Új privát üzeneted érkezett!

Ildiko!

Melyik testrészén van a duzzadt nyirokcsomó?

Kép
dundó
 
 


Sziasztok!

Dundó!

Mindkét combja tövében van.Miért?

Meg van az eredmény és minden negatív lett kivéve a HCT alacsonyabb egy kicsit.Úgy tudom,hogy az arra utal,hogy kicsit vérszegény.Holnap viszem vissza a dokihoz éa majd ő megmondja de a lényeg,hogy nincs gyulladása.

Mirtill is ügyesen tud kopogni főleg a wc ajtón amikor épp benn ülünk. :)
Az öltözködés nem megy.A zokniját le tudja húzni.Ő is ismeri a ruhadarabokat de felvenni nem tudja.A sapkát próbálja a fejére húzni több-kevesebb sikerrel.Viszont ha öltözködünk elég segytőkész.Pl.ha van vmi a kezében és vesszük föl a pulcsit vagy kabátot átveszi a másik kezébe a játékot.
Ő is eteti,itatja a babáját.Hordozza körbe a lakásban és mondja,hogy séta,leülteti az ágyra és mondja,hogy csüccs.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Ildiko

Csak azért kérdeztem, mert a decemberi Baba Magazinban pont írják, hogy a csecsemőknél és kisdedeknél gyakori a nyaki, fül mögötti, tarkótáji nyirokcsomók, mivel egészséges gyermekeknél a kisebb nyirokcsomók a normál immunfunkciók jelei.
...azt hittem Mirtillnek is ott van. Örülök, hogy minden negatív!!!

Kép
dundó
 
 

 
 

Sziasztok!
Ildikó! Örülök, hogy Mirtillnél nincs gyulladás!

Adventi naptár: Nagyon könnyen megoldottam, mert a Penny-ben vettem egy nagyon szuper naptárat! Piros, filcből készült, másfél méter hosszú, nagyon szép! Elég nagyok a zsebek is rajta, bár még nem tudom mennyire fogja Milán értékelni, mindenesetre dísznek is jó!

bockbrigi
 
 


Ildikó!
Örülök, hogy minden negatív.

Dundó!
Vanesszának a tarkóján van a duzzanat. De ez most jött elő, gondolom az oltás miatt.

Brigi!
És mit teszel a naptárba? Mert, ha jól gondolom, ez egy nagy üres zsák.

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok!

Patrisa!
Igen, az oltástól jött ki Vanesszának. Nekünk is volt!

Kép
dundó
 
 


Patrisa! Hát azért nem egy üres zsák , mármint üresnek még üres, de nagyon dekoratv kivitelű. Majd lefotózom, ha apa felrakja a falra! Nem tudom még, hogy funkcionálisan fogom-e idén még használni, vagy csak dísz lesz. Hogy mit ennék bele? Kindercsoki, keksz, mandarin, Túró Rudi stb.-re gondoltam egyébként.

bockbrigi
 
 


Minyu!
Pöttyök ma reggel elindultak. :)

Kép
flocika
 
 


Sziasztok!

Voltunk ma a dokinál és azt mondta minden rendben még vasat sem kell szedni.
Végre 1 1/2hónap után mára teljesen kijött az egyik rágófoga a többi eléggé be van duzzadva úgyhoyg lesznek még álmatlan éjszakáink.

Teszek néhány friss képet Mirtillről.A rajzolós ma készült ez az első kísérletünk így kicsit bénán fogja a cerkát de lesz még jobb is.

Sziasztok!

Így babázik
Kép
Kép

És így rajzol
Kép

Kép
ildikó74
 
 


A másik rajzolósat szerettem volna így felteszem azt is.

