Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, mert fürdés idő van!
Utánna meg Barátokközt :wink: ! Adél nagy barátok rajongó :oops: !

Zóra!
Köszönöm nektek is a köszöntést!

Viki!
A bűvős szó: Trapp Gábor :D !

Képzeljétek! Ma voltunk táncházba Adéllal! Hát nem igazán nyerte el tetszését, csak állt egyhelyben. Azt mondta a csaj aki tartja, hogy szinte mindegyik gyerek így viselkedett eleinte.
De annyira aranyosak, hogy ezek a 2-3-4 évesek nyomják a néptáncot! :D Én teljesen elolvadtam tőlük! :wink: :lol:

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Ha jól látom ma mész az onkológiára, de azért megnyugtatásul had mondjam el, hogy akkor is kiküldik ezt a lapot, ha valamiért nem sikerült rendesen megvizsgálniuk a kenetet.
Remélem nem lesz baj! De biztosan nem ha már egyszer ott van Kistesó a pocidban! :wink:

Viki!

Huncut egy kölök ez a Petike! Hát persze hogy a létra tetején a legjobb! A bili-ügylet megy még-már?
Gyöngyszem a sógornőm manókájától a bilivel kapcsolatban: " Maaamaa, gyeje büdi van! Egy kisz cigabigát kakiltam..." :lol: :lol: Kész voltunk a röhögéstől!

Ti elkezdtetek már készülődni karácsonyra? Ebben a hülye időben (mármint hogy ilyen meleg van még) teljesen elfelejtettem hogy Erzsébet nap jön. Gondolom Erzsó Neked nem kell ezt magyarázni, de ilyenkor már nagykabátban szoktuk a nagymamámat menni köszönteni. :shock: Most meg... Jövő héten hétvégén meg már advent első vasárnapja van. :shock:
Én elkezdtem Katának gyártani egy adventi naptárat, mert imádja bontogatni napról-napra a csokikákat. Most éppen a kis szütyőket varrom hozzá, meg rá a számokat, amiben majd a napi édességek lesznek. Jó játék. :lol: Remélem örül majd neki!

Timi!

A nagy bohóc majdnem kész, most kicsit megcsömörlöttem benne, pedig már csak a hangjegyeket meg a dobnak az arany gombjait kellene felvarrni rá.
Most egy Micimackós képpel küzdök, találtam a képtáron egy tuti jó oldalt, ahol rengeteg keresztszemes kép van MINTÁVAL! http://kep.tar.hu/olko Fent van a Lanarte-os egyik lány is, pont ami nagyon tetszett nekem a katalógusból! :D Szerintem érdemes lenne Neked is rákukkantani. :wink:

Jevi!

Voltatok dokinál Violkával?

Marcsy!

Domi megbékélt már az oviba járással? :D Remélem Dávid azóta nem szerzett újabb sebesüléseket!

Megjöttek az üzletkötők! Mennem kell!
Szép napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!
Sajnos nem sokat változott a helyzet. A Domcsi ma az utcán kiabált velem, hogy legalább csak ma had maradjon itthon és játszunk, nézzünk mesét, mert Ő az oviba úgysem tanul szinte semmit :lol: Előjött az is, hogy Ő betegnek érzi magát...
A Dávid több sérülést azóta nem szerzett :)
A karácsonyra egyenlőre még nem akarok gondolni :cry: Ami járna pénz a gyerekekre évente 2szer(valami rendszeres gyermekvédelmi támogatás vagy mi a neve) nem jött még meg, azt akartuk hozzácsapni a karácsonyi dugipénzhez :cry: állítólag nem is fogjuk megkapni, mert nincs pénze erre az önkormányzatnak :cry:
Úgyhogy sztem a karácsonyi készülődés majd karácsony elött 1-2 héttel kezdődik el :(
Marcsy
marcsy
 
 

 
 

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Erzsónak és gratula a babához is! :)
marcsy
 
 


Sziasztok!

Viki!

Igen, minden oké, csak Tami lefoglalja majd' minden percemet, hihetetlenül nyűgös az utóbbi napokban, ha nem lát és nem vele törődöm, sír, mint a veszedelem. :cry: Szerintem már nagyon zavarja, hogy sokmindent csinálna, mégis egy helyben kell feküdnie.
Klassz volt a fürdőkádas kép is, meg a létrás is. A földre-kakiláson meg jót nevettem. :lol:

Erzsó!

Hol voltatok táncházban? Népitáncolni fogtok? :)

Monee!

Megkukucsoltam a linket, tényleg vannak rajta nagyon szép munkák. Már el is felejtettem, hogy a bohócos mintákat átküldtem neked. :oops:

Andi!

Milyen volt a tali?

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Ma megjártam az onkológiát!
Monee!
Igazad volt! Azért küldték mert nem tudták kiértékelmi az eredményt!
De azért rám hozták a szívbajt!!!! Amikor kijött az asszisztens csaj, mondtam neki hogy miért vagyok ott. Azt mondta hogy csak azoknak küldenek papírt akiknek rossz lett az eredményük! Abban a 10percben amig nem hívtak be, 5 évet öregettem :? :shock: !

Monee!
Úúúúúgy irigyellek, hogy költözés, munka, stb.. mellett még ilyenekre is van lelkierőd! Én még az adventi koszórúra is nehezen szánom rá magam!

Marcsy!
Köszönöm nektek is!
Remélem az ovi dolog hamar helyre áll!

Timi!
Itt Komlón az ifjúságiházban van minden hétőn. A foglalkozás első felében zenére tanulják a tánclépéseket, második felében pedig körjátékokat játszanak!

Nálunk is fejlemények vannak Adél terén!
Múlt héten akartam neki venni pelust, mert éjjel még kellett neki. A boltban neki állt cirkuszolni, hogy neki nem kell, csak a kistesónak vegyünk :lol: ! Mondtam neki, hogy rendben de otthon már nincs egy darab sem. És képzeljétek azóta nem pisil be éjszaka sem :D !
Most már kimerem jelenteni, hogy SZOBATISZTÁK LETTÜNK :wink: :D !!!

Sziasztok Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!
Utólag, de én is nagyon boldog névnapot kívánok! :oops:
Engem nagyon érdekel a néptánc, hány éves kortól lehet oda vinni a piciket? És hétfőnként hány órakor van? Mi ugyan Pécsen lakunk, de férjem Komlón dolgozik, meg a szüleim is ott laknak, ha délután van, talán megoldható!
Amúgy itt Pécsen tudtok ilyenről? Előre is köszi!

