogy hiába fekszel ott mert úgyse tudnak veled mit kezdeni hogyha baj van. Amikor hathetesen bekerültem mindenki csak várt hogy mikor áll el a vérzés. És semmit nem csináltak. Kaptam az utrot és fekvés. Minden orvos azt mondta hogy bízzak a szerencsében. De szerencséhez miért kell kórházba feküdni??????ÁÁÁ!

Melus!
Gratula hivatalos kismami! Kis maminak kis könyv jár!:) A zsinórokat meg dugdossák össze hamar:)!

Orsi! :twisted: Te kis galád! Azt hiszed elsunnyoghatsz fényképek nélkül? :wink: :lol:

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu :D
tegnap nem kaptam :D :D
a múlt hetit meg még K. kocsijában van... ööööööööö 3. gyerek :D :D :D
de ma hazajön pestről (ha végre haza tud indulni a rabszökés miatt) és akkor bedigitalizálom :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsikám!
Zsu nemcsaka harmadik gyerköcről szeretne képet szerintem hanem a kintlévőkről is. :) :) :)

Zsu!
Szerintem azért kell kórházba feküdnie az embernek ilyenkor mert van akit nem tudnak otthon kiszolgálni és ott a kórházban aztán tényleg pihi van. Engem is kérdezett a doki hogy itthon mennyire tudok pihenni mondtam hogy full szerviz van anyukáméktól akik egy emelettel laknak alattunk, szóval így maradhatok. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!
Tudom értelems vagyok de én mostmár tényleg meg vagyok kavarodva táblaügyileg.

Szóval eddig ide ugye "csak" kismamik írunk, illetve voltunk a táblában. Most Andát áttettem ügye a már megszültekhez most akkor az az egész tábla legyen itt is vagy azt ide ne tegyem mert innen költözés lesz szülés után a babaásba? Én már ezt nem értem eddig is ez volt a bajom, hogy akkor a most babások mennek tovább két évesek vagy mi?

Szóval hogy legyen. Vagy tegyem csak azokat a már megszülkteket ide akik ide is írnak (Erika, Melcsi, Anda???)

Várom az építő jellegű javaslatokat. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
na pedig azok nem is harmadik gyerekek :D

orsi.hanyaganya.hu

MÁTÉ


Kép


LEVI

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsebi :D
igyál egy felest és dobj fel egy pénzt :D :D
én ezen még nem gondolkoztam :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Icsilya
gyönyörű szívtipró srácaid vannak

Bzsuska
köszönjük a dicséreteket

Zseboroszlán
én sem tudom, döntsenek a kismamik!
ja és én úgy hallottam a kórházas dolgot, hogy levették a szerdai napirendről, mert csak akkor fogják újra tárgyalni, ha már kijelölték hogy mely kórházakat zárják be végleg.
de remélem nagyon hogy erre sem kerül sor

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Edit,

Gratulálok és Jó egészséget kívánok én is Andának meg a babáknak is! :lol: Hányadik hétben volt ő most?

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Zsebikém :-) Be-bekukucskálok ide is kicsit nosztalgiázni és gyönyörködöm a pocakotokban, a babszobáitokban és veletek együtt izgulok a vége felé.
A táblához lenne ötletem. Amikor megszült a kismami, biztosan visszajön ide is, legalább elköszönni (lehet, hogy még megvár 1-2 társat), de előbb-utóbb úgyis átköltözik a babásba, mert jó tanácsokat ott kaphat. No és néhányan már jártok oda is.
Szerintem pár hétig (mondjuk gyerekágy=6 hét) legyen még itt is, aztán mikor átmegy először a babásba, kérje meg az azt karbantartót (az is te vagy ugye?), hogy vegye fel oda. Akkor törölheted innen.
Tényleg! Ki fogja majd helyetted csinálni, míg te kórházban leszel, aztán meg babázol jó ideig?

Minden Kismaminak :-) Boldog babavárást és szép, egészséges kisbabákat kívánok nektek.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek!!!

Nem tudtok valamit a debreceni kaáli intézetről???

Vagy ha arról nem, de akor mit tudtok ajánlani. Most a Forgácsba járok, de nem vagyok megelégedve velük, mert csak a pénz kell nekik, a 2 inszeminációra készülök.

Várom segítségeteket.