Kép

Kép
ildikó74
 
 


Ildikó
hál istennek semmi baj Mirtillel,gondolom nagy kö esett le a szívedröl :D ..ügyesen "rajzol"

Brigi
én is akartam kérdezni,mit teszel a zsákba?de elkéstem :wink: ...hát én mondjuk csokit nem tennék bele,meg túro rudit sem(csoki miatt),de ezzel kapcsolatban mindenkinek más a véleménye..nekünk idén még nem lesz adventi naptár,gondolkodtam sokat rajta..de mivel édességet nem akartam,amugy drága lett volna 24 napra.pedig volt egy pár ötletem;-)biztos szép az a zsák,kivi vagyok a képre:-)

Patrisa
akkor jol megviselt benneteket az a fránya oltás :evil: megvan még a duzzanat?jobbulást..

flocika
msn:persze nyugodtan..vicces az a rózsa a neved mellett :wink:
jók az ötleteid az adventi naptárba..de kicsiknek olyan nehéz kitalálni(ne legyen édesség és le se tudják nyelni,meg azért használható is legyen valamire)

Ma sokat voltunk a játszótéren,jó idö volt..nagyon élvezte a kiscsaj,már elég jól tud csúszdázni,bár még a felmászásnál segítenem kell.
Egyébként elhatároztam,hogy holnap veszek neki egy bilit.Ti hogy vagytok ezzel?Mert mostanában azt csinálja,ha leveszem róla a pelust elszalad(nincs már pelenkázónk,ágyon pelenkázom) és szinte rögtön a szönyegre pisil.Mire odaszaladok már hajol le és paskolja bele a tenyerét :twisted: ..bár eröltetni semmiképpen sem akarom,csak kivi vagyok belepisilne e.

Sziasztok
jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
ritago
 
 


még valami lemaradt:
lányos anyukák!Kinek van már fülbevaló a füliben?Keresztelöre fülbevalót kaptunk,de még nem szántam rá magam a kilövetésre :? sajnálom öt...meg félek,hogy begyullad stb.Tapasztalatokat várok!

Kép
Kép
ritago
 
 


Rita! Nálunk a Túró Rudi a kedvencek listáján szerepel. De azt hiszem , nem pakolom még idén a zsebeket! Felraktam a falra a naptárt, de olyan nagy ill. hosszú, hogy nem tudom normálisan lefotózni. Talán 2 részletben! Aztán dobom a fotót.
Keresztlányomnak 2 hós korában lett fülbevalója. Valami speciális, antiallergén anyagból van, úgy lőtték be neki. Meg sem pisszent. 2 hétig volt bent, utána pedig kapott "rendes" fülbevalót - bébifülbevalót. Olyan édes! Szerencsére semmi gyulladás nem lett a dologból.
Nekünk ez az élmény kimarad...

Ildikó! Örülök, hogy minden oké!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!


Ritago:

Mi Annának 3 hetes korába lövettük ki a kórházban. A szüléskor azért nem tudtuk, mert aki csinálja ezt ő is gyeden volt, és
csak 3 hetente bent be a kórházba "löni". 3 hónapig azt kellett benthagyni amit belőtt és utána cseréltük ki a mienkre. Fájni nem hiszem, hogy fájhatott, inkább megijedt, mert aludt és a pisztoly csattanására riadt fel.Minden nap tekergetni kellett de simmán engedte, úgyhogy tutira nem fájt neki. Be sem gyulladt.

Ildikó:
Örülök, hog ysemmi baja Mirtillnek! Nagyon jók a fotók!

Én is rakok fel!
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164704461.92.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 373.69.jpg[/img]

Kép
csucsu74
 
 


Bocsi, a másik lemaradt!

Kép

Kép
csucsu74
 
 


Van valakinek szüksége Sinlacra? Van másfél dobozom, jutányos áron megszámítom :lol:

Ildikó,
Örülök, hogy Mirtillnek semmi komoly baja nincs :lol:

Tökjók a képek!!!!

Patrisa,
Nagyon tetszik a vonalzón a kiskép :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Van valakinek szüksége Sinlacra? Van másfél dobozom, jutányos áron megszámítom :lol:

Ildikó,
Örülök, hogy Mirtillnek semmi komoly baja nincs :lol:

Tökjók a képek!!!!

