Sziasztok!
Szerintem megint hosszú leszek, de Babszi gondolatai kihozzák belőlem.
A napokban már írtam, hogy elegem van a sok jótanácsból. Ennek előzménye az volt, hogy anyukám beszélt xy-nal, aki azt üzenete, hogy szedjek ezt vagy azt, meg ne görcsöljek. Próbáltam anyukámnak megmagyarázni, hogy nem görcsölök, csak annyira fontos dolog ez az egész, hogy mindig eszembe jut. Ha pedig sikerül is kikapcsolnom, rögtön jön valaki, aki eszembe juttatja. Na ezen kicsit összeszólalkozva, meghívtam egy görbe lányos délutánra ide a net elé. Utólagos engedelmetekkel elolvasta jónéhányunk félelemeit, aggódását, vagy gondolatait, a sok bíztatást és erőt amit egymás felé nyújtunk. És még ezután is azt mondta, hogy sokkal kevesebbet kellene a babaprojekttel foglakoznom, mert ha kicsit kikapcsolnék simábban menne minden, mert tényleg rá vagyok a témára görcsölve.
Jött ő is a "amikor már teljesen feladták, vagy beadták az öribabás kérelmeket" c remek kis sztorikkal.
Én viszont nem érzem így. Szerintem nem görcsölök a témán, de én sem tudom lazábban venni. Sajnos ezt tutti csak ti értitek meg. Minden ciklusnak az elmúlt fél évben totál bizakodva mentem neki, félidő után nagyon nehezen teltek a napok, és amikor már éreztem , hogy nem sikerült, minden hónapban össze is omlottam rendesen. Ezek után ki ne foglakozna magával, melyikünk tudná lazábbbra venni a figurát, amikor minden hónapban ott az esély, és félünk, hogy valami kis ostobaság miatt elszalasztjuk? Ez még nem görcs! Vagy tévedek?
Na és most jöhet a görcs is!
Coca segíts megint kérlek! Ma reggelre szépen elkezdett a hőm emelkedni végre. Viszont a 11-12 napon volt a nyákom tojásfehérje, a hőm meg a 13 napon volt kicsit alacsonyabb, és utána kezdett emelkedni. Beteszem a görbét is. A pontozott napokon voltunk eksönben. Csak arra kérlek, nézz rá, szerinted is a 13. napon ovulálhattam? Remélem, nem tévedek, mert akkor jó időszakban nem aludtunk! Néztem alkotásaidat, szépek, nagyon ügyi vagy!
Nem tudom feltenni a görbét.
Mensi vége után lett ilyen: 36,5 36,5 36,4 36,4 36,4 36,5 36,5 36,5 36,4 36,6 36,8
Köszönöm, ha elképzeled a görbémet és véleményezel is!
Jó éjt mindenkinek, puszika....