üdv. Réka
kreka84
 
 


Aki tudja, adja át: AAndának nagyon gratulálok, jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok nekik!!! :D :D :D
Bzsuzska: beszéltem ma a gyerek osztályfőnökével (nem igazán tudott semmit), de én is azt mondtam, hogy mindkettő "bűnös", mert ugye verekedni nem lehet egyedül...
A kórházban egyébként kérdezték, hogy hívjanak-e rendőrt, mert ez 8 napon túl gyógyuló sérülés (kívánunk-e feljelentést tenni). Nem kívántunk, mert ez nem fogja a gyerekek közötti ellentétet feloldani, csak elmélyíteni. Ma egyébként itthon tartottam a gyereket, hétfőn meg szünet, kedden meg majd elbeszélgetnek, remélem higgadtabban...
A mai nap jó híre,hogy a cukorterhelés eredményem jó lett, és baktérium sincs már a vizeletemben. Persze lehet, hogy nem is volt, annak írom, aki nem tudná: Ha vizeletmintát kell vinnetek (nem a védőnőhöz, hanem bonyibb vizsgálatra), két fontos dolog: uveget kifertőtleníteni (Domestos és társai), utána a megtöltött üveget lehűteni! Mert a laborban áll még pár órácskát és persze hogy nyüzsög benne minden... Bocs, hogy így kirészleteztem ,de én tök para voltam a ++++ -es vizelet eredménytől. Most meg nulla. :lol:
Ma egész napos mászka volt leginkább babakocsi+ágy ügyben. Persze nem vettünk semmit. :cry:
Még egy kérdés: ki szerzett be légzésfigyelőt és milyet? A párom szerint nem kell én meg paramami vagyok. Inkább legyen feleslegesen...

dkata
 
 


Szia Kreka!

Inszemet csinálnak a II-es klinikán is - Dr. Gimes Gábor - az egyik területe a meddőség, én hozzá jártam a Kaáli előtt és utána is terhesgondozásra. Ha érdekel priviben megírom az elérhetőségeit.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Kreka84! Mi egyszer voltunk Debrecenben...Bejelentkeztünk, közölték, hogy várni kell pár órát, addig töltsük ki a papírokat... Hát, mi elsétáltunk, haza. Lehet, hogy még mi sem voltunk felkészülve, de pl. nálunk nem történt végül olyan beavatkozás, amihez a paírok kellettek volna (nem volt lombik, inszem minek az igazolás az együttélésről, ha a gyereket is mi csináltuk?) A bp-i Kaáliba nyergeltünk át, semmi papírt nem kellett hoznunk, és NAGYON örülök, hogy oda jártunk (soha nem vártam órákat, pl., bár ez a legkevesebb). Úgy tudom, Debrecenben is csk 2 orvos van, ez sem mindegy. Nem tudom, hogy segítettem-e...

dkata
 
 



Kata :D
nekünk volt légzésfigyelőnk, és én úgy gondolom, hogy inkább kidobott pénz legyen az a 20e Ft, minthogy baj legyen.
Nem igaz, hogy ha a babával alszol észreveszed, ha nem vesz levegőt pl. nem lehet észre venni.
Nekünk AngelCare volt a fiúkkal. 1 évig problémamentesen használtuk. Akciósan olyan 18e Fttól már meg lehet venni.
A bonyolultabb verziójában beépített bébiőr is van, az olyan 30e Ft körül van.

ami fontos viszont még. nem elég a légzésfigyelő, tudni kell, mit kell tenni, ha baj van.
mi a léghajós tanfolyamon voltunk www.leghajo.hu teljeskörű életmentési tanfolyam, plusz sok infó a kisgyerekkori balesetekről, betegségekről.
de máshol is van ilyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi Orsi! Én is az Angelcare-t néztem ki, 22900 ill. 34900 akciósan... A léghajó honlapját is néztem, de Pestre kell menni a tanfolyam miatt, nekem az sok. Próbálok helyben keresni ilyet, mert hiába csipog a készülék, ha én meg majd ott állok megkövülten. Másik megoldás: a gyerekem keresztanyja főnővér, kértem oktasson ki, ha nem találok senki mást... Egyébként történt már ilyen velünk: a párom kislánya kapott kruppos rohamot egyszer nálunk az éjszaka közepén, ha nem hallom meg, nem is tudom mi lett volna. És ha a kolléganőm 2 nappal előtte nem meséli el, hogy mit kell ilyenkor tenni, akkor nem is tudtam volna. Nem szokták az embert megdícsérni az éjszakai ügyeleten, mikor berohan a gyerekkel, de nekünk azt mondták, nagyon jól tettük, hogy behoztuk. (Más kérdés, hogy másnap az anyja leb...ott bennünket, minek dugtuk a gyereket kórházba, semmi baja :cry: . No comment.) Szóval jobb TUDNI, hogy mit kell tenni.

dkata
 
 


Kata :D
nem tudtam, hogy ennyit ment fel az ára, tavaly még láttam azon amit írtam... ezek szerint ez is drágul.
szóval csak ajánlani tudom.

szerintem egy főnővér meg tudja mutatni, de ami nagyon hasznos a próbababa. mert nekem pl. óriási döbbenet volt, hogy az elméletben leírt "1/3dal benyomjuk a csecsemő mellkasát" mennyire iszonyúan sok.
biztosan meg dogod tudni oldani Nálatok helyben is.

a krupp tényleg egy csúnya dolog, és én is megmutattam volna kórháznak azonnal - meg is kell.
hát a mama reakciójára meg no comment.

viszont ha gondolod a léghajós írott anyagot szívesen átküldöm Neked mailen. úgy is sok hasznos infó van benne.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Erika 13!!

