Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát nincs valami jól a Beni. :cry:
Délben szerencsére aludt, utána 37,7 volt láza, most este pedig 38,6. AMi nem gáz, mert legalább dolgoznak a kiskatonái, csak olyan levert tőle... nem is evett semmit, csináltam neki alma-narancs-körte levet a gyümölcscentrifugán azt szerencsére megitta.
Egész délután csak üldögélt az ölembe és mesét olvastunk meg néztünk, nagyon elesett és bágyadt, 7 órától meg már alszik.
Remélem hamar átvészeli.

Sajnos megyek is aludni, mert hajnali 5 óra óta fent vagyok, visszaolvasni se fogok most.

PUSZI MINDENKINEK
ponger

Ha pénteken nem tudok menni, átvihetem hozzád a Dvd-ét Nóri?
Legalább megtudjátok nézni a borítót is, ha már így beígértem nem akarok hülyét csinálni magamból.
ponger

Ponger/Bea, szegény Benike, remélem hamar meggyógyul! :(
Kitartás, gondolok Rátok!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Na ezt jól megkaptam, és tökre igazatok van.
Most megyek és magamba szállok.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi

sziasztok! :)))

Bea! Gyógyulást Beninek! Remélem, hogy nem vírus és hamar meggyógyul!

Ma nagy napom volt! :))) Találkoztam Babancs-Szilvivel! :)) Én is remélem Szilvi, hogy jövő héten még többet tudunk beszélgetni! :) Te is ilyen leszel hidd el, ha ilyen idős terhes leszel. Nem úgy érzem, hogy elhagynád magad és hisztisednél! :))
Délután pedig a gyógyszertárban futottam össze Bogival! Egyből megismertük egymást! :) Örülök, hogy összefutottunk és személyesen is találkozhattunk! :)

Ohh csajok. Átadtam a férjecskémnek a dícséreteket, vigyorgott nagyokat! :) Szerintem ez kellett neki, mert még jobban belelkesedett! :)) Aranyosak vagytok! :)
Andi! Köszi, hogy nézelődtél nekünk! És igazad van, a kerekeket is lehet rá lehet tenni.. Mintha lenne is itthon régebbi fotelkerék! :)) Ha látnátok a lakásunkat... Nem igazán találni bolti bútort! Most vettük meg 12 év együttlét után az első szekrénysorunkat, mert anyukám adta a pénzt, hogy ő tovább nem nézi, hogy szekrény nélkül kibírjuk.. De volt ám polcunk, és mi úgy is jól éreztük magunkat. Az ágyunk is szuper volt, stb. - s mindent a férjem csinált -pedig informatikus a lelkem! Szeretem is! ;)

Szilvi80 -nekem is a terhességem alatt vette le a dokim a cytológiát, pedig veszélyeztetett is voltam, fenyegető vetéléssel. De nyugi, óvatosak és csak kívül matatnak, nem lehet baja ettől a babának, ha kellő a tapadása! :) A stressz többet árthat, úgyhogy próbálj lazítani! Minden rendben lesz! :)

Nóri!!! Olyan jó volt látni a sok felszabadult mosoly jeledet! Gratulálok a vizsgádhoz!!! És ennek örömére pihenjetek sokat! Kell a babának is! :)

Tünde! Isteniek a UH felvételek! :)) Nagyon jól látszik a pofijuk! :))))

KépKép
KépKép
hangolka

Szila!

Nagyon jó volt Veled találkozni, és tök jó, hogy azonnal megismertük egymást az ici-pici képek ellenére.
Sajnos mire hazaértünk, Lilinek elég magas láza lett, és szegényem fetrengett, pedig ilyet soha nem csinált. Aludni akart, és el is aludt, utána még jobban felszökött a láza. Annyira sajnálom szegényt. Még soha, a közel 3 év alatt ennyire nem szenvedett, és nagyon rossz volt látni.
Amúgy amíg a mamánál volt, semmi baja nem volt, vidáman játszott, nevetgélt, jókat mondott.
Katica meg amúgy is egy szélvész.
Már próbál beszélni, és nagyon édes, ahogy a szavakat mondja.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Andi! :) .. még: a fürdőkádas azért nem jó, mert nagyon alacsony a kádunk. Nem bírnék minden este lehajolni és fürdetni úgy a babát, mert akkor hamarosan nem tudnék felállni többet! :) Fő a kényelem! :) Úgyhogy igazad van, hogy az állványos kényelmesebb! :))

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok!
Köszi a gratulációkat a vizsgámhoz!Jól be is csokiztam ennek örömére.Persze a védőnőnél húztam a számat a "mérlegelés" után :shock: ,dehát ez van. :D

Szegény csemeték!Úgy látom sorra benyelnek valami bacit. :? Nagyon sajnálom és jobbulást Benedeknek, Lilinek....Maminti!Marcus jól van már?????!

Ponger/Bea!
Persze,nyugodtan hozd csak át a DVD-t!De van kire hagynod Benedeket?Mert ha úgy jobb,akkor átlépek ám érte szívesen!Majd írj!Előtte skypon egyeztetünk. :wink:

Szmoni?kornéliusz!!!!!
Mizujs veletek??????Babucitok nem akar még kijönni???? :wink: :) Állandóan kereslek benneteket a fórumon és ha nem vagy itt,akkor rögtön gyanakszom! :? :wink: :D

Mindenkinek szép napot!
Holnap fagyiparty!!!!!! :D ...persze addig még jövök!