Patrisa,
Nagyon tetszik a vonalzón a kiskép :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Hahó!
Csajok!
Ma kaptam egy rakás pöttyös papirt és annyira örülök, hogy igy segitettek, mert igy meglesz a töröközö (még a héten eszünk 1-2 rudit azért, de igy már tutira meglesz!) :D :D :D

Nagyon köszönöm mindenkinek!!!

Hrk :)
Ha más nem kéri, én lecsapnék rá, mert Nándi szereti gyümivel+joghurttal, és nemkünk nem ir fel a doki :evil: Illetve ha tudsz receptet feliratni, akkor azt is megköszönjük :wink:

Ildiko :)
Nagyon ügyes, hogy már "rajzol" én is gondoltam rá, de elöször krétázni akartam odakinn, de nem mutatott különösebb érdeklödést, igy nem eröltettem. A ceruzát beveszi a szájába, ugyhogy azzal nem próbálkoztam

adventi naptár: nálunk nem szokás, igy mi nem csinálunk.

Pusza mindenkinek!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Köszi,hogy izgultatok értünk.Mára elkezdett szüttyögni.Ez olyan érdekes.Tegnap vizsgálták meg semmi baja nem volt estére meg betaknyosodik.Azonkívül semmi baja nincs remélem nem is lesz!

Ritago!
Mirtill 2hónapos volt amikor kilövettük a fülét.2hétig volt benne az amit ott adtak aztán beletettük a saját fülbevalóját azóta is az van benne.Semmi baja nem volt nem váladékozott.Naponta többször meg kellett forgatni a fülében a fülbe valót.

Édesség:Mirtill túró rudit,tejszeletet kap és hetente 2-3alkalommal a Kinder tejcsokit.Szerintem ez nem olyan sok.Én is annak a híve vagyok,hogy nem kell a sok édesség de néha kaphat.

Mirtill is mindig odapisil a szőnyegre.

Sziasztok!

Kép
ildikó74
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok.
Oltástól szerencsére nekünk semmi baja nem lett a kislánynak, úgy látszik, szívós fajta.
Fülbevalót mi is a kórházban lövettük be, 2 hónap után cseréltük a sajátra, semmi gond nem volt egyikkel sem.

Adventi naptár nálunk sem divat, ennek ellenére kacérkodtam a gondolattal, de semmi szépet nem találtam, a csokis verziót pedig nem akartam megvenni még neki.
Édességet nálunk Kinder tejszelet formájában kap, ill. a nagymamája kényezteti elég sűrűn a házi süteményekkel (domborodunk is rendesen pocak tájékon!).

Képek nagyon jók, Anna inkább tollal szeret firkálni - főként a keresztrejtvényembe!

Flocika
Assimilaid étrendkiegészítő növényi készítmény. Mindig csak télen szoktam szedni.

Ti vesztek a gyerekeknek szánkót?
Voltunk korcsolyázni a kiscsajjal, nagyon élvezte a dolgot, most már csak egy igazi nagy hó kellene!!!!!

Hétvégén megyünk Sopronba kikapcsolódni egy kicsit, már nagyon várjuk, de egy kicsit tartok tőle, hogy viseli majd a hosszú autóutat.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Sziasztok, nekem már van egy "nagy" lányom (4lesz) meg van egy tökmagom, aki 20 hónapos. Szívesen beszélgetnék veletek, amikor hagynak rá időt. :) Kép
andrea27
 
 


Minyu,
Annamari 9 perccel előtted jelentkezett, de szerintem osszuk el igazságosan, minden gyereknek jut egy csomag :lol: Írj, hogy mikor és hol.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Jó estét mindenkinek!!!

Brigi!
Biztos szép lehet a zsák. Gondolkozok én is valami hasonlón, de nem látok sehol. Magvakat, gyümölcsöket, aszalt gyümiket és apró játékokat tennék bele.