Most nem reagálok senkinek, mert sietek, Manó még alszik, de el kell mennem a 400 ágyasra, ott fekszik a nagymamám, meglátogatom. Addig anyós vigyáz a picire, mert Párom ügyel ma. :(

Dokinál még nem voltunk, egyelőre hanyagolom, majd leírom, hogy miért, csak most nincs időm rá!
Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok neked így utólag is!
A néptánc szerintem is tök jó dolog. Én népitáncoltam 10 évig, igaz nem ilyen kis korban kezdtem. Csak azért hagytam abba, mert megszabták,hogy milyen hosszú legyen a hajam, azt hogyan hordjam stb... De amíg jártam nagyon élveztem.

Viki!

Nagyon "meredekek" a létrás képek, de nagyon jók!!!!

Timi!

A tali jól sikerült. Voltunk vagy 20-an. Olyan jó volt látni a sok szép babácskát. Mindenki elmesélte,hogy mikor szült, milyen volt a szülés, szoptat-e még, stb... Érdekes történeteket meséltek. Megbeszéltük,hogy tavasszal is tartunk majd ilyen összeröffenést.

Zsófival mostanság én is nehezen bírom. Amióta tud hasra fordulni állandóan forog. Azt játszuk egész nap, hogy átfordul, kicsit elvan hason aztán nyüglődni kezd, akkor visszafordítom, aztán rá egy másodpercre már ismét hason van. Iszonyú fárasztó! :lol:
Amikor aludnia kéne akkor beteszem a kiságyba, de ott is elkezdi a hasrafordulást, és az alvásból meg nincs semmi. Ma egész nap nem aludt!!! Most már annyira fáradt, mi meg nem bírunk vele. Egyfolytában sír. Már nemsokára fürdetés, csak addig bírja még ki valahogy.

Sziasztok: Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Most csak futtában válaszolnék Jevinek, mert Adél sem aludt délután és már menni akar aludni.
Tehát:
Már egész "pici" kortól vannak gyerekek. Van olyan kislány aki másfél éves és ott rohangál körbe-körbe. De a két és fél éves gyerekek is nagyon ügyesek. mondjuk Ők már régebb óta járnak.
Minden hétfőn van 5-kor! Havi 500ft. De amíg nem vesz részt aktívan a gyerkőc a foglalkozáson addig nem szokták befizetni.

Andi, Jevi!
Nektek is köszönöm a köszöntést
:) !

További szép estét mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Mondtam én, hogy ismerem a párod! :wink:
Hatalmas gratula Adélnak a szobatisztasághoz!!! :D Örülök, hogy a vizsgálaton végül is minden rendben volt!

Andi!
Jó lehetett találkozni a babás ismerősökkel! :D

Timi!
Örülök, hogy rendben vagytok! Az, hogy semmire nincs időd tök normális szerintem, mert én is vagyok ezzel így! :wink: :lol: (nem is kevésszer)

Monee!
Bili ügyben stagnálunk, de nem is akarom erőltetni! Másnap még ment neki, de 3. napon már sírt, mikor meglátta, azóta elraktam, ráér még vele. Majd 1-2 hét hónap múlva újra megpróbáljuk! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek!
Hisztike most már tutira megtanult ülni. Dobok is fel egy képet róla :)
"Sajnos" a szőnyeget fel kellett venni, mert amióta mászik mindent összeszed, így egy régi paplant rakok le, hogy azon játszon. Persze nem sokáig van ám rajta :lol: Egész nap rohangálok utána, mert persze a dvd-k meg a szekrényajtó érdekli a legjobban :)
Marcsy
marcsy
 
 


Kép
marcsy
 
 


Sziasztok!

Nagy gondban vagyok!
Jövő héten kell vinnem Gergőt csípőszűrésre is, meg az első oltására is.
Csípőszűrésre a 400 ágyasra kell mennünk. Nem tudjátok véletlenül, kell fizetni érte?
Az oltásnál előre meg kell vennem az oltóanyagot v. a doktornőnek van? Ingyenes v. fizetni kell érte?
Attól is félek, h. mi lesz ha a Gyöngyöm a 400 ágyas várójában lesz farkaséhes v. éppen ott rotyog be? :shock: Gondolom szoptatós, pelenkázós helységnek nyoma sincs, a wc-k állapotát meg egyetemista koromból ismerem. :cry:
Egyáltalán le lehet ülni vhova? Mert, ha anyu nem tud elszabadulni a munkahelyéről, h. kocsival elvigyen minket, akkor kénytelen leszek tömegközlekedéssel és kenguruval megoldani a dolgot. Az meg nem lenne nagy élmény, ha az 5,5 kilós gyerekkel a nyakamban ott kéne ácsorognom órákig!
A másik rémálom az oltás! :shock: Ez az első (2 hónapos) oltás mennyire vészes? Be fog tőle lázasodni? Vagy csak kicsit nyűgösebb lesz?
Annyira féltem.Már a gondolattól is rosszul vagyok, h. bele fognak szúrni egy tűt! És ráadásul nekem kell lefognom????? :shock: Vagy az asszisztens fogja le? Vagy azt kérni kell???
Annyira ideges vagyok az egész cécó miatt!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!
Ne idegeskedj! A 400-as-ba a váróból bemész egy kis helyiségbe, ahol le tudod vetkőztetni Gergőt, ott még szék is van, meg is lehet szoptatni. Nem tudom kihez mész, de ha a huh nem jut eszembe a dokinő neve, az tartja magát az időponthoz, én egyszer sem vártam nála sokat.
Az oltástól se félj. Én szóltam a dokinőnek, hogy én bizony nem tudom lefogni, oldják meg, és hozzá sem kellett nyúlnom az oltás közbe :)
Én oltás után amikor hazaértünk rögtön adtam neki neurofent, meg este még egy adagot.
Szóval ne aggódj, rendben lesz minden :)
Marcsy
marcsy
 
 


Rambóka!

Tényleg ne idegeskedj! Mi Kazal Andrea dokinőnél voltunk csipőszűrésen a 400-ágyasba. Nagyon rendes nő! Talán ha 10 percet kellett várni.
Az oltásnál nálunk fel sem merült,hogy esetleg én fogjam le a babát. A doki és a védőnő megoldotta. Nálunk semmi gond nem volt utána se , így nem is adtam neki semmi lázcsillapítót. Persze azért oltás előtt én is féltem az egésztől...
Szóval ne aggódjál! :lol: Túllesztek rajta!

Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Erzsó!

Örülök, hogy végülis nem lett semmi gáz az eredménnyel és csak egy ismétlésről van szó. Adél édes lehetett, hogy "csak a kistesónak vegyetek pelust" :lol:
Én nem vagyok -még- tisztában az ilyen táncházas árakkal, de úgy gondolom, hogy havi 500 Ft, az nagyon olcsó, itt Pécsen nem tudom mennyit kérnek az ilyenért.

Andi!

Akkor ez szinte olyan volt, mint egy osztálytalálkozó. :) Elhiszem, hogy győzöd forgatni a Zsófit, én a kisöcsémnél emlékszem erre az időszakra, hát tudom milyen fárasztó volt. Gondolom hamarosan Tami is megindul, csak még a "hab teste" gátat szab neki. :lol: :lol: :lol:

Marcsy!

Édes Krisztike, ahogy csücsül, gratulálok neki! :) És hát naná, hogy a "tiltott" dolgok a legérdekesebbek. :wink: :P

Rambóka!

Szerintem sem para ennyire a dolog, a csípőn nem kell sokat várni (mi pl. elkéstünk, mert vélelenül a gyerekklinikára mentünk, odaszóltunk, megvártak). Ez a dokinő amúgy tud néha kemény is lenni, én hallottam mit "művelt" az előttünk bent lévő nagyobb gyerekekkel, de velünk kedves volt. Mindent el tudsz intézni, ahogy írták is és ide nem kell éhgyomorra menni, épp szóba is hozta ez a Kazal drnő, hogy ő mindig azt tanácsolja, ha mennek az uh vizsgálatra is, hogy nyugodtan csaljanak le 1- 1,5 órát, mert meylik újszülött bír ki 3-4 órát evés nélkül.
Oltásnál én is paráztam, de semmi gond nem volt, én eddig mindig este egy fél germicid kúpot beadtam azért, de semmi gáz nem volt. És inygenes persze, meg megoldják az ottlévők. :)

Mi ma kaptuk meg a 4 hós oltást, nagyon bátor volt Tami, csak a bökésnél sírt kicsit. Erről jut eszembe: meningitis elleni oltás- véleményetek?

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Marcsy!

Krisztike édesen csücsül! :lol:

Rambóka!

Ne aggódj, mindent leírtak már a lányok előttem! Az ilyen kicsiknél még megoldják a szri beadást nélküled is, nem kell lefognod, és nem is hiszem, hogy baja lenne. Ezektől az új oltóanyagoktól Petinek soha nem volt baja :lol:

Timi!

Ügyes volt Tami az oltásnál igazi nagylány már! Meningitis oltás: Peti megkapta, igaz elmúlt már 1 éves akkor, de nem volt vele gáz, kicsit bepirosodott, meg feldagadt 2 nap múlva, de ennyi. Se láz, se nyugtalanság, semmi, és ha belegondolsz abba, mi ellen ad védettséget, szerintem megéri beadatni! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Timi!

Én úgy tudom,hogy 1 év fölött érdemes beadatni a meningitis oltást, mert ha előbb kapja meg a baba, akkor kell mégegy ismétlő oltás is.
Mi mindenképpen kérni fogjuk majd!
Mi újság fülcsi ügyben?

Marcsy!
Nagyon cuki Krisztike, ahogy csücsül a paplanon. Zsófi is már annyira ülne, de hát még attól kicsit messze van! :lol:

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Megint, rég jártam erre minden baba nagyot nőtt, lassan ha nem írjátok oda kinek a gyerkőce meg sem ismerném :).

Most azért zavargok,mert van egy 2,5 hónapos ,nagyon édi ,Angol Szetter anyától és ismeretlen apától származó kutyusunk, akit elajándékoznánk.
Ha ismertek olyat aki szeretne kutyust és ott jó helye lenne ,légyszi szóljatok!!!

Pötyi:
Kép
diadora
 
 


Sziasztok!

Andi!

Igen, így van. 1 éves kor alatt 2 hónap különbséggel 2 db oltást kell kapnia a babának, 1 éves kor fölött csak 1-et! Ezért kapta Peti is szeptemberben, hogy csak 1-et kapjon!

Jó sz@r egy idő van! :? :?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Valóban rohadt egy idő van, már 9kor olyan álmos voltam mint 6kor. Most aludtam egy órát, de mégrosszabb. 8) :)

Tegnap volt az utolsó nap amikor még kellett mennem dolgozni a régi helyre, de szerencsére 30. fizetik még a fizetésem. Ma itthon vagyok egy kicsit, holnap megyek Budapestre állásajánlat ügyben, de tegnap is voltam egy tuti jó helyen interjún. A Rovitexnél volt a tegnapi, kereskedelmi ügyintézőt keresnek. Nagyon tetszett a hely. :D Remélem oda sikerül bejutnom! :wink: :D:D:D

Diadora!

Nagyon szép a kutyuli! Remélem sikerül neki jó helyet találnotok! :roll: :D

Marcsy!

Annyira szép Krisztike ahogy csücsül ott a szoba közepén a hatalmas szemeivel! :D

Timi!

Ügyes volt Tami! Világosítsatok már fel mire jó az a meningitis oltás? Tök tudatlan vagyok... :shock: :D Nem akarom elkiabálni, de jövő héten asszem lesz egy pár szabad napom, akkor lenne időm meglátogatni Benneteket. Remélem most összejön! :lol:

Erzsó!

Örülök azért hogy minden oké van! Hogy érzed magad?
Gratula Adélnak is!

Andi!

Ügyes a kislányod! :D Biztos "idegesítő" lehet, dehát ez nagy eredmény neki... had élvezze. :D

Gira!

Mi a helyzet Veletek?


Legyen szép napotok!
Nekem elvileg lesz ma már a gáztűzhelyemben gáz is! Végre főzhetek! :lol:
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a védőnőnél és megkaptam a kiskönyvet!!!
Ma kicsit sz@rul vagyok, fáj a hasam. Most pihit parancsoltam magamnak! Tegnap kicsit túlterheltem magam (szerintem). Ablakot pucoltam, függönyt mostam, tiszta ágyneműt cseréltem stb....
Ráadásul délután még bementünk Pécsre körülnézni ajándékügyben!
Éjjel nem tudtam aludni pedig fáradt voltam.