KépKép
f.nóra
Győr

Tünde!
Agyam,mint a szita! :oops:
A hátmasszázs,amit kismamáknak szokott csinálni,az 2200Ft.
Van váll és nyak,masszázs is,az 1500Ft.Azt hiszem fél órás mindkettő,,,vagy a második egy kicsit rövidebb??? :oops: valahogy így.

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok! :D
Olyan jó, hogy ennyien írtatok a citológiával kapcsolatosan. Teljesen megnyugodtam. Akkor nem értem miért mondta az ismerősöm, hogy attól ment el a babója, akkor annak valami más oka is volt.
Képzeljétek! Holnap megyek dokihoz. Húúú, hát nagyon izgulok!! Remélem minden rendben lesz a babócával.
Tényleg, ti meddig dolgoztok/tatok? Sokkal kevesebb a fizu, ha elmegyek táppénzre? Egyáltalán lehet, "csak úgy" táppénzre jönni?

Vigyázzatok magatokra, meg a babócákra!!!
szilvi1980

Sziasztok!

Végre fel bírtam lépni. Basszus, nem tudom mi van nálunk a nettel, de egyszerűen nem bírtam behozni még a kezdő oldalt se tegnap délután óta. A skype viszont kifogástalanul működött. :?: :?:

Nóri!
Ha még nem tettem volna, én is gratulálok a vizsgádhoz! Ügyi vagy. A csokit meg sütit meg én se bírom megállni, pedig nekem vizsgám sincs... :)
A béranyaság, ahogy írtad is, tényleg kényes dolog, viszont én valahol azt is meg tudom érteni, ha valaki olyan gyereket szeretne, akihez minél több biológiai köze van (lásd a férj alkalmas volt a gyereknemzésre és az ikertestvér volt a másik donor, így a lehető legjobban hasonlított a csemete a "szülőkre"). Mindazonáltal a szívem tud megszakadni azokért a gyerekekért, akik nevelőintézetekben élik az életüket, hiszen ez már tényleg csak annál jobb, minthogy az anyjuk a fagyos utcán hagyja őket, vagy még ennél is szörnyűbb dolog történjen velük... Azt hiszem, ez az egész örökbefogadósdi, béranyásdi, stb. borzasztóan kényes dolog. Biztos vagyok benne, hogy aki ilyen megoldásokra kényszerül, ezerszer is meg hánnya-veti magában a dolgot, mire dűlőre jut és még így sem biztos, hogy egy életen át meg tud barátkozni a döntésével. Szívből tudom sajnálni őket, akiknek csak ilyen úton-módon lehet gyermekük és hálát adok a Teremtőnek, hogy engem a másik oldalra pottyantott... Nagy szerncsénk van, úgy gondolom.

Lívi!
Gratulálok az új lakáshoz, de azért kíméld magad, nehogy egyszerre akarj mindent puccba vágni. Bár ez nem is olyan egyszerű, ha jobban belegondolok. Én pl. az a típus vagyok, aki 1 nap alatt akarja megváltani a világot és addig nem bírok lefeküdni, míg minden, amit kitűztem, nincs rendben. :)

Szila!
Az állványos tényleg jobb, én is azért idegenkedtem a másiktól, mert ahhoz nagyon kell hajolgatni.
Az meg, hogy a párod informatikus, szerintem semmit nem jelent. Nálunk apu is, "uram" is, após is ezermester típus, mégis mindenért hónapokig kell könyörögni és akkor még csak odáig jutottál, hogy vették az adást. A kivitelezés újabb hónapok eredménye...
Ami pedig a boldogságot és a kiegyensúlyozott párkapcsolatot illeti, az új bútor nem minden. :) Legalábbis, ha mindketten így gondolkodtok. Ha már az egyik fél nem bírja alább adni az igényeit, bár nincs mód a megvalósításra, akkor bizony hosszabb távon súrlódásokhoz vezet a dolog és balhézáshoz. Nálunk ez történt, mert én nem bírom elnézni, hogy bár igényesebbé tehetnénk, mégse teszünk semmit a normálisabb környezetért, csak csupán azért, mert a páromnak az is elég lenne, ha egy szalmazsákról nézhetné esténként a tv-t a kifestetlen szobában.... :D Mondjuk ő ezt vállalja is, hogy ha én nem jövök az életébe, akkor a mai napig olyan a háza, amilyen... (vagyis akkor készült, amikor ő született, azóta csak leélés...) Ettől függetlenül mi se luxusdolgokkal oldottuk meg a helyzetet, olcsón is lehet az ember igényes. Úgyhogy hajrá, apuka hadd ügyeskedjen. Én pl. sokkal jobban tudok örülni annak, amit magam tudok szépen összehozni, mint annak, amit horribilis összegért nagy kuporgatások árán megveszek, 2 napig örülök neki, aztán sajnálom, hogy ennyit áldoztam rá.

