Jó estét!
Szépen belelendültetek, ezt már szeretem
Hajni
Formabedobó: Gergő azt se hagyja, hogy egy-egy játékot megmutassam, hogy kell használni! Remélem, tényleg nem gáz, hogy őt sem érdekli, mert eddig nem csináltam belőle ügyet. Nagyon jól elvan egyedül, vagy a bátyussal, elég ritka, hogy leülnék vele játszani. De ma valami rámjött, és kiborítottam egy adag játékot, mutattam, hogy mit hogy kell/ene/, semmi nem érdekli, csak a hajigálás szanaszéjjel
Kalapálós játékot is muatattam, az sem kell úgy, ahogy én csinálom. Pedig egyébként meg utánoz mindent.
Disznótor: őszintén szólva csöppet sem irigyellek, én már a szagától is rosszul vagyok. Amíg nem voltak gyerekeink, évente marha sokszor mentünk mi is anyósékhoz, mindenkinek megvolt a helye, feladata, enyém volt a benti konyha, ahol a dolgozóknak készült a kaja, aztán a mosogatás, és a behordott mocsok föltakarítása. Már délben rosszul voltam a szagoktól. Igazából mi nem is nagyon eszünk disznóhúst, anyósék meg folyton jöttek azzal, hogy azért csinálják, hogy tudjanak adni. Lassan leszoktatajuk őket, mert már szinte csak ők eszik a disznót. Szerencsére Balázs születése óta nem nagyon tudok segíteni, így felmentést kaptunk, nem megyünk.
Viszont ahogy ma hallottam a híradóban, hogy az ellenőrzések során mennyi romlott húst foglalnak le, teljesen kiakadtam. Minek nézik ezek a fogyasztókat??? Hova menjek húst venni, hogy nyugodtan meg is merjem enni? Szóval Nektek legalább ez a gond letudva
Jó munkát hozzá!
Nyúlné
Ezer köszönet! Ha gond a fotózás, nehogy fáradj miattam, a neve alapján már csak megtalálom! a 22 darabot meg álmodni sem mertem, ez tök jól hangzik!
Benianyu
Benifülnek gyors gyógyulást, nagyon sajnálom szegényt!
Sajna tudom én, hogy odébb van még az, hogy Gergő csak sétálgasson. Ma estig eszébe sem jutott a menés, a játszón is próbáltam lábra állítani, de mindig ledobja magát négykézlábra. De itthon este már 12-t lépett
Zsuzsa
Jó, hogy hallunk Rólatok! Szurkolok, hogy javuljon a helyzet, és maradhassatok!
Ayse
A furulya Gregőt is elvarázsolja, már az első Balázs általi belefújástól is elkerekedik a szeme, és mozdulatlanul figyel. Nálunk most épp napok óta elől van, és bizony, ha nem is volt fejfájásom, ettől meg tud fájdulni... Úgyhogy minden nap elhatározom, hogy megtanulok furulyázni, hogy lekössem a gyerekeimet vele, és ne őket kelljen hallgatni. / bár gyanítom, hogy akkor is az menne, hogy mostén, mostén!/ Én Gergőt töpörtyűnek szoktam hívni. Nem jó? Amúgy a csecsemőkorból immáron kisgyermekkorba léptek, tehát megfelelő lenne a "gyerek" is
Mellesleg még Balázst is sokszor hívom babámnak...
Gondolom, mire ezt befejezem, már mindenki elment aludni. Úgyhogy:
Jó éjt!
Judit