Ildikó!
Mi pár napja próbáltuk ki a rajzolást. Először filctollat adtam neki, de gyorsan rájöttem, hogy inkább zsírkrétára cseréljük.

Rigató!
Hát a duzzanat megvan még. És az arcán a pöttyök helyett száraz foltok vannak. Azért remélem, hogy mostmár majdcsak elmúlik!
Bili: én is elhatároztam, hogy próbálkozunk wc-szűkítő használatával. Mindig jön velem a mosdóba, kíváncsiskodik mit csinálok. Hátha így könnyebb lesz rászoktatni.
Fülbevalónk 5 hós korától van. A kozmetikus ismerősünk akkortól vállalja. Kicsit megijedt a csattintástól, de semmi gond nem volt vele.

Roberta!
Mi már beszereztük a szánkót. Még a hugomé és az enyém volt, de nagyon jó állapotban van.

Andrea!
Üdv köztünk! Mesélj magatokról!!!


Jók a fotók, én is dobok fel.

a foltok az arcán:
Kép

egyedül ebédel :( :
Kép

kicsit maszatos:
Kép

Kép
patrisa
 
 


Szia Patrisa! Neked is nagyon édes a babócád. Mit is meséljek? Párommal Érden lakunk, családi házban. Kislányom Lilien majd négy évvel ezelőtt problémamentes terhességből időre született. Kisfiam Bálint tavaly áprilisban látta meg a napvilágot ő is időre a Szt. Imrében császárral. Nem azért hogy megússzam, a szülés gyötrelmeit,( a vajjúdást is átéltem vele) csak elnyomta a köldökzsinórját a vállával és gyengült az oxigén ellátása. Így gyorsan kivették. Hálistennek semmi baja, csak kontrollra kellett járnunk egy éves koráig. Mostmár nagyfiú. Nagyokat rosszcsontkodnak a nővérével. Mindent eltanul a nővérétől. Kép Kép Kép
andrea27
 
 


Andrea!
Nagyon életrevidám gyerekeid vannak! :lol: :lol:
Iszonyat jók a képek!!! :mrgreen:
szilbee
 
 


Köszi Szilbee. A te csöppöd is édes. Írnál valamit magatokról. Egyébként bocs ha néha késik a válasz. Mert a két gyerkőcöm "hatalmas" problémáira kell találnom megoldást időnként. Minthogy kié a legó, a kártya és ki játszott vele először. Merthogy együtt nem lehet. :roll: Andi
andrea27
 
 


Hahó! Halihó! Még mindig nincs itt senki?Mondjatok egy időszakot amikor többen vagytok itt. Inkább délelőtt, délután vagy este Sosincs szerencsém. :( Mindig egyedül vagyok. Vagy éppen lemaradtam. :wink:
andrea27
 
 


Sziasztok!
Fülbevaló: Regi pár hónapos volt, mikor egy ismerős kozmetikus belőtte neki. Addig sírt, míg ki nem léptünk onnan, aztán semmi! Ha jól tudom, Tetran kenőccsel kellett kenni pár napig. Két hét után ki lehetett cserélni a lövöttet az igazi fülbevalóra! Nem volt semmi baj vele!

Adventi naptár: nem divat nálunk, még most nem is fogok csinálni. Csokit alig adok Reginek, ha igen, akkor Milkát vagy Kindert.

Andrea!
Üdv közöttünk!
Hát igen! Néha mindenki ráér és írunk egy halom hsz-t, máskor meg csak napok múlva tudunk leülni a gép elé!
Gyermekeid nagyon aranyosak!


Patrisa!
Nagyon jó az ebédelős kép!