Köszi a segítséget, és akkor megírnád az elérhetőséget??

majd várom a prividet.

és arról mit tudsz, hogy mennyire sikeresek??

üdv réka
kreka84
 
 


Sziasztok. Mi is lombikra járunk.Volt egy sikertelen hormon kezelésem,meg egyszer túl stimuláltak és egy beültetésem.Amiből egy vetélés lett. Most pihentem egy kicsit,de tavaszal szeretnék újra probálkozni.De már most be kell jelentkeznem ha várólista van? Ja a Kaáliba járok. A peticiot már aláirtam. Egyébként tök jó hogy ennyi pocaklakó van.Gratulálok mindenkinek. Sziasztok
varga zsuzsa
 
 



Réka!
Nekem is Gimes doktor az orvosom, ugyan én hozzá járok, de már pocakosként kerültem hozzá. Megvagyok vele elégedve maximálisan. :) :) :) Nekem a budapesti kaáliban "csinálták" a babáimat 4. lombikra.
Az inszeminációnak kicsit kisebb a százalékos esélye, de sok esetet tudok akinek úgy sikerült. :)

A debreceni kaáliról nem tudok semmit a budapestiben viszont én mindennel maximálisan meg voltam elégedve.

Konkrétn ha van még kérdésed szívesen válszolok.

Woodi!
Nem tudom ha már kilóg a lóláb hogy be kell feküdnöm akkor majd közvéleményt kutatok hogy ki szeretné helyettem csinálni. :) Lehet így járk akkor el ide felteszem a megszült mamikat addig, amíg ide írnak és ha már nem írnak csakoda. Bár ha én megszülök egy idő után biztos én sem írok ide tehát ugyan úgy mint a Kaálison valakinek átadom a staféta botot.

Orsi, Kata!
És szerintetek meddig érdemes használi a légzésfigyelőt időben???

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :D
hivatalosan a veszélyeztett kor 2-7 hónap, mi 1 évig használtuk.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Köszi!
Az előbb le se raagáltam a sárcokat. Egyszerűen gyönyörűek. Az egyiket lestoppolom a lánykámnak. hihi :) :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Aanda!
Nagyon-nagyon izgultam értetek!!! Nem is tudom elmondani mennyire örülök, hogy megszülettek a babák és gyönyörű súlyal! Mostmár boldog babázást kívánok!

Lányok!
köszi az infókat ráerősítettem a c vitaminra, már nem vérzik az orrom, de mikor éppen azt hiszem hogy tul vagyok a rosszullétes időszakon erre téved egy róka :shock:

katyerina
 
 


Szia Dkata, zseboroszlán!!

Köszi a segítséget, és majd döntünk. Nem lehet, hogy azért kell a Forgácsnál sokat fizetni, mert így gyorsan pörögnek az események???

üdv mindenkinek

réka
kreka84
 
 


Szia Kreka!

szerintem nem azért kell sokat fizetni, hogy gyorsabban menjenek az események.

ja és az ki maradt a priviből, hogy mindkét doki amit csak lehet azt tb-re csináltat meg.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


kedves lányok!!!!
csütörtökön megvolt a punkcióm!!!!!!14 petesejtet szívtak le,és mára már 8 gyönyörű,egészséges,szépen osztódó embrike lett!!!!
nem hallgattam a jótündér harcimókusra,és mentem utána dolgozni!aztán eljött a magyarok istene!olyan szarul voltam,hogy csak na,fetrengés az ágyon négykézláb mászás.
olvastam eddig lányoktól,akik írtak ilyen tüneteket,de nekem még ilyen nem volt.most már kicsit jobban vagyok! betartom harci utasításait,szigorú fekvés.
jövő héten lesz a beülti,mert a blaszto állapotban akarja betenni a doktornő.
ICSI volt amúgy.
nem akar a drnő 3-at betenni, mert 35 alatti vagyok.én szeretném.izgulok addig,hogy beleegyezzen!!!!!
ANDA!!!!
gratulálok!hihetetlen!!!!
mindenkinek a legjobbakat!írjatok nekem!
ja!most hogy már személyesen ismerem harcimókust,nagyon jó nekem!minden jó amit eddig írtatok róla szent igazság!!!
ő tényleg terézanya!!!!
lola29
 
 


ezer bocsánat,ezt a másik topikba akartam írni,de véletlenül ide sikerült!
icsilya orsi!megjelöltelek az iwiwen,ha nem gond.
lola29
 
 


Szivvi - köszi a lilipyes segítséget, majd újra megpróbálkozom vele.

