Új privát üzeneted érkezett!


Kép
Kép
agiboldi
 
 



Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!
ÁgiBoldi!
Köszi az infókat! Mi is megnézzük a mai előadást! Hogy-hogy ismerjük meg egymást?!?? Nekem könnyű dolgom lesz a fényképed alapján! :D Rólam: nagyon rövid szőke haj, narancssárga kabát.
Nem tudod véletlenül, hogy meddi tart? (parkolójegy miatt kérdezem)
SÁgi! Gratula a tréfás kisfiúhoz! :lol: :lol:
elmo
 
 

 
 

Halihó!
Barbus: köszi a listát!Jó sok mindent felírtál rá!
Kami: ízlések és pofonok...de nekem tényleg jobban tetszik a "Tomi" kidolgozása (pelenkázó szempontból), mint a "Gabi"-é, viszont ez utóbbi natúr fenyő, ami t jobban szeretek.Megjegyezném, hogy én is kinéztem magamnak az RS-ben azt a komódot, ami nektek van, és azon morfondírozok, hogy arra kéne ráaprikálni vmilyen pelenkázó rátétet, vagy mi.Mondanom se kell, hogy a legjobban a Brendonban lévő pelenkázós-komód tetszik, de inkább feleannyiért szeretnék beszerezni egy hasonlót.
Majus3: Ma délután 3-kor van előadás a babaápolásról és a szoptatásról az István ebédlőjében.Ez pont egy utolsó órája egy kurzusnak, de azt sajna még nem tudom, hogy a következő mikor kezdődik. Te el tudsz ma menni?Én megpróbálok, de nem bizti, hogy odaérek.
Cat: rég nem hallottunk felőletek...

Kép
Kép
deako
 
 


Ági, elküldtem a listát!

Én is nagyon szétszórt vagyok... Nálam inkább abban nyilvánul meg, hogy teljesen elfelejtek dolgokat...

Jaj, nincs kedvem dolgozni...
Vendég
 


Elmo, azt nem tudom, hogy meddig tart, de remélem max 1 óra, mert utána rohanok a fodrászhoz...
Ok, rövid szőke haj, narancssárga kabát, jó nagy has :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Barbi!
Köszi a listát!!!
Vendég
 


Barbi4
Köszi a listát!!!
Vendég
 


ÁgiBoldi!
Igen! :lol: Gondolkoztam, hogy mit is írjak magamról!? Nagy has! Ez volt az első gondolat... node mindenkinek aki megy valószínűleg már nagy a hasa... :lol: (persze az apukákat kivéve)
Akira! Te tudsz jönni?
28.
elmo
 
 


roki!

n szépen köszi a telefonszámot, fel is hívtam!

deako!
én ma tutira nem tudok menni, de felhívtam őket és jövő szerdán kezdődik az új, és 6 hetente van. asszem csak a januáriba fogok menni (ha jól számolom, az jan 17-én kezd), mert most még dolgozom, és így nem igazán tudom megoldani, h 3ra odaérjek. meg hát én még kis mazsolaterhicsek vagyok a magam 21 hetével :) sajnálom, mert jó lett volna együtt menni és úgy számoltam, te a januári kezdéssel már nem biztos, h végig tudnád járni , sőőt :)

sági!
gratu petihez :) pedig épp érvelni akartam az anna mellett, h akkor p.anna lenne, ami gyakorlatilag = panna, és ez sztm tök jó. de már nem aktuális

majus3
 
 


Majus: a jövő héten se tudsz jönni, mert a mait én is buktam.És miért csak 6 hetente van???vagy a turnus van 6 hetente, és minden héten 1 előadás? bocs, ha hülyéket kérdezek.
Várom már a holnapot, ugyanis shoppingolni szeretnék már :!:
Amúgy jan. 17-én még talizhatunk.Addigra gondolom kiderül, hogy tényleg szülhetek-e ott. Pá :)

Kép
Kép
deako
 
 


deako
nem kérdezel hülyeséget, én írtam bénán. a turnus indul hathetenként, az új jövő szerdán, és minden héten van egy előadás. elvileg bármikor lehet csatlakozni, de én az elején akarom kezdeni, neh összezavarjanak :lol:
meg most ugye ez a karácsonyi nyüzsis időszak szintén megnehezítené a dologm, szvl jan. 17. az én időpontom. de esetleg eljöhetsz majd velem átismételni egy-egy dolgot :)

majus3
 
 


Sziasztok!