Szilbee!
De jó, hogy feltetted a vonalzóra, hogy még mennyit kell aludni! :D

Minyu! :D

Lányok!
Hogy álltok az ajándékvásárlással?
Puszi

Kép

Kép
kajla
 
 


Andrea!
Néha csak napok múltán van időnk reagálni a hsz-ra... :oops:

Kérdésedre válaszolva, Levente 16 hós, 13-14 kg között van és 84-85 cm magas, 22-23-as cipőket hord (magas a rüsztje). Már egy éves kora óta jár, most pedig már majdnem szalad. Érdeklődő, néha kezdeményező, alapvetően nyugodt gyerkőc. Pár hónapja végigalussza az éjszakákat és már csak esete tejcsizik. Szeret magában játszani... néha zokon veszi ha mi is csatlakoznánk... :? :lol: Imád olvasni, kipakolni a dobozokból, és egyégy helyekről, egybeilleszteni tárgyakat... stb. Szeret mahinálni kisebb tárgyakkal... különösen olyanokkal, amik nagy kézügyességet igényelnek. TErmészetesen odavan a labdákért, kocsikért, repülőkért, lovakért, kutyákért, macskákért. Beszélni, még nem beszél, de ezt betudom annak, hogy a mozgásfejlődésben gyorsabb volt. (Azt hittük a súlya miatt, hogy majd csak 14-16 hó között fog elindulni). Az ilyen típusú babáknál kicsit késik a beszéd (de ez persze csak általánosítás, nem igaz minden babára). Viszont szinte mindent megért... Öltözködésben segít, játékokat ugyan nem pakolja el, de pédául segít nekem be- és megágyazni. Ismeri a ruhadarabokat. LEül, megáll és feláll ha kérem. Zenére, mint valami hangérzékelős játék, elkezd táncolni, noha senki sem tanította rá. Mint ahogy integetni sem tanítottuk, nem is erőltettük rá soha, hogy köszönjön, mégis megteszi, ha számára szimpi emberrel találkozik. TApsizik és csip-csip csókázik, ha unja magát... Kommentája, mindig azt amit olvas... nem is tudom mi mindent kell még róla tudni. JA! Imádja a korosabb kiscsajokat és kiröhögi a deszkás srácokat, mikor elesnek... :lol: :lol:

No ennyi...

Pusza! Szilvia!
szilbee
 
 


Köszi Kajla! A te babócádról hol láthatok képet?

Szilbee!

Bálint is hasonló típus, csak ha nyűgös igényli az állandó foglalkozást. Mostanában a könyvek érdeklik nagyon, mindent tudni akar mi van rajta. A micimackós és az állatos könyv kifejezetten felkeltette a kíváncsiságát. Édesen mondja hogy tigris(tgrrrr) mackó(brrrrrrm). De ha kérdezem szinte mindent végigmutogat. Megunhatatlanul, ha a végére érünk kezdjük elölről.
Lili már más téma folyamatosan játszani kell vele. Kiköveteli. Ha nem tőlünk, akkor az öccsétől. Akkor meg jön a hiszti mert a Bálint eldöntötte, elvette, összerombolta. A gyurmával tud egy kicsit magában eljátszani, viszont akkor el van árasztva a konyhaasztal alja. Zokniba, papucstalpán, ebédlő ülésébe stb. mindenhól találtam már gyurmát. :x :P
andrea27
 
 


Andrea!
Ez a legújabb kép, de a topikban van még... :lol:

Kép

Kép
kajla
 
 


Sziasztok!

Andrea :)
Üdv itt köztünk. Van egy táblink, ami én karbantartok (vagy inkább igyekszek karbantartani :oops: :) ) Ha szeretnélbekerülni, irj adatokat (akár ide is)


Hrk :)
Jaj, akkor én lemondok róla, mert Annamariéknál 2 ugye ketten vannak a fiuk, és nekik bizti jobban kell :) De nagyon rendi vagy, hogy igy felajánlod.

