Halihó!!!
Jaj ne, lányok, ezeket a számolásokat gyorsan felejtsétek el!!! A gyerekek annyit esznek, amennyit akarnak, amilyen éhesek. Nem kell idegeskedni, és főleg számolgatni, úgyis jelzik, ha kérnek még!!! Mondom ezt én, aki számtalanszor bőgött, mert Elcsi volt úgy, hogy 50-eket vacsorázott... (Bagoly mondja
). Ha hallottam volna ezt a számolásos módszert, tutira begolyózok! Így is mindenki engem vigasztalt és nyugtatott a szopis klubban.
Tami, ne is gondolj többet rá, túl vagy rajta!!!!!!!!
Mali, kötőhártya van? Mi azzal jöttünk haza, utána hetekig elhúzódott a dolog, nagyon el voltam keseregve. a kamilla tényleg szárít, nem szabad huzamosabb ideig alkalmazni, inkább forralj fel és hűts vissza vizet langyosra, és azzal törölgesd. Elcsónál a 3. szemcsepp vált be, ha ez sem segített volna - szemészet.
a víz is és a kamilla is naponta friss legyen legalább!!!!
ja, az orrszívóból csak a porszívósat használjátok, állítólag egy idős bácsika találta fel, és nagyon sok szövődményt megelőztök, ha használjátok. Jelentem, mi egészségesek vagyunk! Kopp-kopp. kérdeztem, milyen teljesítményen menjen a porszívó, állítólag 2000W-on is mehet, mert a szívó lecsökkenti a kívánt teljesítményre!!!
de ezt csak egyfajta szívóra érvényes, valami S-sel kezdődőre, állítólag az az igazi találmány, a többi csak utánzat. Sajna nekem se olyan van.. mi még nem próbáltuk.