Roki! Ez a Bajcsy kórház, a X. kerületben...

Sági! Gratula a kisfiúhoz! Külön öröm, hogy így javul a táblázat fiú-lány aránya! :D

Timo! Én MA voltam a C&A-ban (vettem is két sapit! :D ), de olyan hálózsákot nem láttam! Lehet, hogy nem egészen azonos a boltok kínálata? Én az Árkádban voltam....vagy csak béna vagyok. :?

Kami! Szétszórtság ügyben: én ma ön- és közveszélyessé nyilvánítottam magamat a mai vezetésem alapján! És az a baj, hogy ez nem vicc! :oops: Az a baj, hogy a Gergő előszeretettel kezd mocorogni ha vezetek, én meg elkezdek ráfigyelni, simizni, meg éneklem neki a Bóbitát....és KÖZBEN vezetek! Ma átmentem a Petőfi hídon, lekanyarodtam róla az egyetemhez, aztán szépen visszakanyarodtam a hídra.... :oops: :oops:

Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton is. Gyorsan, egy hajtásra megittam a lötyit, ahogy javasoltátok, így tényleg ki lehetett bírni. A két óra várakozás sokkal nagyobb kín volt
Vendég
 


Lányok, ma hiperérzékeny napom van! Már kétszer is bőgtem! :shock:

Először hazafelé tört el a mécses a rohadt zsúfolt 7-es buszon.. ülőhely természetesen nem volt, senki észre nem vette a pocim, pedig a kabát ki is volt gombolva... aztán egyszer megüresedett egy hely, szerettem volna leülni, aztán egy nő olyan durván félrelökött, hogy ő leüljön, hogy nem bírtam megállni és elpityeredtem... annyira sz@rul esett!!! :evil:

Most meg egyedül vagyok itthon és Halász Judit cd-t hallgatok és azon is csak bőgök! Szerintetek normális vagyok? :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Pann!

Vigyázz ám magadra! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Írtam, meg is jelent, de most nincs sehol!!!! :evil: :evil:
Vendég
 


Jóreggelt lányok,

Elmo, mondtak még valami érdekeset tegnap miután eljöttem? (a besárgulás után)
Akira te végül ugye nem jöttél tegnap az előadásra?

Timo, szerintem normális, én a tv-ben bőgök mindenen, egy sima híradó kétszer megríkat átlagosan... a barátom fetreng a röhögéstől...a Sex és New York-ot pedig egy az egyben végigzokogom, pedig hát ez a sorozat ugyebár elvileg ezt nem indokolja, de én a "jaj de jó barátnők, mennyire számíthatnak egymásra" felkiáltással egy zacskó papírzsepit is elhasználok..." Ennél még a Halász Judit is indokoltabb :D

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok :(

Hát én lemaradtam a tegnapi előadásról :(
Nem tudtam gépközelbe lenni, igy fogalmam se volt, hogy van és igy lemaratam róla, pedig nagyon érdekelt volna :(
Remélem azért még lesz rá alkalmam, hogy elmenjek valami érdekes előadásra :evil:

A sírásos dolog nálam dettó, de én a méreteimen szoktam kiakadni, és bőgni, és kérdezgetni a férjem, hogy ugye még szert és ne hagyjon el azért mert felszedtem pár kilót...na szóval ilyeneket produkálok, és őrületbe kergetem a drágám :D
De van amikor indok nélkül sírok, és odajön hogy mi van én meg bömbölve kijelentem hogy semmi :lol:

