Új privát üzeneted érkezett!

Barbi akkor a tietek a cicás, a mienk a macis, láttam azt is, nagyon aranyos :)
Kami remélem most már nem sokáig kell dolgoznod, ahogy látom elég fáradt vagy mostanság, de mostmár hamarosan pihenhetsz és aludhatsz amikor jónak látod :)
Meg fogom próbálni a felrajzolást :) hátha...
Most elég nagy fába vágtam a fejszém, mert kitaláltam, hogy ne legyen egyszerű egy anyagból a bababutor, hanem valami különlegeset szeretnék...nem lesz egyszerű, most böngészem az oldalakat, de nem találok semmi olyat ami tetszik, pedig párom mindent megcsinálna, csak meg kell terveznem, de nem tudom..a Brendonba láttam édes méhecskés kisbutort, az tetszik... nem láttatok valami jót, ötletnek ?

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

B. lin
Te is megvagy ám :wink: ! Ha van keved nyugodtan gyere át a másik fórumra is. van olyan ott a Hetényben lakik, lehet h szomszédok vagytok. Mi jól vagyunk, bár beteg a csöppem.

Bocsi lányok a betolakodásért :oops:

Mindenkinek nagyon kellemes babavárást kívánok! Használjatok ki minden percet pihenésre!

Puszi: Thymi

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Sziasztok!

Gabi,
Én mindenképpen aláírom ezt a petíciót. Teljesen egyetértek vele. Már csak azt nem tudom, hogy ha az nem baj-e hogy nem lesz tele az ív amit visszaküldök aláírásokkal. Ennyit biztosan nem tudok összeszedni.

Barbi,
Annyira azért nem vagyok szomorú, hogy nem látszott a neme. Viszont legközelebb csak januárban megyek a dokihoz, úgyhogy lehet, hogy elmegyünk karácsony előtt 4D-re.

Pann,
Én március végére vagyok kiírva, de én is ilyen kezeslábast fogok venni.

Május,
Hát igen pont ez volt a baj, hogy sehogy sem akart megfordulni. Nagyon szégyenlős volt.

Kami,
Szerintem ez az idő ilyen álmosító. Én kivételesen most elég sokat aludtam (9 órát) és mégis álmos vagyok.

Akíra,
Megújult a Brendon honlapja és most már elég sok árujuk fent van képekkel is esetleg próbálj meg itt is körülnézni itt van több hasonló, mint amilyet leírtál.

Lányok,
Tudtok valamit a Brendonos uh-ról? Itt doki csinálja, vagy csak egy asszisztens? Lehet, hogy őket is megkérdezem, hogy mennyi ott a 4D.

Móni

Kép
móni23
 
 

 
 

Köszi Móni, igen, ott a méhecskés tetszik, de még nem vagyok teljesen biztos benne, ahogy böngészem az oldalakat, leginkább az olasz butorok jönnek be, bár lehet azért mert éltem ott és akkor is tetszettek, de ugy gondolom abba van fantázia, és nem egyszerű egyszínű bútorokat csinálnak, de még böngészek, megnézem a kreatív honalpokat is és ötleteket szerzek :)
Bármi érdekel lányok, küldjetek nekem ötleteket :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok lányok,

Móni, mostmár szerintem mindannyian olyan kíváncsiak vagyunk, h fiú vagy lány lakik a pocakodban, menjetek csak arra a 4D-re! :D

Barbi, köszi a listát!!! nagyon hasznos, és ma lehet, h időm is lesz tanulmányozni. Ha fizetést is kapok, akkor a gyakorlatban is :)
A szopipárnát láttam, h még a nem biztos kategóriában van. Nos, csajok, kaptam egyet, a barátom rendelt nekem az ineterneten, megérkezett, és egy leányálom! Azt persze nemtom, h szoptatáshoz hogy fog beválni, bár Róki jókat mondott róla, de azt már én is bizonyítani tudom, h alváshoz fantasztikus, a lábam közé veszem, ismét fel tudom húzni a felső lábamat anélkül, h rágurulnék Boldira, stb.

Ja, és csatlakozok Pannihoz, én is úgy örülök, h ti is híztok :lol: Barbi, én is 8 kg-nál tartok, ill. amikor utoljára mérték, 3 hete... De nekem se látványos. A külső szemlélők csak a hasnövekedést látják, az úszógumi növekedést csak én látom.. :roll: jócskán...

Igen, a Brendon honlapja megújult, és sokkal jobb. Árak is vannak, és valóban ott látható a bordó babakocsink is.

