Új privát üzeneted érkezett!

Mali, gratulálok Danihoz, nagyon szép a kis "csöppséged", aki nem is olyan kicsi baba :D Sajnálom, hogy nincs elég tejed, sok türelmet, és kitartást kívánok! Hátha beindul még.

Kati, Levi meggyógyult már?

Klmaria, hogy vagytok? Alexa miket csinál, mesélj picit róla, mivel szokott elbűvölni titeket a lányotok? :)

Tami, megnyugodtál már egy kicsit, vagy még mindig nagyon ideges vagy? Rendben lesz minden, reméljük!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Szia: Hát fogjuk rá hogy megnyugodtam, de igazán akkor fogokmegnyugodni ha túl leszek az egészen.

Ha reggel bemegyek és estig bent kell lennem, szerintetek mit vigyek be?????

Kép
tami2900
 
 


Nircee!
Nagyon nagy szerencse (vagy inkább természetes...?), hogy ilyen férjed van. Sajnos sok embernek nem jut ilyen megértő pár (nem magamra gondolok itt, hála a jó égnek!!!). Azt hiszem tényleg a legnagyobb ajándék a férjednek a babuci lesz. Biztos vagyok benne, hogy másnak nem örülne jobban! :D
A könyv szerintem nagyon jó ötlet! Én a helyedben megpróbálnám. Ahogy mondtad sok bátorítást adhatnál a hozzád hasonló helyzetben lévő kismamáknak. Szerintem írd meg!

Sikati!
Hát lehet, hogy még a héten mind a ketten itthon leszünk, mert ha jól hallottam még frontok sem lesznek. Kíváncsi leszek a jövő hétre... :wink:

Mali!
Ez tényleg nem semmi szüléstörténet! Sajnálom, hogy nem jó emlék neked, ugyanakkor megértelek (azt hiszem...). Nem értem én a dokikat. Ilyenkor nem az lenne a dolguk, hogy megnyugtassák az anyukákat, és nem pedig még pluszba ők is idegesítsék őket... Én ezen tutira kiakadtam volna!
Az hogy most nem érzed magad túl jól szerintem érthető. De csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel! Lesz ez még sokkal jobb! TUTI!!!

Thenus!
Akkor megnyugodtam. Azt hittem már valami gond van a Szabóval. Nekem nagyon szimpatikus, én bírom! :)

Tami!
Én könyvet tutira vinnék magammal! Amikor én benn voltam 3 napot mást se csináltam, csak olvastam, meg rejtvényt fejtettem.

Lányok!
Asszem Nircee írta, hogy már 36 hetes, és hogy most már nem is tudna szülésznőt választani. Ez tényleg így van, hogy valameddig kell választani, vagy igazából mindegy. Azért kérdezem ugyebár, mert én már igencsak a 38.ban vagyok, és még nem kértem fel senkit. Az Erzsikét szeretném, de nem tudom, hogy akkor most mi legyen... Hm :?:

Üdv!

Kép
Kép
giga1
 
 

 
 

Hát könyvet biztos, hogy viszek, de mivel remélem tényleg csak egy napig leszek bent (és éjszaka nem)
Vigyek hálóinget, köntöst stb?????

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Henus írtam de nem látom elment-e :twisted:

Mali Gratula!!Nagyon szép kisfiad van!!Kitartás!!!

Most csak gyorsan 2kép a 9 hónaposomról :wink: , mert közben Dorka beteg és ápolgatom.

Kép

Kép
becsi
Iklad
 
 


Hát, nekem azt mondták, hogy a 30-32. hétig illik szülésznőt választani... én eddig még csak telefonon "jelentkeztem" be Évikénél, majd jövő héten hívom az NST miatt, mert szeretném, ha azt már ő csinálná...

Nircee: jól kijutott neked! :( Amúgy én is csömöri vagyok...

Csajok, a Babafalván elkészült egy petíció a minisztériumnak, elvileg ma már letölthető lesz... úgy fog működni a dolog, hogy le lehet tölteni az ívet, aki szeretne segíteni aláírást gyűjteni, és aztán el kell küldeni egy postafiókra az összegyűjtött aláírásokat - ez így lesz teljesen hivatalos és hiteles.
Ahogy megvan a link, beteszem... én egész biztosan fogok aláírást gyűjteni, szóval csömöriek, kistarcsaiak, ha szeretnétek aláírni, akkor szóljatok, egyeztessünk... ;)
Vendég
 


Sziasztok!

