Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

szebbnél szebb pocakok láthatók itt - Icsily Orsi - Dkata - és hát a pocaklakók fotói - hihetetlen gyönyörűek!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata!
Szép nagyon a pocakod. És már te is 100 nap alá kerültél. :)
Persze hogy berakom az uh képet a tábláb. :) Holnap firssítek.

Hajni, Viki!
Még nincs meg a véreredmény majd jövő hétre. De remélem nincs baj vele. Nem volt elég a 75 szénhidrát még most benyomtam egy gesztenyepürét.

Lányok sajnos nem jó hírt kell megosztani veletek. Engem teljesen megrázott és nem is találok szavakat.

Anda a követekező SMS-t írta:


"Jövő héten meglesz a 2 baba, a 3-ik lemaradt a fejlödésben és meghalt. Most még nagyon rossz, de így is nagyon boldogok leszünk."

A 31. hetet töltik pénteken drukkoljunk nagyon hogy a másik két csöppséggel minden rendben legyen.

Számomra felfoghatatlan és fájdalmas ez az esemény.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Zsebi :D
nagyon drukkolunk nekik, hogy minden jól alakuljon. ilyen sokáig várnak ennyire nagy magzattal?
tényleg hihetetlen módon drukkolok!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Fúúú, régóta nem voltam és ez nagyon szomorú hír mindjárt ezt olvasni....
Nagyon drukkolok andának!!!!!!!
Hááát nálam a következő hírek vannak, sajnos már nekem is csak két babám van, az egyik nálunk is felköltözött az angyalkákhoz.
De azt hiszem jobb most mintha a finisben történt volna....
Kicsit vidámabb, ma vagyok éppen betöltött 11 hét méret alapján is a picurkák 44 és 45mm-ek a fejecskéjük 16mm.
Sajna képet még nem kaptam.
hát most hirtelen ennyi.

Viki!

tesztszik nagyon a babakocsid! És Apa kérdezi, hogyha nem indiszkrét, hogy milyen autótok van és hogy abba hogy fér a csomagtartóba, mert szerinte ezek is nagyon lényeges kérdések :)
köszi :)

katyerina
 
 


Nagyon sajnálom, ami Andával történt és szorítok, hogy minden rendben legyen.
Katyerina! De jó, hogy előkerültél! Neked is azt kívánom, hogy minden rendben legyen...

dkata
 
 


Orsi!
Nem tudok egyéb dolgot Andáról csak SMS-st váltottunk. A lényeg a drukkok !!!!!

Katyerina!
Jó hallani felőled. Öülök hogy jól vannak a kicsik és boldog babavárást kívánokmostmár el ne tűnjél!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Úristen! És mindez a 31. héten?! Hát, én sem találok szavakat! Nagyon sok szerencsét kívánok a még hátralévő kis időhöz Andának!

Katyerina, jó hogy újra jelentkeztél, sokunk kérdezősködött már felőled. Örülök, hogy jól vagytok!
20140901102739
 
 


Zsu!

Talan emlekszel meg ram, teljesen veletlenul keveredtem pont most ide!

Jol latom, hogy most babas lettel?
Ez az elso babad?
Ne haragudj, mar reg nem hallottam feloled, ugy orulok, hogy boldognak latlak!!!!!!