Hazavitel témában hülye kérdésekhez csatlakoznék: az már ok, h mit adjak rá, de mi van, ha taxival megyünk haza, mert nincs autónk? Akkor fogjuk a hordozót és kész? Vagy nem szabályos ha nincs rögzítve? De azért arra a 10 percre a taxiba nem rögzít az ember egy hordozót... Főleg nem az anyósülésre (ahogy szabélyos lenne), h szegény gyerek egyedül utazzon a taxisofőrrel elől, míg a víg szülők hátul... Hmmm??
Na ennél tud valaki hülyébbet kérdezni a mai napon???

Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Agiboldi hát ez jó kérdés...
Hazaviszünk mi téged :)
Akkor nem kell variálni, és befértek párod előre te meg hátul a babával, nálunk be lehet kötni hisz nekünk is oda lesz rögzítve...mit szólsz? :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


ágiboldi!
na most végre neked válaszolok tényleg, mert az előzőt pann kérdezte :oops:

szvl sztm igenis rögzíteni kell a babahordozót (tudom miről beszélek, egyforma a bkocsink :)). nekünk sincs autónk, de én mindenképp be fogom csatolni a taxiban is (v egy ismerős autójába, attól függ, h alakul). de miért is kéne előre a taxisofőr mellé? a hátsó üléseken is van bizt.öv, ott is be lehet a menetiránynak háttal kötni a babát/ülést! (sztm ez a szabály, nem az anyósülés a lényeg - v rosszul tudom?)

hízás nekem is van, most n megindult, bár sztm se látszik igazán, mert ugye a hasam elvonja a figyelmet a részletekről :) de aztán mi lesz tavasszal, ha már nem lesz hasam?!

moni!
én tök megértem, h nem vagy csalódott attól, h nem látszott a neme tutira, legalábbis mielőtt mi megtudtuk az egész család/ismerettségi kör lázban égett, én meg úgy voltam vele, h jó lenne tudni, de ha nem, akkor sincs semmi.

akira!
örülök, h elégedett voltál az ultrahanggal, szundikáló Kírához gratula!

majus3
 
 


Ági,
A hordozót 2 perc alatt be lehet rögzíteni a kocsiba és nem csak az anyós ülésre lehet, hanem a hátsó ülésre is ahol van 3 pontos biztonságiöv. Szerintem a taxisnak sem lesz gond.
Amúgy nekem is a bordó hordozó tetszett jobban, de a párom szerint lányos (pedig nem is!!!!), szóval így végül a kékekt vettük meg.

Kép
móni23
 
 


Móni, és ha a hátsó ülésre, akkor ahogy Május is mondja, menetiránnyal háttal vagy szembe ? Én annak a hordozónak (ami mindhármunknak van :D ) a papírján mintha az anyósülést láttam volna emlegetni, de nemtom, h csak a menetirány miatt-e.
Márciusig csak kiderül, ha nem, Kyra, akkor jelentkezem :P De ki kell derülnie, merthogy ugye fogunk azért utazni vele taxiban, barátok stb kocsijában..

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ági,
Csak a menetiránynak háttal lehet bekötni. Mi direkt megkérdeztük, mert ha utazunk valahova amúgy is úgy, hogy én a babóval a hátsóülésen fogok utazni.
Ha van elöl légzsák, akkor amúgy sem lehet bekötni az anyósülésre.

Kép
móni23
 
 


Hát tényleg jelentkezz, szívesen megteszünk ennyit, hisz ugyse egyszerre szülünk, a Schöfit meg jól ismerjük, begyakoroljuk a dolgot előre :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok lányok!

Hát nekem elég rosszul kezdődött a napom. Rosszul aludtam, meg amikor még meg is láttam ezt a nagy kurva ködöt, ami nálunk volt. Utána folytatódott azzal, hogy lerobbant a kocsi, busszal kellett tovább menni, ami persze tömve volt és persze elkéstem.
És még a tetejében mi Kecskemét külvárosában lakunk ahol több olyan vasuti átjáró is van, ahol se lámpa, se semmi nincs.
Amikor még mentem a kocsival láttam, hogy az egyikben balesett volt, de a ködben nem láttunk semmit csak a rendőrkocsikat. Nagy nehezen ugye beérek, nem telik el 10 perc és hív az anyósom, hogy apósomat elütötte a vonat. Rögtön tudtam, hogy az volt az a baleset, de egy szerencsénk volt, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy kiugrott a kocsiból. Persze a kocsi totálkáros. Én persze hót ideg lettem, ami persze most nem is igazán jó. Az volt a szerencsém, hogy éppen jött édesapám, hogy elkér egy fél órára, hogy elvisszük az én kocsimat az út széléről a szerelőhöz és akkor mondta a munkatársnőm, hogy akkor mennyek is haza és nyugodjak meg.

