Új privát üzeneted érkezett!

Edó, Peti nagyon édes, úgyhogy kész lefoglalom Julcsinak. Frigy lezsírozva. (Hát milyen anyák vagyunk, kisujjukat sem kell mozdítaniuk és van párjuk. Ja és mi csak jót akarunk :wink: )Julcsika személyében kaptok egy édes ki gondoskodó, segítőkész néha hisztis, nem nagy zabás kékszemű fürtöskét. Hátul olyan a haja, mintha most szedtük volna ki belőle a csavarókat. De mosásnál látom, hogy már majdnem a válláig ér.
Mostanában imád pózolni ruhákban, majd teszek fel képeket, amikor a nagykabátjait mutatja be. És most már van neki egy férfifogó mosolya is. Egész máshogy mosolyog a pasikra, mint a nőkre!

Kép
agianyu
 
 


Lássuk Ági!!!!

Csajok jó hétvégét a Villaparkban, csináljatok sok-sok képet! És tegyétek fel!!!!

Kép
seriff
 
 


Az előző nem ment el, mi?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 

 
 

Ez az én formám, most meg megint megy a nyekergés

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Nem sokat alszik ez a kis nyuszika

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Azért is ilyen tördezett amit írok.
Szóval keveset alszik, de könnyen túlpörög. mostanában sétával póbáljuk agyoncsapni. működik is, csak nem mindig éjszaka.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


És én sem biztos hogy tudok menni az oszt találkozóra. sok mindentől függ. Tényleg, amikor ti elutaztok hol alszik a bébi? Visztek neki ágyat?
Én született feleégek párti vagyok. meg amit nagyon szeretek az a majd a komornyik, hétvégén a coolon. szétröhögöm magam rajta. habkönnyű.

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Ki megy villaparkba? és ott hogy alszik a bébi? nagyon érdekel, mert utazásokról álmodozom...valami perspektíva kell!
Esztike, nem emlékszem hogy elment-e, de fantasztikus amit benyóka a fürdőben művelt

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, hát Anyukáméknál ott a mi régi kiságyunk, Boguskával együtt alszik otthon Balu, Diáéknál asszem van 2 utazóágy(mármint az Apukájánál), Katáékat(de gáz) nem tudom.
Sztem alhat Veletek egy ágyban is, de azt gondolom, h 6hetesen nem feltétlenül kell Sz-n aludnotok, hanem szépen utazzatok vissza Bp-re, és a kis megszokott helyén aludjon.
Mi azért sokat mentünk, de 7hónapos volt Hanna,amikor először nem aludtunk itthon.

(tudom nem vígasztal, de Hanna 5hetesen nappal az ágyában max 10-15 percet aludt, rajtam meg 2órát, elveket feladva így tévéztem, olvastam, és ma az ágyában alszik, semmire sem szokott rá, fel, stb...)

Komornyikot megnézem...

ot, természetes, meglátod majd!

Kép
seriff
 
 


Serfi, jók a képek, amit küldtél. Azért van köztük durva is, az a betétes. Bár Julcsi is ragasztott magára egyet az én t.betéteim közül :oops:

Kép
agianyu
 
 


OK! Ági megbeszéltük! Várjuk a pasifogós mosolygós képeket! :lol: :lol:

Orsi! Peti sem aludt sokat ennyi idős korában és nálunk is volt anyahasánalvás. Ebben az időben még nem hiszem hogy el lehet kényeztetni. Nekem mindig az jutott eszembe, hogy szegény picuritól aki 9 hónapig együtt volt velem azt kívánom, hogy aludjon egyedül. Leteszem a kiságyba én meg szépen bebújok az ágyba a párom mellé. Szóval ez kész kiszurás. Aztán azért volt egy-két küzdelmes éjszaka, hogy rászoktassuk az egyedül alvásra, ilyen könyv, olyan könyv, nem sok sikerrel, aztán mikor Bogiéknál voltunk tavaly nyáron utána meg elkezdett egyedül elaludni, aztán szépen lassan kialakult.

Csajok majd elküldöm az új emil címemet :)

Szóval csak én vagyok ilyen fanatikus szökés rajongó ? :roll: :lol:

Képet majd csinálok belülröl is a házról, majd összeegyeztetem a takarítással :lol:

Kép
edó75
 
 


edó, elég, ha csak a "szemetet" addig a másik sarokba tolod, amíg csinálod a fényképet. Takarítást mégsem várhatunk el egy dolgozó anyától. Képeket pedig szeretnénk.

