Kata!
Elképedve olvastalak. Na nem mintha ismeretlen lenne a verekedés, nekem is fiam van. De azért 13 éves korban igy összeverekedni, hogy a gyerek ilyen sérüléseket szerezzen! Milyen durva lehetett az a másik gyerek! És hol voltak a tanerők ezalatt
Mert olyan nincs, hogy ne lenne legalább 1 lány, aki elfut a tanárhoz, hogy beárulja a verekedős fiukat... Azért ha a karja eltört, az 8 napon tul gyógyuló testi sértés, talán nem szabadna annyiban hagyni a részetekről. Ilyet nem lehet csinálni!
Remélem azért az események semmilyen negativ hatással nem lettek a babára nézve.
Anikó!
Nagyon örülök, hogy ismét itthon vagy, mostmár biztos hogy minden rendben is lesz! Feküdj szép nyugodtan!
Kata!
Azt irod, hogy nincs korlát egyik oldalon sem. Azért majd lesz, ugye, mire a bébi járóképes lesz?
Erika!
Milyen édes kicsi fiad van Neked! Sürübben is tehetnél fel képet, még nem is láttuk azt a gyereket!
Emesém majdnem mindent megeszik már, óvatosan adogatok Neki a miénkből, de főzeléket 2x kap naponta, ehhez kevés kivétellel ragaszkodom. Szóval azért nem éppen a mi kajánkat eszi még. Jó étvágya van, de rá kellett jönnöm, hogy kisebb korában tuletettem. Ugyanis annyit teszek a tányérjába, mint mondjuk 2 hónappal ezelőtt, és rendszeresen kb. az utolsó 2-3 falat előtt elkezdi rázni a fejét, és ki sem nyitja a száját, tehát közli, hogy már nem éhes. Régen meg addig evett amig ki nem ürült a tányér.
Majd teszek fel képet, csak még össze kell dugni a zsinórokat, amihez Máté ért, de sose ér rá! Pedig gyönyörü képek vannak a maszatos ünnepeltről, vasárnap volt a keresztelője.
Tegnap hivatalosan is kismama lettem, azaz megkaptam a kiskönyvemet, másfél óra irodai munkát követően. Ez a dolog akkora cucc lett pedig Emesével másfél éve járogattam ugye, és azóta teljesen megváltozott minden, főleg sokkal nehézkesebb, mint volt. Erre kell a sok pénz, a sok papirra, amit alá kell irni, sőt az egész csak ugy érvényas, ha a dokid is lepecsételi, aláirja, kódolja stb. Tegnap óta érvényes 1 olyan kód, amely minden terhességgel kapcsolatos vizsgálatot ingyenessé tesz ha ez van a beutalón, akkor szabad a pálya. Röhej. Ja ésa az egyik papirra még azt is rá kellett vezetni, hogy kinél és melyik kórházban szülök. Mintha bármi is biztos volna ebben az országban 2006 november 30-án!
Orsi!
Te jól vagy? Hatalmas a babád! Pöttyömet a 10.héten 23 mm-nek mérték CRL