Új privát üzeneted érkezett!

Pogika, most neztem meg a site-ot....elkepeszto!!!...azt hittem, rosszul ertem (ketszer olvastam!!!) :cry:
alice27
 
 


a site-ot meg nem nézem :) gondolom milyen lehet.
ne izguljatok, én is mindig félrepötyögök, tanár létemre :D
nem mértem a hőmet 4 napja.....ma kelés után találtam meg a lázmérőt :oops: majd holnap reggel.

szerintem nálunk most nagyon sok a Panna is.
dimet
 
 


Macao: No comment!

Rejoka!
Öregnéni nevek!
Van egy néhány: IRÉN!, Juli!, Teri, Marika, Mari, Rozika, annuska, stb.

Még szeretem a Kingát és a Rékát is :)

Fiú nevek közül: Károly, András, Mátyás, Benjámin, Szerend

cuup csajok, készülnöm kell!

Jók legyetek! :)
Vendég
 

 
 

Rejo, szeritnem Johannára a Johanna tökéletesne illik. de totál.

kavics, jó vacsit! csak mértékkel :D
dimet
 
 


Kavicska, kihűlni nem fogsz, csak nemsokára lesz egy PÉ-d!!
Mint rambókának a 19. napon, és abból lett Gergő!!

jajj de izgi! Most már csak apát kéne rávenni legyél te az elfogó vadászrepülő, ő a nyomkövető rakéta, és tosszon meg!! :lol: :lol:(bocs de ezt nem lehetett kihagyni! :oops: )

Kép

Kép
rejo
 
 


Kavics!

Ezt neked küldöm:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Régimódi nevek?

Klotild, Matild, Gerzson, Géza, Karola, Pongrác
El nem tudnám képzelni, h. a gyerekemet így nevezzem el!

Van egy régi poén: Magdolna, de nincs kivel! :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok szép estét!

Kavicska sztem is pé készülődik!Lh teszted van?, mennek a drukkok++
Jó vacsit!

Rejó Johanna mindenkit levesz a lábáról! Édi!!

Zsizsik jó úton jársz és biztosan hamarosan láthatod a végét! :wink: Erről az Avandametről hallottam,jó bogyó!

Mniki mikuláskor akarok tesztelni (13dpo) és remélem kétcsíkosat láthatok és jó messzire elüldözöm mikit a topiktól is és tesztözön lesz az év végén :D ,úgy érzem többen fogunk babásodni egyszerre :P

A proginál az nmmol/L mértékegységnél mennyi ami elfogadható érték??

Nekem a Dorottya,Jována Kincső és Kristóf Krisztián Milán nevek tetszenek
Vendég
 


Rejoka, kicsit idetlenul fogalmaztam az "oregneni" nevek kifejezessel :oops: ...Remelem nem sertettelek meg vele, mindenesetre nem volt szandekomban...
alice27
 
 


ja a proginál a pé utáni érték érdekelne!!
Vendég
 


Kavicska, jo vacsizast nektek!

Kincsecske, a profeta szoljon beloled!!! :lol:

Ramboka, tetszik a Magdolnas poén...en nem ismertem :roll:
alice27
 
 


Kincsecske!
Pozitiv, igen!!! És két baba a pocidban :D :D

Rambóka!
A fényképen jót röhögtem. :lol: :lol: :lol:

Rejoka!
Ez nem fog menni :lol: :lol: , ti. az uram nincs itthon! :lol: :lol:

Cupp, elmentem.
Majd elmesélem mi volt a menü Kép

Kavics
(18cn.)
Vendég
 


Hát Kavicska eddig az ikrekre nem is gondoltam,de az uh óta nagyon szeretném :D :D ,igaz nem semmi pocakom lenne..
Azt mondtam a férjemnek ha két szüléssel 4gyereket összehoznánk szuper lenne :D nem tiltakozott
Vendég
 


Pogi!