Kép
agianyu
 
 


Villaparkosok, képeket akarunk!!!

Addig dobok egyet én, Apa helyén: Kép

Kép
seriff
 
 


Orsi, ez nagyon édes kép! :D milyen boldog, hogy apa helyére bebújhatott. Szép Hancika!

Julcsi feje koszmós. utoljára még bébi korában volt rajta, azt könnyen elhárítottuk. De most mikor megláttam, akkor megijedtem. Pedig rendesen mossuk és tisztán tartjuk a fejét. Próbálom megint a jó bevált taktikával, csak hát most már nem marad nyugton, az egész műveletet futás közben végezzük, és hát a hatalmas hajkorona között boklászni nem könnyű. Vettem neki spéci sampont arany áron, de szart sem ér. Na jó 50%-ban lehozta, de mi lesz a másik 50%-kal?
tippek, tanácsok?

Kép
agianyu
 
 


no idea

Kép
seriff
 
 


babe koszmó elleni sampon csecsemőknek???
most hallottam :D

Kép
seriff
 
 


Na hellósztok!

Először is Várgesztes tuti volt. Képeket majd Bogika szolgáltat, mi alig csináltunk pár darabot. :oops:
A gyerekek hatalmasakat fürödtek, kirándultunk is, ma meg Benyó dáthás lett, biztos a nagy pörgés miatt, meg az uszodától. :?

De azért nagyon szuper volt. Kata köszi! :)

Orsi, mi vettünk egy utazóágyat, ami picire (viszonylag) összecsukható. Óriási választék van ebből is, mi egy nagyon olcsót vettünk az Auchanban, de semmi problémánk vele, könnyen felállítható, még én is egyedül pikkpakk felállítom. 7500 Ft volt. Még nemrégen is láttam belőle. Nézd át, hogy milyen kell nektek.
Benyó nem nagyon szeret benne aludni, mert a normál ágyához van szokva, szóval a legtöbb utazás úgy néz ki, hogy oda fektetjük le, és mivel idegen helyen vagyunk, tuti felébred hajnalban, akkor meg jön közénk. :)

Mondjuk most Várgesztesen egészen jól aludt, szerencsére.

Dia, vettünk Benyónak autósülést, pont olyat, mint a Pannié, nagyon szupi. (Maxi Cosi- Tobi) :wink:

Serfi, nagyon aranyos Hanna, és nagyon huncut!
Vendég
 


Ja, és készen lett tesóm könyve, szerintem lassan már a könyvesboltokban is lesz, ez a címe:

Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások

A címlapon Benyófi vigyorog ezerrel, amúgy meg szerintem iszonyú tuti könyv lett. :wink:
Vendég
 


Ági, sampon? Vagy Te is ezt vetted meg aranyáron?

Csajok,én már láttam Bogo képeit, szuperjó hétvége lehetett :D !

Diácskám, láttam csobbantál Te is :P !

Eszti, Benyó jobban van? sztem nem érdemes az okot keresni ebben a tök változékony időben, simán összejöhet egy nátha! Ma reggel itt egynemű szürke köd volt, most 100ágra süt a Nap :D ,ki érti ezt?
Tesóm kisfia is Tobiban utazik :lol: .

Orsi, hogy s,mint? Nincs kedved újraírni azt,ami elszállt múltkor?

Többiek mostok vagy mi van?

Kép
seriff
 
 


:oops:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi,mi az?

Kép
seriff
 
 


Rakoncátlankodik a gépem.
Nem akartam pironkodni.
Csak egy képet küldeni, de az nem sikerült.

Szóval én is akarom látni a villaparkos élményeket és hallani is, mit csináltatok. Hármasban családok? De jó. Rajcsúr volt? Irígy. Én.

Mi meg nagyon jól. Kezdjük kiismerni egymást. Ilyet persze nem szabad leírni, mert akkor lesz valamimás. Kb 3 óránként kezdődik egy új turnus, éjszaka már megfigyelhető a hosszabbodás, nappal meg az ébrenlevészet nő. Már mintha célzottan is nézne...de leginkább bekancsít. Az gáz?
Minden nap megyünk sétálni, az marha jól leveri, alszik utána mint a bunda, de a fürdés meg teljesen fölpörgeti. Vizilabdázót csinálunk belőle.