Andi

Kép
andykamama

SZiasztok!

gyors leszek

Nóri! Gratulálok én is vizsgádhoz!!!!! ÜGYES VAGY!!
Mindegy, hogy te jössz vagy én, a Beni a mamáéknal van.

A kis drágám szerencsére jobban van. Éjjel egész jól aludt, igaz 3x felébredt pisilni (rengeteg folyadékot nyomtam bele :D ) meg jól ki is izzadta magából szerintem a dolgot, mert csurom víz volt a feje meg a ruhája hajnali kettőkor, ezért átöltöztettem, de reggel hatkor már arra ébredt, hogy NAGYON ÉHES! :lol:
9-kor meg tök vidáman ment el a mamáékhoz, sajnos be kell fejeznem valamit a munkában...
rohanok is

Ja még valami, kicsit meg kell védenem a Bogit, mert a pizsamás-hálózsákos dolgot nem ő hozta fel hanem én!!! :oops:

No meg mi van veled SZMONI???????
Én is kíváncsi vagyok ám... :wink:
ponger

Sziasztok, lányok!

Nem tűntem el, baba még pocakban, csak sokat intézkedtem/anyukámnál Szlovákiában, amíg még el mertem menni, terhesgondozóban, köldökzsinórvérrel Pesten/.

Szmonáék egyben vannak még? Nem fektették be őket?

Andi, Tünde, Constanze, Ponger, nekünk is ilyen méreteink voltak ennyi idősen /19.hét:BPD48, FL31, 31.hét:BPD 81, FL 61/. Jó látni, hogy azonosan fejlődnek! Tünde, a képeket Krekó csinálta/adta?
Ma megyek hozzá /magánrendelésre/, remélem, már mond vmi bíztatót, pl ,hogy felpuhult a méhszáj.

Andi, sikerült azóta megvenni a caulophyllumot? Mert most van az Aranyhajóban, 9-es higításban. azt vettem, ugye az jó?

Ráhel, igazad volt a fészekrakó ösztön jelentkezésében, bár nem tudom, meddig tarthat ez, és egyáltalán ez az-e már. De amikor az ember egy120 nm-es lakásban nem talál már más takarítanivalót, mint hogy fogkefével sikálja négykézláb a fugákat, hát az már hülyeség a köbön...

Jövő szerdán szintén a Mandalában találkozunk? Szerintem beszéljük meg jóelőre, mert a múltkor úgy jártam, hogy mire kinyitottam a gépet, már nem értem volna be innen faluról a 10-es talira, pedig jó lett volna.

Üdvözlöm az újakat!
Szilvi80! A táppénzt a tavalyi naptári éved átlagfizetéséből számolják, annak 70%-a, minden beleszámít, ami adóköteles jövedelem. Gondold át, mikor volt nagyobb az átlagfizud, 2005-ben vagy2006-ban és ennek függvényében menj el még idén vagy 2007- ben táppénzre. Szerintem, manapság egyik orvos sem kockáztatja meg, hogy nem ír ki, ha pl stresszes a munkahelyed, fáj a hasad, stb.

Hangolka, ugye tudsz jönni jövő szerdán, már szeretnélek megismerni!

Lívi, örülök, hogy összefutottunk, jó volt dumálni

Eszter 36+6
kornéliusz

Sziasztok!

Ponger!
Köszönöm aranyos vagy, bár nem kell megvédened.
Tanultam rengeteget az esetből, és bár én nem voltam durva, egy két válasz viszont az volt, tényleg nem válaszolok vissza senkinek, hiszen magamnak köszönhetem ezt a kirohanást ellenem.
Bár Vea is biztosított a támogatásáról, neki is köszönöm!

Ráhel!
Neked is nagyon köszönöm, tényleg nagyon igazságos voltál!
Képzeld a győrújbaráti Falubarát Győrújbarát Egyesület honlapján van egy ... Beatrix nevű hozzászóló, és azt hittem Te vagy. Vagy lehet, hogy tényleg? (Direkt pontoztam ki, nem akarom nagy nyilvánosság előtt leírni a nevet).
Mindegy, arról számolt be, hogy egy új egyesület alakult Győrújbaráton az Élet-jel Egyesület.
Annyira hozzád illő, hogy szerintem Te vagy az :) :)
Szóval nagyon nagyon szép dolognak tartom ezt a kezdeményezést, több ilyenre lenne szükség.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

http://www.magyarorszag.hu/ShowBinary/r ... atas//data

Energiatámogatás igénylő lap.
Mi ebben a hónapban sem kaptuk meg a számlával, ezért megkerestem.
Ha valakit érdekel, és számít neki, töltse le innen.

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Nóri!

Én is gratulálok a vizsgádhoz!

Andi, Szila!

Jó nektek, hogy ilyen ezermesterek vannak a családjaitokban, az én uramra ez finoman szólva nem jellemző.

Pont a mai Kisalföldben van egy cikk az intézetisekről, fényképpel, olyan kis aranyosak, majd' megszakadt a szívem.
kornéliusz

Ponger!