A gyerek, testvér dolog nálunk ugy néz ki hogy 2 gyereket szeretnénk, egyik kicsi másik pici, 2-3 év korkülönbséggel, és nem akarok köztük visszamenni dolgozni, csak mikor egyik iskolába kerül másik meg oviba...ez a terv, a többit meg majd a babák elintézik :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!
ÁgiBoldi! Kb 10 perccel utána lett vége az előadásnak, miután elmentél. A doktornő ezalatt arról beszélt, hogy miért fontos a büfiztetés, hogyan-meddig kell "ösztönözni" a picit a büfire. :lol:
Nem tudom Te hogy vagy vele... nekünk nagyon tetszett! Egy csomó hasznos dolgot mondott. (de lehet, hogy csak mi voltunk a tudatlanok :oops: )
Egyedül két problémám volt... koszos volt az asztal előttünk (erre nem figyeltünk, amikor leűltünk) és iszonyú meleg volt a teremben.
elmo
 
 


Igen, nekem is tetszett, a nő is rendben volt, megbízhatónak tűnt és alkalmasnak arra, h Boldinak segítsen ha kijött belőlem :) Tényleg szörnyű meleg volt, ráadásul utána rohannom kellet, h ne késsek el túlságosan a fodrásztól, és rá kellett jönnöm, h rohanni már egyáltalán nem tudok ezzel a hassal, egész bekeményedett.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok. Meg felora es kezdodik a telefonkonferenciam :( Tok fontos, remelem sikerul elintezni, amit akarok!

Tegnap este vendegeink voltak, en tapir modom elvonultam be az agyba, de a sracok (parom tesoja + uncsitesoja) jo elKATANoztak ejfelig...

Kepzeljetek, racsoppentettem a Zsebibaba-goblenre a pillanatragasztot valamelyik nap es teljesen elkeseredtem. Tegnap sikerult helyrehoznom a dolgot, ugyhogy most nyugodtabb vagyok, de akkor leszek igaazan nyugodt, ha elkeszulok, kimosom-kivasalom es akkor is szep lesz. Aztan mar johet is a keret! Es Zsebibaba. Mar csak nemistudommennyi nap... mindjart kiderul, ha ezt folteszem a kozosbe...

Remelem nektek jo a napotok. Nekem holnap van az utolso munkanap, most osszepakoltam a cuccaimat egy nagy dobozba... HUDEFURA!

Kami
kami
 
 


Sziasztok lányok!

Remélem Timi ma jobb napod van! Az ülőhellyel ma én is így jártam. Először is tök sokan vártunk a buszra, persze én, a pocakom+Petra engedtünk fel mindenkit a buszra, mert ugye a fiatalok nem tudnak várni, gondoltam jobb, ha félreállunk mielőtt fellöknek. Aztán felszáltunk a buszra, gyerekestül, pocakostul és nem volt ülőhely. Senki nem állt fel! Pedig Petra sem egy órjás gyerek a két és fél évével. Aztán a sok fiatal között egy öreg néninek esett meg a szíve rajtunk. Remélem az én gyerekeim nem lesznek ilyenek!

Gratulálok Kami az utolsó munkanapodhoz! Igen ez ilyenkor olyan furcsa, de hamar belejössz a nem dolgozásba! Ha rám halgatsz, akkor nagyon sokat foglalkozz magaddal Zsebike megszületéséig, mert utána 20 évig nem lesz rá időd!

Voltunk ma a Brendonba és megnéztük a babakocsikat. Holnaptól egy hasonló lesz kuponnal akciós mint most, most asszem az ABC design akciós még ma, de aztán a Graco jön. 3 színben. Ugyanúgy hordozóval lesz 35 ezer Ft 50-ről. Úgyhogy senki se aggódjon aki lecsúszott a novemberi akciórol. Így én sem aggódok!

zsuzsibo
 
 


Sziasztok!