Úgy hogy mindenkinek mondom, hogy nagyon-nagyon vigyázzon az utakon, vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!

Bocsi, hogy ilyennel traktálak benneteket, de éle kellett írni, mert ráadással a férjurammal meg se tudtam beszélni, mert ő meg a főiskolán van, vizsgázni fog és megbeszéltük az anyóssal, hogy nem szólunk neki, mert képes és haza jön (mert Szombathelyre jár). Csak felidegesítené magát, csak vizsgázon le nyugodtan, majd utána megtudja, mert apukájának nem lett semmi baja, csak a kocsinak szerencsére.

Még egyszer ezer bocs hogy ilyen rossz híreket is írok.

Egyépként én most már jól vagyok, talán Gréta baba sem érzett az idegeségemből semmit, úgy néz ki végig aludta.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Hu, Lin, nem gyenge ez a sztori. Amikor azt irtad, elutotte a vonat az aposodat, azt hittem gyalog volt! Nem lehetett latni a piros jelzest, vagy nem is volt piros jelzes? Megserult nagyon szegeny aposod, vagy meg idoben sikerult jol kiugrania?

Na, nyugodj meg, minden OK lesz! Itt egyebkent nincs kod, csak bena depis ido. De legalabb nincs hideg sem!
kami
 
 


te jó ég, lin!

ezer szerencse, h ilyen "jól" végződött a dolog. borzasztó lehetett ez a délelőtt!! próbálj meg pihenni és lazítani, amíg a férjed hazaér, biztosan nagy szüksége lesz a támogatásodra!

majus3
 
 


Köszönöm szépen a megnyugtatást, valószínű most elmegyek piheni.

kami:

Egyáltalán nincs lámpa, csak szétnézés alapján tudsz átmenni rajta és ebben a rohadt ködben nem igazán lehetett látni semmi, átmenni meg muszály volt, mert ment dolgozni.
Szerencsére az ég világon semmi baja nincs sikerült időben kiugrania, legalábis az ilyedségen kívül semmi.
De sajnos a kocsi totálkáros.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Lin,
Nem semmi ami veled történt délelőtt, de most már nyugodj meg, a kocsi pótolható az apósodnak meg szerencsére nem esett semmi baja.

Kép
móni23
 
 


Lin,
Még az Index híreiben is szerepel a baleset, ott azt írják, hogy lefulladt a kocsi az átjáróban.

Kép
móni23
 
 


Sziasztok lányok!

Látom ma senkinek nincs jó napja! NEKEM SE!
:oops:

Lin!
Apósodnak van még 1 szülinapja! Azt hittem nincs már olyan vasúti kereszteződés a hol nincs fényjelzés+ sorompó! Kiakadtam!
Azért fel a fejjel ennyi rossz után már csak jó következhet! Legalábbis én mindíg ezt mondom!

Én 10 kilónál tartok súlygarapodásban. Különben senki se aggódjon, mert én Petrával 20 kilót híztam. Le is ment mind a 20 sőt több amikor elkezdett menni. Igaz addig 10 kg nem mozdult!

Én is néztem a Berndon holnapját, de az árakat nem találtam. Lehet, hogy béna vagyok?

zsuzsibo
 
 


Hol vagytok? :roll:

zsuzsibo
 
 


Na sziasztok!
Lin: nagyon örülök, hogy semmi komoly nem történt az apósoddal, mert ez a lényeg!
Majus3:én sem találom a neten az Istvános sz.felkészítőt.Sajna múlt héten, amikor vérvételen voltam elfelejtettem megnézni a faliújságon.De még nyomozok az ügyben.Tök jó lenne, ha taliznánk a tanfolyamon!

Tegnap voltam kontrollon a dokinál, s szerencsére minden rendben van.A babanetes galéria hétről-hétre részében szoktuk nézegetni, hogy mekkora lehet a baba:28.hétre kb.38-cm és 1 kg körüli.Ehhez képest az UH szerint 1416g :o Én úgy örülök, hogy ilyen nagy már!Gondolom a szülés közben nem így fogok érezni, de most boldogít ez a tudat.Egyébként most épp jól helyezkedik, mert lent van a feje.Tök jó, hogy most már tudom, hogy melyik része hol van, pl. meg tudom simizni a hátát, vagy csiklandozni a talpát :lol: Ja és még mindig kislány :D Kérdezgettem a dokinőt, hogy mit tud erről a kórházas mizériáról, de nem tud semmit.Persze ő is ideges emiatt, és őrültségnek tartja a hirtelen gyökeres váltást.Azt mondta, hogy amint kiderül vm, megbeszéljük a teendőket.Még egy jó hír: a cukor-tesztem tök jó lett(reggelizős volt, de éhgyomrinak is elment volna :) )
Tegnap visszakaptuk a fényképezőgépünket, úgyhogy jó eséllyel hamarosan teszek fel képet. Na pá, még jövök!