Emlékszem, Te ajánlottad a fakopáncs fajátékot. Hogyan rendeltetek tőlük? A honlapjukon csak email cím van. Nem tudod véletlenül a telefonszámukat?
Eszter
kornéliusz

Jéééé, Eszter! :D Szia!
De jó, hogy nem tűntél el! Hál'istennek, akkor minden oké veletek.
Köszi az infót az Aranyhajóról, szerdán be is ugrok, azt hiszem, mert még nem szereztem be én se a bogyót. Igen, szerintem jót vettél. Aztán majd Ráhel szerdán segít, hogy hogy kell szedni. Szerintem mindegy talán, hogy milyen higítás, ettől függően kell x db-ot bevenni.
Na, az ezermesterekről csak annyit, hogy hiába azok, egyszerűen képtelenség kivárni őket. Szóval, ha már nem bírom tovább, akkor nekiállok magam... :D Ami meg nem megy, annak hangot adok nagy duzzogva és így néha rá lehet venni őket dolgokra.
Egyébként készül egy táblázat, ha visszaolvasol, biztos megtalálod, Angel-nek kell küldeni az adataidat és beír, aztán mindenki megkapja e-mail-ben, így látjuk, ki kicsoda, stb..

Angel!
Én sajna nem kaptam meg a táblázatot. :(

Andi

Kép
andykamama

Eszter!
Tessék. Átnéztem a másik topikba és ott egy lány pont a homeopátiáról írt.
Íme:

Sziasztok!!

HOMEOPÁTIA!!!!!!!!

CAULOPHYLLUM 9CH:
A méhszájat készítti elő a lazulásra, tágulásra, lecsökkenti a tágulási időt a szüléskor, nem pedig hetekkel elötte.
(Nekem elég sokáig zárt volt a méhszájam, és a doki már mindenféle praktukus tanácsokkal ellátott, hogy mivel próbálkozzunk.)
Ebből a a szerből, amit egy hónappal kell a szülés elött elkezdeni szedni, napi 5 golyócskát kell bevenni egyszerre. Elötte és utánna fél órával nem lehet enni, inni még vizet sem, hogy jól felszívódjon a nyálkahártyába, Kerülni kell a mentolos , erős fűszeres ételeket. A szer adagolóval van ellátva, és nem kell kézbe venni, hanem közvetlenül a kupakból be lehet venni. Száraz hűvös helyen kell tárolni, és ügyelj arra ,hogy ne kerüljön mikró, hűttő , mobil és szám.gép közelébe!

Az ARNICA MONTANA C30: megelőzi a szülés alatti kivérzést, gyorsítja a regenerációt
a vajúdás kezdetén kell bevenni 1*5 golyócskát
szülés után 1 órával megint 1*5-t
majd szülés után 1 hétig napi 1*5 golyócskát.
Én a vajúdás kezdetén elfeledtem bevenni, mert nem voltam olyan biztos benne ,hogy valóban élesben menneka dolgok, de utánna szedtem..

homeós bogyóval: 36. héttől először 5 napon át 1*5 Caulophyllumot szedtem, majd 5 napig 1*5 Cimicifuga recemosát, aztán megint Caulophyllum stb. Mellé egy héten egyszer 1*5 Arnicát.
Ezeket a szereket aztán a vajúdás alatt sokkal sűrűbben és nagyobb dózisban kell!

CAULLOPHYLUM 9 CH-T , ami a tágulási időt lecsökkenti.
Cimicifuga recemosát : Cimicifugát szülési fájdalmak enyhítésére.
Arnica:vérzékenység csökkentésére,fájdalmak csökkentésére,szöveti sérülések gyorsabb gyógyuása.

málnalevél tea: erősíti a méh izomzatát, és könnyíti a tágulást.

A napi 3-4 csésze málnalevél-tea mellett az illóolajas gátmasszírozás a másik hatásos, sokszázéves bábatrükk, amivel szintén lehet segíteni gát puhítását, és ezáltal a gátmetszés elkerülését. Szülés előtt 1 hónappal kezdtem, minden este 3-4 percig. Gátmasszázsolaj recept: 50 ml búzacsíraolaj, 50 ml orbáncvirágolaj, 10 csepp muskotályzsálya és 5 csepp rózsaolaj.
------------------------------------------------------------------------------------
A várandósság során jelentkező farkaséhség enyhítésére édesség helyett citromos szőlőcukor a legjobb.

A szülés előtti rendszeres gátmasszírozás lecsökkentheti a gátrepedést, felkészíti a gátat a fokozott igénybevételre. A masszírozást 34-36. hétben érdemes elkezdeni, és jó folytatni egészen a szülésig. Masszírozásra az orbáncfű olaj a legalkalmasabb, mert izomlazító, vérzéscsillapító és fertőtlenítő hatása is van.

Hársfatea: a terhesség során gyakran előforduló álmatlanság ellen, lefekvés előtt jó fogyasztani.

Komló tea: csökkenti a terhességgel összefüggő reggeli hányingert..ezen már sztem túl vagyunk.

Borsmenta és fodormenta tea: hányinger ellen, segíti az emésztést, magas ásványi anyag és vitamin tartalmuk van.

Csalántea: enyhíti a terhesség során kialakuló vashiányt.

Csipkebogyó tea: magas C-vitamin tartalma miatt növeli az immunrendszer ellenálló képességét.