Kata - döbbenet a sulis sztori, de sajna előfordulnak ilyenek. És erősen deja vu érzésem van, mert bár régen volt, de lány léttemre én is ilyen incidensbe keveredtem általános iskolában egy fiúval. Egy egyszerű szóváltás fajult el, és természetesen ő kezdte a verekedős részét én meg ösztönösen visszareagáltam, nehogy már hagyjam magam alapon. Végül úgy kicsavarta a kezem hogy eltört az ujjam. Természetesen a tanár sosincs ott amikor kellene, bár nem lehetnek ott mindig mindenütt. És tudod mi volt a "gyógyír"? A másik gyerek kapott egy igazgatói megróvást. Ennyi. De az én kezemen három hónapig gipsz volt ami miatt sok mindenből ki is maradtam.

Egyébként kiakasztó, de nem lehet elég korán kezdeni, az egyik barátnőm mesélte, hogy az oviban, hogy megrugdosta egy "vadorzó" az ő gyerekét, bár ott közelben volt az ovonéni, de mire odaért kapott a kissrác, és rendesen bekékült később a lába, és hát lelkileg is megviselte a gyereket, mert sírva vitték az oviba aztán több napig. Persze sokadszorra megint behívta a szokásos anyukát, mert mindig az ő gyerekével van baj, de hát van ahol ez sajna falra hányt borsó, mert a szomszédjuk szerint az asszonyka gyerekei egész napra ki vannak csapva az udvarra és rájuk sincs nézve. Ilyen is van. Milyen legyen az a szegény gyerek? Csak sokszor az issza meg a levét, aki van ugyan otthon nevelve, de benne van a védekezési ösztön. :?

Zsu - ma még írok Neked emailt.

Zsebi, Hajni - örülök, hogy ilyen jó híreket hoztatok. Én éppen most lemeradtam róla. Próbálkoznak mindig valamivel, de azért ilyen drasztikus változásokat nem olyan könnyű megvlósítani, hála a magasságosnak!!! :lol: Szerintem a lombikos támogatás is maradni fog! Bár annak a bevezetése könnyebb lenne, és bár nagyon szeretnének spórolni vele, de azért reméljük a sok tiltakozás megteszi hatását. Nagyon durva lenne haelvennének 3 lehetőséget.

Kép
potykamanó
 
 


Kedves Lola!
Megy a csuri a kis blasztokhoz! Olvastalak a másikon is! Nagyon ügyesek vagytok!
Kreka!
A másikon is olvastalak, annyit tennék hozzá, hogy az inszemért a pesti Kaáliban is fizetni kell.
Zsebike!
Ha a megszült mamikat ki is teszed, engem azért tessék itthagyni, a közbejött örvendetes kismamiság okán :D
Orsi!
Milyen szép gyerkőckéid vannak! Nekem a motoros vagány nagyon bejönne vőnek :wink:
Kata!
Mi használunk légzésfigyelőt, Angelcare van bébiőrrel, amit többször használtunk is, szóval érdemes volt kiegészitővel venni. Ugyan állitólag már ujszülöttkorban vannak jelei a hajlamnak, mégis csupa olyanok halnak bölcsőhalált, akiknek nincs légzésfigyelőjük... Ennyit megérnek a nyugodt éjszakák. Máté korában még nem volt ilyesmi, és a férjem minden éjjel ezerszer odament hallgatni, hogy lélegzik-e. Most meg csak rápillantasz a kijelzőre, és alhatsz tovább. Sokkal fontosabb mint a baldachin meg a fejvédő...
Erika!
Nahát azért mindent Ő sem eszik meg, pl. a spenót már nem jön be Nála, pedig kicsinek szerette. És kb 1 hónapja a bébipépet sem eszi, egyszerüen kiköpte sokszor, mire rájöttem, hogy már nem izlik Neki... Most aztán van itthon 4 doboz HA pépem, de már megnéztem a lejáratát, majd megeszi a kicsi :D Éppen akkor váltottam ki, mikor nem fogadta el többet :evil:
Képek jönnek, dugás még nem volt :lol:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Katyuska!
Hogy lehet az, hogy Te csak 2 nappal vagy idősebb, mégis sokkal kevesebb napod van hátra :?: :?: :?:

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kata :lol: mi is azt a fajtát vettük, amit Orsi írt. Az Elefániban vettük 22.000 Ft/db és adtak hozzá ajándékba egy kakis pelenka tároló szemetest is. :lol: Amelyikhez bébiőr is volt az volt asszem' 35.000 Ft.

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?