Ugyanakkor közhirré tétik (gondolom Annamri is :)) hogy aki tud SINLAC-ot feliartni, az irasson nekünk 1-2 receptet (lehet nyugodtan a saját manó nevére) én meg majd kiváltom :)

Smici :)
Mi felirtuk a kivánság-listára a szánkót, a nagyiktól függ, hogy vesznek-e. (de azért nagyon reménykedek) Egyébként nálunk most nagy megsértödés van karácsony kapcsán :cry: Anyukám nem akarja belátni, hogy mi itt Inárcson szeretnénk szentestézni. Remélem, azért sikerül kiegyeznünk, de ez eléggé letört mindkettönket (Csabi és engem is) :?

na, megyek, mert nyüszit.
Pusza

Csajok!
Sikitson, akinél javitanivalóm van!

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!
Andrea! Üdv a fedélzeten! Hát igen... Néha napokig nem vagyunk, aztán ha kihagysz 2 napot, csak győzz minket utánaolvasni! Édesek a gyerekek!

Ajándék: Egy részét már megvettük, maradt a játék - és könyvesbolt, mindez persze fél napos turné lesz. Persze a gyerkőcöt le is fogjuk mamáékhoz adni erre az időre.

Szánkó: Tavaly márciusban kipróbáltuk az öcsémtől örökölt, felújított 22 éves szánkót itt az udvarban. Nagyon tetszett Milánnak. Ez babaszánkó, remélem néhány évig kihúzza!

MInyu! Sajna én öregedtem 1-et. Már 31 vagyok!

bockbrigi
 
 


Minyu!
Én is öregszem... :? :( 28 lettem...

Patrisa
De ismerősek ezek a maszatolós képek... Levente a spenóttal csinálja ugyanezt. :? :lol: :lol: Ma meg az almaszószból halászta ki nagy boldogan az összes almát. Iszonyat büszke volt magára...
szilbee
 
 


Minyu szia!

Szívesen bekerülnék a táblázatba.
Adatok:Andrea (27)
Bálint 2005.04.05 Bp, Szt. Imre 3790g 57cm
Érd- Parkváros Tesó: Lilien (4)

Szilbe! [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 702.07.jpg[/img]
andrea27
 
 


Bocsi Szilbe nem ment át, :cry: pedig egy képet küldtem. De talán majd most :lol: Kép
andrea27
 
 


Andrea
üdv köztünk, aranyosak a gyermekeid.

Minyu
a szenteste nálunk is gond ilyen szempontból, sőt inkább az egész karácsony. Mindenki egyszerre szeretne látni minket, tavaly sikerült elpasszolnunk a látogatásokat azzal, hogy túl kicsi a lányka, de idén?! Előre félek, hogy ki sértődik meg jobban.

Szilveszterezni megy valaki?
Mi Annácskát lepasszoljuk anyumnak és itthon tartunk egy kis lakásavatót!

Ajándékvásárlással sehol sem vagyok, de most hétvégén megyünk Bécsbe, ott remélem sikerül mindent beszereznem. Nem igazán szeretek boltokat járni.


Szilbee
irigyellek, hogy Levente szeret egyedül játszani. Anna mindig kiharcolja, hogy mellette legyünk.

Roberta

Kép
smici_robi
 
 


Andi, Kajla!
Jók a fotók a csemetékről! :lol:

Szilvi!
A vonalzós ötletedet én is díjazom. Azért fura, hogy így elszaladt ez az év... márcsak 26 nap van karácsonyig.
Vani is nagyon boldog tud lenni, mikor sikerül neki a szájába halászni az ételt.