Csak ugy kerultem ide, hogy valakit kerestem itt a babaneten, aztan odajutottam, amikor nekem elment az elso babam, 2004 majusaban, es ott talaltam a te reagalasodat is, meg aztan emlekszem irtal, megtalaltal amikor babas lettem akkor is! Aztan most meg en talaltalak meg teged!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Zsebike!
Légyszi Andának a nevemben is küldjél sok hatalmas drukkot! Nagyon szomoru történet ez, de sajnos a barátnőm is majdnem igy járt, csak neki már kint halt meg a 3.-ik, igy temetés, stb torturák is... Azt hiszem a legjobb, ha mégis 2 marad az emberrel, az azért kisebb kockázattal kihordható.
Most akkor benne van az elhalt baba is? Ez iszonyat!
Zsuska!
Neked óriási gratula! Figyeltem az eseményeket, sorstársamnak érezlek, én is hasonlóan vesztettem el 1 babát, a 22.héten. De most erre nem fog sor kerülni, szépen pihengetsz, és ki fogod hordani. Tudom hogy nagyon nehéz érzések fognak ellepni, főleg amikor közeleg az a kritikus idő, én is igy voltam, de el fog mulni, és csak a jó marad a végén.
Katyuska!
Hát már rossz gondolataim voltak... Légyszives ne tünj el többet, hanem pihenésképpen látogass ide, ahol feltöltődhet az ember a sok gyönyörü fotó meg hirek láttán.
A pocakok és Katababa gyönyörüek, lányok! Sajnos én pocakfotót azt hiszem, felesleges felrakjak, mert sajnos az én méreteim miatt a baba ezelőtt is csak ugy a 9. hónapban kezdett látszani :lol: De belül persze nagyon is érzem már, pontosan meghatározható alakban, hogy merre van. Nekem van UH képem, csak még fel kell ide bazseváljam.
Dkata!
A babakocsihoz: Viki jól választott, a Bergon kiváló minőségü ( mi is ezt használjuk), magas, teljesen vizszintesbe dönthető, 5 pontos biztonsági öv, bolygókerék, nagy kerekek,lábzsák, hatalmas szinválaszték. www.bergon.hu . A Szentmihályi uton van a nagykerük, kiszolgálnak mindenkit, de vigyázz, mert pont mellette árulják a koppintást, ami csak kb 5-6 ezerrel olcsóbb, de sokkal silányabb!
Viki!
Akkor légyszives tarts be minden utasitást! Nem is hallottam ilyen betegségről!
A rosszullétek muladoznak, sőt, 2 napja nem hánytam!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi! Köszi! Pont egy Bergon-t néztünk pár napja és az tetszett, ahhoz ajándék mózeskosarat adtak épp, ami nekem jól jönne, mert az emeleten lakunk majd a babával, de hát a konyha lent van. És még nincs korlátunk a lépcső mellett, nem tudom lesz-e addig. De egy ujszülöttet 2 kézzel kell tertani, akkor hogy kapaszkodom? Szóval jó lenne a mózeskosár. Péntek-szombatra terveztük a kiválasztást. Bár láttam egy másik (lengyel) babakocsit, minden extrával kb. ugyanabban az árban, még szúnyogháló is van hozzá... :lol: És gyönyörű narancssárga-szürke színben is volt (szegény fiúgyermekem...). Ha hétvégén sikerül valami, majd teszek fel képet. (Én még nagy és bolygókerekeset nem láttam, csak 3 kerekűben. Nálunk nincs még beton az utcában, szerintem nekem a nagy kerék kell, ha választani muszáj.)
Örülök, hogy múlnak a rosszullétek!

dkata
 
 


Viki! Megírnád a kiságy és a pelenkázó nevét (fajtáját) és hogy mennyibe kerültek?

dkata
 
 


Sziasztok

Zseboroszlán
Andáéknak én is nagyon drukkolok
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katyerina
nagyon sokat gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, és örülök hogy jól vagytok

Melcsi
akkor rókakoma elköltözött tőletek? Örülök hogy már te is jobban vagy. És Emese hogy van?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lányok - a duphastont hanyadik hétig szokták adni? 9 hetesen már elmaradhat?

Voltam a dokimnál. Már nem vállal szülést. :cry: Annyira rossz, mert olyan rendes ember. Több éve hozzá jártam és már úgy megszoktam. Most lehet keresgélni.