Serfi nagyon édi Hannamanna az ágyban. Tényleg, neki van ilyen félszemű szemüvege. Azt mikor hordja? És mikor derült ki hogy ez már kell? És még azt akartam kérdezni tőled, hogy értesz-e köldöksérvhez. Ugyanis a varratszedéskor kiderült, hogy a terhesség alatt köldöksérvem lett. Állítólag a baba súlya miatt, bár azért annyira nem volt nagy a bébi...Szóval a kérdésem az, hogy ez tényleg magától elmúlik? A dokim csak legyintett rá.

Esztike, Bogi képzeljétek el, hogy Földiné Péntek Évára is rátaláltam az iwiwen. Emlékeztek még rá?
Pusszancs

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


És holnap, 1 HÓNAPOS lesz a kis Nyuszika! Hogy repül az idő!
:lol:

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi,nincs szemüvege, csak tapasz van,és amikor ébren van, de a kép este fürdés előtt készült, akkor már levesszük....Amúgy Ő nem kancsalított, hanem időnként beszaladt a szeme, és 16hósan vittük el.Azt hiszem, még ilyen kicsiként természetes, h bekancsít, ha megmarad pár hónap múlva vidd el szemészetre(6 vagy 9hó,nem emlékszem,majd megnézem oks?)!
Ahogy Józsi(Kata férjura) mondta volt,picit melegebb vízzel fürödjetek :P :roll: :lol: ! :wink:
Köldöksérvvel is várjál még egy picit, visszatehető? Nagyon sok nőnek lesz szülés után, esetleg később operálható, de ne rohanj rögtön megint a kés alá :wink: !

Kép
seriff
 
 


Igen Orsi azt a sampont használjuk.
Másik Orsi, a kórházban nekem is volt egy pukli a köldököm feledt, ijesztő volt, de rögtön egy ápolóné alaposan megmaszírozta és mire hazamentem már elmúlt. Persze, azért nem biztos, hogy eza megoldás, nehogy rosszabb legyen.

Kép
agianyu
 
 


Hogy érted azt Serfi, hogy visszatehető?

Többiek, hol vagytok?
Mit is mondtatok a FP játékok és pempers kódokról? A popsitörlőn is van ilyen szám?

Ági, ezer éve nem láttalak, csak a kislányodat küldöd. Nem tennél fel magadról is egy képet?

Puszika

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Orsi, Luca inkább 4 hetes, mint 1 hónapos, nem? :P :wink: És hát képeket jó lenne róla látni, mert igen régen raktál már fel.

Csajok csak annyit akartam, hogy a katica.hu-n ill. a fakopancs.com-on hatalmas választék van mindenféle minőségi játékokból, tudom ajánlani.

Serif, nagyon cuki Hanna, olyan nagy már ő is!!! Vannak még képek?

Ági sikerült leesésgátlót venni? Mert nekünk Szolnokra kellene valami olcsó, de hatékony. Hogy alszik Julcsi mostanság?

Baliról rakok föl egy pizsis képet, meg egy másik kedvencemet,bocs aki már látta.
Kép
Kép

Kép

Kép
babszy
 
 


Sexy pizsist imádom! :oops: :lol:

Bog, csak egy meztelen kép van a bilin...ha még nem küldtem el skype-n...Most volt itt az esküvői fotósunk, h hálából(amiért az uram egy péntek este visszament kihúzni a fogát) elkészítse Hannamanna portfolióját :wink: .De még nem hozta....
Sztem Ádi egy napon fog születni a szegedi barátnőm Brúnó-Botondjával :wink: :lol:

Orsi, úgy értem,h van egy pukli,ami kiemelkedik, és azt vissza tud-e nyomni az ujjaddal? Amúgy meg, 2hét múlva a 6hetes kontrollon, muti meg a dokinak :wink: ! Boldog 4hetet Lucinak! Rohamléptekkel közeleg a vízválasztó 6hét. Tényleg mi újság hasfájásügyben? Azé,mert köd van, sétáljatok ma is, bugyoláld be ezerrel!