Ezek sztem mind nagyon jók, és természetesek is!

Ha még ezek után érdekelne a tejserkentő szer neve, akkor itt van az is:
A tejserkentő: URTICA URENS 5 CH: NAPI 2*5 GOLYÓ, de hallottam már kúra szerűen is (3 nap 3*5 golyó, 2 nap 2*5golyó, és 1 nap 1*5 golyó, aztán szünet, én így szedtem !)

VIGYÁZZAT MERT UGYANEZ A URTICA URENS 15 CH-BAN PONT AZ ELLENTÉTÉT VÉGZI, EZT A TÚLZOTT TEJTERMELÉS LEÁLLÍTÁSÁRA SZEDIK!

Mellgyulladásra a Belladonna 9 ch- ajánlják napi 3*5 golyócskát.

Homeopátiáról mára ennyit!

Remélem segítettem vele.: Sziszike.

Andi

Kép
andykamama

Szilvi1980!
Szerintem munkahelytől függ,ki meddig dolgozik.Előbb-utóbb úgyis eljön annak az ideje,hogy megérzed,ha sok.Ha viszont megerőltető munkát végzel,vagy fizikailag nagyon kifáraszt,akkor a doki egy szó nélkül kiír...persze érdemes az anyagiakat is mérlegelni,mert a táppénzt jól meg kell gondolni.Neked már közelebb a 2007-es év,számolgass,hogy jössz ki jobban,ahogy Kornéliusz is írta!

pusz
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Nóri!
Nem végzek nehéz fizikai munkát, csak sokat cigarettáznak körülöttem és ez zavar, nem tudom mennyire ártalmas, de zavar. Az idei évben még biztos nem megyek táppénzre, meg anyagi okok miatt nem is sietnék, de nyugodtabban lennék otthon az biztos.
szilvi1980

Lányok!

Ha valakit érdekel, ezt találtam a Kisalföld online-on:

Elindult a http://www.gyoriorvosok.hu/ internetes portál, ahol megtalálható a győri orvosi rendelések, ügyeletek, kórházak, szakrendelések. Folyamatosan bővül a honlap
Ár: 0 Ft
E-mail: info@gyoriorvosok.hu
Lejár: 2006-12-30

Szilvi1980!
Szerintem, ha nem is akarsz még tp-re menni, azért érdemes lenne megkérni a dohányzókat, hogy valahol "kijelölt" helyen tegyék, mert bizony ártalmas. Mondjuk maguktól is lehetne annyi eszük, hogy kismamának nem fújják a képébe a füstöt egész nap. :evil:

Andi

Kép
andykamama

Andi!
Az az igazság, hogy még nem tudják, hogy kismama vagyok. A főnököm a legnagyobb dohányos, úgyhogy azt még nem tudom, hogy fogom vele közölni, hogy legyen szíves máshova pöfékelni....

Tök jó az az oldal, amit belinkeltél! :D
Csak tudnám, hogy az I-es vagy a II-es terhesgondozóba tartozok. Na majd holnap kiderül. Csak nehogy kivárjam a sorom az egyiknél, aztán közöljék, hogy a másikba kell menni.
Két választás van: Hilier Balázs, vagy Stummer János. Egyiket sem ismerem, úgyhogy tök mindegy.
Ma fájdolgál a hasam, szurkál .... remélem nincs semmi baj.

Lassan megyek haza, úgyhogy pussz mindenkinek!
szilvi1980

szia andi küldtem a táblázatot!

kedves újak és régiek!

a táblázatban még van hely :D , ha valaki elküldi nekem az adatait priviben, szívesen beírom.

felhaszn. név,
név,
lakhely (város, városrész)
szül. év
gyermek neve, szül. ideje,
születendő gyermek neve, szül. ideje,
doki neve, szülésznő neve, dúla neve,
elérhetőségek (skype, e-mail, tel, msn..)

üdv. angéla.

Kép
Kép
angel77

Angéla:
nekem is elküldenéd a táblit?
Vendég

Angéla!
Köszi a táblázatot! :wink:

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Nóri! Gratulálok a vizsgához!

Apróságoknak jobbulást kívánok!

Sok ismerősöm van, akik cigiznek, és az a tapasztalatom, hogy ilyenkor kétszer jobban vigyáznak rám. Ezek főleg férfiak. Még egy főnök is meg értheti, ha tud a babáról!

De velem a következő történt:

Egy középkorú nő meghívott egy egészséges étrendkiegészítős termékbemutatóra. (Akkor már jól látszódott a pocakom.) Amikor beléptem a lakásba a következőket mondta:
- Szia! Már szépen nő a pocakod! Kérsz cigit?

A röhej az volt, hogy később sem esett le neki mit mondott! Én viszont kiakadtam!

Szilvi!

Én a Hilier Balázshoz járok a terhesgondozóba. Szerintem nagyon kedves, bár egy kicsit nagy darab ezért félnek tőle. Nekem viszont szimpatikus, és elég alapos.
Találkoztam Stummer Jánossal is, aki miatt kétszer kellett cukorterhelésre mennem.
Egy kicsit túlsúlyos vagyok, ezért neki előítéletei voltak. Mindezek ellenére kedves volt.
Eleinte nekem is voltak szúrkálásaim, és enyhe görcsös valami, azt mondják ez természetes.