Szerintetek mennyi időnként kell egy kismaminak orvoshoz mennie? Persze biztos a Kaáliban ez sűrűbb. De normális az, hogy 6 hetesen voltam UH-on, vérvételen és utána csak a 12. héten kell mennem legközelebb? Olyan aggasztó, persze nincs semmi bajom mostanában, de épp ez az, hogy a kívánósságon kívül most nem érzek semmit. Biztos rendben van minden? :shock:

Manó
potykamanó
 
 


Sziasztok

Potykamanó
én tavaly a Kaáli után mikor már a rendes nőgyógyászhoz jártam az elején voltam Krizsa dr. kívánsága szerint 2 hetente 2x UH-on, majd utána már csak havonta, de ha bajom volt akkor felhívtam a dokit és megmondta hogy mit csinálja, de így havonta is kiderült mindig az aktuális vérvételeknél hogy van-e gond, vagy nincs, a végén pedig megint sűrűbben kell jáni ha jól tudom, de én ezt már nem tudom, mert én az utolsó időben béreltem egy ágyat a kórházban. De más biztos jobban tudja.

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Drága Anda! Borzasztóan sajnálom ami történt! Úgy tisztellek hogy bevállaltátok a 3. babát és pont ezért érdemeltétek volna meg mégjobban hogy csodaszép happy Enddel végződjön a történetetek. Az élet néha kegyetlen és érthetetlen...

Köszi Orsi a petíciót!
Manó!
A duphastont abba ne hagyd!!! a 12. hét után kell szépen lassan leállni róla. Fontos hogy fokozatosan.
Az Uh-val kapcsolatban: egy átlag kismama kb. 4-szer megy UHra egy terhesség alatt. Úgyhogy normális. Mondanám hogy a tüneteket ne hiányold, hanem inkább örülj neki hogy nem imádod a porcelán istent. Persze nyílván megnyugtató ha valami jelét látod annak hogy tényleg terhes vagy! Most hány hetes vagy?


Dodóóóóóóóóóóóó! Te gyönyörű csöppség édesanyja!
Igen úgy néz ki átkerültem ebbe a topicba! Remélem most már tényleg ő/ők lesz/nek az első babám. Volt egy ikerterhességem de a 20. héten megszülettek :cry: .
Most borzasztó optimizmust és bizodalmat érzek magamban. Remélem nem kell csalódjak:)! Örülök hogy rám találtál! Minden jót. (Megnézegettem a fotókat! Nagyon édes a kis Dodó:))

Melcsi!
Köszönöm a bíztatást! Remélem nem csak a rossz dolgokban vagyunk sorstársak hanem a jó dolgokban is és a végén 3 gyerkőc fog az udvarunkon rohangálni! Biztos lesznek olyan idők amikor majd nektek kell erőt adnatok nekem. Bevállaljátok??? :wink:

Babás vonalzót még nem mertem csinálni, de azért egy UH-s belefér ugye? :wink:

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Manó!
Csak Zsut tudom ismételni abba ne hagyd!!!!!!!!!!!!!!! a 12. héttől fokozatosan lehet vele leállni. :)
Nkem az ikrek miatt 2-3 hetente dokihoz kell mennem, de a sima tehrességgel (egyes, problémamnetes) havi egy alkalom aztán a végén kicsit sűrűsödik. :)
Egyébként hivatalosan ha teljesen rendben van a terhesség akkor egy terhesség alatt 4-szer kell uh-ra menni. Szóval ilyen szempontból szerintem mi vagyunk hozzászoktatva a Kaáliban a jóhoz. :)

Lányok!
Átadom Andának a drukkokat és küldjétek mert a két kis picinek szüksége van rá nagyon.

Igen a harmadik baba is a pocakjában van gondolom ezért is kell a másik kettőnek megszületnie jövő héten mert toxikémia indulhat el.

Kata!
Vikiéknek faktum gyerekágyuk van. Van holnapjuk ott meg tudod nézni hogy milyenek vannak még. :) Árban az ővékét nem tudom mennyi volt mi is ilyet vettünk a miént ágyneműtartóstól volt 30000. froint. Átalakítható később rendes ággyá.
A miénk még dobozban van, de a neten van kép erről is így néz ki. De érdemes megnézni a honalpját mert rengeteg fajta van. :)

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :lol:
Andinak sok puszit küldök és nagyon drukkolok neki, hogy minden rendben legyen a két babával.