Ajándék még senkinek sincs megvéve. Vagyis apa megkapta már a kiszemelt hajnyírót. Fel is avattuk, hát 1 napig nem mertem ránézni. Kicsit rövidre sikerült vágnom. :)
Vanesszának túl sokat szeretnék, de ennyi nem fér a keretbe, így szóltam keresztanyunak és a nagypapának, hátha megveszik valamelyiket.
Ma kapott egy zenélő télapót és a főzőcskés dolgaihoz kiegészítőket.
Mikulásra meg mini szintetizátort fogunk venni.
És azt veszem észre, hogy egyre jobban szeret egyedül játszani. :wink:

A szentestét itthon töltjük, másnap megyünk apuékhoz. Tavaly is így ment. Mivel anyósomék nem kíváncsiak az unokájukra, így karácsony másnapján meg hozzánk jönnek barátok.
Szilvesztert itthon töltjük hármasban -gondolom- , mivel nincs kire bízni a csajszit. Olyan jó lenne nekünk is egy nagymama...! :cry:

Kép
patrisa
 
 


Szia Patrisa!

Mi mostmár harmadik éve nem szilvesztereztünk, ezt is ki lehet bírni.
Tavaly mentünk volna, de a gyerkőcök lebetegedtek. Viszont ilyenkor feldíszítjük a szobát, fújjunk lufikat, és jól szórakozunk a gyerkőcökkel.


Viszont ajándék ötleteket szívesen fogadnék egyik pici másik kicsi kategóriában.

Kajla, Minyu aranyosak a bébik. Most volt idő és megnéztem őket.
andrea27
 
 


Sziasztok!
elöször is köszönöm a válaszokat fülbevaló ügyben:-)most valahogy beindult ez a fórum,jó sokat irtatok:-))

Roberta
szánkót nem kell venni hál istennek,van ma´r a nagyobbik lányomnak..most húzhatom majd öket egyszerre :? asszem edzenem kellene addig :lol:
szilveszter:nem megyünk sehová,otthon leszünk,raclettet fogunk enni.Ismeritek?
Bécsben hol vásároltok játékot?toys r us?majd kérjük a beszámolót:-)

Szilbee
nekem is tetszik az a karis vonalzo,mindig azt nézem,ha bejelentkezem ide,hogy hányat is kell még aludni??? :lol: utolag boldog szülinapot,lemaradtam nagyon,bocsi

Andrea
Üdv közöttünk,nagyon édik a kicsinyeid.Leonie is szeret hasonló pozokat felvenni.Pelus le,a növére bugyija a fejére :shock: ..és gyorsan egy pisi a szönyegre..reméljük sok szép képeket küldesz majd;-)

Patrisa
Visszajöttem egy pár perc múlva,de ma´r nem voltál ott:-(azóta már 2szer felkelt Leonie:-(remélem nem lesz beteg megint,mert folyott az orra..èdi Vanessza,ahogy eszik,nálunk hasonlo a helyzet azzal a különbséggel,hogy Leonie nem tür meg semmi partedlifélét a nyakán :twisted:

kajla
ajánkékok fele megvan.hamarabb akartam már tullenni a dolgon,de most lett fizu:-(..és lázban vagyok,amig nincs meg minden!egy baba hiányzik,fisher price parasztudvar..és a nagylányomnak még valami(playmobilhoz)
nagyon édi a kislányod,jó nagynak tünik;-)hány centi és kilo?kivi vagyok:-)Leonie is a nagyok közé tartozik 11,5 kg és 83cm..kb.

hadd nyafogjak még egy kicsit:épp néztem a táblázatban,hogy egyike vagyok a "legkorosabb"anyukáknak:-(((..pedig nemrég voltam 24!!!!kezd komollyá válni a dolog :?

jóccakát mindenkinek...aki még nem alszik :wink:
jaaa,én is akartam képeket berakni,de nem sikerült:-(..majd még próba köv.:-))

Kép
Kép
ritago
 
 


Lányok!
Köszi a köszöntést! :mrgreen:

Szilveszter: Mi itthon leszünk hármasban! Kiélvezzük, hogy a nagyszülők elutaznak Hévízre!! Nem vagyok nagyon bulizós így annyira nem hiányzik a dolog... Persze lehet, hogy csak kissé befordultam az elmúlt két évben... :roll: :)
szilbee
 
 


Mi Karácsonyra hintalovat, tűzoltóautót, állatos könyvet veszünk, a többit még nem tudjuk. Ezt persze nem csak mi vesszük, a nagyszülők is. És magunknak szánkót :lol:

Szilveszterkor anyósoméknál leszünk Erdélyben, tavaly is ott voltunk, és jó volt. Kártyáztunk, forraltboroztunk :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziasztok!