Na most már befogom!

Deus
deus

Sziasztok!

A beteg gyerkőcöknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Szilvi1980!

A győri kismamák az I. terhesgondozóba tartotznak, a vidékiek a II-esbe.
A terhességem elején nekem is sokszor fájdogált, szúrkált a pocakom. Ez teljesen természetes, hiszen most minden átalakul a pocakodban kezd növekedni a méh stb. :wink:

Andi!

Én is ilyen "mindent egyszerre rendbetevő" vagyok. Ma is ezer felé futkostunk, utána nekiálltam takarítani (holnap vendégeink lesznek) és most meg itt küzdök, hogy fáj a hasam. Pedig még nekiállok és csinálok egy kis rizsfelfújtat. :)

Holnap 1/2 10-kor az Árkád-körforgalomnál találkozunk!

Sziasztok: Lívi

Kép
Kép
v.lívi

Lányok, Zitának összenőtt a puncija. :( Ilyen hártyaizé van neki ott. Reggel felhívom a dokibácsit, hogy mi frász legyen, aztán ettől függ, hogy megyünk-e holnap.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!

Sajnálom Zitát! Nemtom mi történhetett vele. Kiváncsi vagyok, mit mond az orvos.

..
Ma voltam AFP-n. Kb. 2 hét múlva lesz meg az eredmény. Éjjel szinte semmit nem aludtam, így ma estére a kimerültségtől lett egy kiadós migrénem. Először csak elment a látásom, aztán lezsibbadt arcom, kezem, görcsölt a fejem, meg beállt a nyakam..a helyzet romlására tekintettel kénytelen voltam bevenni egy bivalyerős fájdalomcsillapítót. Pedig ilyesmit mióta terhes vagyok nem használtam. Úgy tudom a fájdalomcsillapító nem igazán szerencsés, ez ráadásul jó erős koffeinos. De legalább hatott.
Remélem holnapra összeszedem magam. Vettem üres DVD-t a kismama-jóga miatt, ha Ponger el tudja hozni, vagy elküldi.

Kép
babancs

Sziasztok!

Szilviiii! Ejnye azért! Nem hívtad fel a Zolit? Azért legközelebb legalább őt hívd fel mielőtt bármit beveszel. Tudom, hogy nagyon nehéz elviselni a fájdalmakat, pláne egy migrént, de csak úgy ne tedd, hogy beveszel gyógyszert! Vigyázz magatokra!

Tünde!Még ilyet nem hallottam. Kiváncsi leszek, hogy ez milyen tünet.. Hasonló a fiúknál a fitymaszűkülethez?

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Szila!

Nem hívtam fel..nagyjából ismerem a migrénes gyógyszereket, és a sok rossz közül a kevésbé rosszat vettem be. Remekül átaludtam az éjszakát, fejfájás már sehol. :D
Te hogy vagy? Mikor fogsz összepakolni a szüléshez? Csak mert hallottam már olyat, hogy valaki pl. 2 héttel előbb megszült. Persze, te még bőven időben vagy. :)

Ponger!

Beni hogy van?

Kép
babancs

Jaj, lányok...
Most olvasom, most nem fogadták el a törvénymódosítást. Így mindenki ott és annál szül, ahol szeretne. Dejó, dejóóóó, dejóóóóó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babancs:
gyógyszer miatt szerintem is hívd fel a dokid...
pl. ott az Algopiryn, Panadol.
Panadol a gyengébb elvileg, mégis azt nem szabad terhesen. :?

Tünde:
júúúj, ilyet még nem is hallottam.
Drukk, h ne legyen semmi.

Csajszik:
közben rájöttem, h Ti már nagyban fagyiztok. :lol:
Olyan irigy vagyok. Én meg itt melózhatok.... :roll:
Legközelebb kedd v. csüt legyen :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Fagyizósok! :P De a torkára remélem mindenki vigyáz! Most nem szabad megfázást összeszednetek! :)))

Szilvi! Nem akartam okoskodni, csak féltelek! :) Most szombaton remélem, hogy mindent meg tudunk venni, ami hiányzik még a kórházi táskámból és még ami Sebinek kell. Tényleg nem lehet tudni, hogy mikor az akkor.. mert, ha visszaemlékezünk a párommal, hogy mikor is foganhatott Sebi, azért van még egy 2 héttel azelőtti tippünk is, mint ahogy a mensiből számítják. De az lenne a legjobb, ha még pár hétig odabent növögetne a djágaszág, hogy legalább a weblapfeltöltést megcsinálhassam. Mellette nem hiszem, hogy lesz rá időm.

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Hajni! Csütörtök! :))) Én is mindig csütörtökön vagyok Győrben... :)

KépKép
KépKép
hangolka

Sziasztok fagyizósok és nem fagyizósok...!

Sajnos nem tudtam elmenni. :(

Igaz jól van a Benedek (túl jól lett, ez is fura) és el is vittem a mamához, hogy el tudjak menni, délbe hozzák haza (15 perc múlva), de reggel kaptam emailben egy hatalmas anyagot amit meg kell csinálnom és a párom megkért ha lehet inkább menjek el a Miki bulira, most inkább dolgozzak. AMiben igaza van, jön az évvége és lassan összecsapnak a fejünk felett a hullámok.

