Sziasztok!
Tegnap voltunk dokinál. Ctg-n minden ok volt, Ervin baba majd szétrúgta az oldalamat. Ráadásul még UH is volt. Szegénykémnek nem igazán tetszett- nekem se. Kaptunk még egy hetet. 20 . hét óta kb hetedszer mentünk a bőrönddel, élesben ez az 5. bónuszhetünk. Minden ok, csak továbbra is kisebb a BPD-nk, a többi értéke jó, de azért aggódom a súlya miatt kicsit. Méhszáj talán nem romlott, és már kb 4 hónapja medencevégű a fekvés. A vérképem jó, 23 -as a vasam, az éhgyomri cukrom 5, terhelésre 4,9.
Viszont vérnyomásom -védőnő szerint kicsit magas. Szerintem meg belefér még. Ált 125-130/80, ritkán 135.
Amúgy aranyos és igen mozgékony baba. De sosem dorbézol éjjel, csak amíg elmegyek pisilni. Szereti a vízcsobogást, a babazenét, meg a hintaszékezést, meg talán azt is,ha én énekelek Neki.
Emese
Remélem már meggyógyultál! Kitartás a tanuláshoz! Még karácsony előtt lesz a szigorlat? Gratulálok a 3 cm-s Babához! A védőnő meg nagyon gáz!!! Óvatosan érdeklődj, lehet esetleg mást kérni, bár itt nálunk körzetenként van a beosztás. Vagy esetleg, ha vmelyik bnőd védőnője jó, hátha telefonos-védőnőséget vállalna, ha kérdésed van.
Bea
Meddig lehet sétálni a babával, mármint hőmérsékletileg? Mínusz fokban már nem? A táblában tök jó felül lenni
Elvileg jan. 21-re vagyunk kiírva. Tök jó Nektek, hogy ilyen szépen alakultak az első hetek! Már én is nagyon várom! Bár pár dologban picit bizonytalan vagyok.
Ági
Nem semmi ,hogy ilyen nagyfiú Peti!!! NEm emlékszem, mekkora volt a születési súlya-hossza? Tejcsit kap, vagy már mindenfélét? Szeretnék kérdezni az EDA-val kapcsolatban egy-két dolgot, ha nem gond. Akár mailben is.
Betti
Két órát sétáltok a Kisfiaddal? Kétszer, vagy egyszerre? Tök jó lehet, már úgy várom ezt is! A dombon nem lehet könnyű tologatni a kocsit! Nem csoda,ha már sikerült leadni a pluszkg-kat. De inkább szeretném dombok közt tologatni, mint a kipufogógázban. Közel hozzánk van két kisebb park, játszótér is van,de mindkettő egy forgalmas főúttól pár méterre.
Lara
Nagyon jók az értékek!!! Kaptál vmit stimulációra? Szuri megvolt? NAgyon drukkolok!!!
Reni
Örülök,hogy pco-t megszűntették és hogy a sövény is kiiktatható , meg hogy jó helyen van. Nekem a kétszarvú méhnél sajnos nem lehetett vágni, de éppen tegnap olyan helyen rúgott meg Ervin, a bal bordámnál, ahol még sosem volt, gondoltam,ott a csökevényes szarv és most lehet,hogy a Kisfiam eltolta, vagy csak befért a lába?Mindenesetre jó hír, mert talán van elég helye.