Az oldalt remélem poénnak szánták, de az is lehet, h. az oldal tulajdonosa naponta kénytelen átkelni pl. a nyugati pu-nál lévő aluljárón (v. a keletinél van???? Nemtom, csak egyszer merültem alá, de rémálom volt! :shock: ), ez utóbbi esetben sajnos kénytelen vagyok némi egyetértést tanusítani, még, ha megköveztek érte, akkor is! Ha az 1 négyzetméterre eső hajléktalanok száma meghaladja a 4-et, nálam életbelép a zéró tolerancia és nem tudok humanitárius gondolatokat dédelgetni! :evil:

(Tegnap este is vmelyik bulvárhírműsorban mutogatták, h. tetvesek és rühösek. Ha belegondolok, h. a buszon a gyerekem ugyanazokon az üléseken fog ülni, a feje hozzá fog érni ahhoz az ülés háttámlához, amin ezeknek az embereknek az élősködői lehetnek, h. megfogja azt a kapaszkodót, amihez hozzáért egy olyan ember, aki 5 perccel korábban még a kukában turkált, komolyan mondom rosszul vagyok! :shock: Nem beszélve a hajléktalanok közt rohamosan terjedő TBC-ről és egyéb fertőző betegségekről!)

A másik, ami kicsapja biztosítékot, az a kisgyerekkel v. csecsemővel való kéregetés, v. gyerekek koldulásra kényszerítése! :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Kincsecske, nekem legutobb 19,5 ng/ml volt...a dokim szerint mar 15-os ertek is jo...de ez mas mertekegyseg...A korabbi leletek alapjan ugy szamolom (de nem vagyok biztos benne) hogy 3,5 koruli lehet a szorzo a ketto kozott...
alice27
 
 


Alice kösziiii!

Most nem nézettem,de egyszer 30 volt,az kevéske :( na nem baj bizakodok
Vendég
 


Figyu, Kincsecske, nekem honapokon at neztek, es nagyon valtozo volt...Komolyan, az egyik honapnak semmi koze a masikhoz...Minden ciklusnal tiszta lappal indulsz!!! :lol: ...Honapokkal ezelotti ertek total nem relevans!!!
alice27
 
 


na jó van Rambóka, de akkor az a megoldás, hogy összegyűjtjük és kinyírjuk őket, vagy mi? :shock:
krumplis pogácsa
 
 


Alice nem vagyok egy sértődős típus, engem elég nehéz megsérteni, de tudtam hogy érted! :lol:

nagyon elégedett vbagyok Johanna nevével, itthon bárki hallja meg, azt mondja gyönyörű név. :lol: és itthon is ritka, remélem nem terjed el. :roll:
Németországban tanuló barátnőm mondta, ott milyen gyakori név ez a fiatal lányok körében. Ezért kérdeztem Francioországot, meg a nemzeti kötődés miatt, ezért is furcsállom, hogy nem gyakori ott.

csak érdekes volt párhuzamot vonni. télleg rambóka itthon fiúnévben a géza meg a béla milyen öregbácsis! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejoka, a statisztikat az itteni statisztikai hivatal honlapjan talaltam(INSEE)....Tok jo, mert nemcsak a vezeteknevek, hanem meg a csaladnevek is megvannak, hogy melyik megyeben mennyi van beloluk (Ja, az enyembol 0 egesz Fro-ban :wink: ) Most kerestem magyarul is, hatha van ilyesmi, de nem volt :cry: ...Ja, es ott volt a statisztikak melett a nev eredete, jelentese...meg a vele kapcsolatos szavak (pl. Johannara : humanitas, nyitottsag, nagylelkuseg, alom... ) Ha gyarkori nev a csaladnevetek, akkor ilyen kulonleges nev jol illik hozza... :lol:

Nekem a kedvenc retro-nevem a Jolan, volt szomszedunk...Hmm, mar regen volt, meg csak jegyesek voltunk a ferjemmel, de mes most is jokat vidulunk a vele kapcsolatos poénokon...Nala eberebb neniket meg nem lattam :!: ... Mindig resen volt es MINDENROL tudott :lol: (Neki hala, hogy nem loptak el annakidejen a kocsinka a haz elol...A tolvajnak nem volt szerencseje, mert Jolan rola is tudott :lol: )
alice27
 
 