Kivagyok! Ilyen éjszakát! De megígértem a gyerekeknek, ha még egyszer ilyet csinálnak a kutyusznál kötnek ki. :twisted: Hajnali kettőkor kezdte Lili, majd három óra múlva csörgött apa órája, majd ismét Lili, később Bálint kipisilt a pelusból. Akkor már ő sem aludt vissza, és mind a ketten jöttek a nagyágyba. Én meg 2cm én lógtam. :? :shock:
andrea27
 
 


Flocika!

Andrisnak Boldog Névnapot kívánunk! :mrgreen:
Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Karácsony: Mikor összeházasodtunk kialakítottuk a "rendszert", ez szerencsére bevált- egyelőre.
Szenteste itthon maradunk hármasban. Első ünnep anyukámé, dédiké, nagynénié. Ők 1 faluban laknak, gondolhatjátok, milyen rohanásból, eszem-iszomból ál a nap! Estére ki szoktunk purcanni. Másnap anyósékhoz megyünk.

Szilveszter: Szerintem itthon leszünk, úgy mint tavaly.

Flocika! Boldog névnapot kívánok én is kisfiadnak!

Milán most gyógyul ki a náthából. 2 éjszaka vele aludtam, -ill. nem aludtam, mert szegényke kínlódott rendesen. Tiszta zombi voltam másnap én is. Szerencsére javult a helyzet!

Puszi!

bockbrigi
 
 


Sziasztok!

Hú..., nem győzlek olvasni benneteket!
Először is nagyon szépek a babák!
Karácsony: szenteste mi is itthon leszünk, majd az első napon mi megyünk az én családomhoz, másodiknap a férjem családja jön hozzánk ebédre, este meg a barátainkal ünnepelünk.

Szánkót mi is vettünk, bébiszánkót fából, hát remélem lesz tél, hogy ki tudjuk próbálni.
Az ajándékokkal már félig végeztünk, már csak pár apróság van hátra.
Szilveszterezni megyünk a barátainkkal, Anna meg a mamival alszik majd itthon.

Na, megyek mert itt az ebédidő!

Csucsu

Kép
csucsu74
 
 


BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS ADÁNAK!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
patrisa
 
 


Floci,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ANDRISNAK!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk
 
 


Sziszike!
Helyzetjelentést kérünk, mi van veletek! Egyben vagytok még? Hogy telnek az utolsó hetek??? :lol:

Az albumba tettem fel új fotókat, ha valakit érdekel. :wink:

Jó éjt!

Kép
patrisa
 
 


Sziasztok

Flocika,boldog névnapot tölünk is kisfiadnak:-)

Karácsony:szenteste elöször otthon leszünk,megkapják lányok az ajándékot,majd sógoromékhoz megyünk át,anyósék is mindig ott vanna,eszünk iszunk,ajándékozás,föleg gyerekek persze;-)..másnap otthon vagyunk hármasban,nagylányom apukájához megy.26-án pedig szintén anyosékhoz ebédre.Ennyi.Sajnos anyuék idén nem tudnak jönni,tavaly voltak(csupán 1300km-re laknak)..majd inkább májusban jönnek.Ilyenkor karácsony táján még jobban hiányzik a család(tesómék,mamáék stb.) :cry: :cry:
De hát ez van..

bockbrigi
Leonie már egy jó ideje állandóan beteg.Pár napja gyógyult meg,erre tegnap estétöl ujra náthás.De érdekes,hogy láza sosincs.Szerencsére egész jól alszik.

Megyek is már,olyan álmos vagyok...

még mindig nem sikerültek a képek... :oops:

Kép
Kép
ritago
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?