Megpróbálok normális képet felrakni, mert az előző nem sikerült túl jól. Kép
mali
 
 


Kép
mali
 
 


Mali, nagyon édes kis manócska Dani fiad! :) Most olvastam el a szüléstörténetet, hát remélem, hogy ez a kis csöppség hamar feleteti majd a kellemetlenségeket! Tejcsi beindult azóta?
Vendég
 


Sziasztok!

Tejcsi sajnos nincsen, vagyis szopizunk 20 grammot minden evésnél, de ezt is csak nagy "nehézségek" árán.

Ti adtok pénzt a védőnőnek és a doktornéninek, amikor jönnek? Ha igen, mennyit? Most volt nálunk a dokinéni és azt gondolom, hogy várta a pénzt. Mondjuk pont etetés közben jött, úgyhogy erre egyáltalán nem voltunk felkészülve. Csak kávét kapott a páromtól :D

Köszi előre is a választ!

Üdv Mali
mali
 
 


Vendég
 


Sziasztok!

Mali!
GRATULALOK DANI BABAHOZ!!!!
Nalunk ugy volt hogy amikor haza hoztuk Marcit a korhazbol akkor kijott a doktorno is meg a vedono is!Akkor nem adtunk semmit!Megkerdezte a Dr.no hogy levisszuk-e havonta vagy jojjon o!Mi ot valasztottuk!2000Ft-ot adtunk havonta!A vedononek nem fizettunk! :oops: De biztos mindenhol maskent van! :?

Tami!
Augusztusban nekem is bekellett mennem egy napra!En vittem:
papucsot,halloinget,fehernemut,kontost,furdeshez ami kell,evoeszkozt,innivalot!Most ennyi jutott eszembe!Engem a sajat halloingemben 'lattak el"!

Anita!
Viki hogy van?????Javult mar az etvagya?
Festessel hogy alltok?

Becsi!
Nagyon szep kislany Szonja! :D

Verna!
Mire gyujtenek alairast?

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ancsa: a szabad szülészválasztás korlátozása ellen... minden le van írva az oldalon amúgy. :)
Továbbra is azt kérem, hogy ha valaki szeretne aláírni, csatlakozni, egyeztessünk!!!
Vendég
 


En nem tudom megnyitni! :? Azt irja ki hogy az oldal nem elerheto!
Majd megkeresem!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Próbáld a Babafalva főoldaláról:
http://www.babafalva.hu/

De ha nagyon nem megy, elküldöm mailben a szöveget...
Vendég
 


Sziasztok!

Na most beszéltem a dokival szerdán kell bemennem reggel 8-ra.
Na mostmár megint nagyon ideges vagyok!!!

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Becsi, nagyon édi Szonja! :lol: Privit megkaptam, kétszer is :)

Giga, tényleg a 32. hétig illik szülésznőt választani, úgyhogy gyorsan keresd az Erzsikét!!

thenus
 
 


SZIASZTOK!
Az lenne a kérdésem meg tudná e valaki adni Évike szülésnönek a számát és a teljes nevét :?: Sok jot halodtam rola ,és lassan nekem is választanom kell szülésnöt :!: S ha valaki megtudná irni mennyi pénzt szokás adni, a szülés követöen :?:
jázminka
 
 


Jázminka, megy a privi...
Vendég
 


Nem tudok privit küldeni!!!! :?
Jázminka, adj egy mailcímet, vagy írj nekem az ihavegotamail@invitel.hu címre, és küldöm Évike elérhetőségét. ;)
Vendég
 


Sziasztok!

Mali jó, hogy újra itt vagy! Nagyon cuki a kis Dani, tiszta apja. Gratulálok mégegyszer hozzá. Ne idegeskedj, próbálj megnyugodni (mondom ezt én aki a múlt hetet végigbőgte). A védőnőnek én nem adtam pénzt, a doktornő amikor kijött kapott 4000 Ft-ot. Elfogadta...
Verna én maradtam Szarka Zsuzsánál és eddig bevált. Laura köldökével volt némi probléma és nagyon kedvesen fogadta, lelkiismeretesen kezelte. Nekem nagyon bejött a doktornéni. Remélem nem is fog változni a véleményem.
Tami drukkolok neked! Minden rendben lesz. Te se idegeskedj, gondolj arra, hogy gyorsan túlleszel rajta és utána már semmi gondod.
Giga szerintem már nem érdemes szülésznőt választanod, bár ez az én véleményem. Én a szülésznőkről csak jót és szépet hallottam, szerintem akármelyikhez kerülsz nagyon jó dolgod lesz. Én Évikével és Erzsikével találkoztam a szülőszobán, mindketten nagyon kedvesek voltak velem, annak ellenére, hogy tudták, hogy Andi a szülésznőm. Úgy viselkedtek velem, mintha náluk szülnék majd.
[/b]Becsi gyönyörű a kislányod! Annyira tündér a kis ruhácskájában. :)