Na én is megjöttem. Most már minden rendben van, mindenki megnyugodott. Én is és Gréta baba is jól vagyunk, ezt folyamatosan jelzi a mocorgásával. :)

Apuci is tegnap haza jött a főisoláról el is kezdet a pici lányával beszélni, hogy olyan régen rugdosta meg a kezét. Szerintem felébresztette, mert nagyon elgezdett rugdosni. Apuci naygon örült neki és kevésbé. :lol:

Én még mindig nem tudom pontosan mikortól ne dolgozzak. Eddig úgy gondoltam januártól, de egyre kevésbbé viselem én is el a buszozást, vezetni nem nagyon akarnak már engedni főleg ebben a hülye időben. :?: :?: :twisted: :twisted:

Cat-et nem tudjátok merre van?
Nem tudom megkapta-e képeket?!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Cat-nek én is küldtem képet és én sem tudom mi van vele. Remélem nem történt baja!

Ha van időtök és kedvetek, akkor a baba-net elején a Fisher-Price -os ikonba kattintsatok bele, mert feltettem Petrát is. Petra és a FONTOS dolgok a címe a képnek. Köszi.

zsuzsibo
 
 


Kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Most értem vissza a helyemre, és mentem, hogy elbúcsúzzak, de pont most mentetek el!!! Mondta a Vera, hogy ha futok, akkor még utólérlek benneteket... Kösz... Már menni is alig tudok :D Írd meg priviben a mobilod, hogy tudjunk majd értekezni! Aztán ne tűnj el! Majd összeegyeztethetnénk, hogy milyen nap hozzuk a táppénzes papírt :D
Ja, az egész azért van, mert én holnap nem leszek, szabin vagyok! Na, majd írj!
Bocs lányok, csak persze az utolsó utáni pillanatban tudatosult bennem, hogy már nem talizok Kamival :(
Most rohannom kell, de este még szerintem jövök!
Legyetek jók!
Vendég
 


Sziasztok! :)

Remélem mindenki jól van, már kezd igazi téli idő lenni! :) Vasárnap lesz advent első vasárnapja, ne felejtsetek el koszorút venni vagy csináltatni, akik szoktak! Nekünk biztos lesz, eddig minden évben volt!

Reggel voltam cukros lötyizni! Baromira kiakadtam.... 7-től 8-ig csak álltam az sztk-ban és vártam a "bebocsátásra". Mikor levették a vért, azt mondták, hogy meg kell várni az eredményt, mert csak ennek függvényében döntik el, hogy lehet-e terhelni vagy nem! :shock: Na, egy óra várakozás. 9-re meglett az eredmény, 4,0 lehet inni a lötyit. Megittam (borzalmas volt) aztán 11-kor visszamenni újra vérvétel! És már majd éhen haltam, Buksi is igencsak jelzett 11 körül, hogy együnk már! :D Na, de túl vagyok rajta, és ennek örömére vásárolgattunk ma anyukámmal egy csomó mindent! :D

Nemrég értem haza, most ejtőzök kicsit, a párom fogorvosnál van! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Na hát Timo,ez elég hosszadalmas volt :shock: ,de legalább már túl vagy rajta!!! :P
Na és miket vettetek?

Rá kell döbbennem,hogy az emberek nagyon izék...
Ma a villamoson óriási tömeg,felszállok,3-4 embernek feltűnik,hogy ennek a nőnek mekkora hasa van és aztán zavartan néznek jobbra balra.Olyan furi mert én nem akarok leülni,nem akarom én elvenni a helyüket,de még,hogy ők vannak zavarba... :shock:
Na és ez folytatódött a metrón.Egy idősebb hölgy állt fel,de mondtam neki,hogy csak üljön nyugodtan,természetesen asok diák csak pislogott jobbra-balra.Hát ezen is jót derültem!
Aztán hazafelé a villamoson-3 szatyorral-természetesen tömeg,aztán a mellettem álló férfi megkérdezte,hogy nem akarok leülni merty ő szivesen felállít valakit.Ledöbbentem,mondtam nem és az emberek megint csak pislogtak jobbra-balra.Érdekes!Vagy csak én vagyok naív,de már megszokom és nevetek rajtuk!!! :?
Vendég
 


Timo,Kami
Nem tudjátok mikor van szülésfelkészítő az Uzsokiban?
Vendég
 


Ági!