Katyerina :lol: a babakocsi befért a kocsiba /Astra F/, de a párom nem látott ki hátul. Hátsó ülést le kellett dönteni, de még így is anyu befért mögém kényelmesen. Ja, persze, ha levettük volna a kerekeket róla akkor jobban el lehetett volna helyezni és még az ablakon is ki lehetett volna látni. :lol:

Dkata :lol: a bútorokat az Elefániban vettük, de elég sok helyen lehet kapni. A kiságy neve: Rozi, ára: 25.290.-/db, a pelenkázó neve: Tomi, ára: 44.300.-
Amúgy itt volt a legolcsóbb és még 10 % kedvezményt is kaptunk.
www.elefani.hu

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


ZSebi! Köszi, megnéztem! Tudtam, hogy ismerős, ezt láttam a múltkor, akkor ez is a hétvégi program része lesz. A Rozi, Tomi, Mókus + Gabi tetszik. Csak némelyikhez kevés a későbbi kiegészítő :cry: .
Potykamanó! Nekem is azt mondták a Kaáliban, hogy a 9. héten abba lehet hagyni, de az itthoni nőgyógyászommal egyetértve én a 13. héttől kezdtem csökkenteni, kb. a 15. hétre hagytam abba. (Nekem volt 11. héten vetélésem valószínúleg sárgatesthormon hiány miatt-ezért sem hagytam abba.) Szerintem se hagyd abba!

dkata
 
 



Erika, Zsu, Zsebi, Kata - köszi a válaszokat, akkor szedem még. Az az orvos írta fel akinél csak egyszer voltam, mert a saját dokim nem volt itthon. Tehát 6 hetes kortól szedtem. Most voltam a saját orvosomnál, és Ő mondta, hogy szerinte az már ilyenkor felesleges. Lehet, hogy azért mert spontán a baba? De akkor inkább szedem még. Ártani úgysem árthat, ezek szerint.

Ja, Zsu - 9 hetes vagyok.

Manó
potykamanó
 
 


Potykamanó! Nekem is spontán babánál volt a vetélés (+ kétszer még korábban az 5-7. héten), akkor nem szedtem Duphastont. Most meg igen. Úgyhogy szedjed még.

dkata
 
 


Sziasztok :)

Zsú :):):):):)
De nagyon örülök nektek. Gratulálok és végig szurkolni fogok, hogy egészségesen és időre szülessen(nek) meg a bébi(k).

Manó :)
Nekem is a 9. hétig kellett volna használni az utrót, de azért ami volt, azt még elhasználtam, így a 10. hétig tartott.
Nálunk Dévai mindenkivel a 8-9. héten abbahagyatja, ha minden rendben van. Azt mondta, hogy nem lehet probléma, de ha mégis elkezdek görcsölni, vagy barnázni-vérezni akkor hívjam. Elvileg ha van sárgatest és szép a szikhólyag, akkor nem lehet gond. (?)
Minensetre akit én ismerek és így, iylen idős terhesen abbahagyta senkinél nem volt gond.

Lányok, pocakok gyönyőrűek :) Szépen domborodik mindenki :)

Viki :)
Nagyon szép lett a babaszoba, szerintem jól fogják érezni magukat benne a picúrok.

Katyerina :)
Neked küldök egy virtuális ölelést. Sajnálom a babádat, de reméljük a másik két babával már minden rendben lesz.

Andát sajnálom, sok puszit küldök neki és drukkot a két picinek, hogy velük minden rendben legyen.

wish
 
 


Kata - remélem adják recept nélkül is, mert nem írta fel a doki, és itthon már csak 3 szem van. Legközelebb meg december közepén kell mennem.

Wish - ráhúzok még én is két-három hetet, nem akarom hogy emiatt legyen baj. Te jól vagy? Mi van Veletek?

Manó
potykamanó
 
 


Sziasztok

Potykamanó
szeritnem csak receptre adják,
én Utrogestant használtam, és kb. 13-14-ig héten hagytam el teljesen ha jól emlékszem (és sokáig én 3X3-at nyomkodtam,és szép lassan kb. 2-3 hét alatt hagytam el teljesen)

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Előszöris Andának nagyon-nagyon drukkolok és szorítok és nagyon sajnálom a harmadik babát! Mostanában egyébként is sokat gondolok rá nagyon!