Mi jól vagyunk, Laura köldöke szépen rendbe jött. A 9-10. napon váladékozni kezdett, ezért megnézettük a doktornénivel. Betadinozni kellet és mostanra már le is jött neki majdnem. Most egy kis szál tartja és ott fityeg, ami elég érdekes látványt nyújt. Remélem hamar leesik...


Pilla
Vendég
 


Mali!
Dani nagyon szép! :lol: Milyen édes ahogy alszik!
Becsi!
Nagyon édes kislány a Szonja! Alig várom, hogy Alexa is felálljon.
Ichtus!
Alexa mostanában egyre jobban magyaráz, már nem csak nekünk, hanem a játékainak is. Egy hóember a kedvence.
Előszeretettel mászik a hasamon vagy az ágyon, ha kitámasztom a talpát. 8)
Egyik este pedig valahogy megfordult a hátáról az oldalára.
Csak a kezét láttuk kalimpálni a kiságyból. :shock:
Még mindig felkelünk éjszaka 3x-4x is. De van amikor csak vissza kell altatni, mert felriad valamire. 3 óránként papókázunk és általában 2x vagy 3x kell pótolni egy keveset tápszerből. Szopi után még cumizik egy keveset. Összesen kb. kb. 150-200 ml-t kell még mindig pótolnom.
Ez is valami, de legalább még kap anyatejet is mellé. :wink:
Már megbarátkoztam vele.

Kép
klmaria
 
 


VERNA!

Köszönöm a privit megkaptam, sokat segitetél ! :D Kérek töle idöpontot, majd meglátjuk :D
jázminka
 
 


Mali!
Nagy gratula Danihoz! :D
Ne haragudj, de jól emlékszem, h volt olyan időszak, megingott a bizalmad az orvosodban? Ezt csak azért kérdezem, mert nálam ez volt az egyik ok ami miatt a szülés nem volt jó élmény! :cry:
De sebaj, fel a fejjel! Hidd el picurka feledtet majd minden fájdalmat és sérelmet! :wink:

Becsi!
Szonja tündéri bájos kis csajszi! :D

Nircee!
Thenusnak igaza van tényleg ne parázz előre a császártól! Azért szülés előtt tényleg nem árt ha tájékozódsz erről is, mint esetleges lehetőségről, (de ne erre készülj!!!)
Én nem készültem rá, de sajnos így alakult! 20 óra vajúdás után toltak be a műtőbe miután megitattak velem vmi gyógyszeres kotyvalékot, ciki de nem emlékszem milyen célból. A műtőben kaptam meg az EDA-t. Én nem emlékszem hogy fájt volna az érzéstelenítő beadása, de már annyira padlón voltam, h csak sodródtam az eseményekkel. Ami kellemetlen: az EDA okozta remegés műtét alatt, és utána is néhány óráig. Furcsa módon a műtősök értetlenül álltak, és eljátszották, h fogalmuk sincs miért remegek, azóta tudom, h ez a jelenség általános (ettől függetlenül kedvesek voltak és folyamatosan kérdezgették, h érzem magam).
A műtét közben semmi fájdalmat nem éreztem, semmit nem láttam mert elfüggönyöztek. A férjem nem lehetett bent, kint várt és nagyon izgult értünk! :D
Szülés után 12 óráig feküdtem, a kislányomat behozták szopizni. Nekem a hanyattfekvés esett nehezemre, ezért ahogy elkezdtem érezni a lábamat rögtön felhúztam aztán oldara fordultam. A lényeg, h a fejet nem szabad felemelni mert később őrült fejfájást okozhat! Miután felkeltem javasolták, h igyak kávét. Az érzéstelenítő miatti fejfájást elkerülendő, ilyenkor jót tesz.
Akárhogy is nézzük hasi műtétről van szó, tehát nem mondhatom, h nem fájt, sőt azt sem, h nem voltam kimerült. De hidd el akármennyire is fáradt voltam, valahonnan hihetetlenül sok erőm volt a kislányom miatt! Egyébként már csak azért se izgasd magad, mert a császárosokra kicsit jobban figyelnek a nővérek, és a csecsemősök is!