Tünde!
Mit mondott a doki?

Amúgy a Dvd-t elküldtem a Nórival, hogy legalább a borítót meg tudjátok nézni.

Hajni!
Kitaláltuk hova fogjuk feltölteni a zenét, de a filmet nem fogjuk tudni, az angyon nagy fájl, pedig az annyira helyes. Ha esetleg jössz a Miki bulira addigra átveszem majd? az jó?
ponger

Ponger:
aranyos vagy, de mivel az szerda, így arra sem tudom menni. :cry:
No, de majd valamit kitalálok ám. :lol:
Vendég

Hangolka:
ok. :lol:

Javítás:
hétfő-szerda-péntek délután 2 után már jó. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó volt a fagyizás,akkor adag"makarónifagyit" bevágtam,hogy a fülem is kettéállt.
:shock: :wink:

Jót dumcsiztunk lányok! és a babák ismételten dobták a hangulatot!!!Nagyon bírom,amikor produkálják magukat!!!!
Maminti örülök,hogy megismertelek benneteket!!!

Tünde!!!
:oops: :oops: :oops: :( annyira bánt,hogy majdnem otthagytam a könyvedet :shock: !!!!Pedig tök ötülök,hogy kölcsönadtad!!!! :oops: :oops: :oops: most már itthon vagyok és még mindig megvan!!! :wink: már nem lesz baj!!!! :wink: :oops:

KépKép
f.nóra
Győr

Ponger/Bea!!!!

Hiányoltunk,de persze a munka az munka.. :(
Megmutiztam a jógás DVD-t,szinte mindenki hozott lemezt.
Benedek ezek szerint folytatja a virulást??? :wink: Remélem nincs okod rosszra :( gyanakodni

Na megyek főzőcskézni Máriónak....de mit???? :shock: Ez nálam folytonos probléma kitalálni a menüt :?

Puszkó
Nóri

KépKép
f.nóra
Győr

Sziasztok!

Nóri, ugyan már... :D még jó, hogy a felszolgálólány utánunk hozta. :)

Krisszi, nálam maradtak a babakaják! :D:D Szerdán megint elviszem, hátha sikerül nem elfelejteni! :)
Most már igazán cserélhetnénk telszámot, nem gondolod? :)
Priviben küldöm az enyémet.

Reggel felhívtam a dokit, ezt mondta:
( a kisajkak vannak összenőve)
Hétfőn feltétlenül vigyem be (holnap utazunk, azért csak hétfőn) Zitát, elérzésteleníti, és szondával megpróbálja szétfejteni. Ha nagyon vastag (????), akkor meg nőgyógyászhoz kell vinni, és Ő szedi szét.
Áááááááááááááhhhhhhhhhh, csajok!
Hogy Zita minden nem olyan ritkán előforduló gyerekbajt összeharácsol magának... :(
Szerencsére azért nem akkora nagy baj ez (sem).

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Hű csajoka pincércsaj titeket nem zavart? Már majdnem megkérdeztem tőle, ha ennyire érdekli a téma, hogy gyak. fél méterre áll az asztalunktól, akár le is ülhetne közénk nem? :lol: Vagy csak én vagyok rosszindulatú? :D

Tök jó, hogy Babinti is el tudott jönni. Mikibulin biztos többen leszünk.

Ponger!

Küldtem dvd-t, meg tudod oldani a másolást? Köszi előre is!

Kép
babancs

Szilvi, sztem nekik ott kell ácsorogniuk, de engem is zavart.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

SZiasztok!

Örülök, hogy hiányoztam... :wink: , pedig szerettem volna elmenni, tegnap este 7-kor neki álltam húslevest főzni is :lol: , hogy mire hazaérek az Árkádból kaja is legyen.
No mindegy, jövő héten úgy is találkozunk, ja és akkor fotózhatunk is.
Semmiképp nem jó a 2 utáni időpont? szegény Hajni is el tudjon jönni? vagy ha dec. 7-én találkozunk délelőtt? Az is minősülhet még MikiBulinak. Lobbizok, érted Hajni!!! :D :D

Tünde!
Szegény Zita, remélem meg tudja oldani a háziorvos. Még sose hallottam ilyenről, engem kiskoromba a sok éjszakai bepisilés miatt vizsgáltak ott állandóan :oops: annyira útáltam, na jó én akkor már olyan 6-7 éves lehettem, még kórházba is voltam.
ponger

Sziasztok!

Ma voltam a dokinál. Csináltak ultrahangot is. De nem igazán nyugtattak meg, mert azt mondták, hogy 7+5 - höz képest kicsike a kisbabóm. :( Ugyanis 8 mm. De azt is hozzátette, hogy nem kell aggódni, ez még nem jelent semmi rosszat. Hát köszi szépen!!! Hogy fogom kibírni ezt a 4 hetet .....
DEUS! Képzeld én is a Hillier Balázsnál voltam, először én is megijedtem mikor megláttam, de tényleg teljesen normális volt, nem beszélt feleslegesen, de kedves volt.
Tünde! Annyira sajnálom a kislánykádat. Remélem, hogy hamarosan rendbe jön. Mindenesetre én sem hallottam még ilyenről. Mitől alakul ez ki?

