Jó reggelt !
Álmosan, de itt vagyok
Nekem tetszik, amikor karácsony előtt a ház díszbe van öltöztetve, persze csak úgy visszafogottan
Tavaly már ki sem tettük a fényfüzéreket, mert rájöttünk, hogy mitől emelkedett meg dec-januárban a villanyszámlánk nem is kicsit
Döbbenet, de tényleg rengeteget zabáltak a füzérek (na jó, bevallom, elég sok is volt belőle
)
7Kincs, hormontáblát találsz a neten, most nem megy fejből, hogy hol. Talán úgy kerestem rá, hogy hormonszintek és egy babás oldalról töltöttem le. Drukkkk!
Dimet, azért pakolta át a pé-t a 11. napról, mert utána csinált még egy erős cikk-cakkot. Nyugi, szép ez a görbe, a hőd pedig bíztató !!!
Pogi, megnéztem a Culinaris oldalát, hát mit ne mondjak szívesen benéznék hozzájuk
Jajj,a Guylain az egyik nagy kedvencem !!! 10-11 évvel ezelőtt a főnökömék mindig hoztak nekem ilyen Belgiumból, persze azóta már itthon is kapható, de esküszöm, hogy a kintinek még az íze is más volt !!
És "pont" leszoktam a fincsi milka és ritter csokikról, amikor szombaton megérkezik a francia barátnőm, némethonból, felpakolva mindenféle finomsággal
No, nem baj, majd a férjem felzabálja.
Olyan jó lesz hallani, ahogy a gyerkőcökkel franciául cseveg ( én meg vele angolul, a gyerekekkel meg németül (merthogy a férj német
:) ) Igazi kavalkád lesz nálunk 10 napig !!
Rambóka
Jól hangzik a töltött füge, de kicsit időigényes, én meg most nagyon gyorsan elkészíthető finomságokra vágyok
mondjuk egy fincsi forró csokira, de iziben
Kavicska a hődnek egy nagy löketet küldök
Szóval én délután megyek Tűű-höz ...
Mniki (35. cn)