Klamaria!
Nagyon ügyesek vagytok!

Cincérke

Kép
cincérke
 
 


Jázminka! Megkaptad? :? Nekem folyamatosan hibát jelzett... De akkor minden ok. :)
Vendég
 


Meg kaptam :!:
Ma voltam itt kistarcsán szoptatos meltartot nézni, 1500 forint.Ha van esetleg valakinek tapasztalata azt szivesen venném :!: Az az igazság én triumpot néztem mert most is azt viselem ,de persze az joval drágáb.Szoval nem tudom van e olyan nagy külömbség. :?:
jázminka
 
 


Meg kaptam :!:
Ma voltam itt kistarcsán szoptatos meltartot nézni, 1500 forint.Ha van esetleg valakinek tapasztalata azt szivesen venném :!: Az az igazság én triumpot néztem mert most is azt viselem ,de persze az joval drágáb.Szoval nem tudom van e olyan nagy külömbség. :?:
jázminka
 
 


Meg kaptam :!:
Ma voltam itt kistarcsán szoptatos meltartot nézni, 1500 forint.Ha van esetleg valakinek tapasztalata azt szivesen venném :!: Az az igazság én triumpot néztem mert most is azt viselem ,de persze az joval drágáb.Szoval nem tudom van e olyan nagy külömbség. :?:
jázminka
 
 


Az 1500 Ft-os szopis melltartó engem is érdekel, már meg is néztem jól a fehérneműbolt bejáratát, csak azt szerentém tudni, hogy milyen méretben van. Nekem 100E kell. Szerintetek van? Mert nagyon kevés helyen van ilyen méret... ;)
Vendég
 


Meg kérdeztem meilyk a legnagyob és a 100as a leg nagyob, de meg kell majd probálni mert ahány gyárto anyi méret.Én még várok egy kicsit mert még csak a 28 hétnél vagyok :D
jázminka
 
 


Tami!
Szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy miket kell magaddal vinni. Ő tudná a legjobban megmondani, hogy kellenek-e tisztálkodószerek, hálóing, bár, ha nem kell benn aludnod, akkor szerintem nem feltétlen, csak ha jobban éreznéd magad a sajátodban.

Becsi, Mali!
Tündériek ezek a picurkák!

Verna, Thenus, Pilla!
Én is úgy gondolom, hogy most már nem zavarok be ezzel a szülésznő választással. Remélem emiatt nem leszek hátrányban! Legközelebb hamarabb kapcsolok majd. :?

Verna!
Nem biztos, hogy jól emlékszem, de nekem úgy rémlik, hogy volt 100-as melltartójuk. Az viszont tuti, hogy mondták, hogy tudnak rendelni is. Én fekete színre kérdeztem rá, és azt mondták, hogy azt is tudnak rendelni.
Apropó! Ezekből a melltartókból egy számmal nagyobbat kellene venni, mint a jelenlegi méret? Nem igazán van tapasztalatom ezzel kapcsolatban...
Köszi!

Jó éjt Nektek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Giga!

Én is kb az utolsó pillanatban vettem meg a melltartót, és egy mérettel nagyobbat vettem (kosárban is), mint amit terhesség előtt hordtam.

Cincérke, tényleg, ezt a hülye remegést nem is említettem nircee-nek. Mondjuk, mert nekem már a szülőszobán elkezdődött, és csak késő hajnalban múlt el. De szar volt!!! :cry: Szegényt nem akarom elrettenteni, de nekem még hányingerem is volt, meg öklődtem folyamatosan. :?

thenus
 
 


Sziasztok!