Képzeljétek!
Tegnap kaptam az unokatesómtól levelet. 8 hetesen vesztette el a babáját. Egy időpontra voltunk kiírva :cry: !

Adél is megkapta a meningitis oltást. Én úgy vagyok vele, hogy jobb félni mint megijedni!
Én Tökmagocskának is befogom adatni!

annak idején mi is a Kazal Andreánál voltunk! Tök jó fej! És ami a lényeg nagyon barátságos, kedves a babákkal!

Viki!
A férjem is ismer téged, de elöszőr nagyon kellett neki gondolkodnia, hogy ki is lehetsz :lol: !

Hallottátok hogy tegnap este fegyveres rablás volt a Komlói úti MOL kúton?

További szép napot nektek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Andi, Viki!

Köszi a hozzászólásotokat az oltáshoz, én nem is tudtam pl., hogy 1 éves kor után csak egy oltás kell. Nem igazán egyezett itthon a vélemény ezekről az "ajánlható" oltásokról és tegnap, mikor már kifelé jöttünk, szinte "számon kérte" rajtam a dokinő ezt az oltást, pedig se vele, se a védőnővel nem beszéltünk az ajánlahtókról, úgyis minden ilyesmire azt mondták eddig, hogy a döntés az én kezemben van (ezzel nem vagyok sokkal előrébb). Szóval csak az a szórólap van, amit már 20x átolvastam, meg csak olyan anyukákkal találkoztam, akik 1 éves kor előtt beadatták. valamit a dokinő is mondott az egy évről, meg hogy tél van...de igazából már félig kint voltunk és gondoltam majd ha kijün a védőnő, vagy benneteket meginterjúvollak, ki mit mond.

Viki!

Így is 5000 az oltás, hogy csak 1x kell? Ez egy más kombináció egy éves kor után? Most már ezekre rákérdezek, csak ez hirtelen eszembe jutott.

Andi!

Fülcsit szombatra tervezünk, mert vasárnap voltunk a városban, de nem volt az a csaj, aki a lövést végzi, így én is ide viszem Kertibe.

Monee!

Meningitis-gennyes agyhártyagyulladás, több típusa ellen létezik védőoltás (bár úgy olvastam, hogy az Európában elterjedt ellen épp nem). :?
Milyen jó, hogy már ennyi helyen válogathatsz! :D Lehet, hogy a közelembe jössz dolgozni? :wink:

Még egy kérdés: a Babamagazinban (amiről azért elég nyilvánvaló, hogy "szponzoros" cikkek vannak benne, mert az adott téma mellett mindig egy épp odavágó reklám is van) olvastam, hogy nem "szabad" bóraxos popsikrémet használni, mert felhalmozódik ez a káros anyag a szervezetben. nekünk van Neogranormon, Sudocrem, Bepanthen is itthon, de Tami újszülött kora óta a bóraxost írta fel mindig a dokinő és hát használjuk ezt is. Ti hallottatok erről valamit? Itt a neten "tisztítószerként" :lol: sikerült csak olvasnom erről a vegyületről.

És egy kép:
Kép

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Erzsó neked is köszi, csak épp együtt írtunk :)

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Monee!

Nagyon szurkolok,hogy összejöjjön egy jó "zsíros" állás Neked! :) Az interjúkon csak ügyesen. :lol:

Erzsó!

De jó,hogy már a kiskönyv is a kezedben van! Emlékszem én is tök boldog és büszke voltam amikor megkaptam a könyvecskét. Akkor vált igazán " hivatalossá" hogy babácskát várok! :lol: Próbálj meg minél többet pihenni.

Timi!

Én is olvastam a bóraxos popsikrémekről.Mi kezdetektől a Sudocremet használjuk. Kiváltottam ugyan a doki által felírt popsikrémet, de nem is használtam.
Amikor én jártam szülésfelkészítő tanfolyamra, ott nagyon a Sudocremet javasolták, így mi ezt választottuk. Nagyon elégedett vagyok vele, mert ha picikét piros esetleg Zsófi popsija, rögtön elmúlik a krémtől.
Majd gondolok rátok szombaton fülcsi ügyben!
Tami nagyon cuki a macikán.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Timi!
Én erről még nem hallottam, hogy a borax felhalmozodik a szervezetben és káros hatása lenne. (pedig én patikában dolgozom)
Az egyik legrégebbi fertőtlenítő szer.
Pici babáknak és gyerekeknek is szokták javasolni amikor szájpenészük van. (Glycerin bórax- ecsetelni kell vele)
A Bepanten, Sudocrem, Neogranormon mind nagyon jó, csak horrorisztikus áruk van.
Mi a choleszterines popsikenőcsöt használtuk és nagyon bevállt. De ez doki függő, hogy ki melyiket írja fel.
Most csak ennyit akartam. bocsi ha okoskodó voltam :oops: !

Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Timi!

Most hirtelen nem tudom pontosan megmondani, hogy mennyibe került a szuri! Úgy rémlik, hogy 1 éves kor után drágáb az az egy adag, de ugyanaz az adag, csak a kicsi babáknak ismétlő oltás kell (hogy miért azt nem tudom) :oops: A neve NeisVac C-vakcina, ha gondolod és legközelebb patikában jársz kérdezz rá az árára, meg arra, hogy hány éves korban mennyibe kerül, mert nekem az rémlik, hogy 1 év alatt olcsóbb, majd 1-2 éves kor között lehet az az 5000 körüli és 2 éves kor felett már valami 9000 ft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Popskrém: én a sima DM-es czink-oxidost használom általában Petinek és bevált. Most a fogzás miatt volt egy kis gond, így lett sudocrem-bepanthen váltogatás, de lassan visszatérek a dm-esre!

Monee!
Szorítok az álláshoz! :D

Erzsó!
Jól van, akkor okoztam egy kis fejtörést férjednek, de neki nehezebb dolga volt velem kapcsolatban, egyrészt már majd 2 éve nem dolgozom :lol: másrészt ő azért ritkábban járt be a BKSZ-re!!!

Vigyázz magatokra, pihizz ha tudsz (tudom könyű ezt mondani :lol: )!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a reagálást a krémre! Erzsó jó, hogy te "bennfentes" vagy, már kicsit megijedtem, hogy mivel mérgezem ezt a lányt, de aztán megvígasztaltam magam, hogy csak nem csinálnák (írnák fel, adnák el), ha ez ilyen ártalmas lenne. De azért tök bunkóság ilyen cikket is írni és épp ezt a hatóanyagot kiemelni, rámjött a szívbaj.