Potyka! Szerintem duphastont nem adnak ki recept nélkül! Egyébként a dokim velem is abbahagyatta a 9. héten az utro-t, de ő az uh-on rengeteg sárgatestet látott. Ezután a vérzésem is elállt.

Viki! Nagyon szép a gyerekszoba! Lassan nekünk is be kéne fejezni és megvenni a sok hiányzó dolgokat.

Zsu! Így ismeretlenül is nagyon drukkolok és örülök neked, hogy ismét sikerült. Mostmár minden rendben lesz!

Kép
alinkat
 
 


a duphaston és az utro is receptköteles.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


sziasztok!

hát tényleg bocs, hogy egy szónélkül eltüntem és nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok értem.
Most már minden oké és remélem ez igy is marad, még a jövőheti tarkóredőszűrésen aggódom egy kicsit, hogy minden oké legyen, de igyekszem mostmár élvezni a terhességem, főleg hogy kezdenek múlni a rosszullétek :)
sajna tényleg nincs uh képem és pocakfotóval sem tudok dicsekedni, valahogy nem akar látszani rajtam :oops:
igyekszem majd többet jelentkezni!
puszi mindenkinek

katyerina
 
 


Katyerina :D
nyugodj meg, rajtam sem látszódott. még a 14. héten sem semmi. A ruhámon éreztem, de látszani nem látszódott.
igazán csak a 16. héten lett nyilvánvaló.
szóval aggodalomra semmi ok.

(most meg alapban is azért volt hasam)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu!

Annyira orulok,ennyi szenvedes utan megerdemlitek ezeket a kismanokat!!!!!

Biztos hogy most nem lesz semmi baj, szepen megszuletnek 8 honap mulva, aztan kotheted fel a gatyadat 2 kis prucsokkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Visszaolvastalak most a Kaalisban, amikor feltetted a tesztet, olyan meghato, egeszen elerzekenyultem az irasodon,olyan aranyosat irtal!

Nagyon drukkolok, hogy minden szepen menjen, majd benezek meg ide hozzad, megnezem neha mi ujsag veled,ok?

Tenyleg ne idegeskedj, az a legrosszabb, tudom konnyu mondani, de ha a Joisten nektek rendelte ezeket a babakat most, akkor biztosan szepen, egeszsegesen megszuletnek idore!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32
 
 


Katyuska!
Köztünk csak 2 nap van! :D
Manó!
Csak receptre adják, és van olyan gyógyszertár, ahol nincs is készletben!
Nekem most is kell szednem, épp tegnap mondta a dokim, hogy kb a 13.hétig. Amikor a lombik volt, akkor is addig kellett szedjem.
Kata!
A bergonban kiságyak is vannak, meg mindenféle kiegészitő, érdemes körülnézni.
Nálunk is földes utcák vannak, és ezzel a kocsival nagyon könnyen boldogulok, még a hepehupákat is simán veszi. De azért ne izgasd Magad, hogy mennyire rázkódik a gyerek, mert annyira azért nem. Mikor a fiam volt baba, 17 éve, azért nem volt ilyen kényelem, e 5 pontos öv, atb, ennek ellenére felnőtt egészségben, az agykárosodása nem a zötyögő babakocsinak tudható be :lol: Szóval mostanában azért kifejlődött ez az iparág rendesen, és a tudatlan kismamáknak mindent el lehet adni, ezt tapasztalom a mi boltunkban is :wink:
Különben az ujszülöttet, meg a nagyobbacskát is lehet 1 kézzel is rendesen tartani. Én ugy csináltam, hogy kicsit az oldalam felé raktam, és az alkarommal támasztottam az egész hátát, a tenyeremmel meg a fejét.
Hajni!
Köszi a markeres leirást, közben én is bejelentkeztem, a dokim azt mondta, csináltassuk meg, és mi is az UH-st választottuk. 13-án megyünk.
Vásárló Kismamik!
Ha szabad 1 javaslatot tennem, semmilyen pipereholmit ne vegyetek a babának, itt a fürdetőre, samponra, olajra gondolok. Rendes gyerekdoki receptre felir popsikrémet,fürdetőt, testápolót, olajat is, hintőpor nem drága. Semmilyen parfüm nincs egyik kutyulmányban sem, nagyon olcsók és nem allergizálnak. Sajnos Emese ekcémás lett amikor elkezdtem az illatos Johnson fürdetőt használni, és azt mondta a dokinénink, hogy a Johnson különösen bőrgyilkos, minden reklám ellenére! Szóval vigyázzatok! Van a babának ugyis 1 nagyon finom illata, még ha nem is használtok parfümös piperéket. Viszont érdemes beszerezni a gyógyszertári popsikenőcs mellé Sudocremet vagy Neogranormont, az esetleges pirosságok kezelésére. A kórházi csomagban lesz Sudocrem, az nekünk sokáig elég volt, ha volt 1 kis pirosság.
Erika!
Köszi, remélem a róka meglépett :wink: Emese nagyon jól van, eleven tüz.Már lépeget, körbejárja a nappalit, de azért ha siet, vált inkább nyulfutásra. Ti hogy vagytok?
Zsuska!
Ez a mérce nagyon megfelelő! :D