Kép
seriff
 
 


Bog, Te mersz a neten vásárolni? Úgy értem kézbefogás nélkül?

Kép
seriff
 
 


Nyuszika, nem merek, mondjuk egy puzzle-nél nem lehet nagyot bukni sztem, mindenesetre elmegyünk a boltjukba. A fakopáncsosnál nem is lehet neten keresztül, csak a választék van fenn. Igazából ezekben tényleg az tetszett, hogy van választék és szépek.

Hanna portfolióját izgatottan várjuk!!!! :D Emlékszem a Petyáról is voltak szupi művészfotók csecsemő korában.

Kép

Kép
babszy
 
 


Te Bog, azé ezen a katicán nem gyenge árak vannak...mármitn konyhailag.... :oops: :shock:

Kép
seriff
 
 


Igen, láttam, műanyag szarok 6ezerért, máshol 500 ft.

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Szuper huncut képek a gyerkőcökről. :P
Én úgy el vagyok maradva, mint a boravaló. Próbálom magam utolérni. Ma délután 2órát vasaltam, (persze közben a davinci kódot néztem :P ). így filmen kicsit jobban értem, mint a regényt. biztos az ilyen gyengébbek kevéért készül film is :lol: .

Bogi, milyen furi egybeesés, tegnap szülőin voltam és ott pont a fakopáncs katalógusát nézegettem. tényleg szép dolgok vannak. Nem tudom mit vegyek a Petinek, mert ő is a konyhára van rákattanva. De akkor mit fog kapni a Blanka 2-3 év múlva??!! :shock: PEtinek meg annyi kafi lego meg playmobil játék is van. illetve láttunk a tescoban egy kafi társasjátékot is (elefánt orrmányából repülnek ki a pillangók és lepkehálóval azt kell a gyerekeknek elkapni). csak sajnos már az utolsó darab volt, bontott csomagolású, és hiányoztak belőle a hálók. :twisted:
És pont tegnap este rendeltem a neten Blankának játékot karácsonyra. De ezzek olyan plüss játék (mit a babája), és fürdős játék amivel nem nagyon tudok melléfogni. (legalábbis bízom benne! :shock: ) (mert nem kis összeg :shock: :shock: )

(Orsi, neked van pici babád, ajánlom a Lamaze játékokat, amik nekik valók, olyan szépek és Blanka tényleg odavan a babájáért :P )

Várgesztesen, nem csak hogy csobbantunk, de még szaunáztunk is. Szóval az volt az egyik fénypontja mikor hangulatvilágítás mellett szauna után lubickoltunk a medencében. A gyerekekre meg az apukák vigyáztak. Na az cool volt nagyon. :wink: 8)

Gyerekeimről:
Blanka (aki még nem tudná) elkezdett forogni. főleg hátról hasra. ez már nagyon jól megy neki. szépen eljátszik már egyedül. persze nem egész délelőttöket, 10-15 percekről van csak szó. :D És még mindig sokat alszik. Éjszaka 1v2 alkalommal felkel enni. Utána szépen alszik tovább az ágyában.
Petyus: tegnap az ovónénik azt mondták, h már beszokott a gyerek. Úgy örülök, h a hétvégén simán elment a Bogiékkal kirándulni. Balival nagyon megértették egymást, persze volt, h mindkettőnek pont az az autó v motor kellett, de szerencsére mindig volt megoldás. Semmit nem beszél az oviról. Azt hogy tanulnak télapós éneket, onnan tudom, h a wc-n és a fürdőkádban néha elkapok egy-egy télapó várunk dallamot. De ha kérem nem mond, énekel semmit. Remélem majd a lányom közlékenyebb lesz.
(ő most itt fekszik mellettem és dumál, tök cuki :lol: )

ezt most elküldöm
tikata
 
 


Na teszek fel én is képet. Ilyen jóképű fiúk után, jöjjön kislány is. Kép Kép Kép

Kép
agianyu
 
 


folytatás köv Kép Kép Kép

Kép
agianyu
 
 


Ahol én vagyok, azt Orsinak küldtem, mert már annyira szeretett volna látni. :D

Kép
agianyu
 
 


Hát ez a rózsaszín kalapos csajszi nem semmi! Nagyon csábos, és már most a kifutón a helye, ahogy a babakocsiban néz, és az ágyon támaszkodik :lol: !