Tegnap este kiiktattam magamat a rendszerből... :lol: ma tudtam csak rendbe rakni. pedig csak az e-mail címemet akartam megváltoztatni, az lett belőle, hogy már az oldal sem jött be... :D
na, mindegy, itt vagyok.
Henus hozzátápi: körte- és almapürével kezdtünk, aztán jött a mandarinlé. Ezek Elcsó kedvencei, szinte minden nap kapja valamelyiket. Kapott már sütőtököt (körtével), kivit (almában), és holnap főzöm az első krumplit!!! Bio. :lol:
Mali!!! Üdv újra a fedélzeten!!!! :lol: Az emberi szervezet olyan csodálatos, hamarosan semmi rosszra nem fogsz emlékezni, csak a gyönyörű kisfiadat fogod látni!!!! Sok örömöt hozzá!!!
Nircee üdv. köztünk! Ha megírtad a könyvet, igényt tartok egy dedikált példányra. teljesen komoly. Ja, asszem, engem EZS mellett ez a Fábián doki műtött (én is császáros voltam). de majd megnézem a zárómat, és akkor tudok róla nyilatkozni!!! bár elég kába voltam... :lol:
Cincérke, szerintem spinálist kaptál, nem EDA-t. Nem? Én kaptam nyakfájást... minden fájdalomnál rosszabb.
Elcsó ma felállt a térdembe kapaszkodva!!!! azt hittem, rosszul leszek. :shock: gyorsan visszafektettem a padlóra, és megbeszéltem vele, hogy ehhez ő még kicsi. :D

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok.

verna: Nekem is le tudnád írni, hogy kb mennyit szoktak adni a fogadott szülésznőnek...

Köszi

Kép
tami2900
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan rólunk:
Levinek vissza jött a láza,nagyon nyűgös,folyton sír! :cry:
Így nem netezek!
Mali,
Dani nagyon szép kisfiú,vigyázzatok rá!!! :lol:

Katica,
majd küldök e-mailt!

Kati

Kép
mano83
 
 


Mano!
:(
Jobbulast kivanok a kis Levinek!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


mano83
Jobbulást Levinek! :wink:

Kép
klmaria
 
 


Tami írtam!

Köszi a szopis melltartó infókat, akkor mindenképp elmegyek oda!

Mondjuk nekem már van 2... úgyhogy inkább csak szülés után lesz esedékes...
Vendég
 


Sziasztok!

Kati, minél hamarabbi gyógyulást kívánok én is Levinek! Sárika is szörcsög, kicsit nyűgös délutánonként, de Levinek sokkal rosszabb lehet :(

Lányok, a hasmenéses kakinak mi a jele? Mert ugyebár mindegyik folyékony. (Bocs, hogy ilyen témába vágtam bele, de még nem volt dolgom ilyennel.)

Klmaria, nagyon édes lehet Alexa, ahogy beszélget. Sára is elkezdett egyik játékához beszélni, állandóan a szemét nézi nagy elvarázsoltan :D Sára 5X eszik egy nap, kilenc körül utoljára, és hétkor reggel. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen jól alszik éjszaka.

Klauszka, a hugom is hat hónaposan felállt kapaszkodva, és 10 hónaposan elindult. Mikor a doktornő meglátta, hogy áll a hugom, letolta anyát, hogy miért állítja fel, anya mondta neki, hogy magától állt fel :wink:

Mi a védőnőnek nem adtunk semmit, nem is fogunk(a két hónapos látogatása ammyi volt, hogy megállt a kapuban, megkérdezte, jól van-e a baba, van-e tejem, mondom igen, már ment is tovább, be se jött. Hát szerintem nem ez a védőnői látogatás fogalma...) A doktornéninek meg 3000Ft-ot adtunk, oltani is kijött.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Boldog két hetes "szülinapot" Laurának! :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!

Ichtus köszönjük szépen! :)
Levinek jobbulást! Reméljük gyorsan meggyógyul.
Hajnalra leesett a köldökcsonkunk, de még a köldökében van valami pici maradvány, úgyhogy kezelgetni kell és csütörtökön megnézi a doktornéni. Tegnap el kellett mennünk venni egy overállt, mert a 68-as cseppet nagynak bizonyult.
Klauszka a barátnőm kisfia is 6 hónapos és felállt. Náluk is volt nagy meglepetés... Végülis amit a gyerek magától csinál az nem árthat neki.

Pilla
Vendég
 


Sziasztok ismét!
Bocsi csajok, de mive még mindig feküdnöm kell, így csak az oldalamon fekve, egy kézzel tudok írni, ami miatt hamar megfájdul a nyakam, ezért írok kevesebbszer.

Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a biztatást, nagyon jól esik! Sosem gondoltam volna, hogy egyszer én szorulok erre, mert mindig én voltam, akihez vigasztalásért fordultak, és nem fordítva. De sebaj, egyszer mindenen át kell esni, nem? :wink:

Többen írtátok, hogy elismerésetek azért, amit csinálok: köszi szépen, de biztos vagyok benne, hogy mindannyiótok megcsinálná, ha ilyen helyzetbe kerülne! Ha csak az én egészségem lett volna a tét, nem csináltam volna végig, ez biztos. De a fiamért egyelőre, amíg bennem van, csak én tehetek valamit, csak én védhetem meg, minden segítség mellett. Ez adott erőt, persze volt sok sírás is, főleg az elején, de ezen már szerencsére túl vagyok.
Minden nézőpont kérdése: a férjem szemében én vagyok a hős, az enyémben meg Ő. Feküdni könnyebb, mint naponta 3-4-5 helyre rohangálni, bútort venni, szerelni, intézkedni, költözni!

Cincérke, Thenus:
köszi a császáros élményeket, nem riasztotok el, mert ha így kell lennie, akkor így kell, és jobb előre tudnom, hogy mi várhat rám, mintha váratlanul érnének ezek a dolgok.
Amivel nekem bajom van: eddig több anyajegyemet vették le érzéstelenítésben, ami persze összehasonlíthatatlanul kisebb műtét, mégis mindig rosszul voltam alatta, egyszerűen nem tudom elviselni azt az érzést, hogy a bőrömet vágják, húzzák, még ha nem is fáj. Még a dokik is megjegyezték, hogy úgy tüzelek már méterekről, mint egy kályha, a vérnyomásom az egekben, vérvörös lesz a fejem. Ugyanezt varratszedéskor újra "eljátszom". Ettől kisgyerek korom óta rosszul vagyok. Soha nem is tudtam ilyen képeket nézni, még a Vichy-nek is volt valami ilyen reklámja, amikor nyújtották a bőrt. Na hát attól majdnem elájultam, be kellett csuknom a szemem. Szóval én szívem szerint altatást kérnék, hogy ne is tudjak semmiről, mert nagy a valószínűsége, hogy most is rosszul leszek, és lehet, hogy én nemcsak öklendezni, hanem hányni is fogok. :oops: :oops:

Persze nem erre készülök, sőt, mindent elkövetek, hogy ezt megússzam, de a dokim azt mondta a múltkor, hogy őt csak a baba egészsége érdekli, és még ha a szíve is vérzik, hogy a kismama szenved, Őt akkor sem érdekli semmilyen könyörgés. Ha kell, vág, repeszt, műt, és ettől nem lehet eltántorítani. Mondta, hogy tényleg nagyon sajnált, mikor még diétára is fogott, sőt, ha kellett volna, az ágy lábát is megemeltette volna minden lelkiismeret furdalás nélkül (na, a gyomorégésemnek ez jót tett volna), ha a baba érdeke ezt kívánja. Úgyhogy, Nála szerintem nincs kívánságlista, ha nem kell, nem avatkozik be, de ha úgy érzi be kell, akkor lepereg róla minden könyörgés.
Ráadásul a férjem ezzel tökéletesen egyetért, azt mondta, hogy Őt sem érdekli, hogy nekem mi a jó, vagy kényelmes, és hogy ne akarjam itt a szupernőt játszani, nem fogjuk a baba életét és egészségét kockáztatni, úgyhogy ő amellett van, hogy kapják ki belőlem minél hamarabb. Persze ilyenkor jó kis kiabálós veszekedés lesz, mert én meg a háborítatlan szülés híve vagyok (lehet, hogy ehhez nem a megfelelő dokit választottam? :D ) Sőt, ha a férjemen múlik, akkor azonnal császároznak, mert a babának az mennyivel jobb. Nem tudom, honnan veszik, de több férfitől is hallottam már ilyen butaságot, és hiába az érvelés, a szakértői cikkek, leperegnek róluk. Merthogy ez egy rutinműtét. Na ja... Nem őket vágják fel! Na, mindegy, hogyan is tudhatnák, milyen érzés ez egy anyának!
Ez az egy dolog van, amiben nem áll mellettem, és épp mondtam neki a múltkor, hogy ha csak ennyit tud segíteni, akkor inkább be se jöjjön. Aztán persze megvolt az édes kibékülés. 8) Persze aggódik miattunk, és nem tudja ezt igazából feldolgozni, jobban parázik a szüléstől, mint én.
Na, ez elég kuszára sikerült, bocsi.