Viki!

Mindenképp utánajárok ennek az oltásnak, már tényleg érdekel. Amúgy én úgy tudom, hogy 1 éves kor alatt 2x2500 Ft a dokinő és kismamák is ezt mondták.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Monee!

Köszi, bízom benne! :)
diadora
 
 


Sziasztok!
Köszi a dícséreteket :)
Lejjebb kellett engedni a kiságyat :( Felült és elkapta a tetejét és húzta fel a fenekét :( Így most egy kicsit mérges, mert így hiába kapálózik nem éri el. Most kitalálta, hogy lerakja a fejét, felemeli
a fenekét és löki magát :) Engem meg a frász kerülget, hogyha nagyon lendít magán, megcsinlja a bukfencet :lol: Sokszor még annyi időm sincs mellette, hogy elmosogassak, állandóan mászik, kis örökmozgó.
Monee!
Szorítok, hogy összejöjjön az állás :)
Timi!
Nagyon cuki Tami a macin. Ő is mekkorát nőtt már :)
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Ez a bátor kislány megkapta a fülbevalót:

Kép Kép

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Sajnálom hogy nem voltam, de kicsit nyűgös így az élet hogy se a melóhelyen, se otthon nem érhető el a net. Sajnos itt anyunál sem lesz már sokáig, mert lemondtam. Azon imádkoztam, hogy ma még legyen, de eddig úgy tűnik szerencsém van. A héten biztos kikötik ezt is... :( Hogy otthon meg mikor lesz... az maga a talány.

Pénteken voltam Pesten munka ügyben, de az nem volt annyira sikeres mint a szerdai. Mindegy, veszteni nem vesztettem vele.
Remélem most a neten sikerül még valami normális ajánlatot találni, mert ami a Dunántúliban van az eléggé gáz. :shock:

Hódocska!

Hűűűűha... minden elismerésem a hölgynek! Veszett nőcis a fülbevaló! :lol: :lol:

Képzeljétek!
Norbi tegnap megkért rá hogy rendezzem úgy a délutánomat, hogy legyen időnk arra hogy elmenjünk gyűrűt venni. Ő akarja! Annyira örülök! :lol: :lol: :lol:

Legyen szép napotok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Monee!
Ez tök szuper! :D :D :D Akkor lehet hogy napokon belül gyűrűs menyasszony leszel :wink: !
Én levagyok maradva. Milyen munkakörben keresel állást?

Timi!
Nagyon jól áll Taminak a fülbevaló is!
Végül is hol rakattátok be neki?

Nálunk mára tombolni kezdett a takonykór :cry: . Adél csúnyán, hurutosan köhög, folyik az orra. Nekem a torkom fáj!

Marcsy!
Kitartás, már talán nem tart sokáig ez a korszak sem!
Amikor Adél kicsi volt én sem tudtam mellette semmit csinálni. Amikor délután aludt, feküdnöm kellett mellette, mert ha eljöttem 5 perc múlva már fennt volt.
Volt olyan hogy Apa meglepődött amikor haza jött a melóból hogy van meleg kaja az asztalon :oops: !
Nem volt egy fenékig tejfel korszak de megvolt a maga szépsége :wink: !

További szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Timi!

Nagyon szép a Tami fülbevalósan! Ott csináltattátok ahol mi?
Mi lassan körbenézünk majd "igazi" arany fülbevalóért.

Monee!

Jaj de jó, menyasszony leszel! :lol: Akkor már csak egy jó melóhelyért kell szorítani!
:lol:

Marcsy!

Én is már előre félek,hogy pár hónap és el sem fogok tudni mozdulni Zsófi mellől a mutatványai miatt. Már most is úgy ügyeskedik, nagyon mászna meg ülne már, folyamatosan jár keze-lába, egy nap vagy százszor átfordul. Szerintem ha megindul a mászással nem lesz egy perc nyugtom se. :lol:

Erzsó!

Adél takonykór :(
Vigyázz te is magatokra!

Képzeljétek Zsófi tegnap fürdött először nagykádban. Apa kitalálta,hogy most már nagy, és nem kiskádazunk. Hát nagyon meg volt lepődve. :shock: Betettünk a kádba egy szivacsot ami kicsit fenntartja a vizen és azon feküdt.
Így legalább ha egyedül fürdetek, akkor sincs külön macera, nem kell a kád vizzel közlekednem.
Férjem karácsonyig minden hétvégén menni fog valahová értekezletre, tréningre stb. így sokat leszünk ketten Zsófival.
Na ebben a pillanatban Zsófi magára rántotta a kiságya felett lógó zenélő kisegereket. Az egyik egeret elkapta, és a szájához akarta húzni, így szakadt le az egész. Nem is gondoltam volna, hogy eléri a kezével. El is tört a tartóváz! Úgy meglepődött, nem sírt pedig nagyot koppant! Nem is lehet már összerakni, mert letörtek belőle darabok.

Sziasztok:Andi

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Nálunk még mindig tart az alvás-mizéria, ezért is jövök most nagyon keveset, mert minden időt pihenéssel töltök, ha napközben alszik a Máté. Bár azért javult a helyzet, mert nem kelünk fel tízszer éjszaka, csak egyszer-kétszer, de akkor kb. 1 óra amíg visszaalszik. Most éjszaka is szórakoztatott minket a Máté éjféltől fél 2-ig, aztán nagy nehezen köztünk elaludt. Én már abba is beletörődnék, ha köztünk végre aludna, de sajnos ott sem alszik, hanem felül, mászik, stb. Azért, hogy írjak jót is, ma vettem a Máténak egy cipőt, mert már bent a lakásban teljes biztonsággal közlekedik járva, ha fogjuk az egyik kezét, sőt 4-5 lépést már egyedül is megtesz. Vettem egy kicsi cipőt neki, ha majd kint is szeretne kicsit sétálni. :)

Jevi!

Ha megírnád a gyermekpszichológus telefonszámát, nagyon örülnék neki, mert lehet, hogy elvinném hozzá a Mátét ezzel az alvásproblémájával, persze csak ha foglalkozik ilyen pici gyerekkel is. Ha nem akarod itt a fórumon megírni, akkor küldd el légyszi az e-mail címemre: vagorenata@invitel.hu Előre is köszönöm!

Timi!