Kép
Kép
deako
 
 


Jaj Lin, ez nagyon durva. Fantasztikus lélekjelenléte lehetett!

A petíciót én is aláírom, teljesen korrekt a szöveg, nagyon egyetértek! Nézzétek meg ti is.

Zsuzsi, vannak pedig árak is, ha a termékekre mész rá, kiválasztod, h melyik kategória stb, akkor a képek alatt vannak az árak. Sőt még amihez nincs kép, azok is ott vannak egy listán árral együtt.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Agiboldi!
Mondom, hogy béna vagyok! Már igen azóta megtaláltam, de képzeld pár nappal ezelőtt mentem fel és tök más honlap volt. Ez lehet? Vagy a szürke ködben rosszul láttam? Vagy lehet, hogy nem vagyok normális? Mondjuk ez ma nem lepne meg!
Szóval azóta megtaláltam!

zsuzsibo
 
 


Nemnem, Zsuzsi, igazad van, szerintem is megújították a honlapjukat, ami nem is ártott, mert árak nélkül a fenének van kedve nézegetni... Szóval efelől még normális vagy... :P

Deako, te már nagyon elől jársz, jó nehéz az a kiscsaj :lol: tök jó!

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Köszi Agiboldi a bíztatást. Akkor nem aggódok miattam.

Sziasztok! elköszönök, mert Petrát mindjárt ébresztem!
Mindenkinek további szép napot. :)

zsuzsibo
 
 


Hali!
Barbus: nagyon tetszik ez a babaszoba, már én is nézegettem a RS-ben, csak a színe nekem egy kicsit sötét.A Gabi-családnak jobban bejön a színe, de formára bénább.Talán a KIKA-ban láttam még fenyő pelenkázót úgy 50 körül.Meg kell néznem még egyszer.És ha nem bánod én is belenéznék a listádba :wink: ( kics@index.hu , vagy ide a privimre is küldheted.Előre is köszi!)

Vásárlás: hát azt hiszem mindenki előbbre jár, mint én - ami vicces ahhoz képest, hogy én vagyok kiírva a leghamarabbra :) De olvasgatva titeket beindul a shopping-láz.Talán csüt-péntek bejárok egy-két helyet.
Agiboldi: én is álmodtam furát, csak fakocka helyett fadobozzal.Ebben a fadobozban lakik Csenge,amit a hasamból vettem ki, hogy megnézzem hogy van a lyányom.Persze jól volt, megkérdezte, hogy kifejlődött-e már a szeme teljesen, mire mondtam hogy igen, de nyugodjon meg, mert még van 3 hónapja a pocakomban.Aztán betakargattam, becsuktam a dobozt és visszatettem a hasamba. Na milyen?

Kép
Kép
deako
 
 


Deako, ez nagyon aranyos álom :D bezzeg Boldi rendetlenkedett azzal a fakockával...

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Deako: nem benabb a Gabi, jo??? Nekunk olyan lesz!!! (Igaz, csak kisagy :)) Egyebkent kiraly az almod! En a multkor azt almondtam, hogy egy sarga level (magzatviz) teli zacskoban huztam ki Zsebibabat magambol es oakolt, mint a gep! :)

Jajjj, menjunk mar haza!!! Faradt vagyok, pedig meg varrogatni is szeretnek!!!!
kami
 
 


Sziasztok!

Na, ma is sűrű nap volt, zárás van, de holnap szerencsére vége :D

Ágiboldi! Hajlok nagyon a szopipárna felé én is, néztem is a múltkor a Kikában is amikor arra jártam. Szerintem úgyis veszek majd én is, mert már nagyon nehézkesen alszom...
Hordozót szerintem sem kell feltétlen az anyósülésre rögzíteni, a lényeg hogy rögzítve legyen, az meg nem hiszem hogy nagy tudomány, hiszen ezt ki-be teszi az ember nem úgy mint egy gyerekülést! Amíg pici a baba (asszem kilóra van meghatározva), addig menetiránynak háttal kell rögzíteni!