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
akkor a kicsi Emese már nagy lány lett, nagyon ügyes és aranyos lehet. Nálunk már bujdosik a 4. fogacska, vannak jobb és rosszabb éjjszakáink, de sebaj majd lessz jobb is. 4kézláb úgy megy hogy már alig lehet utolérni, imádom a kis drágát nézegetni, hihetetlen de még most is sokszor elcsodálkozom és hihetetlen hogy ő van nekünk, annyira imádom, és néha már bújik - én ezt már nagyon vártam, de a tisztába tevés és az öltöztetés az sokszor elég nehézkes, vagyis inkább mindig, mert pelenkázásnál forgolódik, az öltöztetést pedig utálja de rettenetesen. És mindig megy a saját feje után, csak az jó amit ő akar csinálni. És ez így van az evéssel is, ami babakaja ebédnél az nem igazán, de a mienk az sokszor jobb és meg is eszi, a virslit imádja, ma reggelire is vajaskalácsot evett, a saját bébi reggelije helyett, azt nem kérte, majd ki verte a kezemből, de a vajaskalács az igen.
Nálatok Emese már mindent eszik?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hát lányok azt hiszem hogy most én is rakhatnék fel pocakfotót :lol: !Úgy fel vagyok fúvódva hogy csak na. Lassan madzagot kell kötni a lábamra nehogy elszálljak! + ugye egy kis székreki. Óh hát már nem is emlékeztem hogy milyen gyönyörű dolog a várandósság!! :lol: :lol: :lol:
Ja és ma valszeg rekordot döntöttem! Szerintem még senki nem sírt annyit a Kis hableányon mint én ma reggel! :oops:

Erika, Melcsi, Orsi! Nem-e lehetne kérni pár fotót a csemetéitekről? Gondolom ti is szívesen büszkélkedtek velük. Már régen raktatok fel képeket :(

Dodo!
:wink: :lol:

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Potyka!

Nekem már adtak ki recept nélkül utrot! Úgy fél óra könyörgés után!És megígértem hogy később beviszem a receptet! Be is vittem persze! Mondjuk nemtom hogy jön be ez ennyi szigorítás után! Lehet hogy egy próbát megér ha minden kötél szakad, max elhajtanak :oops: !

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok lányok! :D
Köszönöm mindenkinek a szoritást és,hogy gondoltatok rám!
Kiengedtek a korházbol de szigoru fekvés itthon is!
Igy keveset tudok jönni közétek!Azt hogy valojában mi váltotta ki a lepény széli leválását csak találgatni tudnak de arra gondoltak hogy a progit kevés ideig kaptam!De inkább nem irom le a történteket mert szörnyű volt!
Minden héten kell mennem orvoshoz!
Sajnos kaptam a korházban egy véna gyulladást a kanültöl amire antibiotikumot kellett szednem mivel felment töle a lázam és abbol lett egy jo kis gomba!Most azt kell kezelgetni :evil: !
Sokat gondolok rátok mindenkinek nagyon szoritok!
Andának nagyon szoritok,borzaszto ami történt de kivánom teljes szivemböl hogy a két babával minden rendben legyen!
Sok puszi nektek!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Sziasztok

Bzsuska
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164884062.79.jpg[/img] ez a fénykép kb. szűk 1 hónapja készült

és a te pocak fotód hol marad, v. UH kép a kis pocaklakóról? Mi is nagyon kiváncsiak vagyunk ám...............................

