Sziasztok Mindenki!
Ingrid, igazad van, hát tényleg jól eltüntem ...
A helyzet az, hogy még mindig melózok, elég sokat, 6-ig, 7-ig bent vagyok, nagy a hajtás. Addig meg még nem jutottunk, hogy otthonra beköttessük a netet, úgyhogy néha benézek, de tényleg nagyon régen írtam.
Egyébként jól vagyunk, eddig hál'Istennek minden ok. Holnap töltjük a 31. hetet
Múlt héten voltunk doki bácsinál és kórházas uh-n is, jelentem, 1 kg 40 dekásak vagyunk
Hihetetlen! Hogy szalad az idő....
Még kb. másfél hétig dolgozom, mivel még az idénre van 21 nap szabim, amit a hajtás miatt eddig képtelen voltam kivenni
utána tuti, hogy gyakrabban jövök. És mivel akkor kezdünk el majd igazán foglalkozni a babacuccokkal, stb., úgyhogy sokat foglak Titeket ezután "nyaggatni" mindennel.
Mi is 8-án megyünk a szülésfelkészítőre. Már olyan nagyon kíváncsi vagyok mindenre. Azért félek is egy kicsit pl. a műtő, stb. látványától, nem vagyok az a kórházba, orvoshoz járó típus... Patak, Te is ott leszel? Ez tíztől meddig tart kb.? Kell valamit vinni magunkkal?
Alin, mintha úgy emlékeznék régebbről, hogy rendeltetek babakocsit. Megkérdezhetem, hogy milyet? Ezügyben még teljesen tanácstalan vagyok. Pici rucijaink már vannak, kaptunk is, vettünk is, tényleg nem lehet ellenállni nekik... Kiságy témában sem állunk még sehogy. Hol érdemes? Illetve a múlt héten láttam egy bölcsőt, ami nagyon szimpi volt, igaz húzós, mert 19 ezerbe kerül. Csakhát 3-4 hónapos korára kinövi, ígyhát kiságy ígyis-úgyis kell....
Pelenkázó???? stb. Tök bénának érzem magam beszerzés-ügyben.
Remélem azért decemberben belelendülünk.
Ti hogy vagytok? Jó lenne talizni a felkészítőn. Nagy már a pocid? És jól bírod az "édes terhet"?
Gyöngyi! Gratulálok a babádhoz!!! Szupi karácsonyotok lesz, hisz az ajándék már megvan
Viki! Gyönyörűek vagytok. Nagyon édes Zétike ezen a képen. Valahol azt olvastam, hogy a maszírozás nagyon sokszor segít a pocifájáson. Próbáld megkérdezni a védőnőt, hogy kell csinálni, hátha......
Na lépek, mert lemaradtam a melóval, és délig még egy csomó mindent el kell intézni.
Azért igyekszem gyakrabban jönni, ígérem
Pussz mindenkinek, akiket véletlenül kihagytam, nekik is:
Berni