Lin! Nyugodj meg!!! Nem csodálom, hogy kiborultál... Én már azt is a lelkemre veszem, ha odább tolnak az ebédlőben... Na persze nem rágódom rajta, csak eddig fel sem tűnt az ilyesmi...
Minden rendben lesz Gréta babával is, ne aggódj! Beszélgess vele ma este sokat! A lányeg, hogy apósoddal minden rendben, nem lett baja!

Deako, elküldtem neked is a listát! A Gabi család ugyanaz, mint amit feltettem, csak nyers fenyő színben! Nekem kimondottan a színe tetszik :D Meg jó világos a szoba, és a fal is fehér lesz, szóval nem aggódom :D

Kami, Te hol ültél ma??? Nem is láttalak a helyeden...

Na, megyek. Megyünk IKEAba dobozokat venni, hogy egy kicsit rendszerezzük a nappaliban a cuccokat :D
Vendég
 


Sziasztok! :)

Nem tudtam jönni, mert sok volt a munka! Utódom még mindig nincs, de lehet, hogy nem is lesz, kis átszervezés van nálunk! :shock:

Csak felületesen olvastam vissza, nem is tudok mindenre reagálni.

Lin!
Nagyon sajnálom, ami történt, de azért szerencse a szerencsétlenségben, hogy apósodnak nem esett baja! Te meg ne idegeskedj nagyon (tudom, felesleges mondani), a bébinek nem tesz jót!

Barbi!
Tudod mit láttam a CundA-ban? Rögtön te jutottál eszembe: lezippzározható ujjú hálózsákot! :D Ha jól emlékszem 4000 körül van! Ha még nem vettél, nézzétek meg mindenképp! Ja, és nem pamut, hanem meleg (bélelt kicsit).

Móni!
Nagyon szégyenlős a babátok! :) Azt mondják, a lányok azok, persze Buksi az első adandó alkalommal szemérmetlenül megmutatta magát! :lol: :lol:

Mi jól vagyunk, ma is vettem Buksinak két rugit! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sziasztok!

Ma voltam dokinál, és sajna magas lett a postprandialis (tej+zsömle) vércukor eredményem, kell menni a terhelésesre is... fujjjjjjj...


Pann:

Ez melyik kórház?

Én egyébként még egyetlen egy szülésről készült videót nem néztem végig, valahogy elrettenek tőlük... ráadásul még csak véletlenül sem a természetes egészet mutatják, hanem csak hogy az ember lába között hogy jön ki a gyerek, ami az egész élménynek csak egy része... én inkább olvasok.

Hazavitelre, meg amúgy is, szerintem érdemes beszerezni egy kocsizsákot, illetve egy olyan kezeslábast, aminek nem lábai vannak hanem zsákban végződik az alja (mint egy hálózsák). Arra kell figyelni, hogy legyen a közepén egy luk a biztonsági övnek, hogy be lehessen csatolni a hordozóba. Szerintem jóval praktikusabb mint a kezeslábas.


Május:

Sajna nem tudom mikor van mostanában tanfolyam az Istvánban. :( Szerintem hívd fel a szülészetet és kérdezd meg, a telefonszám 455-5736.


Ági:

10 perc alatt is történhet baleset, és ha nincs bekötve a gyerekülés, akkor nem biztonságos. Egyébként nem kell feltétlenül az anyósülésre kötni, be lehet kötni hátul is a hordozót. A pici 0-13 kilós hordozókat csak menetiránnyal ellenkező irányba szabad bekötni, de szerintem ha már megvan a hordozó, akkor a használatijában részletesen le van írva, hogy lehet bekötni, stb.


Lin!

:( :( :( Nagyon sajnálom hogy ennyi rossz történt egy nap alatt! Nem semmi... remélem minden rendben lesz!


Kórház mizéria:

Én megkérdeztem a dokimat, aki az Istvában főorvos, de azt mondta, ne is kérdezzem, mert ő se tudja még hogy mi lesz. :( Annyit csillantott fel, hogy még ha meg is szavazzák a törvényt (és nem zárják be/szervezik át az Istvánt) akkor is "csak" 80e forint 30%-át kell majd fizetni egy rendes szülés után. Császáros viszont több (asszem tán kétszerese).

Én mindenesetre pénteken megyek az otthonszüléses információs estre...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk a parkettázás alatt.
Szóval csak szeretném megosztani veletek,hogy megszületett a kisbabánk neve.Na és ez már végleges.Timo ezt már beírhatod a gépbe!
Szóval a mi kisbabánk becsületes neve mától Polányi PÉTER!!! :P
Na és ez nem vicc!Ma voltunk 4D uh-on és megmutatta a kukiját!!! :lol:
Na majd holnap jelentkezem rendesen,végig olvasom amit írtatok és reagálok is!
Sziasztok
Vendég
 


Na, befejetem a pakolást, most érzem jól magam, hogy minden a helyén van :D

Sági! Micsoda hírek!!! :D Gratulálok Peti babához! Mi Karácsony előtt megyünk még egy (utsó) 4D-re - lehet, hogy mi is meglepődünk majd??? :shock:
Hogy bírod a felújítást? Ez már a vége, ugye?!

Timó! Köszi a tippet, majd benézek ha arra járok legközelebb! :D

Képzeljétek, ma görnyedve szereltem össze a dobozokat, és a végén, amikor hátra dőltem teljesen kivehető volt, hogy hogy fekszik Emma!!! Kami Te jutottál eszembe meg Áron! Sréhen feküdt fejjel lefelé: az én szemszögemből jobbra lent volt a fejecskéje és balra fent a popsija meg a háta! Annyira édes volt! Nem is jutottam szóhoz, csak könnybe lábadt szemekkel simogattam a pocim :lol:

Ja, csináltam pocifotót is: kereken 23 hetes :D
Íme:

Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég
 


Jóreggelt! :)

Ági!
Ez annyira megdöbbentett! :shock: Amikor mondták először, hogy kislány, akkor csak úgy vaktában dobálóztak ezzel? Vagy mi alapján tették?
Na, de gratulálok Péterhez, ezt a nevet gyorsan kitaláltátok! :D :D
Gyere és mesélj el mindent! :)

Barbi!
Csini vagy! :) Szépen gömbölyödik a pocód! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Na, akkor itt a tábla a vadi új Péterrel! :D

Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt!

Sági, gratulálok!! :D Polányi Péter jól megtréfálta a családját, meg még egy tucat fórumozót :lol: Gondolom röhögött odabenn a markába amíg mi jobbnál jobb nevekkel álltunk elő, lásd Sára, Réka, Eszter...

Barbi, szép a pocakod, hol a 8 kiló???

Elmo, Akira, én ma megyek 16:30-tól megnézem a Schöpfiben azt az előadást, h mi fán terem. A mainak a címe: az újszülöttekről... Ha ott lesztek esetleg ti is, megismerjük valamiről egymást? Rólam van fenn egy kép, de asszem még az albumban nincs benne, viszont nov. 3-án tette fel helyettem Kami.

Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Timi,
Azért ne dolgozd túl magad. De azért, mert nem lesz utódod nem kell tovább dolgoznod ugye?

Róki,
Nálatok mindenkinél csinálják ezt a vérvételt a terheléses előtt?

Sági,
Jól megviccelt Petike titeket, na és minket is. :)

Barbi,
Nagyon szépen gömbölyödik a pocid :) Olyan jó érzés lehetett, amikor érezted Emmát.

Móni

Kép
móni23
 
 


Szia Móni! :)

Áááá, egy nappal sem dolgozom tovább! :) Persze, próbáltak megkörnyékezni, hogy jöjjek még januárban, mert hogy otthon biztos unatkozni fogok stb., de nem érdekel! Már alig várom, hogy "fészket rakhassak" otthon és csak magunkkal foglalkozzam! :)

Ti jól vagytok?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi,
Hidd el nem fogsz otthon unatkozni. Na meg ki kell használni az időt a pihenésre, mert ha Buksi megszületik nem nagyon lesz rá időd.

Most olvastam a télieknél egy érdekes dolgot. Állítólag egy lány írt egy levelet az egészségügyi miniszternek, hogy akkor most mi lesz a kismamákkal a törvényváltozás után. Azt a választ kapta, hogy a törvény hatálybalépte után lesz 6 hónap türelmi idő, amikor a kismamáknak még nem kell fizetniük, a választott kórházban. Tehát aki már most várandós és van választott orvosa és kórháza az megnyugodhat.
Nem tudom, hogy ennek mennyire lehet hinni, de ha igen, akkor ez számunkra nagyon megnyugtató.

Na most meg már illene neki állnom tanulni!!! Azért közben olvaslak ám titeket.

Móni

Kép
móni23
 
 


Sziasztok!

Na itt vagyok.természetesen egész éjjel nem aludtam csak Peti babára gondoltam!!! :P Úgy gondolom nincsenek véletlenek,nem hiába nem találtunk lánynevet és nem tudtam neki azt mondani,hogy kislányom.Én tudat alatt az első perctől tudtam,hogy kisfiú.De természetesen ha kislány lett volna akkor is imádnám!!! :P
Sajna a cukrom viszont nem lett a legjobb.Kezdve azzal,hogy a vizeletemben is van cukor és a terheléses is magas-szerintem.7,29 lett.Igaz azt mondta Hábi,hogy 7,8-ig elfogadják én azért ettől nem vagyok nyugodtabb!Na és a vérképem sem javult,kicsit vérszegény vagyok viszont a fehérvérsejtszám pedig még mindig magasabb.Azzal győzködöm magam,hogy az allergia az végülis egy állandó gyulladással jár és ,hogy attól magasabb a fvs-szám.
Na majd a jövő héten megyek a Hábihoz és majd ő kiokoskodja a dolgot,addig is még ellenőrzöm a cukrom.
Timo
Ez az egész dolog úgy kezdődött,hogy a 18 hetes uh-on a Hábi határozottan állította,hogy kislány,de hozzátette,hogy várjuk ki a végét... :lol: És tessék,most kiderült,hogy kisfiú és ez már annyira látszik,hogy ez tuti az,hogy ebből már nem lesz kislány!Majd teszek fel fotót csak most a büszke apuka elvitte a képeket dicsekedni.

Sajnálom a "rossz" hétvégét,de szerencsére minden rendben van ahogy írtad!!!
[color=red]Barbi

Nagyon csini vagy!!! :P Na és tényleg hol a 8 kiló?Sehol,rossz a mérleged! :wink:
A felújítás most egy kicsit lelassult mert a párom és a barátja rakják a padlót-két maximalista.Szóval a folyosó kész és még van a gardrób,de fiúk mától dolgoznak úgyhogy nem tudom mikor lesz kész teljesen és sajna addig nem is tudok pakolni amíg ők nem fejezik be.Azért titkon abban reménykedem,hogy a héten befejezik!!!
Ja,és nagyon nagyon szép a bútor amit rendeltetek!!!
Kami
Szuperjó Zsebibaba!!!
Vendég
 


Na a gyors levélírás.
Lin,a te "rossz" hétvégédet sajnálom!A lényeg,hogy nem lett nagyobb baj mint az ijjedség és az autó!!!
Vendég
 


Jó reggelt :))

Nagyon jó napom van! Ne kérdezzétek miért, mert semmi különös nem történt, csak egyszerűen nagyon jó kedvem van :D

Ágiboldi, hát ez az, szerencsére még a legbátrabb becslések sem mennek 5 kiló fölé amikor ránézésre "mázsálnak" az ismerősök :lol: Aztán lehet, hogy lesz ez még így se :shock: :lol:

Timó! Nálunk is úgy volt, hogy átszervezés miatt nem keresnek még a helyemre embert. Na, múlt héten kerek perec rákérdeztem, hogy akkor most mi van, mert ha pótolva leszek és csak annyi a csúszás, hogy januárban kezd az új ember, akkor betanítani még szívesen bejövök 1-2 nap, az nem olyan megerőltető. Most már tuti, hogy be lesz töltve a helyem, meg is van, hogy házon belül ki jön, nagyon aranyos csaj, csak most meg ugye az ő helyére keresnek vkit... Majd meglátjuk, hogy mi lesz :D Mindenesetre már nekem is nagyon rendezkedhetnékem van :D Tennék-vennék otthon, rendezgetem a baba-szobát, pedig alig van még benne valami :D

Sági! Gyere, és mesélj!!!

Lányok, nekem a mai nappal együtt még 11 munkanapom van és kész!!! Utána sokáig otthon leszek :D Tényleg, Ti hogy tervezitek a kistesót ill. a munkába visszamenetelt?
Nálunk 2 gyerkőc tuti lesz, a 3. majd az anyagiaktól függ (4-en még kényelmesen elférünk hosszú távon is a mostani lakásban, mert elég nagy a baba-szoba, nekünk is van külön háló + egy nagy nappali). Én relatív kis korkülönbséget szeretnék, kb. 2, max. 3 év legyen a gyerkőcök között, és én közben már nem akarok visszamenni dolgozni! Aztán ember tervez.... :lol:
Vendég
 


Ági!
Habi nekem is határozottan állította, hogy kislány! :shock: Ezek után kinek higyjen az ember? Lánynévvel mi is hadilábon állunk, de azért én nagyon bízom benne, hogy két ultrahang már nem tévedhet! :roll:
Sajnálom, hogy nem túl jó a cukrod, de azért gondolom diétáznod nem kell?!

Ja, csajok, én holnap megyek cukros lötyit inni! :cry:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Barbi!
Nekem még 14 munkanapom van! :D
Mi is legalább 2 bébit szeretnénk. Igazából nem tudom, hogy lenne a legjobb, milyen korkülönbséggel. Sokáig azt gondoltam, hogy majd úgy lesz, hogy megszületik Buksi, itthon leszek 2 évet vele, aztán visszamegyek dolgozni. És mire suliba megy, jöhet a tesó! Aztán most lehet, hogy úgy gondolom, hogy mire oviba megy, jöjjön a tesó. Nem tudom, nekem semmi segítségem nincs itt Pesten, kicsit félek ettől az "egyik kicsi, másik pici" dologtól! Aztán majd az élet eldönti! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Sági! Én sem hiszek a véletlenekben! Nagyon örülök Peti babátoknak!!! :D Tök jó, hogy a fiúk ilyen ezermesterek, nálunk is Gábor nagyon sok mindent megcsinál! Legalább tudod, hogy tényleg lelkiismeretesen csinálják!
Milyen allergiád van? Nekem a por, ami egész évben megvan, na meg nyáron a pollentől nagyon sznvedek. Ne aggódja a cukor miatt, a doki tuti kitalál majd valami okosat! Lehet, hogy elég ha csak odafigyelsz 1-2 apróságra, pl. 1-2 dolgot nem eszel! Nem tudom, emlékeztek-e, de nekem most az arcom miatt kell figyelni egy csomó mindenre. Azt hittem, hogy k...va nehéz lesz, de nem is! És olyan szépen javul!!! :D
Megyek, pofozgatom egy kicsit a listámat - megpróbálok kb. árakat is passzintani a cuccok mellé mindenhova! :D
Vendég
 


Barbi!Azt kell mondjam az allargiáról,hogy csak a kutyaszőrre és a parlagfűre nem vagyok allergiás.
Mi is két babát szeretnénk olyan 3-4 év korkülönbséggel,aztán majd meglátjuk mit hoz az élet!
Vendég
 


Mi még nem tudjuk, h a másodikat mikor, mert ahhoz lakást kell cserélnünk, mivel ez csak 2 szobás.
Mindenesetre nekem fél évig otthon Boldival babázás, amíg a tgyás tart, utána pedig 4 órában otthonról dolgozhatok (mellette nem lehet gyed csak gyes), megengedi a munkahely, és ad internetet. Ez így jobb lenne mint a gyed, mert nekem a gyed a maga bruttó 80 ezer körüli összegével nem a fizetésem 70%-a, hanem csak töredéke, és baromira nem elég. (még a saját lakásom törlesztőrészlete ott van, amire nem elég a gyed, mivel az a fizumhoz képest volt belőve, bár nem ott lakunk, hanem a barátomnál, de azért fizetem, persze lehet, h majd kiadjuk) Ki is vagyok akadva, mert minek fizetem akkor a k sok tb-t? Szóval nincs más választás, mint az otthonról végzett munka. Persze ehhez kell, h jó fej a munkáltató, és megengedi.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Szasztok.

Hahh, 14 nap meg 11! Nekem a maival egyutt 3 nap! :) Bibbbiiiii!!!

Mindazonaltal ma meg holnap meg holnaputan meg kemeny melo. Ma egy hulye listat csinalok egy masik hulye riport mellett, amit mar le is adtam. Holnap lesz egy kemeny telefonkonferencia - na ezeken fel tudom magam huzni, mert ez a partner egy majomcsapat. De majd odafigyelek, hogy ne idegeskedjek. Penteken nemtom mi lesz, remelem semmi...

Ti nem vagytok szetszortak??? En nagyon. Tegnap pl vettem hajbalzsamot. Legalabbis azt hittem. Ma derult ki, hogy tul.keppen sampont vettem... de ilyen sztori van naponta 2-3!!! Szegeny fonokasszony szeretne, ha meg maradnek - nem tudja, mekkora jot teszek a ceggel, hogy tobbet nem jovok be!!!
kami
 
 


Barbi!
Átküldenéd nekem is a listádat?Csak ha nem gond!
asalikukacfreemailponthu
Köszi
Vendég
 


Kami!
Nagyon jó, hogy már csak 3 napot dolgozol, vagyis inkább 2 és felet! :)

Én is baromi szétszórt vagyok, pl. valamelyik reggel egyáltalán nem emlékeztem, hogy kimentem-e wc-re vagy csak álmodtam! :D :shock:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


De ez olyan zavaro, mintha gyogyos lennek, ugy tudok magamra haragudni!!! Sokkal jobban kellene figyelnem a dolgokra!!! ma pl a penztarcamat hagytam otthon... benne a ceges belepovel...
kami
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?