Szia csajok!!!
Itt vagyok én is csak alig van időm. Hétfőn telkis játszózunk (minitaliztunk Katussal, Petivel, Blankával), azóta meg mindig van valami.... Most ment el két barátnőm, az uram meg kocsmázik valahol (mellesleg közölte, hogy itt az évvége, sok üzleti vacsorája lesz ebben a hónapban
) - most talán menni fog.
Nagyon jók a képek, tök jó Julcsit és Ágit is látni. Nagyon édi, szupi kis cuccai vannak - kész nő!!! Tényleg, ő mit kap Karácsonyra végülis? Emlékszem jót röhögtem a nem veszünk neki széket, asztalt... vicces az urad.
Hannamanna szuper cuki a nagy ágyban!!! Képzeld Fersi, sütni akartam sütit, mert találtam egy jól kinézőt valami újságban (
nem röhög!), erre a második hozzávaló: író. Emlékszel mikor tej helyett azt vettük?? Na kérdem én, hol vesz az ember manapság írót? Bekaphatják - ennyit a sütésemről. A kalács még élesztő hiányában nem készült el - mindig elfelejtek venni.
Pussykám, a képek nagyon jók. A mieink totál bénák lettek - egy jó sorozat készült - persze a Blankáról. Képzeld a Bosch fürerek mintha meghallották volna, hogy szidjuk őket, mert változott az uram kiküldetése (dec. 5. és 6-ról 4.-5-re), így mehetünk a Télapó bulira (a sok göthös beteg gyerek közé
)
Eszti! Bence hogy van? Remélem nem komoly a nátha... Jól hangzik a könyv - itthonra is kell egy, sőt már ajándéknak is kinéztem. De még nem láttam.
Orsi! Luca nagylányról újabb képek?? Ne félj az utazástól! Szolnokon nálunk van ágy - az utazóágy nem olyan jó ha sokat mentek, szerintem. Mi ahhoz is viszünk pl. matracot mindig - anélkül totál kényelmetlen lehet. Mi tavaly Karácsonykor majd egy hetet lent voltunk. 2,5 hósan. Fú, ilyen idős korban a gepárdok szinte csak aludtak...
Gyermekeim tündérek, Zsombor rengeteget gyalogol már
(sajátos technikával ugyan) - el sem hiszem. Olyan édes. Alszanak reggelig - van, hogy 7-ig is!!!
(utóbbi két nap) Nincs kelés és most a délutáni alvások is elég jók (itthon)! A Pancinak a plüssállatok iránt érzett határtalan szeretete elérte a csúcspontot. Sehova nélkülük. A fő kedvenc a Vau (és a maci). Reggelente e kettővel jön szopizni is, ha el akarom venni, hogy könnyebb legyen - na ez lehetetlen!
Mindjárt felrakom kikről van szó.
Addig is puszi