Nagyon helyes Tami a fülbevalójával!

Erzsó!

Sajnálom, hogy beteg a kislányod! Remélem Te pedig hamar meggyógyulsz.

Andi!

Sajnálom, hogy ennyit vagy Te is egyedül, sajnos mi is nagyon sokat vagyunk egyedül a Mátéval. Engem nagyon zavar, ha a férjem nem tud időben, vagy esetleg egyáltalán egy este hazajönni, mert egyrészt hiányzik nekem, másrészt hiányzik nagyon a Máténak, mert ők minden este elég sokat játszanak együtt, sőt mostmár az apával való közös vacsora szinte kihagyhatatlan. Amikor nem itthon vacsoraidőben mostanában a férjem, elég sok bohóckodás, mondókázás kellett amíg megette a vacsoráját.

Mennem kell, mert nemsokára jönnek a régi munkatársaim látogatóba és egy kicsit rendet kell tennem.
üdv

Netty

Kép
netty11
 
 


Sziasztok!

Monee!

Valamelyik meló csak összejön!!! :wink: :D
Nethiány :(

Timi!

Még egyszer köszönjük a vendéglátást, nagyon aranyosak voltatok! Jól éreztük magunkat Petivel! Ja, és képzeld mire leértem a zebrához már aludt, és sétáltam vele még 1,5 órát! Akkorát aludt! :D :D :D
Ha van kedvetek valamikor csak csörögj rám, és gyertek nyugodtan! :lol:

Erzsó!

Adélnak jobbulást, Te pedig vigyázz magadra nagyon!

Andi, Netty!
Sajnálom, hogy sokat kell egyedül lennetek a babával! :( Elég nehéz lehet úgy! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dícsérő szavakat. :) Erzsó, Andi- Kertvárosban lyukasztottuk ki a fülét, ott ahol Andiék is és valóban rendes volt a hölgy.

Monee!
Nem tudom, mennyit tudsz még minket olvasni, de akartam írni, hogy szívesen várunk, ha még "szabad" vagy, akkor akár napközben is. Gyűrű? Sikerült néznetek, vagy már vettetek is? Úgy látszik tényleg komolyak Norbi szándékai. Kíváncsi leszek, melyik munka lesz majd a nyerő.

Erzsó!
Vigyázz magtokra és jobbulást mindkettőtöknek! :P

Andi!
Hát tegnap Petike fürgeségét elnézve (meg felidézve a kisöcsém emlékeit) én is elgondolkodtam, hogy még milyen egyszerű helyzetben vagyok, mert ha majd Tami is megindul, akkor aztán lehet rohangálni.
Én is leszek majd egyedül decemberben, úgy látszik ez minden melóhelyen tényleg így van, rákapcsolnak ezerrel. Mi még a kiskádban fürdetünk, de férjem is várja már, hogy beköltözzünk a fürdőbe. :lol:

Netty!
Remélem, sikerül majd kideríteni mi okozza Máté éjszakai felébredéseit. Én már annyira hozzászoktam a nyugis éjszakákhoz, hogy nagyon furcsa lenne, ha újra többször fel kéne kelni. Sajnálom, hogy nálatok még mindig nem javult a helyzet. :(

Viki!
Hát nem csoda, hogy elfáradt Petike. :D Jó, hogy még ekkorát sétáltatok, mi is lementünk tegnap, kétszer is. Majd írok neked e-mailt, de köszönjük a meghívást mégegyszer és örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
:)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!

Timi!

Az e-mailt előbb megválaszoltam, mint ide be tudtam volna lépni! :oops: :lol: Köszönjük! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!
Most csak pár perc, ígérem ha lesz időm jobban visszaolvasok.
Erzsó!
Remélem hamar meggyógyultok, nagyon vigyi magadra :)
Timi!
Nagyon jól áll Taminak a fülbevaló, igazi kis hölgy :)

Hisztike tegnap délutánra lázas lett :cry: A védőnő azt mondja, hogy lehet a fogzástól, na de 38,5???? Ha ma is lázas lesz, azért leviszem a doki nénihez. Semmi különösebb baja nincs eddig, eszik, játszik, nem sír többet a megszokottnál. Most már nincs megállás, akármit elkap feláll. Olyan mint a kelj fel jancsi baba, lefektetem, elfordulok és már ül. Hiába engedtük le a kiságyat, most már így is eléri a tetejét és akkor is feláll, ami nem is lenne baj, de onnan nem tud még leülni, így állandóan ott kell lenni mellette. Akkorákat esik, hogy az csak na.

Képzeljétek!
A Dominikának jön egy rágófoga!!!! Én azt hittem az ovisztrájk miatt mondja, hogy fáj neki hátul az ínye, de csak nem hagyta abba, megnéztem és már félig kint van a fog.
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Szerkesztettem pár Zsófi képet:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164780867.87.jpg[/img] Kép Kép Kép [/img]

Kép

Kép
noviandi
Pécs
 
 


Sziasztok!

Az embernek csak a legkézenfekvőbb megoldás nem jut az eszébe. Én azt felejtettem el hogy Norbi munkahelyén van internet pont és itt bűntelenül lehet netezni 9-ig, mert csak akkor nyit a bolt. :lol: Uh. nem leszek elvágva a külvilágtól, bár remélem hogy hamar sikerül munkát találni és akkor ez sem lesz probléma. :D

Timi!

Köszi a kérdést, megvettük a gyűrűt. :lol:
Miután egyikünk sem nagy arany rajongó, és pénzünk sem lett volna rá, ezüst lett. Összehasonlításként az árakról: egy pár ezüst gyűrű kb. 3000 forintba kerül, még ugyanez aranyból 30.000be. Ez elég kemény... :shock: Volt romantikus gyertyafényes vacsi, az általam készített lasagne-ből és volt megkérés is. :D Jó volt! :lol: :lol:
Nekem most még furcsa hogy "kell" hordanom a gyűrűt, mert bár elég sok van, mindig csak akkor szoktam felhúzni őket ha valami esemény van és ahogy hazaérek már le is veszem. :) Most is csalok egyébként, mosogatáshoz leveszem, aztán elfelejtem felvenni és egy óra múlva eszembe jut hogy úristen hol van? és rohanok felhúzni. :lol: :lol: Nem baj, előbb-utóbb csak megszokom! :D
Holnap délelőtt el tudnék jönni valószínű Hozzád! Hívlak majd! :wink:

Andi!