Sajnos én naponta tapasztalom azt, hogy olyan érzéketlenek az emberek! Inkább mereven bámulnak ki az ablakon, minthogy észrevegyék, hogy pocakos nő áll mellettük! :shock:

Már én is akartam kérdezni a szülésfelkészítőt, nincs kirakva semmi info. Jövő szerdán megyek Habihoz, megkérdezhetem.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!
Láttátok a híradót legalább félévig-évig nem változik a szabad orvos-kórház választás rendje mert még nagy a káosz és így nem lehet bevezetni :lol:, Vizítdíj lesz februártól, de az amúgy sem vonatkozik ránk mert szülésnél nincsen. Remélem ez igaz a Tv2-n láttam Hurrá :lol:
bendegúz30
 
 


Sziasztok!

Én is ma reggel voltam a terheléses cukron... mivel a zsemlés magas lett. Holnap kell visszamenni az eredményért.

Most okosabban csináltam mint Zsuzsával, mert akkor nem voltam egyáltalán felkészülve, és egy kis kávéspohárból kellett meginni a 75 gramm cukrot csak úgy vízzel! Most vittem egy félliteres üveget tele citromos vízzel, így sokkal ihatóbb volt a lötyi! Nem mondom hogy ilyen limonádét csinálnék magamnak, de rosszul se lettem tőle.

Míg vártam a szurikat, bejártam az Istvánban a kórtermeket, mert két ismerősöm is van most bent mert a héten szültek! :) Óriási babadömping van éppen, az ötágyas kórteremben heten vannak, ketten pótágyon. Az egyik ismerősömnek már van egy Zsuzsával egyidős kislánya, most egy kisfia született. Na az ő szülése a nagy ideál, ugyan 5 nappal túlhordta a babát, de az orvosa még 5 centire tágulva is hagyta őt hazamenni, mondván hogy jó gyors szülés lesz és azonnal szóljon hogy érez valamit. Erre ő este 7-kor még a babaneten pötyögte, hogy már fááááj, és fél tízre aznap este meglett Kristóf baba! :lol: Példaértékű. Volt bent neki dúla is, az orvosa is beért, kádban szült, minden flottul ment, nem vágták, nem repedt, és olyan kis fitt és fürge hogy eszméletlen.

A másik ismerősöm elsőszülő anyuka, na neki tipikusabb szülése volt... majd 14 napos túlhordás (csoda és nagy szerencse hogy az orvosa kivárta), több napig összevissza fájások, 3 cm tágulás, aztán elfolyt a magzatvíz és onnantól kezdve még 17 óra a kórházban. Nem kért EDÁt, de a végére bekötötték neki az oxitocint, amire azt mondta, hogy onnantól kezdődtek a nagyon durva fájások, de az már "csak" az utolsó 2-3 óra volt. Őt sem vágták, nem is szakadt, kislánya gyönyörű szép hajasbaba, csak a szopival van gondjuk... Annyira emlékeztet a saját szülésemre, én is 17 órát vajúdtam, én is megszenvedtem a szopival, nem tudtam Zsuzsát mellretenni, kétóránként csoszogtam a csecsemősnővérekhez, hogy mutassák már meg még egyszer, hogy is kell... őneki is az a baja, hogy nem tudja a mellbimbóját berakni a baba szájába és látom hogy nagyon el van kenődve miatta.

Lányok, aki szoptatni akar és van rá módja, menjen el előkészítő tanfolyamra!!! Vagy a kórházasra, vagy egy LLL csoportba. Nagyon meg lehet szenvedni a szopival, és szerintem sokan adják fel a kezdeti nehézségek miatt, mert nem tudják, mit kell csinálni. Az LLL csoportok tkp baba-mama csoportok, de a terhes anyukák mindig elsőbbséget élveznek, akkor napolják az aktuális témát és az elején kezdik. A decemberi csoportok: http://www.szoptatasportal.hu/event/200 ... /all/all/1