Koszi Rejoka :lol: ...Probalok figyelni, hogy meg veletlenul se sertsek meg senkit, de neha olyan idetlenul tudok fogalmazni...Bevallom, a magyar nyelv es irodalom soha nem volt erossegem...:cry:...Kettannyelvu altalanosba jartam, es csak heti 2 magyrunk volt...Kozepsuliba annyira el voltam maradva, hogy kulon felzarkoztatora jartam elsobe...aztan valahogy sikerult (ugy-ahogy) bepotolnom az elmaradast...Most meg, tiz eve kulfoldon...Napkozben francia-angol...Estenkent ferjemmel jo kis magyar konyhanyelv...Olvasni legtobbszor angolul, franciaul szoktam...Ezen okok miatt eros leepules figyelheto meg mar alapjaiban gyengecske magyar tudasomba...sokszor mar oda jutunk, hogy a ferjem javit egyszeru dolgokat is... :cry:
alice27
 
 


Alice akkor gyere jó sokat fórumozni és kikupálódsz magyarból :lol:
Már általánosban franciát tanultál??
Vendég
 


Mniki :-) a Dorina név nekem is nagyon tetszik, mindig egy copfos kislány jut róla eszembe, aki hasonlít az én Jankámhoz :-)
Mi is tudjuk már a neveket régóta Henrik ill. Janka Kamilla lesz, igy magyarul írva. Mondjuk eleinte féltettem hogy nem lehet Janka mert ha azt Zsankának ejtik, akkor falra mászom, de eddig mindenki ki tudta ejteni rendesen, már hónapok óta tesztelem :-)

A Mathilde is nagyon tetszik, meg mostanában az Erica.

Jaaj Alice ne is mondd hogy vigyázak a fagyival! multhéten behabzsoltunk egy makadámosat, és most vettünk egy Midnight Cookies-nevűt, ami csokifagyiba kevert csokiskekszdarabok és csokikrémdarabokból áll.
Nem tudom ismeritek-e budán a Culinaris-t (www.culinaris.hu)
ott lehet kapni ezt a fagyit, meg olyan csokikat még hogy eldobom az agyam. nagyon drága, de ha karácsonyra a párotoknak akartok venni egy darabka csodát, akkor érdemes bekukkantani. 200négyzetméter tele különlegességekkel.
Nem mintha reklámozni akarnám a Csokit, mert nekem a Csoki nem barátom, mostanában a boltok is kezdenek teljesen elszemtelenedni,. bemegyek és mindjárt ott van az összes Csoki benne az arcomba! van az a tenger gyümölcse alakú belga csoki Guylain vagy mi a neve, ami magyarországon mikor utoljára láttam valami 500 forint volt 4 darab, itt meg nem egészen 4 euroért vettem egy 22 darabosat. Komolyan gondolkodom rajta, hogy veszek egy pár dobozzal, és felnyomom az nlc-re tárgyalási alapnak mint Csakegy a mozart golyókat. simán beszerezhetnék egy-két frankó babakocsit, vagy babaszőnyeget!

rejo nekem se tetszenek azok télapók, még egy darab poén is lehetne, de itt valamiért nagyon odavannak érte. Máskülönben a város dekorációja gyönyörű, mindenhová jégszoborszerű díszeket tettek, de nem tuldíszitve csak olyan diszkréten és tényleg szép.

kavicska szép estét!

holnaptól duphaston bblőőő :? :roll:
krumplis pogácsa
 
 


Kincsecske, olvasgatlak benneteket :lol: , nekem Ti vagytok a magyar tarsosagom :lol: ...ekezetekkel :lol: Nem, a franciat az egyetemen kezdtem, rohamleptekben...akkor mar sejtettuk, hogy kijovunk egy evre...A kozgazon tettem le egy kozepfoku szaknyelvi vizsgat franciabol...megsugom, ez eppen arra eleg, hogy a hetkoznapokban elteblaboljon az ember (vagy meg arra sem?)