Az első kép nagyon tetszik, illik ez a virágocska-méhecske Zsófihoz!

Marcsy!

Sajnálom hogy Krisztike lázas!
Hétvégén nálunk volt Norbi testvérének nagyobbik kisfia. Péntektől ott volt, semmi baja nem volt és vasárnap mire délután visszavittük 38,7 volt a láza.
Tényleg, ha már a láznál tartunk: milyen hőmérséklettől illik komolyan venni egy gyerek lázát? Csak azért kérdezem, mert nálunk 37,5-től kellett komolyan foglalkozni a lázcsillapítással, Norbi meg legyintett Andris 38,7-es lázára is... :shock:
Én úgy tudom hogy főleg gyerekkorban képesek az emberek ilyen hirtelen magas lázra, felnőtteknél ez már ritkább és ilyenkor foglalkozni kell vele, mert önmagában a láz nem rossz, de hosszú távon nem szabad lázasan hagyni a gyereket.
Dominak még mindig tart az ovisztrájk? :lol:

Erzsó!

Hogy vagytok?

Netty!

Sajnálom hogy még mindig nem alszik rendesen Máté! Remélem a cihológus tud majd segíteni Nektek!

Kellemes napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Monee!
Hát nekem a doki néni azt mondta, hogy olyan 37,7-38-tól érdemes csillapítani, nehogy 39 fölé menjen(sajna nálunk ez sűrűn előfordul).

Huh lányok!
Most értem haza a polgármesteri hivatalból. Ezek az ügyintézők annyira de annyira hülyék. Tisztelet a kivételnek. Még engem néztek hülyének, hogy miért vagyok ott. 2 különböző ügyintézőnek magyaráztam el 2szer, hogy egy jöv. igazolást hoztam be, mert a férjem jövedelme megváltozott és így lehet, hogy nem jár a Domcsira az ingyen ebéd az oviba.
Szinte lehülyézett a nő, közölte mosolyogva, hogy most még megkapjuk, de májusba nehogy bemenjek mert akkor már nem jár meg.
Kb. egy fél órával a távozásom után a férjem felhívta őket és neki tök normálisan kedvesen(!!!!!!!!!!!!!) elmagyarázták, hogy mi is van.
Nah, megint csak panaszkodok... :evil:
Marcsy
marcsy
 
 


Sziasztok!

Tegnap megvolt a vérvétel és az uh. Tökmagocska össze-vissza hadonászott a kezecskéivel. Nagyon kis édes volt :lol: ! 4,4cm magas, tarkóredő 2mm. Tehát minden rendben van.
Viszont ami nem tetszett az hogy nekem a beutalót uh-ra és vérvételre a Werling doktor adta és neki fogják az eredményt visszaküldeni. Hiába mondtam a csajnak hogy többet nem szeretnék a Werlinghez menni ezért nekem, vagy az új dokimnak küldjék az eredményt. A válasz: sajnos ez lehetetlen!!!! :evil:

A náthán és a torokfájos korszakon túlvagyunk (kop-kop-kop), viszont én tegnap olyan gyomorrontást kaptam,hogy csak nnnaaa!
Tegnap doki után nyakunkba vettük a várost és neki álltunk a karácsonyi bevásárlásnak. Ebédelni beugrottunk az aranygaluskába. A menü: Lebbencsleves, tökfőzelék+pöri. A főzeléket kicsit savanykásnak találtam, de azért ettem belőle.
Éjjel iszonyú gyomorfájásra ébredtem, görcsölt a hasam, hányingerem volt. Olyan hasmenésem volt, hogy csak ihajj :oops: !
Egyszer egy évben hív meg Apa ebédelni :lol: , akkor is ez lesz a vége :roll: :wink: !
Mára már semmi bajom!!!!!

Én is uúgy tudom, hogy a lázat 38-tól érdemes csillapítani. Van amikor nagyon gyorsan felszökik és nehogy lázgörcsöt kapjon a baba, gyerek!

Marcsy!
Ha az ember becsületes akkor is úgy beszélnek vele mintha a s.ggükből szedték volna ki az illetőt :evil: :evil: :evil: !

Na megyek mert Adél anyunál van, engem meg vár a takarítás.
További szép napot mindenkinek!
Erzsó

Kép

Kép
erzsó78
 
 


Sziasztok!

Na voltunk csípőszűrésen. Hát a Kazal doktornő tényleg egy angyal! :D A kölykök is megérzik ezt! A Csöppöm vigyorgott rá, mint a vadalma, pedig alaposan megtekergette az összes alkatrészét. Átküldött UH-ra, mert kissé kötöttek vagyunk, de ott azt mondták minden rendben van, majd januárban nézzünk be megint!

Voltunk oltásért is, hát az már nem volt jó élmény. Én nem vettem részt benne, de a Csöppömet így is nagy megrázkódtatás érte. Úgy üvöltött, mint akit nyúznak, alig lehetett megnyugtatni! Annyira sajnáltam, a könnyem is kicsordult. :cry:

A doktornő ajánlott egy új oltást a súlyos hasmenést okozó Rotavírusok ellen, de vmi 16-18 ezer Ft lenne darabja, és 3 oltásból állna a sorozat! Az majd 60.000 Ft!!!! :shock: Azt hiszem kihagyjuk!

Timi!

Nekünk is a koleszterines popsikrémet írja a doktornő. Nagyon bevált, még testápolóként is használom, mert az olajozás ellenére nagyon száraz a gyerek bőre! Gondolom a Sudocream jóval drágább!
Csini a fülbevalótok! A gyerekfülbevalóknak másmilyen a hátulja, mint a felnőtt fülbevalóké? Már, h. nem szúrja a fejét, ha ráfekszik arra a fülére?

Monee!

Gratula a gyűrűhöz!!!! :D

Noviandi!

