Sziasztok lányok,
Móni, mostmár szerintem mindannyian olyan kíváncsiak vagyunk, h fiú vagy lány lakik a pocakodban, menjetek csak arra a 4D-re!
Barbi, köszi a listát!!! nagyon hasznos, és ma lehet, h időm is lesz tanulmányozni. Ha fizetést is kapok, akkor a gyakorlatban is
A szopipárnát láttam, h még a nem biztos kategóriában van. Nos, csajok, kaptam egyet, a barátom rendelt nekem az ineterneten, megérkezett, és egy leányálom! Azt persze nemtom, h szoptatáshoz hogy fog beválni, bár Róki jókat mondott róla, de azt már én is bizonyítani tudom, h alváshoz fantasztikus, a lábam közé veszem, ismét fel tudom húzni a felső lábamat anélkül, h rágurulnék Boldira, stb.
Ja, és csatlakozok Pannihoz, én is úgy örülök, h ti is híztok
Barbi, én is 8 kg-nál tartok, ill. amikor utoljára mérték, 3 hete... De nekem se látványos. A külső szemlélők csak a hasnövekedést látják, az úszógumi növekedést csak én látom..
jócskán...
Igen, a Brendon honlapja megújult, és sokkal jobb. Árak is vannak, és valóban ott látható a bordó babakocsink is.
Hazavitel témában hülye kérdésekhez csatlakoznék: az már ok, h mit adjak rá, de mi van, ha taxival megyünk haza, mert nincs autónk? Akkor fogjuk a hordozót és kész? Vagy nem szabályos ha nincs rögzítve? De azért arra a 10 percre a taxiba nem rögzít az ember egy hordozót... Főleg nem az anyósülésre (ahogy szabélyos lenne), h szegény gyerek egyedül utazzon a taxisofőrrel elől, míg a víg szülők hátul... Hmmm??
Na ennél tud valaki hülyébbet kérdezni a mai napon???
Ági