Mali:
nagyon sajnálom, hogy így sikerült a szülésed, remélem, Babócád ezt minél hamarabb elfeledteti. Arra gondolj, hogy túl vagy rajta, és van egy gyönyörű kisfiad, aki szép és egészséges! Drukkolok, hogy a tejcsid beinduljon, de ha nem, akkor se ess kétségbe, attól még egészséges, vasgyúró kis lurkód lesz! A lényeg, hogy nagyon szeressétek!!!

Tami:
mennek a drukkok! Utólag majd csodálkozol, hogy ennyire féltél tőle, de megértelek, ezzel mindannyian így lennénk! kitartást és sok erőt kívánok! A baba miatt meg ne félj, a dokik nagyon vigyáznak majd Rá!

Klauszka:
ma meglesz a könyv, ígérem, Te leszel az első, aki dedikált példányt kap! :wink:

Ne haragudjatok, de már elfelejtettem: kinél várható a legközelebbi baba? Ugye Giga Te vagy az? Az is lehet, hogy egyidőben leszünk bent. :lol: szupi lenne.

Mostanra zsibbadt el a nyakam teljesen, megyek. Mindenkinek gratulálok a szép babákért, annyira édes mindegyik!!! Mindig könnyes lesz a szemem, ha őket nézem, annyira cukik!
nircee
 
 


Nircee!
Klauszkának igaza van, valóban a császárosok, nem EDA-t, hanem spinális érzéstelenítést kapnak. :oops: Mentségemre felhozom, h van egy olyan kórház itthon (Péterffy), ahol EDA-val végzik a császárt, állítólag fejfájás lehetősége kizárva.
Egyébként tudd, h feleslegesen nem vágnak, ha pedig igen, akkor nincs más lehetőség, a Babának és Neked is az lesz a legjobb. Tényleg semmit nem lehet érzeni és látni sem, így ha a tudatodban leküzdöd a félelmeidet nem lesz gond!

Klauszka!
Köszi a helyreigazítást, így legalább utána olvastam! 8)

Mano!
Levinek jobbulást!

Cincérke

Kép
cincérke
 
 


Sziasztok!

Köszönjük Lányok,remélem hamarosan meggyógyul!
Ráadásul csütörtökön vinnem kell kontrollra az ortopédiai klinikára a Karolina útra. :evil: Hát nem tudom mi lesz,szerintem végig fogja üvölteni. :cry:

Katica,
Levinek egy hete már hasmenése van.
Úgy kezdődött,hogy naponta kb 6-8× bekakilt és ez nem csak híg volt,hanem nyúlós.
Arra is kaptunk valami kanalas okosságot!
Mára ez annyiban változott,hogy naponta kb3-4× kakil.
Sajnos mióta beteg,4950 grammról lefogyott 4680 grammra! :cry:
(eltűntek a sonkái)

Giga,Sikati
egyben vagytok még?

Kép
mano83
 
 


Sziasztok!
Mi még egyben vagyunk, de Sikati tényleg nem nagyon jelentkezik mostanság... :D

Nircee!
A kiírások szerint először Sikatinak kellene szülnie (ami már lehet, hogy meg is történt... :wink: ), aztán nekem. Nem is tudom, te mikorra vagy kiírva? Én 12-re. Lehet, hogy egyszerre leszünk benn a kh-ban? :lol:

Vettem ma én is szopis melltartót. Halljátok! Az eredeti méretem 75B, most meg 90-eset kellett vennem. Ebbe még egy kicsit nőhet majd a cickó. A 85-öset nem mertem megvenni, mert oldalt kiesett volna a mellem, ha még egy kicsit nő. :roll:
Hát remélem jó lesz. Egyenlőre egyet vettem, aztán majd ha ez jó lesz, akkor a férjemet elküldöm szülés után, hogy vegyen még nekem.
Ja! És kértem, hogy nézzenek utána, hogy tudnak-e feketét hozni. Elkérték a tel.számomat, és azt mondták, hogy küldenek egy sms-t ha megvan az áru.
Szerintem elég korrektek!

Kép
Kép
giga1
 
 


Sikati utoljára vasárnap du. írt. :wink:
Lehet... :?: :lol:

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Fú, jól eltűntem az utóbbi időben, de azért megpróbáltam olvasni h mik történtek.

