Katyuska!
Köztünk csak 2 nap van!
Manó!
Csak receptre adják, és van olyan gyógyszertár, ahol nincs is készletben!
Nekem most is kell szednem, épp tegnap mondta a dokim, hogy kb a 13.hétig. Amikor a lombik volt, akkor is addig kellett szedjem.
Kata!
A bergonban kiságyak is vannak, meg mindenféle kiegészitő, érdemes körülnézni.
Nálunk is földes utcák vannak, és ezzel a kocsival nagyon könnyen boldogulok, még a hepehupákat is simán veszi. De azért ne izgasd Magad, hogy mennyire rázkódik a gyerek, mert annyira azért nem. Mikor a fiam volt baba, 17 éve, azért nem volt ilyen kényelem, e 5 pontos öv, atb, ennek ellenére felnőtt egészségben, az agykárosodása nem a zötyögő babakocsinak tudható be
Szóval mostanában azért kifejlődött ez az iparág rendesen, és a tudatlan kismamáknak mindent el lehet adni, ezt tapasztalom a mi boltunkban is
Különben az ujszülöttet, meg a nagyobbacskát is lehet 1 kézzel is rendesen tartani. Én ugy csináltam, hogy kicsit az oldalam felé raktam, és az alkarommal támasztottam az egész hátát, a tenyeremmel meg a fejét.
Hajni!
Köszi a markeres leirást, közben én is bejelentkeztem, a dokim azt mondta, csináltassuk meg, és mi is az UH-st választottuk. 13-án megyünk.
Vásárló Kismamik!
Ha szabad 1 javaslatot tennem, semmilyen pipereholmit ne vegyetek a babának, itt a fürdetőre, samponra, olajra gondolok. Rendes gyerekdoki receptre felir popsikrémet,fürdetőt, testápolót, olajat is, hintőpor nem drága. Semmilyen parfüm nincs egyik kutyulmányban sem, nagyon olcsók és nem allergizálnak. Sajnos Emese ekcémás lett amikor elkezdtem az illatos Johnson fürdetőt használni, és azt mondta a dokinénink, hogy a Johnson különösen bőrgyilkos, minden reklám ellenére! Szóval vigyázzatok! Van a babának ugyis 1 nagyon finom illata, még ha nem is használtok parfümös piperéket. Viszont érdemes beszerezni a gyógyszertári popsikenőcs mellé Sudocremet vagy Neogranormont, az esetleges pirosságok kezelésére. A kórházi csomagban lesz Sudocrem, az nekünk sokáig elég volt, ha volt 1 kis pirosság.
Erika!
Köszi, remélem a róka meglépett
Emese nagyon jól van, eleven tüz.Már lépeget, körbejárja a nappalit, de azért ha siet, vált inkább nyulfutásra. Ti hogy vagytok?
Zsuska!
Ez a mérce nagyon megfelelő!