Sziasztok!
Tegnap voltunk az első NST-n, szerencsére minden ok, már voltak 20-as "fájásaim" is, amiből én persze semmit nem érzek, hiszen - többek között - ezért vagyok veszélyeztetett a 23. hét óta, azóta én folyton keményedek. Doki mondta, hogy teljesen kinyílt a méhszáj, úgyhogy készüljek, bármikor lehet ebből baba! A derekam mindenesetre már napok óta fáj, és minden nap hasmenésem van.
Annyira izgulok! Hétfőn betöltjük a 37. hetet, legalább addig szeretném még bent tartani, lelki okokból. Bár nálunk az elérendő cél dec. 1 volt, és az megvan!
Tegnap lefekvés előtt rámjött egy kis para, mert éreztem egy határozott pukkanást, és azt hallottam, ha megreped a burok, sokan ezt hallják. Vártam, mi lesz, de nem jött víz. Majd lefeküdtem, a jó meleg paplan alá, és egy idő után éreztem, hogy kicsit nedves vagyok odalenn, de már volt ilyen sokszor régebben is, szerintem csak izzadtam. De sokáig nem tudtam elaludni, feszülten figyeltem, mi lesz. Aztán elaludtam és reggelre teljesen száraz voltam. Nekem a rémálmom ezt a magzatvíz-elfolyás, jobb szeretném, ha előbb görcseim lennének, és csak a kórházban folyna el.
Tényleg, mi van, ha nem veszem észre? Pl. zuhanyozás közben folyik el, amikor a meleg víztől nem tudom megkülönböztetni? Vagy ez hülyeség, érezni fogom?
Csömöri kismamák:
az új védőnő munkába állt már? A csömör portálon még nincs ott a neve. Én az új részen lakom, és valamelyikőtök írta, hogy ez a terület hozzá tartozik. Nekem az utolsó védőnői bejegyzésem a 18. héten volt, utána kórház, majd elköltöztünk, ide egyszer jött ki a Baczkó Pálné a 30. héten, de nem írt be semmit, aztán ígérte, hogy jön 4 hét múlva, de nem jött. Nekem ugyan nem hiányzik, de nem gáz ez? Tudja, hogy én nem tudok odamenni.
Szerintem is jó ötlet lenne egyszer találkozni, majd ha a babák és az idő is engedi!
Mali, már akartam írni, hogy minden tiszteletem a Tiéd azért, amit a cukroddal tettél!!!! Számomra ez egy kész katasztrófa lett volna! Ügyes és bátor voltál!
Giga, Sikati, drukkolok!
A beteg babáknak meg jobbulást!!! Olyan hülye nyirkos idő van, nem csoda, hogy mindenki dögrováson van.