Hát Pilla, Mali büszkék lehettek, gyönyörűek a gyerkőcök! Már én is annyira várom a dolgot! Olyan jó nézegetni a képeket, kicsit mindig könnyes lesz a szemem, már ha csak eszembe jutnak :lol:

Nircee!
Üdv köztünk és kitartás! csak nagyon piciben tudom elképzelni milyen lehet neked, mert az elején én is szigorú fekvésre voltam ítélve vérzés miatt, és az szörnyű volt, de mostmár szerencsére elmúlt. szóval nagyon nehéz lehet neked!
hát a császárral kapcsolatos álláspontját nem nagyon értem a férfiaknak, mivel nem sok közük van hozzá. sztem ha lehet maradjon az ember a természetes módnál, nem hiába az a természetes. én is úgy szeretnék majd szülni, ha a porckorong sérvem engedi (amit nagyon remélek, mert már most annyira fáj, h néha majd besz...ok :(

Giga, kérdezted, h nem kéne-e már otthon lennem. hát igen, nagyon jó lenne, csak ugye a szükség nagy úr. ráadásul most fogunk költözni (pénteken) és minden fillérre szükségünk van sajnos :( de már nem sokáig, még 3 hét és végre otthon leszek, már alig várom, remélem addigra a netet is el tudjuk intézni, mert nagyon nem szeretnék lemaradni a dolgokról :lol:

Mano, köszi szépen a képeslapot! bocsánat, h kicsit megkésve, de én is Boldog Névnapot kívánok!
Remélem Levi jobban van már!

Tami, szorítok neked holnap! Minden ok lesz, tutira :wink:

Szóval, lassan szülésznőt kéne választanom? és mi van ha nem választok? Mindegy, kb 3 hét múlva megyek E.Zs-hez majd megkérdezem.

Sikati tényleg nagyon eltűnt :lol: tök kíváncsi vagyok!

na megyek dolgozom még egy kicsit, aztán meg húzok haza dobozolni, nem tudom hogy fogunk így költözni, annyi szarunk van h az nem is igaz. meglepő mennyi kacat elfér egy 38 nm-es albérletben :?

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Sziasztok!

Cincérke tegnap küldtem privit (többször is), de hibát jelzett. azért megkaptad????
Katica, a hasmenés vízszerűen folyik. Nekünk csak egyszer volt, nagyon meg is ijedtem, mert sugárban kakilt le engem Elcsi a nyakamtól a térdemig, mikor levettem róla a pelust... :shock:
Hát gyerekek, megvolt az első biokrumplink. Elcsó nem ugrált érte. Az anyatejért annál jobban. :lol:
ma játszottunk egy csomót, de Elcsót nem érdekelte túlzottan semmi, csak a felállás. aztán mikor két lábra állt, akkor meg nézett le a lábaira, és rugózott hangosan nevetve. :D
De jó Sikatinak....
Murphyke ha nem választasz, az ügyeletesnél szülsz. nagyon nem tudsz melléválasztani, mert mindenki jó! a hátrány csak az lehet, ha valakinek az ügyeletes a szülésznője, aki pont akkor szül mint te, és akkor inkább vele fog foglalkozni. persze téged is ellát, nyugi! :D Hja, nekünk egy 9nm-es szobánk volt a raktárunk, de két napig tartott, mire kipakoltuk. Aztán 2 nap, mire Elcsót meg bepakoltuk. :D
Nirce, az én férjem is úgy állt neki, hogy inkább császározzanak, mert ő nem bírja látni, ha én szenvedek. aztán utóbb ő vigasztalt a császár miatt. :wink:
Becsi, Szonja már ül? Elcsó miért nem akar ülni???? Szonja mikortól ül?
Reggelre Elcsó mindig megfordul az ágyikóban, és ezt látom:

Kép

K.
Kép
klauszka
 
 


sziasztok,
jó titeket olvasni, remélem befogadtok :-)
Klauszka, próbáld meg a krumplit nem töményen adni neki, nálunk előtte két hónapja már ette az almát reszelve, és a krumplit is csak úgy ette, hogy több volt benne eleinte az alma, azt szép lassan egyre kevesebb.
Nándi 14hónapos múlt :-)
sziasztok Zsó
kispraga77
 
 


Murphyke!
Kitartást arra a maradék 3 hétre! És hát jó költözködést! :wink:
Azért nagyon vigyázz magadra! Ne emlegess!
Nekem is mennyiszer mondták ezt, húúú! Aztán sokkal könnyebb volt megemelni azt a valamit óvatosan, mint kivárni, amíg valaki jön segíteni.

Zsó!
Üdv köztünk!

Kép
Kép
giga1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?