Pogika, most tudatosult bennem, hogy Te magyar ekezetekkel irsz!!! :shock: Nalunk itthon van vagy ot billentyuzet, de egy sem magyar... :cry: Talan jobb is, mert annyi hibat ejtenek, hogy nem lenne benne koszontet. :oops: ..
alice27
 
 


alice, azért birok magyar ékezetekkel írni, mert a laptopomat még magyarországon kaptam az apukámtól két éve, és itt is arról írok, és működik. rettegek is hogy egyszer majd elromlik, és onnatól nem tudok majd ékezeteket használni. Nekem azt elég nehéz olvasni, ugyhogy már most parázok tőle :?
krumplis pogácsa
 
 


Remelem sokaig birja majd a laptop :lol: ...Erdekes amit irsz, hogy ekezetek nelkul nehez az olvasas. :shock: ..Nalam ez mar ugy megy, hogy eszre sem veszem oket...Altalaban nem tudom megmondani utolag, hogy volt-e ekezet, vagy sem egy szovegben, akar ket masodperccel az olvasas utan...Hmmm, ennyire el lehet tole szokni!!!
alice27
 
 


pogi azért csodálkozok az ocsmány mászó télapókon arrafelé, mert eléggé odavagyok a francia ízlésért, főleg lakberendezés terén, ami köztudottan nagyon harmónikus és bár néha giccsbe hajló is tud lenni, mégis ízléses.
értetlenül állok a mászó télapók előtt. :shock: A németekhez inkább illik :lol:

Mi egy évig éltünk németbeeee :lol: , hát ne tuggyátok meg mit szenvedtem az ízléstelenségtől. A dán barátnőmmel állandóan hüledeztünk. dzsörmen dizájn. Náluk pl. parkettamintás PVC volt a luxuslakásban amit béreltek, a kandallós szobában. :lol: :lol:
de nagyon élethű PVC volt. Fel is sikítottam, végre egy lakás ahol nem PVC van, hanem parketta. Aztán felvilágosított. Its not wood. just looks like wood. :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Óóó hát amúgy minden csodaszép!! lépten nyomon elcsodálkozom hogy mennyire ízlésesen dekorativak a franciák! Néha úgy érzem, hogy lakberendezés tündérországába jutottam, lassan belefulladunk itthon a lakber újságokba! A kedvencem a Campagne Decoration, annyira szeretem, hogy néhány különlegesen gyönyörű képet be is szkenneletem, és tervezem feltenni majd a blogomra. ezt a mikulásdolgot én sem értem, de ez volt az egyetlen fura dekoratív dolog amivel találkoztam.
krumplis pogácsa
 
 


Anita, ez az oldal tényleg nagyon dúrva! „kötelező eutanázia” Lehet, hogy az én emlékeim csalnak, de tisztára úgy él bennem, hogy az eutanázia azért eutanázia, mert önkéntes. Ha nem önkéntes, az gyilkosság. Nem???

Kavics, te is halak?

Rejo, Alice, nekem se jönnek be a mászó mikulások. Pláne, hogy több van belőlük. Szegény gyerkőcök, biztos megzavarja őket kicsit. ;) Van egy quelle szerű rendelős újság, nem jut eszembe a neve. Ott lehet rendelni ilyet, és még sok-sok izléstelen cuccot. Télen mikulásost, Húsvétkor nyulasat.

Tanár néniktől én is elnézést kérek. Okozhatok fájdalmas pillanatokat a helyesírásommal. ;)
mamint
 
 


Most merényelek egyet ellenetek! :lol:

Karácsonyra gondolkozom a sütiken és már el is határoztam, h. töltött fügét fogok csinálni!

Hozzávalók:
1 csomag aszalt füge
1 csomag mirelit gesztenyepüré
1 csomag ét tortabevonó
Elkészítés:
Az aszalt fügéket mikróban felpuhítom, oldalukat késsel felhasítom, gesztenyepürével megtöltöm, majd olvasztott csokiba mártom.
Ha meg akarnám bolondítani, akkor tehetnék konyakban eltett meggyet a közepébe, de szopizásra való tekintettel valszeg csak így marad.