Anikó
örülök nagyon hogy már jobban vagy, és hogy már otthon lehetsz!

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika :D
aranyos a manód :D

Zsu UH képe még várat magára... még majdnem 2 hete van az első UHig :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi! Ok az egy kézzel tartás... csak közben próbálj lemenni egy lépcsőn, amiben 2 kanyar van és egyik oldalán sincs korlát (és teli talppal nem tudsz ráállni, mert keskenyebb a lépcsőfok)... Láttam ma bolygó-nagy kerekű Bergont,amilyet írtál, és a színe is ok... Gondolkodom rajta.
Erika! Gyönyörű a kisfiad!
Lányok! Ha majd megnyugodtam, elmesélem a mai horror-történetemet...
Anikó! De jó hogy itt vagy! Pihenj sokat!!!

dkata
 
 


Drága Anikó!
De jó hogy újra itthon. Örülök, hoy azért szépen alakulnak a dolgok. Drukk hegyek mennek továbbra is irányodba.
És elárulod hogy milyen nemű a csöppség, mert Harcika tájékoztattt minket de ezt soha nem mondta el. Én kislányra tippelek. :)

Kata!
Nálad is én lemaradtam teljesen hogy milyen nemű is a baba a pocakodban????

Erika!
Szép a kisfiad!

ANDA HÍRADÓ!
Kérdeztm hogy vannak mind a babák mind a mamájuk jól van ha lehet csak jövő hét pénteken lesz a császár jó lenne addig egyben lennének azpont a betöltött 32. hetük lenne.
Puszil mindenkit és köszöni hogy gondoltok rá!

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike! :D
Persze,meg is akartam irni csak lemaradt az üzimböl :shock: !
Szoval kisfiu lesz láttuk a kis fütyijét nem takargatta,olyan édes volt!Nagyon boldogok vagyunk!
Andának nagyon szoritok!

Kata! :D
Hu de szépen haladsz elöre,de jo!!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó!
Akkor gratulálok a kisfiúhoz. Úgy látszik a mondás tartja ezt is cska hogy a kisfiúk a szégyenlősek nekem is ő mutogatja állandóan a kukiát a kislányt úgy kell vadászni, de mostmár háromszor ő is mutatta különböző uh-soknak szóval már biztos nem nézték el.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Hát, mára már nem volt adagom a duphastonból, és felíratni
ilyen "orvoskáoszban" ami most nálam fennál nem lett volna egyszerű, de elszaladtunk a gyógyszertárba és talán a kisvárosnak köszönhető, meg annak, hogy legtöbbször ebbe a gyógyszertárba járok és ismernek látásból így megoldódott az utánpótlás. Úgy, ahogy Zsu is írta, nem örültek persze és biztosra ígértem a receptet egy héten belül. Ja és vittem az üres dobozt, hogy lássák azt szedem.
Már csak azt nem tudom, hogy azt háziorvos felírhatja-e. Mert ha nem akkor megint bajban vagyok egy kicsit az egy hetes határidővel.

Valaki írta, hogy fokozatosan kell abbahagyni. 3x1 (eddig így szedették), 2x1, aztán 1x1?

Erika - nagyon szép a csemetés fotód. :P

Kép
potykamanó
 
 


Anikó :D
gratulálunk a kisfiúhoz!

