Hat, bonya, en nem tudom, hogy vajon hasznal-e mindez...A termekenysegi kozpontban, ahova jarok, van tb altal finanszirozott acupuntura, de en nem probaltam...Allitolag a dokim egyes esetekben eloszeretettel ajanlja, nekem csak megemlitette az elejen, hogy ilyen is letezik...Na, de lehet jo is, hogy nem probaltam , mert igy is tul lettem stimulalva
Babancs, akkor drukkolunk, hogy minden rendben legyen
...(de renben lesz!!!
)
Dimet, jo ez a Zsuzsis csaladi lanc.
..Engem is ugy hivnak, mint anyut, eppen ezert, mivel sohasem tudtuk kinek szolnak, en ugy dontottem, nalunk valtozas lesz...
Hu, hogy Te milyen hoket mertel? Akkor lehet az en homerom a rossz? De ha igy visszagondolok, en meg eletemben nem mertem 36 alatti hot...
Kavicska, nalad ugye van uh-s kovetes a Closti-bol kifolyolag?
Ramboka, tunderi lehet Gergo
...
Norka, mi van veled? Se ujabb blog, se forumos bejelentkezes
Irj par sort stp...
Pogika, voltatok vasarolni? Hmm, remelem a bolt elnyerte tetszeseteket...
Nalunk ujdonsag, hogy megjott a lombikrol a zarojelentes...Na, sok erdekes nincs benne, csak szaraz tenyszeru adatok...de egy valami megragadta a figyelmunket. A ferjem a lombik elott "Maca Vibe"-t szedett lassuk mit tud a medve alapon...Nahat, ez a szer tud valamit!!!!
Ezennel mindenkinek figyelmebe ajanlom!!!
A kiskatonakat ugy felturbozta, hogy meg is lepodtunk
...( Tenyszeruen : 110 millioan voltak, es ebbol 95% elo, es 75% mobilité 1 es 2, virgoncon mozgott) ...Csak neztunk
, mert ilyen meg nem volt...Raadasul pont a vizsgalat elott iszonyu stresszes idoszak volt a mhelyen, szoval azt sem lehet mondani, hogy pont jo formaban volt a parom...En ezt az eredmenyt egyertelmuen a szernek tulajdonitom...Eljen a "Mace Vibe"!!!