Most puhán maradó mézeskalácsot hajtok a neten, mert amit tavaly csináltam, az olyan kemény volt, h. fegyvertartási engedélyhez kellett volna kötni! Pedig mindent kipróbáltunk a felpuhítására!
Meg nem tudom emlékeztek-e? Volt a Győri keksznek egy mogyorós csókja, ropogós kérge volt és kicsit ragacsos belseje. Nem hiszem el, h. senki nem tudja a receptjét!
Ja, meg Toledóban ettünk isteni finom sült marcipánt.(Nem tudja vki, h. mi a marcipán spanyolul?)
Szóval most ezeket kergetem a neten. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Pogi nekem az Art & Decoration a kedvencem. megnézem majd lehet-e itthon kapni a te kedvencedet is, letesztelem majd. :lol:

Szép képek jöhetnek ide a topicra is, lécci a kedvemért, nincs mindig időm nézni a blogodat, de a topicfüggő vagyok. 8)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok Csajócák!
Hazaértem.

Jelentem nem ettem degeszre magam.

Nem is mondom el mit ettem, mert csak kívánnátok. Kép
A desszert fíííínom túrógombóc volt!!! Kép

Lassan elvonulok alukálni!
Nagyon álmos vagyok! Kép

Jók legyetek!

Várom a holnapi hőugrásom Kép

Kavics
18cn.
Vendég
 


Ezek a maszos telapok csak 3-4 eve vannak divatba itt Fro-ban. Ot-hat evvel ezelott egy darabot sem lehetett latni beloluk, holott Nemeto-ban tomegevel lattunk baratainkhoz menet :cry: ...Egyebkent a tobbseg izlestelennek tartja, de van egy reteg, akinek teszik...Tipikusan szereny jovedelmu, de icipici kertes hazikoval rendelkezo csaladoknal latni...meg a varosban a lakotelepeken...

Rejoka, en itt a tiz ev alatt egyszer lattam PVC-t, es azt is szocialis berlakasban...De kandalloval...hmmm, meg elkepzelni is nehez :shock: ...kizartnak tartom itt. En is Pogival vagyok egy velemenyen, hogy csodalatos lakasokat latni...A masik amit szeretek, hogy itt tenyleg konnyu szepen oltozni :lol: ...szerintem nagyon szep, izleses ruhak vannak a boltokban elerheto aron...Viszont a mertek igen kicsik...A kedvenc boltomban pl. a 44-es meret a legnagyobb (ami a magyar 42-nek felel meg)...
alice27
 
 


hali lányok. végre leültem :D
most mentek el az asztalosok, meg a férjem is lelécelt, hazavitte apósomat, és már éjszaka nem autózik vissza messziről. enyém a pááálya. eddig pakoltam és takarítottam :?
jó a konyhabútor. először nem tetszett, de még nincs kész. hiányzik a teteje, meg a foggantyúk, meg egyebek. de jóóóó :)
fáj a hasam :(

kavics,imádom a túrógombócot. én most vacsiztam :oops: rájöttem dél óta nem ettem semmit. de nem sokat. sok paprikát nyomtam be. fini volt.
reggel megmérem a hőm, hogy hol tartok. mensi előtt leesi, ugye?

rambóka, ez neked:
marcipán = guirlache, mazapán, melcocha

lassan én is beindulok,hogy lesz sütőm, és dobálom majd fel a recepeteket. ígérem diétás lesz.

szeretem farnciaországot. férjem is tudja ezt. párizsba az eiffel tornyba kérte meg a kezemet, meglepetésszerűen.....nem vagyunk ilyen romantikus alkatok, de ez vhogy örökre emlékezetes marad :oops: :D
na, ennyi mára.
minden babának puszika, többieknek kiknek férjük otthon van actionos éjszakát, nekünk egyedül maradottaknak meg jó pihit :lol:
dimet
 
 


ja, és a szenvedős-mászós télapók tényleg iszonyatosak :D
úgy feltolnám őket,hogy ne szenvedjenek már tovább :lol:
dimet
 
 


Kavicska, jo ejszakat! A gorbednek pedig szep szakadatlanul felfele ivelo szakaszt :lol:
alice27
 
 


Dimet, ez annyira romantikus, lanykeres az Eiffel toronyban!!! :lol: :lol: :lol: .... A ferjednek van stilusa :lol:
A konyhaburotoron sokat fog dobni, ha rajta lesznek a fogganytyuk...Kivancsian varjuk a kepet a kesz butorrol! :lol:
alice27
 
 


Jó reggelt Csajócák! Kép

Kandikám!
Ma reggel nem írtál nekünk egy sort sem! Hogy áll a hőd???