További szép napot mindenkinek!!
szilvi1980

SZia Szilvi!

Ne aggódj, ezt az jelenti, hogy nem a baba pici, hanem a terhességed fiatalabb. Valószínű neked se 28 napos a ciklusod.

Nekem is csak egy szabályos petezsákot láttak 7+4 naposan, ami 11mm volt ezért el kellett mennem 2 hét múlva addigra a CRL: 13mm volt.
Összeségében ezek után nem azt mondták, hogy probléma van, hanem módosították a szülés időpontját vagyis 2 héttel későbbre írtak ki, ami persze a további vizsgálatok idejét is meghatározta, de így tökéletes lett az AFP eredményem.

SZÓVAL NYUGI!!!!!!!!!!!! ez tényleg az ég világon semmi rosszat nem jelent, ott van az a baba csak még pici.
AZONBAN VIGYÁZZ MAGADRA, mert az első trimeszterben a 12. hétig lehetnek nehézségek.
ponger

Sziasztok! :)

Szilvi1980! Elővettem az UH lapjaimat. 7hét 3 naposan nekem is 8mm volt a CRL! És azt mondták, hogy az tökéletes! Nyugi!!! Elég jól stresszelnek Téged! Jól kifogod! :(

Tünde! Jujj.. remélem, hogy nem fog neki fájni és még nem veszi fel annyira ezt a kellemetlen "beavatkozást"!

Lányok! Egészségetekre!!! :) Nóri! Az milyen fagyi? Még nem is hallottam ilyenről.. Az alakja - úgy nyomják ki gesztenyenyomón, vagy van benne tészta?.. bár utóbbi elég érdekes lenne.. :)

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Szia Mindenkinek!

Jányok!Babancs,Lívi,Nóra,Tünde!Remek volt Veletek!Sokat jelentenek nekem ezek a közvetlen beszélgetések,az oldott légkör.
Tünde!Privi ment.Köszi,hogy még egyszer fáradsz a bébiételek miatt.Valamivel kedveskedek cserébe Nektek (még nem tudom mivel,majd kitalálom ;) ).Mielőbbi jobbulást zitának.Hiába "gyűjtögette" össze ezt a kellemetlenséget,a hangulatán,viselkedésén egyátalán nem látszik.Tüneményes!Igazi cserfes csajszi lesz. :)
Babancs,Lívi,Nóra!Végtelenül kedves kismamik vagytok.Nagyon szimpatikusak.Örülök,hogy személyesen is találkoztunk.Sajnálom,hogy Marcus nem volt formában,pedig lehengerlően szokott viselkedni.

Ponger,Deus,Hangolka,Andi,Angéla,Szilvi,Bogi,Ráhel!Remélem,mind ott leszünk jövő héten a Mikibeszélgetésen.Veletek is már nagyon várom a találkozást!

Hajni!Ne csüggedj:előbb-utóbb tutira összefutunk.Én benne vagyok egy csütörtök délelőtti Mikibuli ismétlésben,csak nem tudunk sokáig maradni.

Igyekszem visszatérni ma még.Annyi írnivalóm van...

Szép napot!
Kép
Kép

KépKép
KépKép
babinti

Lányok, nekem is jó a csüt. délelőtt, de mintha Ráhel/Beának lenne akkor valami... nem biztos, de gondolom majd megírja.

Krisszi, ne izélj már, nekem ez így jó, hogy "meg tudok szabadulni" azoktól a bébiételektől, amit Zita nem ehet meg. Szóval azon kívül, hogy kifizeted, ne kedveskedj, mert akkor nem adom oda!!! Irgumburgum! :wink: :twisted:
Nagyon jók ezek a képek Marcusodról! :)

Lányok, köszönöm az uh képes dicséreteket, és a drukkokat.

Szilvi, ne idegeskedj, csatlakozom az előttem szólókhoz, valszeg kisebb a terhességed, mint ahogy a menses alapján számolták.
Hidd el, ha másféle gond lenne, azt másképp mondják, és hamarabb visszahívtak volna.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Babinti! Csodaszép ez a fiú! :) Olyan puszilgatni való.. :)
Ha jó időpontban lesz a Mikibuli, ott leszek! :))

Lányok, ha már elővettem a papírjaimat, kiírom az UH eredményeinket... Hátha érdekel vkit. Igaz, minden baba más és más. Mert ahogy nézem pl. a Sebink buksija kisebb, mint más pocilakóé.

7.hét (3 nap): CRL: 8mm
12.hét (3nap): CRL: 66 mm, NT: 1,2mm
20.hét (3nap): BPD: 44 mm, FL: 31 mm
22.hét (4nap): BPD: 53 mm, FL: 39 mm
26.hét (0nap) 4D: BPD: 65,6 mm, HC: 239,2 mm, AC: 214,3 mm, FL: 48,3 mm, becsült súly: 919g
31.hét (3nap): BPD: 81 mm, AC: 282 mm, FL: 59mm, becsült súly: 1941g.

Szila

KépKép
KépKép
hangolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?