Sziasztok!
Az embernek csak a legkézenfekvőbb megoldás nem jut az eszébe. Én azt felejtettem el hogy Norbi munkahelyén van internet pont és itt bűntelenül lehet netezni 9-ig, mert csak akkor nyit a bolt.
Uh. nem leszek elvágva a külvilágtól, bár remélem hogy hamar sikerül munkát találni és akkor ez sem lesz probléma.
Timi!
Köszi a kérdést, megvettük a gyűrűt.
Miután egyikünk sem nagy arany rajongó, és pénzünk sem lett volna rá, ezüst lett. Összehasonlításként az árakról: egy pár ezüst gyűrű kb. 3000 forintba kerül, még ugyanez aranyból 30.000be. Ez elég kemény...
Volt romantikus gyertyafényes vacsi, az általam készített lasagne-ből és volt megkérés is.
Jó volt!
Nekem most még furcsa hogy "kell" hordanom a gyűrűt, mert bár elég sok van, mindig csak akkor szoktam felhúzni őket ha valami esemény van és ahogy hazaérek már le is veszem.
Most is csalok egyébként, mosogatáshoz leveszem, aztán elfelejtem felvenni és egy óra múlva eszembe jut hogy úristen hol van? és rohanok felhúzni.
Nem baj, előbb-utóbb csak megszokom!
Holnap délelőtt el tudnék jönni valószínű Hozzád! Hívlak majd!
Andi!
Az első kép nagyon tetszik, illik ez a virágocska-méhecske Zsófihoz!
Marcsy!
Sajnálom hogy Krisztike lázas!
Hétvégén nálunk volt Norbi testvérének nagyobbik kisfia. Péntektől ott volt, semmi baja nem volt és vasárnap mire délután visszavittük 38,7 volt a láza.
Tényleg, ha már a láznál tartunk: milyen hőmérséklettől illik komolyan venni egy gyerek lázát? Csak azért kérdezem, mert nálunk 37,5-től kellett komolyan foglalkozni a lázcsillapítással, Norbi meg legyintett Andris 38,7-es lázára is...
Én úgy tudom hogy főleg gyerekkorban képesek az emberek ilyen hirtelen magas lázra, felnőtteknél ez már ritkább és ilyenkor foglalkozni kell vele, mert önmagában a láz nem rossz, de hosszú távon nem szabad lázasan hagyni a gyereket.
Dominak még mindig tart az ovisztrájk?
Erzsó!
Hogy vagytok?
Netty!
Sajnálom hogy még mindig nem alszik rendesen Máté! Remélem a cihológus tud majd segíteni Nektek!
Kellemes napot!
Monee