Kép
seriff
 
 


Nem változtál sokat, Ági. Csak felnőtt arcod lett. Kis csajszi nagyon cukros. Mit csinál a tapéta figurával? Puszi? Lefejelés?

Orsi
Kép
g-dorsi
 
 


Szia csajok!!!

Itt vagyok én is csak alig van időm. Hétfőn telkis játszózunk (minitaliztunk Katussal, Petivel, Blankával), azóta meg mindig van valami.... Most ment el két barátnőm, az uram meg kocsmázik valahol (mellesleg közölte, hogy itt az évvége, sok üzleti vacsorája lesz ebben a hónapban :( ) - most talán menni fog.

Nagyon jók a képek, tök jó Julcsit és Ágit is látni. Nagyon édi, szupi kis cuccai vannak - kész nő!!! Tényleg, ő mit kap Karácsonyra végülis? Emlékszem jót röhögtem a nem veszünk neki széket, asztalt... vicces az urad.

Hannamanna szuper cuki a nagy ágyban!!! Képzeld Fersi, sütni akartam sütit, mert találtam egy jól kinézőt valami újságban (nem röhög!), erre a második hozzávaló: író. Emlékszel mikor tej helyett azt vettük?? Na kérdem én, hol vesz az ember manapság írót? Bekaphatják - ennyit a sütésemről. A kalács még élesztő hiányában nem készült el - mindig elfelejtek venni.

Pussykám, a képek nagyon jók. A mieink totál bénák lettek - egy jó sorozat készült - persze a Blankáról. Képzeld a Bosch fürerek mintha meghallották volna, hogy szidjuk őket, mert változott az uram kiküldetése (dec. 5. és 6-ról 4.-5-re), így mehetünk a Télapó bulira (a sok göthös beteg gyerek közé :lol: :lol: )

Eszti! Bence hogy van? Remélem nem komoly a nátha... Jól hangzik a könyv - itthonra is kell egy, sőt már ajándéknak is kinéztem. De még nem láttam.

Orsi! Luca nagylányról újabb képek?? Ne félj az utazástól! Szolnokon nálunk van ágy - az utazóágy nem olyan jó ha sokat mentek, szerintem. Mi ahhoz is viszünk pl. matracot mindig - anélkül totál kényelmetlen lehet. Mi tavaly Karácsonykor majd egy hetet lent voltunk. 2,5 hósan. Fú, ilyen idős korban a gepárdok szinte csak aludtak...

Gyermekeim tündérek, Zsombor rengeteget gyalogol már (sajátos technikával ugyan) - el sem hiszem. Olyan édes. Alszanak reggelig - van, hogy 7-ig is!!! :wink: (utóbbi két nap) Nincs kelés és most a délutáni alvások is elég jók (itthon)! A Pancinak a plüssállatok iránt érzett határtalan szeretete elérte a csúcspontot. Sehova nélkülük. A fő kedvenc a Vau (és a maci). Reggelente e kettővel jön szopizni is, ha el akarom venni, hogy könnyebb legyen - na ez lehetetlen!
Mindjárt felrakom kikről van szó.

Addig is puszi

Kép
diane
 
 


Kép

Kép
diane
 
 


Édesbogár!

Du még jövök, most tüzi a postára!

Kép
seriff
 
 


Dia, nem röhögtem, szted én hogy szoktam kitalálni, h mit süssek? :wink: Íróra persze, h emlékszem, meg arra is, h Apukád hogy röhögött rajtunk, de azé vhogy megoldottuk, nem? it is főztünk abból? Emlékszel, h péntekenként ezt csináltuk? Sztem a zacskós tejek között-mellett van író is, vagy nem? Egyáltalán ki szik-iszik azt??? :roll:
Te akkor egy kutyát és egy medvét is szopiztatsz? :wink: Szuper édes ez a pizsi!is :D

Kép
seriff
 
 


Csajok, fogjatok le, ha mégegyszer belemennék az osztálytalálkozó szervezésébe! :shock:

Kép
seriff
 
 


Pussykám, annyira édes!!!! Író...nem jó kifogás, valami jobbat lécci. Én bezzeg tegnap megcsináltam a zacher kockát Andrisnak, egyenként kenegettem lekvárral meg csokimázzal. Azt hittem felrobbanok. Persze egy kockát evett belőle összesen, nem az az édesszájú. Nem baj elosztogatom a szomszédok, barátok között. :D

Serif, lefogunk! :lol:

Ági, hát Julcsi is gyönyörű csajszi. Majd mondom Balinak, hogy nem muszáj csak a Cincivel csókolóznia. :lol: :wink:

Kata, én láttam olyan elefántos fújókát, megnézzem neked itt a Tescoban? És Blankának honnan rendeltél? Bali már vár titeket nagyon, meg mindig emlegeti a Peti pedálos autóját. Azt honnan szereztétek?