Dimet!
Amint kész a konyhabútor, azonnal kérünk képet! Sőt akár az egész házról folyamatosan :D
Lássuk a hőt!!! :D

Alice!
Tegnap nagyon formában voltál :) ÉRtem ez alatt, hogy sokszor írtál :) Ez igazi kincs!
Ami a magyar nyelvtudásod illeti... abszolut nem észrevenni, hogy hibáznál! Ékezetek nélkül én is nagyon jól tudok írni, egyáltalán nem zavar. Talán annak is köszönhetem, hogy helytelenebbül írok szép magyar nyelven! :(

Pogi!
Az én párom is szokta csodálni a topikbabákat! :)
És kb pont úgy mereng rajtuk, mint ahogy a te férjed :)


Kincsecske!
Nagyon szorítok érted!!! :) ++++++++++++++++++++++++


Az én hőm ott van, ahol a part szakad :?
Úgy tűnik 1 tbl Clostilbegyt nem elég, kettő pedig már cisztát is csinál a PÉ mellé! Hát igy nem tom mi lesz ! :?
De rendületlenül mérem a hőmet! :) Majd csak lesz valami ebben a ciklusban! :)

Ma remélem megtudom a párom eredményét! :roll: szembesülünk a nagy igazsággal!!! Kép

No, munkára fel!!!

csak annyit írjatok, hogy bírjam követni hormonzavaros tyúkésszel :lol:

Norkám édes!
Csak egy életjelet! Kép

csók

Kavics
(19cn.)
Vendég
 


kedves hormontavaros tyúkeszű hölgyemény :lol: :lol:
tenni fogok fel képet a konyháról,ha össze tudom varázsolni végre a telót a számítógéppel. majd az okos férjem megcsinálja este. vagy feltöltöm a fényképező aksijait :D

a fertility kész van....írogatom a hőmet, errefel átpakolta a pé-met 23ára. vagy mikorra. mindjárt küldöm, csak leszedem.
és kedves tyúkeszű, ne izguljon, csak méregesse a hőjét. nem kell annyit gondokozni. csak mindent lazán, hiszen egyszer élünk. :lol:
dimet
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164870551.99.jpg[/img] [/img]
dimet
 
 


na, az az a csodáéatos, és érthetetlen. múltkor még a 11. napra tette a pé-t
dimet
 
 


ja, nem hormontavaros, hanem hormonzavaros :lol:
látod alice, te szerintem helyesebn írsz,mint mi sokan mások. főleg én :lol:
kész vagyok mámaaaaaa :lol: majd elalszok, este fél 12ig takarítottam, meg pakoltam. öregszem. nem bírom a strapát.
a macskák meg nem akarják megtanulni,hogy a szőnyeg "fúj, nem-nem..."
dimet
 
 


mindenki alszik???
dimet
 
 


én még jóformán igen...
krumplis pogácsa
 
 


A macskák kérem felettébb intelligens élőlények, tudják mi a jó!!
Szét tudom röhögni magam, amikor mindenféle vízérkutatók és hasonlók közlik h. nem szabad ágyat tenni oda, ahol a macska szeret feküdni!
No, részben azért igazuk van, mert ugye minek csesszünk ki a macskával, hamár talált magának egy tuti helyet.
Másrészről viszont megemlíteném a régi jó kemence padkát, amin a macska többnyire a gyerekkel osztozott és egyik sem panaszkodott káros hatásokról! Ugye! :lol:

Ja! Hamár macskánál tartunk, küldenék mindenkinek egy ilyen Krampuszosat (azért kérjük a macskát is megtartani!):

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Jó reggelt !

Álmosan, de itt vagyok :lol:

Nekem tetszik, amikor karácsony előtt a ház díszbe van öltöztetve, persze csak úgy visszafogottan :wink:
Tavaly már ki sem tettük a fényfüzéreket, mert rájöttünk, hogy mitől emelkedett meg dec-januárban a villanyszámlánk nem is kicsit
Döbbenet, de tényleg rengeteget zabáltak a füzérek (na jó, bevallom, elég sok is volt belőle :lol: )

7Kincs, hormontáblát találsz a neten, most nem megy fejből, hogy hol. Talán úgy kerestem rá, hogy hormonszintek és egy babás oldalról töltöttem le. Drukkkk!

Dimet, azért pakolta át a pé-t a 11. napról, mert utána csinált még egy erős cikk-cakkot. Nyugi, szép ez a görbe, a hőd pedig bíztató !!!

Pogi, megnéztem a Culinaris oldalát, hát mit ne mondjak szívesen benéznék hozzájuk :lol:
Jajj,a Guylain az egyik nagy kedvencem !!! 10-11 évvel ezelőtt a főnökömék mindig hoztak nekem ilyen Belgiumból, persze azóta már itthon is kapható, de esküszöm, hogy a kintinek még az íze is más volt !!
És "pont" leszoktam a fincsi milka és ritter csokikról, amikor szombaton megérkezik a francia barátnőm, némethonból, felpakolva mindenféle finomsággal :lol:
No, nem baj, majd a férjem felzabálja.
Olyan jó lesz hallani, ahogy a gyerkőcökkel franciául cseveg ( én meg vele angolul, a gyerekekkel meg németül (merthogy a férj német :):) ) Igazi kavalkád lesz nálunk 10 napig !!

Rambóka :) Jól hangzik a töltött füge, de kicsit időigényes, én meg most nagyon gyorsan elkészíthető finomságokra vágyok :lol:
mondjuk egy fincsi forró csokira, de iziben :wink:

Kavicska a hődnek egy nagy löketet küldök :lol: :wink:

Szóval én délután megyek Tűű-höz ...

Mniki (35. cn)
:twisted:
mniki
 
 


Sziasztok!

Kavicska, ki ne hulj nekunk!!! :shock: :lol: Kar lenne :lol: ...

Dimet, ez a gorbe gyonyoru!!! :lol: De most latom, Te is 35 koruli homersekleteket mersz az elso fazisban:shock: ...Nekem eddig a legeslegalacsonyabb 36,2 volt, erre emlekszem, mar aggodtam, hogy kihulok....Nalad pedig 35,2 :shock: ...Jol mukodik az a homero? Vagy esetleg az en homerommel van a gond?

Pogika, Te elkezdted vegul a mensimeghozo tablettat?

Ramboka, egyetertek, ne zavarjuk el a macskat a valasztott helyerol! :lol: Ez az elv nalunk annyira ervenyesul (most nincs eppen macskank, de a kutyaval), hogy a kutya nezi a fotelbe a tv-t, a ferjem pedig valami samlifelen kupurogva :lol:

Niki, de jo nektek, hogy vendegek jonnek :lol: ...Majd szamolj be mi volt Tuu-nel...varjuk a hireket!!! :lol:

Mindenkinek jo napot!

Alice
alice27
 
 


aham.. elkezdtem a duphastont :?

Alice csúcs az a biobolt, megnéztem! nálunk is van egy ugyhogy holnap mindenképp elmegyek, vagy még ma este a Danival! szuperül néz ki!
krumplis pogácsa
 
 


Túlvagyok az AFP-s vérvételen. 2 hét múlva lesz meg az eredmény. Addig izgulhatok genetikaügyileg... :lol:

A pajzsmirigy-eredményem megjött. Annyira javultam, hogy már csak napi 1 Propycilt javasoltak.

Rambóka: jól hangzik a töltött füge. Én még semmit nem gondoltam ki karácsonyra..nem is nagyon tudok sütni. :oops:

Kavics!

Ünnepeltetek valamit, hogy vacsizni voltatok?

Névválasztás: nálunk a Domonkos/Blanka a nyerő. Mind2 öreges lenne? :lol:

Kép
babancs
 
 


babamcs a domonkos nem öreges! :wink:

sztem a blanka igen. :shock: nem öreges inkább Szandis ez a párosítás, neki fiát-lányát így hívják.

Kép

Kép
rejo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?