Gratuláljak, h. milyen ügyes??? :lol:
10-én lesz börze, szerintem ott fogsz találni tartót fillérekért! Én is ott vettem a mienket.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, még csak gyorsan olvastam vissza!
Violka elkapta ezt a hányós-hasmenéses vírust, és a Gyerekklinikán kötöttünk ki. :( Hétfő hajnalban 2-kor kezdődött, és reggel 7-ig, kb 15-ször hányt, a víz is kijött belőle, nem tudtam itatni! Elmentünk a dokihoz, aki rögtön a Gyerekklinikára utalt minket, mert kezdett kiszáradni. Fel is vettek az osztályra, és csak szerda délután jöhettünk haza! :(
Szörnyű volt, nem volt vénája, 9-szer bökték meg, 4 orvos, mire be tudták tenni a kanült, hogy infúziót kapjon! :( Annyira sajnáltam szegényt! Végig mellette voltam, de a végén már én is bőgtem a tehetetlenségtől! Végül a csuklójánál volt egy használható véna!
Nem részletezem a megpróbáltatásainkat, azt mondják, Pécsen még csak most kezdődik a járvány, vigyázzatok a picikre. Nálunk sajna apa hozta haza, szakmai ártalom, ő is rengeteg ilyen beteget látott el ügyeletben, és hiába vigyázott, csak "benyalta". Neki "csak" hasmenése volt. Több ilyen kisgyerek is feküdt a Klinikán, mindenki nagyon odavolt, szóval tényleg kerüljetek minden gyanús egyént!

Erzsó!
Én is a Werhlingnél szültem, ha szabad kérdezni, miért váltasz? Ha kellemetlen ne írd meg, csak kíváncsi vagyok!

Netty!
A Veress Endrében van a pszichológus hölgy, mi is alvásproblémával megyünk jövő kedden, majd megírom, mennyire szimpatikus a hölgy, ha nem, akkor van egy magándoki számom is! Nekem a védőnő adta meg a számát, de már elkevertem, kedden pontosan megnézem hogy hívják és a tel. számot is!

Monee!
Én is nagyon gratulálok nektek! :lol:

Most mennem kell, bocsi, hogy nem reagálok mindenkinek, még majd jövök!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Andi!
Szegény Zsófi! :( Azért vicces lehetett, ahogy ott feküdt a kütyük között. Jók a képek, nekem is az első tetszik, azon nagyon kis bájos Zsófi. :)

Marcsy!
Hivatalok :evil: És majdnem ugyanez a szolgáltatóknál is, utálom ezeket a köröket én is, borsódzik a hátam, ha ilyen helyre kell mennem ügyintézni.

Erzsó!
Gyomorrontás :cry: Jó, hogy ma már jobban vagy. Édes lehetett a csöppséged, emlékszem mi is nagyon örültünk, mikor először integetett nekünk. :)

Rambóka!
Örülök, hogy túl vagytok a megpróbáltatásokon. Ezt az oltást nekem Viki említette, de szerintem kizsákmányolás. Épp azt mondtam Vikinek, hogy mi van, ha 10 év múlva felbukkan egy új baci, vírus, az ellen úgysem véd. És sajna néha egyes betegségeken túl kell esni, az oltások szövődményeiről (esetlegesen) nem is beszélve. De a legnagyobb baj vele az ára, mi tuti nem fogunk ilyet beadatni Taminak, bár nekem még nem említette az orvos.
Fülbevaló, ez még nem a végleges, ez hasonló, mint a nagyoké, csak kisebb. Az igazi arany is szintén vagy kisebb (franciakapcsosnál) vagy a végén egy kis dugócska van, vagy elöl kapcsolható. Még én sem tudom milyen lesz, bár már igazából van egy-két befutó. :D

Jevi!
Annyira sajnálom, amin keresztülmetetek, tényleg. :cry: :cry: :cry: Remélem már jobbban van a kislányod. :) Ami azt illeti, én is gyanakszom kicsit, mert Taminak is hasmenése van, meg sokat bukik, de nem lázas. Lehet, hogy a gyümölcsök, de akkor is volt, mikor 3 napig nem kapott semmit. Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket, ezután kétszer is meggondolom, hogy hova megyünk, nagyon nem hiányozna-gondolom senkinek- az ünnepekre ilyesmi. Mégegyszer jobbulást! :)

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska
 
 


Sziasztok!
Na, csak sikerült belesnem kicsit!
Nagyon sajnálom, akinek beteg a manókája, mielőbbi gyógyulást kívánok!
Ádus is sokat bukik 2 napja és hasmenése is volt, de én annak tudtam be, hogy most először próbálkoztunk gyümilével. Hát nem volt elragadtatva. Egyenlőre marad a szopi, majd később még próbálkozunk.
Hihetetlenül megy az idő, már 4 hósak lettünk. 7 kg és 64 cm a fiatalúr. Már fordul hasra és vissza is, fogancskánk viszont még nincs.
A menjugate oltást én is beadattam, a 2 hós és a 4hós oltással együtt kaptuk. 2.600.- volt egy szuri. A 16.000.- ft-osról olvastam a babaszobán, egyik anyuka írta, hogy van ehelyett egy ötödébe kerülő vakcina is, ugyanazt tudja, mint ez a drága.
Vigyázzatok Magatokra! Megyek, mert még össze kell tákolnom egy kis sütit Andris nap alkalmából.
További szép napot Nektek! Kép

Évi
Kép
Kép
Kép
mamavica
 
 


Sziasztok!

Jevi!
Sajnálom, hogy mn mentetek keresztül, mielőbbi gyógyulást a kicsi lánynak!

Mamavica!
Ádám nagyon édes baba, és micsoda méretek!!!
:D

még valamit akartam, de kihagy az agyam!!!!!!!!!!!! :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Erzsó!

Sajnálom, hogy gyomorrontást kaptál, remélem azóta már minden a legnagyobb rendben van!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Csak egy percem van, mert inkább megyek én is aludni, mert most végre alszik a Máté, de a rota-vírus oltásra muszáj reagálnom. Sajnos nálunk a Máté ezzel a vírussal volt kórházban nyáron 2 hetet, és nagyon borzasztó ahogy szenved egy gyerek ettől a vírustól. Borzalmas hasgörcsök, hányás, hasmenés, nem evés, láz stb és szinte biztos a kórházi kezelés, mivel gyógyszer nincs rá, a szervezetnek egyedül kell vele megküzdeni. Ha lett volna akkor lehetőség, hogy beoltassuk, biztos, hogy megtettük volna. Az oltások áráról tényleg nem tudok semmit, mert minket már nem érint, mert a Máté ezzel, hogy elkapta a vírust védetté vált, legalábbis az orvostudomány mai állása szerint. Én mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha teheti oltassa be a gyerekét rota-vírus ellen, mert ez a szemét kórokozó nagyon szimpatikusan levegőben is terjed, tehát elég csak rosszkor, rossz helyen tartózkodni és máris benyeli az ember.

Jó éjszakát mindenkinek!
Netty

Kép
netty11
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?