Kép

Kép
babszy
 
 


Bog, akartam is írni tegnap, h Boldog Névnapot a zUradnak!
(akkor a Rigó Jancsihoz se fogj hozzá :wink: )
Épp tegnap én is felajánlottam Katának, h megnézzük azt a játékot, sztem holnap tudunk kimenni csak. Esetleg Te előbb? Vagyha nem lelek, dobjak egy sms-t?

Kép
seriff
 
 


Hú, én is megnézhetem a Tescoban??? :lol: :lol: :lol:
Én még nem jutottam sokra ajándék ügyben. Fersi, nem tudom ezt a motort sem... Nagy szkafanderben tudnak egyáltalán??? Sanyihoz adjak pumpát? Egyébként ez nem pizsi, hanem jégeralsó féle. A zsák alá adom - tök véletlen, hogy pont barna a bodyja a képen - az nem fix, csak az alj :wink: . Emlékszem a péntekekre, persze. Anyósom szerint bárhol lehet írót kapni :shock: , de szerintem joghurt is megteszi, nem??? Egyébként is, milyen íze van annak??? Meg nem kóstolnám....

Kép
diane
 
 


Mellesleg én ezt a Zaher sütést sem hiszem :lol: :lol:, ha mégis igaz le a kalappal!!! A minta feleség! (az anyósom íróról való elmélkedése már a vajköpülés rejtelmeibe ment át - beszél fél órája....)
Lassan el is megyek itthonról, azért jött - muszáj soppolnom, de nem sok ötletem van. Nektek esetleg??? Szülők? (otthonülős, mindene megvan apa pl???)

Pussykám, így a vitamin mikor jut el? Vagy tudod mit? Hétfőn odaadom a Katának? Hmm?
diane
 
 


Serfike, mi a baj? Ki értetlenkedik??? Mondjuk le gyorsan az egészet.... ( :lol: ) (csak zárójelben merek nevetős figurát felrakni jelen esetben)
diane
 
 


Helósztok,

Dia, nagyon aranyos a csajszi, amúgy is imádom a reggeli fotókat, akkor olyan bájosak. :)

Én ma beszereztem az ajándékok nagy részét, idén kulturális ajik lesznek, tesómék (remélem nem olvassák) a Van Gogh-ra kapnak jegyeket (családit), meg színházjegyet (van a Bárkában egy új Alföldi darab, állítólag nagyon baba). Anyuék színházjegy, és összenyomós pirítós sütő, tudjátok (jobban nem tudom elmagyarázni)

Petivel idén nyílt a kari, én kabcit kapok tőle, ő meg lőszertáskát.

Benyófi a járássegítős FP - Pampers kódos játékot kapja, anyuéktól babytaxit (ma vettük meg), anyóséktól játékasztalt (hasonló, mint Diáéknak).

Nahh, erről ennyit. Asszem ezekkel ki is végeztük. Ja, hogy ne legyek felejtős, anyósék húsdarálót kapnak. :lol:

Ja, és mi holnap nyitáskor meg is nézzük a Van Gogh-ot, nagyon várom.

Bogi, remélem marad még a sütiből hétfőig. (a tyúkért cserébe :lol: )

Serfi, és mi van az osztálytalálkozós szervezéssel? Nagyon durvul??? Meséjjjé mán. :wink:

Csőváz, akarom mondani Csákányi Eszter voltam :lol:
Vendég
 


Enyém a lap teteje, juhhhhééééé.

Két napja adtam először Benyófinak tejterméket, joghurut formájában, mára odaáig fejlesztette, hogy megevett egy egész pohárral. (egyelőre csak biojoghurtot vettem, mert abban nincs adalék, csak tej, meg joghurtkultúra)
Vendég
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: