Sziasztok!
Anita, majd küldök SMS-t, a doki azt mondta, hogy estig bent leszek, úgyhogy dolgozni nem fogok.
Bár most eléggé megkérdőjeleződött a hétfői nap. Iszonyú fülfájásom van. Tegnap voltam fogorvosnál, hogy talán a bölcsességfogamtól sugárzik a fájdalom, de NEM. Ma voltam a fül-orr-gégészeten.Gyulladást nem találtak, csak:
- a dobhártyámhoz beszorult a levegő, ezért be van tapadva???vagy valami ilyesmi
- a mandulacsonkom meg van duzzadva
-plussz van egy ödémám.
Gyógyszert nem írtak. Orcseppet kell használnom és kálcium pezsgőtablettát.ennyi. Éna zért vettem fülcseppet is. ALíg bírok nyelni, annyira fáj és nagyon félek az éjszakától. Reggel labor. Kiváncsi vagyok, hogy tényleg nincs e gyulladás. Ha van, akkor HSG kizárva. ( A labort a HSG-hez kérte a nőgyógyász).
Másik dolog: mensi: még mindig semmi mensis fájdalom. És nincs is meg rendesen. Az állaga sem olyan, mint szokott. Ha higiéniai okok miatt nem cserélnék, elég lenne egy tampon egész nap. Sőt egy fél is. Lehet, hogy a barnázás helyett van ez és holnap, vagy holnapután megjön rendesen. De akkor kérdéses, hogy elmúlik e hétfőig. És ráadásul az utolsó pillanatban visszamondani, az nagyon ciki lenne.
Sehogy sem akar ez nekem most sikerülni.
RENI, NAGYON SZORÍTOK!!!!!!
Beuka, első séta!!! Nagyon izgi!!!!
Drumka, Kicsinyuszi! Üdv köztünk! Meséljetek egy kicsit magatokról:vizsgálatok, ilyesmi.....
Kicsinyuszi: Egyszer jobb, egyszer a bal oldalon érik a vezér tüsző. A legnagyobb. Ezt érezheted. Lehet, hogy Neked mindig a bal oldalon. Ez nem baj, ha a baloldali petevezetéked átjárható. És miért ne lenne az?:)