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Timo
Már megint menned kell Hábihoz?Na és hová a rendelőbe vagy a kórházba?Csak azért kérdezem mert én is a jövő héten megyek hozzá,de még nem kértem időpontot.
Vendég
 


Kép Íme Polányi Péter 27 hetesen...
Vendég
 


Kép csak 18 éven felülieknek! :D
Vendég
 


Sági, nagggyon egyértelműen fiúúú :D Gratulálok, jóképű fiatalember alulról és felülről egyaránt :oops:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ági!
Nagyon heleyes a kisfiad, olyan fiús ábrázata van! :) Na, meg tényleg egyértelmű, hogy ő nem Panna! :D
Szerdán megyek Habihoz a rendelőbe, fél 6-ra van időpontom. A cukros izé meg (kért teljes vérképet) annak az eredményével kell mennem. Gyere te is akkkor és talizzunk! :D

Róki!
Nekem 2 nagy bögréből kellett meginnom és természetesen citromot nem vittem, mondván, hogy nagylány vagyok, kibírom! :) Persze, ki is bírtam, de megismételni nem szeretném! :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok! Jó reggelt!
:D Egy jó hír: én is most hallottam az egyik rádió 6 órási hírei között, hogy egyenlőre marad a szabad kórházválasztás! Ez legalább nem érint majd minket!
Szép napot Mindenkinek!
elmo
 
 


Sziasztok!

Ági! Nagyon jók a képek Petiről! Tényleg kisfiús az arca! :D A "kis csomag" meg egyértelművé teszi a helyzetet :D
Ez az átadom a helyet téma szerintem standard... Tök jó, hogy Te bírsz állni, de én a terhesség előtt is szédülős voltam, most meg pláne, úgyhogy gondban vagyok ha nem tudok leülni... :? Ráadásul Emma 2-3 napja nyom valami ideget, amitől folyamatosan zsibbad a jobb alsó lábszáram... Remélem hamarosan elmúlik!

Én nem láttam a híradót, meg még nem is hallottam sehol, de nagyon örülök a híreknek!

Na, ma itthon leszek! :D Tuti programok: takarítás és köntös varrás.
Közben benézek majd!
Legyen szép napotok!
Vendég
 


Barbi!
Milyen köntöst varrsz?
De jó, hogy otthon vagy, én ma is meglehetősen undorral jöttem be dolgozni.. :(

Tegnap a vérvételen tömve volt a váró, mindenki inkább forgatta a fejét, minthogy átadta volna a helyet. Pedig a cukros izé után elég rosszul voltam... :( Na, de ez örök téma lehetne, felesleges bosszantani magunkat!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!
Én is hallottam a rádióban és a tv-ben is a hírt,hogy egyenlőre minden marad a régiben kórházügyben,merty rájöttek,hogy nem megy minden úgy ahogy elkepzelték...Még szerencse!

Timo
Akkor megpróbálok szerdára bejelentkezni vagy eléd vagy utánad és akkor talizunk!Köszi a dícséretet,szerintem is nagyon helyes,fiús baba csak az uh-t nem élvezte!

Barbi
Köntöst varrsz? :shock: Te ennyire ügyes vagy?!Gratula!Ha kész megmutatod nekünk is!
Neked is köszi a dícséretet és természetesen Ági neked is!!!!

Péntek van!!!Mi megint megyünk haza.Az apósömnak "karácsonyfa ültetvénye" van és már hétvégén jönnek a kereskedők kivágni.Ezen mindig elcsodálkozom,hogy egy hónappal előtte.... :shock: ,de hát ők tudják!
Vendég
 


Itt vagyok! Kiteregettem meg átültettem két növényt, mert csórik már nagyon kinőtték a régi cserepeket!
Timó! Én a múlt hétvégén már megcsináltam az adventi koszorúnkat! Még egy karácsonyi terítőt is előszedtem hozzá :D
A köntös tulajdonképpen megvan, csak át kell egy kicsit szabni! Egy világoskék földig érő pihe-puha köntös (apukámtól kaptam 2-3 éve Karácsonyra), csak átkötős és állandóan szétnyílik, úgyhogy vettem zippzárt, és átszabom egy kicsit :wink:
Megyek, gyorsan kiporszívózok!
Vendég
 


Jóreggelt,
december van, és Boldi betöltötte a 27. hetét :D Ezzel ma, mintha mérföldkőhöz értünk volna, arra ébredtem, h szörnyen fáj a keresztcsontom (?) ott hátul jobb oldalt az a pont a csípőmön. Alig bírok menni, ha terpeszbe mozdul a lábam, akkor kiesik a szemem.. Ez normális??? Ez az ún. "harmadik trimeszter nehézségei"-nek egyike? De ez még alighogy a 3. trimeszter. Gondolom ez még csak ízelítő...

Róki, ez az a fájdalom amire nem olyan rég írtad a gyakorlatokat? mert akkor visszakeresem.. Most még ültömben is fáj tőle a jobb lábam ahogy sugárzik :(

De a kedvem jó, mert Boldi 27 hetes és amúgy is péntek van. Arra most nem gondolok, hogy totál televállaltam magam maszek fordítással a hétvégére..

Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Boldiági!
Gondolom, ez az amiről Róki írt! Próbáld ki a tornát, tényleg segít! :)
Gratula a 27.héthez, egyre kevesebb van vissza! :) Még kb 10 hét és jöhet Boldi! :lol:

Barbi!
Hozzám is jöhetnél virágot ültetni, mindig csak halogatom őket! Pedig van egy kaktuszom, ami pl. majd kifolyik a kis cserépből... :(

Hétvégén nyílik egy új Obi a Fogarassi úton, úgyhogy megyünk és megvesszük a laminált padlót a gyerekszobába, most tök jó nyitási áron van! :) Már úgy várom, hogy csinálhassuk a kis kuckóját Buksinak! :) (már csak nevet kellene szegénykének találni)..

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Boldiági! Mivel egyre nagyobbak lesznek a pocaklakók, egyre könyebb nekik nyomni valamit, ami nekünk nem jó... Próbálj meg beszélgetni Boldival és kérd meg, hogy menjen egy kicsit arrébb :D

Timó! Tök jó, hogy megveszitek a laminált padlót! Ezek a nyitási akciók meg aranyat érnek! Nagyon sokat lehet spórolni! Mi is ilyen akcióban rendeltük a bútort, és hát ekkora összegnél ez már jelentős különbség!
Vendég
 


Sziasztok!

Ági:

Tényleg nagyon aranyos a pici fiad, jóképű fiúcska lesz.

agiboldi:

Gratulálok Boldinak.

Nekem nagyon rosszul kezdődött a napom, buszon tömegnyomór, hely nincs, hasamat alig bírtam védeni, majdnem odanyomtak a székhez. Elegem van :twisted: :twisted:
Bent meg rámjött megint a hányingeres rosszullét. Reméltem, hogy ez csak az elején lesz, de nem.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin!
Biztos írtad már, de meddig is dolgozol?
Sajnálom a rosszullétet, nem lehet, hogy csak a reggeli tortúra miatt volt?
Amúgy én is nagyon unom már a tömegközlekedést, nálunk is dettó ugyanez a szitu! :evil:

Barbi!
Mi is kiszámoltuk, hogy legalább 5000 Ft-ot spórolunk, ha most megvesszük. Végülis tök mindegy, hogy most vagy pedig január elején vesszük meg. Így is, úgyis kell.

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Sági,
Nagyon szép a kisfiad és azt hiszem most már egyértelműen kisfiú :D
Mi is bejelentkeztünk szombatra 4D uh-ra. Remélem most már megmutatja magát Babó, ha most sem akkor szerintem már csak a szüléskor fog kiderülni, hogy kisfiú, vagy kislány.

Tmi,
Ügyes vagy, hogy ilyen jól bírtad a culros lötyit. Én ma vettem meg a gyógyszertárban és elég soknak tünik ez a cukor mennyiség. Kb 4 bögre kávéba tesezk ennyit. Én majd jövő szerdán megyek!
Jó hogy megveszitek a laminált burkolatot, csak vigyázz magadra mert az ilyen nyitási akciókon iszonyat tömeg szokott lenni.

Ági,
Gratulálok a 27. héthez. Sajnálom, hogy ennyire fáj a csípőd :(

Barbi,
Én is nagyon szeretem a virágokat, tele van vele a lakás.

Sajnos kénytelenek vagyunk hozzászokni, hogy az emberek ilyen figyelmetlenek és udvariatlanok. A múltkor a metrón persze nem volt ülőhely. Azt hogy nekem nem adták át a helyet betudtam annak, hogy nekem még nem is olyan nagy a hasam, de mellettem állt egy másik lány aki már eléggé a végefelé járhatott, mert óriási volt a pocija, de neki sem adták át a helyet.

Móni

Kép
móni23
 
 


Na sziasztok :)

Ismét bekukkantottam egy kicsit :)

Én is gratulálok a kis drágához, nagyon édes, és hát igen, tagadhatatlanul kisfiu :)
És kire hasonlít így az elején? Apuka minden fontos vonása megvan benne? :)

Mert nálunk azt mondják, hogy az orra az enyém a szeme, homloka meg szája meg páromé :D
Szóval összegyúrtuk a drágát :)

A korházas dolgot én is hallottam és nagyon örültem neki, alig vártam, hogy jöhessek és beszámolhassak nektek, erre nem ment az internet és amire ujra bekapcsolták már mindenki tudta, szóval a jó hír hozója nem lehettem, de azért igy is örülök :lol:

A tömegközlekedés tényleg vicc, ugy van ahogy mondjátok, ha valaki átadja az max egy öreg néni, vagy bácsi, de senki más, és mindenki inkább mereven néz ki az ablakon zavartan, ami még pesten nem is gáz, mert nem sokat járok mostanság be, de azért a volánbuszon 40 perceket állni amikor tömve van már nem olyan jó, multkor engem is nekinyomott egy nő a korlátnak hát persze ponta a hasamat, jól be is keményedett...párom teljesen kiakadt mikor mondtam neki, és nem értette miért nem mondtam meg neki a magamét...de hát őszintén, minek, ugyse foglalkozik vele... :x

Kami ha jól olvastam ma van az utolsó napod, hát gratula és élvezd ki a fennmaradó időt, pihenj sokat :)

Gratula a 27. héthez...ha jól tudom, legalábbis azt olvastam, hogy a 27. hét elvileg a harmadik harmad kezdete...vagy tévedek? De már nincs sok hátra ugyhogy tök jó :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Timi:

Még úgy gondoltam, hogy ezt a hónapot végig dolgozom, de utódom még nincs, nem is nagyon érdekli a főnökemet a téma.
Engem is úgy vettek fel, hogy hírtelen elment a csaj és így nem volt aki úgy igazából megmutatott volna mindent. Vagy rá jöttem magamtól, vagy a koléganőm aki úgy sejtett valamit, segítet.

Nem hiszem, hogy a reggeli procedúrától lett volna, mert egy pár napja már érzem. Valamelyik napmég este is. Éppen mosogatam amikor rámjött és muszály volt leülnöm, mert kezdtem szédülni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Timo
Jövő szerda 17.15! :P Akkor majd talizunk,addig meg úgyis "beszélünk".Na és ti fogjátok lerakni a padlót vagy szakembert hívtok?Nálunk a fiúk rakják még mindig,de már csak 3-4 szálat kell elvágni és lerakni és kész 3 a szegőt körbe.Szóval ha van rá időtök akkor olcsóbb,mert nem olyan nagy ördöngősség ha van hozzá szerszám-Csak jól kell mérni és vágni aztán már lehet is pattintani.

Lin
sajnálom a rosszulléteket,remélhetőleg csak átmeneti és elmúlik!!!

Lányok köszi a dícséreteket,dagad is a mellem.Azt mondják az orrocskája az olyan mint az enyém,de van kép ahol nagyon morcos ott inkább az apukája.. :lol:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?