Potykamanó :D
igen fokozatosan. én úgy csináltam és fogom, hogy 2 naponta 1 szemmel csökkentem.

voltam ma UHn :D crl 3cm :D és gyönyörűen nő. a gép 10+0nak írta :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Anikó,
hát nem semmi kálváriád volt! De legalább mostmár otthonvagy, biztos nagyon örül a kisfiad is! Gratula a kisfiúhoz! Tényleg, fiad mit szólt az öcsikéhez?

Erika,
nagyon helyes kisfickó a fiad!

Kata,
miféle horror történt veled ma?

Orsi,
az igen!

Lányok, már alig várom, hogy újra menjünk UH-ra! Olyan rossz, hogy nem tudom, mi lehet vele! Tegnap este a hasamra tettem a kezem, hátha érzek vmit, mintha éreztem is volna néha egy kis rugdosás-félét... :shock: Ez lehetséges szerintetek? Teljesen be vagyok parázva, és még 1,5 hét az UH!
20140901102739
 
 


Hajni :D
hát az elején én konkrétan rugdosásnak nem nevezném inkább olyan kapirgálás féle... szóval lehet, hogy bélmozgást éreztél :D
de persze bármi lehet :D :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Köszönjük szépen a dicséreteket!

Potykamanó
írtam neked de elszállt ahogy nézem, de Orsi megválaszolta

Anikó
gratula a pici fiúhoz

Orsi
hát nagyon gyönyörűen növekszik a kis pocaklakód

Hajni
bizti nincs semmi baj, én az elején olyat éreztem, egészen lent a hasamban, mintha pici lufik mozogtak volna, de ezt is csak ritkán, és utána sem vitte túlzásba a mozgást, nekem végig fejvégű volt és szerintem befelé volt fordulva, úgyhogy a mozgást ezért nem igazán éreztem, úgyhogy ne izgulj, nincs semmi baj, szép és egészséges babócád van

Zseboroszlán
te is vigyázz magatokra nagyon nagyon
és Andának ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tényleg - és ilyenkor nem indul meg a szervezetében valamilyen mérgezés, nem ártalmas ez így rá és a babákra? Hogy a 3. baba már nem él?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Orsi - gratu a klassz UH-os eredményedhez! :lol:

Hajni - teljesen megértelek, mert én is ebben a cipőben járok. :roll: December közepén megyek UH-ra, és már a rosszulét is megszűnt aminek persze örülök, csak annyira rossz, hogy az embernek várnia kell és nem tudhat semmi biztosat, hogy mi lehet odabent? Persze könnyebb, ha az ember inkább eltereli valamivel a figyelmét, én hoztam haza munkát és dolgozgatok, néha pihiképpen olvasgatom a kismama magazint, vagy a kismamák nagykönyvét, módszeresen kihagyva az előfordulható betegségek felsorolását, mert most csak nagyon pozitív szeretnék lenni. :P
Te most hány hetes is vagy?

Kép
potykamanó
 
 


Kata - remélem azért semmi komoly baj nincs Veled!

Lányok - aki jártas a témában? Hogy kell hogy megjelenjen ez a lilypies méricske? Nem tudom miét tettem rosszul hogy nem jelenik meg? Tudtok segíteni?

Kép
potykamanó
 
 


Melcsi!

Tudtam, hogy együtt fogunk tolatni! :lol: Pörinek boldog szülinapot, ha jól láttam :D

Anikó!
Örülök, hogy jól vagy!

Lányok!

Mostmár lassan 3 napja vérzik az orrom, nem nagyon inkább reggel és sajna mindig arra ingerel hogy kifujjam és akkor sikerül összevéreznem a zsepimet, amugy nem folyik.
bocs a naturalista leírásért. Szóval ez gáz vagy nem. Hívjam sos dokit, vagy előfordulhat?

katyerina
 
 


Köszi lányok, akkor csak bizakodom, hátha jelez nekem vmivel!

Potykamanó,
holnap leszek 15 hetes. A figyelmem én sem tudom másra irányítani! :roll: Lilypie-jal kapcsolatban a profilodban az aláíráshoz kell bemásolni vmelyik sort. (hogy melyiket, arra nemigen emlékszem-szegény lányok nekem is magyarázták rendesen, mire sikerült! 8) )
20140901102739
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?